Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Osvědčený 13 bodový plán pro chcíplé kobyly: Fialový panáček profesor Nutela zdrhl v době stávky na Moravu. Už i SPD má víc procent než ODS. Zakažme říkat, že kobyla chcípla. Vyměnit jezdce - a jede se dál. Zarajtuje na mršině Kuba?

Osvědčený 13 bodový plán pro chcíplé kobyly: Fialový panáček profesor Nutela zdrhl v době stávky na Moravu. Už i SPD má víc procent než ODS. Zakažme říkat, že kobyla chcípla. Vyměnit jezdce - a jede se dál. Zarajtuje na mršině Kuba?

30. 11. 2023

Tisk článku

Ladislav Větvička přináší třináctibodový plán pro případ krizových řešení v zemích, kde se loutkové vlády Washingtonu a EU dostanou do potíží, tak jako ta Fialova, která se i přes snahu korporátních médií nachází aktuálně ve stále svíravější, zemi drtící, předsmrtné křeči

Tak nam to vypada, že temu fialovemu panačkovi už došlo, že mu scypla kobyla. Jinak by nemohl zrobit taku marketyngovu chybu, tajak nedavno s tu nutellu.

pp

Jel do Polska pro cigára?

Ja temu synkovi nepřikladam jakesik nadpřirozene politycke vlastnosti, to ani zdaleka ni. Možna aji PePa Stosedmička by ho překonal. To spiš jeho tymu poradcu už došlo, že třa vyměnit jezdca na scyple kobyle. O puvodnim jezdcovi se pak řekne, že byl neschopny, bo misto aby se staral o to, čemu se lid vzbuřil, tak zdrhne na Moravu.

Misto teho, aby si kupil cigara a levny benzin v Polsku, tak kupuje nutelly v rajchu. Možna ho podceňuju, možna fakt jede na Moravuenem proto, aby si odskočil do Polska pro cigara.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Ale spiše se připravuje změna jezdca na scyple kobyle s nazvem ČR. O tom starem se řekne, že byl nepřičetny či cosik takeho a na jeho misto přijde jiny sekač, aby se před volbama pokusil otočit preference, bo už aji Okamura ma vic procent jak ti synci z Unyje svobody (dřive ODS).

Aktualizujme si tedy stary recept jezdcu na scyplych kobylach, ať vime, co už se odehralo a co nas ještě čeka.

Plán pro chcíplé kobyly

Pokud vam scypne kobyla, postupuje se podle osvědčeneho třinactibodoveho planu:

  • 1. Obstarame si větši bič a pokusime se kobylu probudit k většimu vykonu (tzv. baliček opatřeni)
  • 2. Vydavame udivena prohlašeni typu "vždyť ta kobyla vždycky jezdila, jak to, že fčil nejede?
  • 3. Navštivime susedni země, kde už dluho jezdi na scyplych kobylach a zjišťujeme, jak to robi Černochova  s Pepkem, Adamovu a Pekarovu v Kyjevě). Pokusime se zapřahnut dvě scyple kobyly, abyzme zjistili, jestli se nezdvojnasobi jejich tažna sila
Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

  • 4. Vytvořime srovnavaci přehledy kobyl v ruznem stadyju scyplosti (ve srovnani s Evropu zme nejlepši!)
  • 5. Pokud nepatřime mezi lepši pruměr, změnime kryteryja, podle kerych se určuje, jak moc je kobyla scypla
  • 6. Prohlasime, že slaby vykon scyple kobyly je vysledkem zachazani předchoziho majitela
  • 7. Poprosime nezavisle neziskove společnosti, kere si sami platime, aby zjistili možnosti dalšiho fungovani scyple kobyly. Zaplatime jim grant na vypracovani studyje pod nazvem "Žadna kobyla neni natolik scypla, aby se na ni nedalo ještě chvilu rajtovat"

SLEDUJTE: Protiproud TV ve čtvrtek 30. 11. 2023 od 17:00 vysílá další přímý přenos rozhovoru Petra Hájka s Miroslavem Ševčíkem nejen o proběhlé stávce a skutečném stavu našeho zničeného hospodářství, jehož zhroucení vláda doufá zachránit dalším rabováním našich peněženek, ale o celkové situaci v naší těžce zkoušené zemi.

 Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

  • 8. Po poradě s veterynařem kupime drahe vakciny, aby scypla kobyla běhala rychleji
  • 9. Nechame jinu nezavislu nama placenu neziskovku, aby zjistila, jestli by se nedalo kupit ještě dražši vakciny a v tajne smluvě s vyrobcem se zavažeme odebirat vakciny pro buzeni scyplych kobyl na deset roku dopředu
  • 10. Založime cenzorni skupinu, kera zakaže psat a řikat, že kobyla scypla
  • 11. Vyhlasime marketyngovu kampaň "Kdo nejezdi na scyple kobyle, je nepřitelem Evropskych hodnot"
  • 12. Zakažeme mluvit a ukazovat žive kobyly, aby si lidi nevšimli, že scypla kobyla jezdi pomaleji jak živa
  • 13. Prohlasime, že scypla kobyla byla vždycky našim cilem

NENECHTE SI UJÍT debatu s Badatelem Radovanem Dlouhým na téma "Ovlivňování počasí a klimatu
a Jak se nechytit do pasti zvané chemtrails" v rámci svého cyklu rozhovorů Rub a líc zveřejní PPTV v sobotu 2. prosince od 18:00.

Kuba?

No a pokud už fakt nic nepomaha a lid začina pyskovat, vyměnime jezdca.

A všecko može začat nanovo.

Tak co, Kuba? Lid jest rozzloben. Si připraveny, nebo ještě počkaš na generalni stavku?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky