Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zaplaví milión deviantních Číňanů a Rusů Českou republiku? Podle soudu na to mají právo. I na sociální dávky, zdravotní pojištění či příspěvky na děti...

Zaplaví milión deviantních Číňanů a Rusů Českou republiku? Podle soudu na to mají právo. I na sociální dávky, zdravotní pojištění či příspěvky na děti...

8. 1. 2014

Tisk článku

Ota Filip - významný český spisovatel žijící v Německu - napsal pro Protiproud text, který vypadá jako mrazivá nadsázka, ale velmi rychle se může stát realitou...

Upozorňuji a varuji, že mou následující glosu mohou četní odsoudit jako politicky neúnosnou, ba dokonce podezřele rasistickou a pro naše spoluobčany homosexuálního nebo lesbického zaměření urážlivou. Musím předeslat a vysvětlit, co mě k napsání znepokojivých úvah o homosexuálech a lesbičkách vyprovokovalo:

 pp

Pronásledovaní homosexuálové

Před časem projednal pro celoevropské záležitosti příslušný soud v Lucemburku problém zrovnoprávnění homosexuálů a lesbiček a dospěl k rozhodnutí, že ve svých vlastech pronásledovaní homosexuálové a lesbičky mají, jako třeba z politických nebo z náboženských důvodů v totalitních státech diskriminovaní občané, ve státech sjednocené Evropy právo na azyl.

A na internetu jsem se dočetl, že v Rusku, kde Putinův režim homosexuály a lesbičky tvrdě postihuje, žije podle prý spolehlivých úředních údajů asi 650.000 homosexuálů a lesbiček. Jiné prameny uvádějí, že počet v Rusku žijících homosexuálů a lesbiček lze odhadnout na více než jeden milion, což považuji za přehnané.

Právo na azyl

V té souvislosti mě však napadlo, co by se stalo, kdyby se jen těch 650.000 úředně spočítaných a policií pronásledovaných ruských homosexuálů a lesbiček vydalo na útěk před Putinem třeba do Německa, kde prolévání slz nad utrpením těchto lidí je ve sdělovacích prostředcích a v řadách domněle pokrokových novinářů a intelektuálů dnes už skoro povinností. Levicově orientovaní občané, mám na mysli členy německé nekomunistické „Levice“ a vždy „pokrokové“ Zelené, útočí na vládu, že k problému homosexuálů a lesbiček nezaujímá radikální řešení, přehlíží jejich diskriminaci, odmítá uznat jejich „sňatky“ a homosexuální nebo lesbická „manželství“ nejen v Německu jako rovnoprávnou rodinu.

Snadno jsem si vypočítal: Kdyby se těch 650.000 v Rusku evidovaných a Putinem pronásledovaných homosexuálů a lesbiček dalo na pochod a dorazilo do Německa, tak by si zdejší pokrokoví občané, členové levicových stran, pokrokoví intelektuálové, mám na mysli především kolegy spisovatele, mohli ruské homosexuály a lesbičky „rozebrat“ na stravu a na byt, protože stát by ten příval nešťastných lidí nebyl schopen zvládnout.

pp

Čtěte ZDE: Hypermoderní past na myši: Vážný problém, s nímž se potýká Brusel

Zelení soudruzi a soudružky

Tak třeba na rodinu jednoho člena strany neokomunistické „Levice“ nebo „Zelených“ by připadli asi tři ruští občané odlišného sexuálního zaměření, což by sice byla pro četné německé občany zátěž, ale na druhé straně by rudí i zelení soudruzi a soudružky, jakož i neochvějně pokrokoví intelektuálové, prokázali celému světu, že při integraci z Ruska uprchlých homosexuálů a lesbiček do německé společnosti realizují v konkrétní, nikoliv jednoduché situaci, své postoje chvályhodnými činy.

Poněkud jsem se vyděsil, když jsem se počal zabývat i problémem homosexuálů a lesbiček v Číně. Podle údajů, které jsem si našel na internetu žije v Číně – odhadem - asi 60 milionů homosexuálů a lesbiček. Tyto sexuálně od většiny odlišně orientované občany považuji normální Číňané za dekadentní, ba perverzní stvoření, narušující tradice čínského života. Pronásledování čínských homosexuálů a lesbiček vrcholí teď často v agresivní, státními sdělovacími prostředky organizované nenávisti k jejich sexuálnímu životu. Propagandistické kampaně proti homosexuálům a lesbičkám se v Číně organizují sice ještě nesystematicky, ale s podporou státní správy a „mravnostní“ policie hlavně na venkově, kde žije a bez zastání trpí - odhadují čínské prameny - větší polovina, tedy přes 30 milionů homosexuálů a lesbiček.

Pochod čínských homosexuálů do EU

Dovolím si rozvést myšlenku: Buďme rádi, že těch 30 i více milionů v Číně režimem i velkou většinou „mravných“ občanů pronásledovaných homosexuálů a lesbiček se o rozhodnutí celoevropského soudu v Lucemburku v dohledné době doufejme nedozví, takže se nevydají na pochod do sjednocené Evropy, kde jim teď rozsudek celoevropských soudců zaručuje na celý život azyl...

Představme si tu hrůzu, kdyby se do sjednocené Evropy přivalila záplava 30 nebo i více milionů v Číně diskriminovaných homosexuálů a lesbiček a dožadovali by se, dnes už právem s odvoláním na rozsudek celoevropského soudu v Lucemburku, uznání za azylanty, čímž by v každém státě sjednocené Evropy měli právo na sociální zabezpečení, zdravotní péči zadarmo, na příspěvky i na děti, které zanechali v Číně, jakož i na podporu v nezaměstnanosti atd.

Na ČR by připadl nejméně jeden milion

Nám, Evropanům, by v tom případě nezbylo nic jiného, než těch 30 nebo více milionů uprchlíků, Číňanů postižených sexuální odchylkou, rozdělit a přidělit podle počtu obyvatel do péče jednotlivých států. Vypočítal jsem si a asi se nemýlím: Německo by muselo přijmout, soudím, nejméně 7 až 8 milionů azylantů, tedy homosexuálů a lesbiček, na Českou republiku by připadl nejméně jeden milion a na Anglii 4 až 5 miliónů atd.

Na závěr se byrokratů v Bruselu a celoevropských soudců v Lucemburku ptám, nečekám však odpověď:

Co se sexuálně normálními utečenci, kteří se teď mohou, aby v sjednocené Evropě získali nárok na azyl, prohlásit za homosexuály nebo za lesbičky?

Úřad EU pro zjišťování sexuální orientace

Zřídí bruselská byrokracie nový úřad, který bude zjišťovat sexuální orientaci každého žadatele o azyl, který se odvolá na rozsudek celoevropského soudu v Lucemburku a uvede, že je homosexuál nebo lesbička?

A raději se nezmíním o Africe. Co bychom si asi počali, kdyby se jen polovina obyvatel Afriky přihnala do sjednocené Evropy a prohlásili se za homosexuály a lesbičky?

Murnau, leden 2014

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky