Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločinci cvičí v Davosu: Proč Soros a Schwab zrušili účast? Globální elity znejistěny. Ze soukromých tryskáčů ale budou dál kázat klimatickou lež, jako by se nechumelilo. Nácvik na tajemnou „nemoc X“. Opakování Event 201?

Zločinci cvičí v Davosu: Proč Soros a Schwab zrušili účast? Globální elity znejistěny. Ze soukromých tryskáčů ale budou dál kázat klimatickou lež, jako by se nechumelilo. Nácvik na tajemnou „nemoc X“. Opakování Event 201?

16. 1. 2024

Tisk článku

Baxter Dmitry upozorňuje, že summit Světového ekonomického fóra, který začal ve švýcarském Davosu, kromě obvyklé agendy klimatické lži má na programu také přípravu na zbrusu novou umělou epidemii, kterou pro udržení své moci chtějí rozšířit možná už v tomto roce, až dostanou přes WHO další páky

Víc, než jen signál: Klaus Schwab rychle následoval George Sorose s prohlášením o zrušení své účasti na výročním summitu Světového ekonomického fóra (WEF) v Davosu, který začal včera a bude probíhat do 20. ledna.

pp

Něco se stane (v zákulisí)

Soros o víkendu oznámil, že vzhledem k neočekávanému „plánovacímu konfliktu“ se v pondělí nezúčastní setkání WEF a že svůj projev přednese až v březnu na bezpečnostní konferenci v Mnichově. Ohledně své neúčasti Schwab oznámil, že trpí nespecifikovaným „zdravotním problémem“, a proto předpokládá, že se nebude moci summitu zúčastnit.

Nečekaná oznámení dvou vysoce postavených globalistů rozvířila různé fámy. Mnozí účastníci summitu v Davosu byli údajně znejistěni a znepokojeni tím, co se ve zřejmě děje v zákulisí.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Známý internetový guru Kim Dotcom citoval novinovou zprávu, kterou dříve zveřejnil portál Newspunch. Ta naznačovala, že „elity“ jsou z toho vystrašené. Ve svém příspěvku Kim Dotkom napsal: „Klaus Schwab potřebuje 5000 vojáků, aby chránili letošní setkání Světového ekonomického fóra. Čeho se asi tak bojí?“

Nepřítomnost Sorose a Schwaba ale samozřejmě nezabránila ostatní „elitě“, aby se vyrojila do centrály globalistů ve švýcarském městě a zúčastnila se výročního summitu. Stovky globalistických elit přistály během posledních dnů se svými soukromými letadly na letištích v okolí Davosu, aby za zavřenými dveřmi údajně diskutovaly o takzvaných globálních výzvách, jako jsou klimatické změny. Je to vlastně komické.

Slet tisícovky soukromých tryskáčů v Davosu

"Bohatí a mocní se hrnou do Davosu, aby diskutovali o klimatu a nerovnosti za zavřenými dveřmi, pomocí nejnerovnější a nejznečišťující formy dopravy - soukromých tryskových letadel," řekla pro zpravodajskou webovou stránku Politics.co.uk Klara Maria Schenková, aktivistka pro kampaň pro mobilitu z organizace Greenpeace.

pp

Světová elita dorazila do Davosu více než 1000 soukromými tryskáči

Tatáž organizace zveřejnila novou zprávu, která ukázala, že na loňské setkání přiletělo na letiště v okolí Davosu 1040 soukromých letadel, což způsobilo, že emise CO2 z těchto letadel vzrostly oproti týdennímu průměru až na čtyřnásobek. Hnutí DiEM25 se ve svém příspěvku ušklíblo, že světová „elita“, která přicestovala do Davosu v tisícovce soukromých letadel, nás chce poučovat o změně klimatu:

"Skutečnost, že účastníci WEF přilétají soukromými letadly, aby diskutovali o klimatické krizi, je v nejlepším případě odporným pokrytectvím. Pokud by skutečně existovala nějaká "klimatická krize", nejezdili by tito takzvaní bojovníci za klima veřejnou dopravou, aby zachránili planetu? Je na tom skvěle vidět, že ona krize, jejíž řešení WEF údajně podporuje, je jen falešný vykonstruovaný humbuk".

Cvičení pro novou pandémii "X“

Světové ekonomické fórum chystá i další perlu: Uspořádá nácvik reakce na záhadnou „nemoc X“, o které tvrdí, že si vyžádá až „20krát více obětí než pandemie covidu“. Podle WEF se na setkání, které začíná 17. ledna 2024, budou zabývat úsilím potřebným na přípravu zdravotní péče kvůli „více výzvám, jež nás vbrzku čekají“.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Na webové stránce Světového ekonomického fóra o nadcházejícím "pandemickém cvičení" rovnou tvrdí: „Vzhledem k aktuálním varováním Světové zdravotnické organizace (WHO), že neznámá „nemoc X“ může mít za následek 20krát více úmrtí než pandemie koronaviru, se musíme zabývat otázkou, jaké nové úsilí je zapotřebí?“

Status stránky „Shadow of Ezra“ na sociální síti X (bývalý Twitter) píše, že Klaus Schwab a Světové ekonomické fórum provedou "cvičení k nemoci X“ jako součást svého výročního setkání. Jako obvykle jen prší známá jména, která zjevně mají být do plánu na novou uměle vyvolanou pandemickou operaci zasvěcena:

Ve švýcarském lyžařském středisku sloužícím za doupě globalistů se mimo jiné mají zúčastnit i americký ministr zahraničních věcí Antony Blinken, francouzský prezident Emmanuel Macron a klíčoví lídři Blízkého východu. Organizátoři oznámili, že na místě budou i generální tajemník OSN Antonio Guterres, šéfka evropské komise Ursula Von der Leyenová a dalších více než 40 ministrů zahraničních věcí. Mouřeníni mají dostat instrukce k další zničující frašce.

Opakování Event 201?

Cvičení WEF na „nemoci X“ více než nápadně připomíná „Event 201“. Šlo také o cvičení připravenosti na pandemii koronaviru. To se uskutečnilo v říjnu 2019 rovněž pod záštitou Světového ekonomického fóra a Nadace Billa a Melindy Gatesových. Akce Event 201 se zúčastnili obvyklí vrchní padouchové, včetně Světové zdravotnické organizace, čínského úřadu veřejného zdravotnictví, Anthonyho Fauciho (americký Mikas) a mnoha dalších, kteří pak operaci Covid řídili.

pp

Čtěte ZDE: Pravda o covidismu je tu: Naplánovaná operace na odlidnění. Americký senátor už nechce mlčet. Instrukce dostaly "elity" v Davosu 2019. Trénovaly podle scénáře. Uspějí žaloby? Podvolení dál věří smrtící vakcinační lži

Načasování bylo vynikající. "Pandemie" Covidu-19 začala jen několik týdnů po tomto "cvičení", a pokračovala přesně tak, jak to účastníci cvičení nacvičili. Lidé netušili, co se děje, ale globalistická elita byla doslova v sedmém nebi. Schwabovo Světové ekonomické fórum nedokázalo odolat chvalozpěvům o vzniklé situaci opěvováním „brutálně efektivních“ lockdownů a pak vakcinace.

Průměrný člověk byl však vyděšený, a zcela se podřídil dodržování nařízení hlásaných médii hlavního proudu, která bezostyšně sloužila elitám. Lidi zamykali doma, trestali, strašili, stresovali, omezili jim skutečně nutnou zdravotní péči, zbídačili je - a pak je nutili do očkování. Ekonomické a zdravotní důsledky pro běžné lidi byly katastrofální a stále narůstají.

Nezapomeňme, že na jaře se má uskutečnit zasedání, v němž má WHO převzít úplnou moc nad světem v případě další pandemie - na kterou právě teď zločinci v Davosu "cvičí".

Necháme se globalisty znovu oklamat, nebo se tentokrát postavíme na tvrdý odpor?

Zdroj. Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky