Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Klima-fašisté natvrdo: Chceme moc nad světem! S OSN a WHO to dokážeme: Zničit energie. Zavést lockdowny. Maso zakázat. Jíst brouky. Vítat klimatické migranty. Každého sledovat. Vlády, jednejte! Zmasakrují nás? Pryč od nich!

Klima-fašisté natvrdo: Chceme moc nad světem! S OSN a WHO to dokážeme: Zničit energie. Zavést lockdowny. Maso zakázat. Jíst brouky. Vítat klimatické migranty. Každého sledovat. Vlády, jednejte! Zmasakrují nás? Pryč od nich!

16. 12. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší fakta o dalším nástroji globalistů, kteří vedle Světové zdravotnické organizace chtějí obejít vlády národních států - pokud v nich už nemají své lidi - a pomocí Rockefellerova OSN a zkorumpovaných "vědců" z Panelu IPCC nastolit fantasmagorickou tyranii a vyvraždit většinu světové populace

Před časem vyslovil IPCC (Mezivládní panel pro změnu klimatu) nárok, že by tito klimatičtí šílenci měli už neomezeně diktovat světu klimatickou politiku (se kterou souvisí bezpočet oblastí). Tehdy se to  zdálo být jen snem nikým nevolených klimatických fanatiků. Avšak podle posledních zpráv to vypadá, že IPCC své záměry skutečně má šanci provést – a to přes OSN, která se k návrhu klimatických fašistů staví velmi vstřícně.

pp

Všechnu moc zločincům z WHO a IPCC! 

Spolu s takzvanou Světovou zdravotnickou organizací (WHO) by tak svět ovládla banda nikým nevolených diktátorů – a to v ještě více oblastech, než si nárokují Gatesové a spol. přes WHO. Pět autorů zprávy IPCC tvrdí, že takzvaným „vědcům“ by mělo být umožněno stanovovat politické směrnice a také sledovat jejich provádění. Za tímto účelem je třeba revidovat strukturu a pravomoci Mezivládního panelu OSN pro změnu klimatu (IPCC), zejména proto, že prý tempo opatření na ochranu klimatu je příliš pomalé.

Ve jménu klimatické lži by národní státy měly předat svou suverenitu OSN, která pak bude na základě pokynů zkorumpovaných a prokazatelně podvádějících zločinců z IPCC předepisovat politická opatření. Tím konečně naplno začnou vládnout nikým nevolení byrokraté dosazení globalisty, kteří doufají, že již úspěšně vystrašili většinu lidí šířením jednostranné absurdní propagandy - čím stupidnější, tím účinnější.

Podvody až téměř komické

Mezivládní panel pro změnu klimatu (založen v roce 1988, kdy ještě doznívalo neúspěšné šíření strachu z "globálního ochlazování", o čemž ale dnes už skoro nikdo neví), zahrnuje 195 vlád. Úkolem tohoto orgánu je zkoumat už raději ne "globální oteplování (to každý může na vlastní smysly posoudit jako nesmysl), ale nedokazatelnou "změnu klimatu" (jež probíhá neustále po celou dobu existence Země).

Ve zprávách IPCC jsou proto vždy přítomné apokalyptické scénáře blízké budoucnosti (které sice nikdy nevycházejí, což ovšem nikoho ze zmanipulované veřejnosti nezajímá). To je také případ zprávy IPCC z letošního března: Země prý směřuje k oteplení už nikoli jen o dva, ale rovnou dokonce o tři stupně „s často fatálními důsledky pro život na planetě.“ Právě tak o tom poté informují oficiální korporátní média.

Aby tihle podvodníci měli vůbec nějaké podklady k opakovaným tvrzením o údajném naměření "nejteplejších roků v historii měření" - jak slyšíme denně i z ČT a spojených a médií "nadnárodní podnik" (přičemž každý trochu informovaný člověk ví, že klima a počasí jsou zcela rozdílné a na sobě nezávislé veličiny) - sahají k podvodům někdy až směšným, ale skrze mediální stokrát opakovanou lež verifikovaným.

Jedním z nich je třeba změna umístění měřících stanic (takže předchozí měření s nimi nelze srovnávat) do velkých měst a jejich okolí, přičemž je jasné, že města jsou teplejší než volná příroda. Další metodou z prstu vycucaná vstupní data pro "modelování" budoucnosti bez jakékoli skutečně vědecké oponentury. Vše rámují televizní záběry z tajících ledovců a arktických a antarktických ledových ker - přičemž ve skutečnosti ledu na pólech naopak přibývá, ale o tom nepronikne do médií ani zprávička. A tak dále. Holywood hadr.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Vlády, dejte se do toho!

Zpráva IPCC si stěžuje, že státy jednají příliš pomalu a příliš váhavě. Podle Hoesunga Leeho, předsedy kriminálníků z onoho Mezivládního panelu pro změnu klimatu, však ještě není pozdě: „Stále můžeme zajistit udržitelnou budoucnost pro všechny, ve které se dá žít,“ vytváří lživou naději, neboť chce pravý opak. K prosazení radikálních klimatických požadavků je prý zapotřebí energie. Moc, která stále spočívá v národních státech, by se proto měla v těchto oblastech přesunout na OSN.

Sonia Seneviratne, místopředsedkyně IPCC, řekla Guardianu: „V určitém okamžiku musíme říci, že je třeba provést zásadní změny politiky. Mezivládní panel pro změnu klimatu musí dostat dalekosáhlé pravomoci, aby globální oteplování zastavil. Politika, která se odchyluje od návrhů IPCC, pro nás vědce (jaký to výsměch tomu pojmu!) nedává smysl.“

A  IPCC dále již otevřeně volá: „Je špatný přístup myslet si, že nám není dovoleno vytvářet politické směrnice!“

Tolik ve zkratce zpráva, která se běžnému nezasvěcenému může zdát nepodstatná, nicméně je velmi důležitá.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Skrze klimatickou lež ovládnout vše

Zatímco WHO chce přes chystané změny Mezinárodních zdravotních předpisů a Pandemickou smlouvu (takzvaně "dohodu") převzít moc nad likvidaci světové populace na "zlatou miliardu" zbývajících otroků přes zdravotní a vakcinační politiku, OSN by tuto moc získala nad zbývající širokou škálou politik skrze to, co údajně ovlivňuje klima.

Mimo jiné sem patří:

Ukončení používání fosilních paliv, klimatické lockdowny, 15minutová a chytrá města, razantní změna jídelníčku – razantní omezení či ukončení konzumace masa, mléka a vajec, přechod na hmyz a umělé výrobky; dále uhlíkové daně pro každého, nejen pro firmy, omezení cestování, měření uhlíkové stopy každého jedince, omezení chovů zvířat i v zájmových chovech, vytápění pouze tepelnými čerpadly, omezení nákupu spotřebního zboží (oblečení, spotřebiče) – přechod na sdílení a oběhovou ekonomiku, přijímání tzv. „klimatických uprchlíků,“ soustředění většiny obyvatel do měst,…..

SLEDUJTE: Protiproud TV v rámci cyklu ALFA a OMEGA (aneb s Ptiproudem na hlubiny) vysílá zítra v sobotu 16. 12. 2023 od 18:00 rozhovor Petra Hájka s P. Michaelem Josefem Pojezdným, emeritním opatem Strahovského kláštera.

Zajímá vás, proč se "Ježíšek" musel narodit do chudobných poměrů, zda se mohlo stát, že by Panna Maria odmítla Boží nabídku - a změnila tak chod dějin - nebo proč je u nás hlavním dnem Vánočních oslav 24. prosinec, zatímco jinde se rozdávají dárky až o den později? Nenechte si ujít moudrá slova jednoho mimořádného muže!

Vznik jedné světové vlády

Tolik jen omezený výčet toho, co spadá pod klimatickou politiku. Je toho jistě víc, nejspíš si sami vzpomenete na další šílenosti, které jsou v rámci „zeleného údělu“ prosazovány Bruselem. 

OSN se k uvedenému nápadu staví více než kladně, takže je jen otázkou času, než bude diktaturu WHO následovat další – a to ze strany OSN (jejíž budova v New Yorku stojí příznačně na Rockefellerově pozemku).

Tím by fakticky došlo ke vzniku jediné světové vlády, protože téměř o všem by rozhodovali v těchto dvou organizacích dosazení zkorumpovaní úředníci a "vědci", které nikdy nikdo nevolí.

Při vší šílenosti Jany Černochové, ministryně války proti Rusku ve Fialově vládě, jí lze dát v jedné věci zapravdu. To, když v záchvatu posedlosti Izraelem a nadšení z jeho vraždění civilistů v Gaze (které kromě USA a deseti jejich dalších bezvýznamných vazalů včetně ČR všechny státy v OSN odmítly), v prorockém vytržení zvolala:

"Pryč z OSN!"

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky