Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volby 24: K urnám půjde většina světa. Vybuchne americko - čínský konflikt? Co se stane v EU? Obrat v Británii? Ve varu i muslimové. Dají Demokrati zavraždit Trumpa? Volby nevolby: Jsme na prahu kontrarevoluce proti globalistům?

Volby 24: K urnám půjde většina světa. Vybuchne americko - čínský konflikt? Co se stane v EU? Obrat v Británii? Ve varu i muslimové. Dají "Demokrati" zavraždit Trumpa? Volby nevolby: Jsme na prahu kontrarevoluce proti globalistům?

3. 1. 2024

Tisk článku

Petr Akopov hledí do nastávajícího roku z hlediska mnoha zásadních voleb v rozhodujících zemích světa a je přesvědčen, že ať současná převažující globalistická moc při nich udělá jakékoli podvody, svět se posune novým směrem

Nadcházející rok 2024 bude pro svět ještě těžší než rok 2023. Nejde o předpověď, ale o trend - počínaje rokem 2020, rokem plandemie, je každý rok těžší a horší než ten předchozí. A v roce 2024 se k již probíhajícím válkám a krizím přidá faktor voleb. 

Volby se budou konat ve více než čtvrtině zemí světa, kde žije většina světové populace. A nejsou to obyčejné země - Rusko, Indie, USA, Velká Británie, EU, Indonésie, Pákistán, Jihoafrická republika. Jinými slovy, voliči se vyjádří - a přes všechno celosvětové rozčarování z "nedemokratických demokratických praktik" bude význam plebiscitů v letošním roce skutečně velký.

Rozčarování souvisí s volebními podvody a manipulacemi - přestože institut všeobecného volebního práva ve většině zemí není starý ani sto let (ostatně na Západě dříve byla různá omezení - od majetkového po sexuální), lidé už mnohokrát viděli, jak vládnoucí elity (dědičné, oligarchické, klanové) manipulují jak s jejich hlasy, tak s výběrem kandidátů. Blokování nominací nežádoucích osob, vytváření nejrůznějších aliancí, kroucení rukou vítězům (například tím, že jim neumožní vládnout, spojení "trpaslíků" bez ohledu na jejich formální protichůdná programová zaměření, pozn. PP).

Přesto v současných dobách všeobecných turbulencí mohou být výsledky voleb i důsledky manipulace nanejvýš nečekané. Co tedy nás čeká?

Východní Asie

Tchajwanské prezidentské volby se budou konat již 13. ledna. Těší se pochopitelně celosvětové pozornosti. Ještě nikdy nevyvolalo čekání na výsledek hlasování na ostrově takové vzrušení - protože konfrontace mezi USA a Čínou dosud nikdy nedosáhla současné úrovně.

Amerika záměrně zvedá téma "čínské hrozby": Peking se prý možná tak obává výsledku voleb, že se připravuje na vojenské převzetí Tchaj-wanu. Pokud prý zvítězí kandidát v současnosti vládnoucí Demokratické pokrokové strany Lai Qingde (viceprezident a starosta Tchaj-peje), a pokud vyhlásí nezávislost ostrova (Tchaj-wan je dosud pokračováním Čínské republiky, která na ostrově existovala do roku 1949), pak Čína údajně zaútočí, Amerika bude muset zasáhnout - a začne americko-čínská válka. To je zhruba podstata americké provokace.

NENECHTE SI UJÍT!

Další pravidelný rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem nejen o dramatických změnách a aktuálních výhledech vývoj války Západu proti Rusku na ukrajinském bojišti odvysílá PPTV ve čtvrtek 4. ledna od 18 hodin!

Vskutku provokace, protože Čína v tuto chvíli zjevně nemá v plánu Tchaj-wan vojensky anektovat. Peking jej považuje za součást ČLR a čeká na mírové sjednocení podle hongkongského schématu (jedna země, dva systémy). Je připraven čekat, ne sice donekonečna, ale poměrně dlouho, ale USA nechtějí přenechat iniciativu Číňanům: potřebují udržet Tchaj-wan oddělený od Číny po nedohledně dlouhou dobu. Zároveň USA nemohou dlouho čekat, protože Čína buduje silné loďstvo a ve střednědobém horizontu může Američany jednoduše vytlačit z tchajwanských vod, ostrov zablokovat a donutit ke kapitulaci.

Zároveň se Washington částečně obává, že tváří v tvář rostoucím globálním turbulencím se Čína může v blízké budoucnosti rozhodnout jít cestou síly - a pak USA ztratí nejen nejdůležitější páku nátlaku na Čínu, ale také tvář před tak důležitými zeměmi, jako je Japonsko a Jižní Korea.

Čína opakovaně prohlásila, že se nechystá vrátit Tchaj-wan silou, ale Američané se tváří, že tomu nevěří a svými prohlášeními a činy Peking soustavně provokují. S jistotou však můžeme předpovědět, že Si Ťin-pching se provokacím nepodvolí - nemluvě o tom, že i v případě vítězství Lai Čching-peje budou mít Tchajwanci dost rozumu, aby vyhlásili nezávislost. A kandidát Kuomintangu Hou Yui - který je pro spolupráci s pevninskou Čínou - má šanci zvítězit.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Obři

Další významné volby se budou konat v islámském světě jižní a jihovýchodní Asie, kde budou v příštím měsíci a půl volit tři země s celkovým počtem 700 milionů obyvatel. Bangladéš volí 7. ledna, Indonésie (největší země islámského světa) 14. února, ale nejvýbušnější volby proběhnou 8. února v Pákistánu. V jediné muslimské jaderné mocnosti je na cestě k vítězství strana Imrána Chána, bývalého premiéra odstaveného od moci na jaře 2022. Pokusili se ho uvěznit, zabránit mu v hlasování, a zabít ho, ale on se přesto tvrdošíjně snaží vrátit k moci.

Proti Chánovi stojí rodinné politické klany ze dvou největších provincií, ale voliči jsou z nich znechuceni kvůli korupci a klanovosti. Vítězství Imrana Chána je téměř jisté - jen není jasné, jak se zachová armáda, která má velký vliv a opakovaně vzala moc do svých rukou. Pokud se tentokrát rozhodne zasáhnout, mohlo by to mít neblahé důsledky pro již tak velmi nestabilní zemi, která má mnoho problémů se svými sousedy.

Nejdůležitější z nich, Indie, bude volit v dubnu a květnu - a vítězství strany Naréndry Módího je téměř nevyhnutelné. Zajistí mu to třetí funkční období ve funkci premiéra - a posílí jeho domácí i mezinárodní vliv.

Evropa 

V létě přijde řada na EU: začátkem června se bude volit Evropský parlament (EP). Navzdory omezeným pravomocem bude toto hlasování velmi důležitým barometrem nálad Evropanů - a jejich krize důvěry v současnou podobu evropské integrace.

Posílení konzervativců a euroskeptiků je prakticky zaručeno - stanou se přinejmenším třetí největší skupinou (frakcí) v Evropském parlamentu. Spojené síly Le Penové, Meloniové, Orbána, Alternativy pro Německo a dalších konzervativních stran budou moci nejen ovlivňovat práci EP, ale také hlasitěji požadovat změnu kurzu vůči Evropě a Rusku. A velmi špatné výsledky stran vládnoucí koalice v Berlíně by mohly vést k jejímu rozpadu a předčasným volbám přímo v Německu.

Termín voleb ve Velké Británii je zatím nejasný - určitě se uskuteční do konce roku, ale mohly by se konat i v létě. Výsledek je téměř jasný: ani zázrak nedokáže zvrátit tvrdou porážku konzervativců. K moci se v nové zemi vrátí labouristé - vládli naposledy v období před brexitem - a okamžitě budou čelit problému skotského separatismu.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Problémy ostrovních Anglosasů však blednou na pozadí problémů jejich amerických bratrů v globalizaci: 5. listopadu se budou konat volby v USA. Jde samozřejmě o hlavní volby roku, ale ne kvůli vlivu Spojených států, nýbrž kvůli vnitropolitické krizi, která se od roku 2016 prohlubuje. Tehdy Trumpovo vítězství americkou elitu šokovalo, ale podařilo se jí ho v roce 2020 velmi sporným způsobem porazit.

Nyní se bude konat třetí kolo - a zatím vše nasvědčuje tomu, že vítězství bývalého prezidenta je neodvratné. Establishmentu se nedaří zabránit jeho odvetě, která nejenže prohloubí rozpory v americké společnosti, ale hrozí i spuštěním procesu delegitimizace instituce voleb, prezidentského úřadu a v důsledku toho i rozpadu samotných Spojených států. A ani stále pravděpodobnější atentát na Trumpa tento proces nezastaví.

V roce 2024 bude prostě svět uprostřed změn, které již probíhají - všeobecných, rozsáhlých, revolučních. Poměr sil v geopolitickém obraze se stále zřetelněji mění - kousky barev dosavadního globalistického tažení rychle odpadávají a pod nimi se rýsují obrysy budoucnosti.

Svět se mění - a zdá se, že tento proces již nezávisí na něčích přáních a dokonce ani volbách.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky