Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rusové, Evropané i Američané mají stejného nepřítele: Globální satanismus. Trump a Carlson jako tým do ringu. Vrací se na scénu i Steve Bannon? Donald už sestavuje budoucí vládní tým. Blíží se v USA výbuch ohnivé bouře?

Rusové, Evropané i Američané mají stejného nepřítele: Globální satanismus. Trump a Carlson jako tým do ringu. Vrací se na scénu i Steve Bannon? Donald už sestavuje budoucí vládní tým. Blíží se v USA výbuch ohnivé bouře?

28. 12. 2023

Tisk článku

Vladimír Možegov komentuje situaci před rozhodujícími listopadovými prezidentskými volbami v USA, kde se stále častěji mluví o tom, že po boku Donalda Trumpa stane v kampani jako budoucí viceprezident nejpopulárnější televizní moderátor vyhozený z Fox News: Tucker Carlson

V USA už déle kolují fámy, že Tucker Carlson, nejpopulárnější americký konzervativní televizní moderátor, který se stal ještě populárnějším po vyhazovu  z televize Fox News a přechodu na platformu X Elona Muska, vstoupí do politiky. Vždyť kdo jiný má změnit svět a nabourat Hluboký stát, ne-li on? Muž, který se otevřeně postavil proti globalismu, se stal po Trumpovi nejpopulárnější konzervativní tváří Ameriky.

Trump a Carlson: Pevný tým vstupující do ringu

Konzervativní Amerika doslova vybuchla, když se Trump a Carlson (a rapper Kid Rock Robert James Ritchey) před měsícem objevili na zápase smíšených bojových umění UFC v Madison Square Garden. Bylo to jako pevný tým vstupující do ringu, připravený vtrhnout do něj a zvítězit (zřejmě přesně takový byl plán).

Dvacetitisícový dav na stadionu řval a skandoval „USA! USA!”. A samozřejmě všichni okamžitě začali nahlas mluvit o tom, že Carlson se stane Trumpovým viceprezidentem. Ostatně Trump už skutečně aktivně formuje příští tým. A americká média se navzájem dohadují o složení možného budoucího Trumpova kabinetu.

Na seznamu je i Stephen Miller, zarytý odpůrce migrace, který je pro válku s mexickými drogovými kartely. Říká se, že by se mohl stát generálním prokurátorem nebo mít na starosti migrační politiku na úrovni kabinetu (v současnosti stojí v čele neziskové organizace, která vyšetřuje trestnou činnost Bidena a jeho administrativy).

SLEDUJTE DNES VEČER!

 

Rozhovor Petra Hájka s publicistou Jiřím Havlem o narůstajících nejasnostech kolem předvánoční masové vraždy v Praze a jejím údajném strůjci - po "zázračně nalezeném" dopise na rozloučenou", v němž se prý střelec přihlásil i ke klánovické dvojnásobné vraždě. Opravdu?

Vysílá PPTV dnes (28. 12. 2023) od 19 hodin!

Mluví se také o zapojení senátora J. D. Vancea z Ohia, poradce pro národní bezpečnost Kashe Patela a senátora Toma Cottona, o kterém se spekuluje jako o budoucím šéfovi Pentagonu pod Trumpem (během nepokojů BLM v roce 2020 obhajoval použití armády k zavedení pořádku). Na post ministra zahraničních věcí se skloňuje jména Richarda Grenella, známého svou podporou evropské pravice. Samozřejmě, mluví se i o návratu Steva Bannona, zarytého antiglobalisty, muže superoblíbeného u amerických konspiračních teoretiků, který byl jistý čas šéfem štábu Donalda Trumpa v Bílém domě.

Ohnivá bouře?

Nejvíce se však mluví o Tuckeru Carlsonovi. Ten má kromě všeho ostatního i hlasitou podporu Melanie Trumpové. Šeptá se o tom, že Melania považuje Carlsona za „dokonalého pokračovatele svého manžela na scéně“ a že na rozdíl od poslední kampaně, které se téměř nezúčastnila, je tentokrát připravena absolvovat aktivně celý dramatický souboj – za předpokladu, že vedle Trumpa bude Tucker. Samotný Trump zatím na přímé otázky o Carlsonovi jako budoucím viceprezidentovi odpověděl vyhýbavě: "Tucker se mi opravdu líbí… Má spoustu zdravého rozumu."

Pochopitelně, po všech těch fámách, pomluvách a prohlášeních se veřejné vystoupení Carlsona a Trumpa jako „vítězného týmu“ v ringu za skandování rozvášněného davu nedalo vnímat jinak než téměř přímý souhlas Trumpa se všemi těmito fámami. Jako dobrý herec Trump neustále dělá pauzy a sleduje napětí publika.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

A tak minulý týden Carlson na svém kanálu opět rozehřál publikum rozhovorem se Stevem Bannonem, věnovaném samozřejmě nekontrolované migraci. V souvislosti právě s nekontrolovanou masovou imigrací a katastrofálním růstem domácího dluhu se Amerika brzy ocitne "v ohnivé bouři“: taková a mnohá další šokující senzační vyjádření zazněla v rozhovoru.

Ann Coulterová (americká konzervativní publicistka a veřejná činitelka) odhaduje že v USA je již 40 – 50 milionů nelegálních přistěhovalců. Za Bidena se jich do země dostalo nejméně devět milionů a dalších šest milionů se očekává do konce jeho funkčního období.

Vrací se na scénu?

„Tito lidé musí jít domů, musí opustit naši zemi, jinak už brzy žádnou mít nebudeme… Chicago je již neobyvatelné, centrum New Yorku je již neobyvatelné… Náš domácí dluh dosáhl v listopadu 33 bilionů a velmi brzy to bude 34 bilionů. Spojené státy čeká ohnivá bouře!” vyjádřil se Steve Bannon.

„Podívejte se, co se tady děje: říkají – dělejte si potraty, ukončete svůj život eutanazií, postarejte se, aby vaše děti byly transky - prostě dělají vše pro to, aby odvrátili lidi od plného smysluplného dlouhého života. A hlavně, aby neměli více děti: tady máte fetanyl, tady máte antidepresiva… A pak volají na celý třetí svět – hej, přestěhujte se sem…. No co to všechno má znamenat?” – A Carlson mu dal za pravdu.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Musíte znát americkou politickou kulturu (která je především show), abyste si uvědomili, že ano, toto bylo opravdu ono – představení soudržného týmu, který hgluboce zná americké problémy, ví, z čeho pocházejí - a co nejdůležitější, ví, jak je bude řešit. Bylo to představení lidí, kteří s jistotou vědí, že k Americe se blíží „ohnivá bouře“, a vědí, že jsou jediní, kteří mohou USA před ní ochránit.

Skutečný nepřítel Rusů, Evropanů i Američanů

Někdy se škodolibě těšíme z toho, že na Západě triumfuje globalismus. A skutečnost, že „ohnivá bouře“ by mohla zničit Ameriku, se přijímá spíše pozitivně: Hoří, hoří, Amerika! Není však příliš jasné, proč bychom měli mít radost z toho, že při výbuchu lidového hněvu v Americe či v Evropě zahynou miliony křesťanů.

Nepřítel Rusů, normálních Evropanů a normálních Američanů je stejný: Jeho jméno je globalismus. Nebo ještě přesněji – satanismus. A pokud někde satanismus zvítězí, odrazí se to v celém světě, a proto - málo vidět, dobře skryt - posiluje i u nás.

Vítězství lidí jako Tucker Carson a Steve Bannon se stává vítězstvím zdravé rozumné většiny lidstva nad smrtícím globalismem a zmanipulované a - skrze jeho korporátní média - hlasité menšiny. Trumpův návrat tak následně posílí i zdravé tradiční síly v každém národě.

Co si myslíte o tomto vzorci?

Nezdá se mi příliš složitý.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky