Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Válečná sezóna: Zločinci si řevem masírují svaly. Kdy spustí „nemoc X“ a další vlnu vakcinace? Jourová otevřeně hrozí: Vyhladovím je! USA mají problém. Bruselští rovněž. Bude válka s Ruskem, nebo spíš s námi?

Válečná sezóna: Zločinci si řevem masírují svaly. Kdy spustí „nemoc X“ a další vlnu vakcinace? Jourová otevřeně hrozí: Vyhladovím je! USA mají problém. Bruselští rovněž. Bude válka s Ruskem, nebo spíš s námi?

21. 1. 2024

Tisk článku

Petr Hájek překvapivě nečeká, že obří cvičení západních pudlíků amerického NATO se změní ve 3. světovou, ale tuší, že válečnickou hysterii vyvolávají, aby zardousili především odpor domácích nepodvolených

Stále nové a nové „šokující“ události se nám před očima míhají v prvních dnech roku dvacátého čtvrtého po 11. září 2001 (faktického začátku zatím děsivého třetího tisíciletí). Slouží k tomu, aby jedna překryla druhou, a nebylo tak možné se jimi zabývat do hloubky. Typicky: Stále podivnější okolnosti, které vylézající na světlo kolem předvánoční střelby na FF UK, už v podstatě nikoho nezajímají. Ani osud Izraelem vyvražďovaných Palestinců (již víc než 25 000!) na úzkém proužku území, který (vedle tzv. západního břehu Jordánu) jim zbyl z původní vlasti obsazené (se souhlasem OSN) po 2. světové válce sionisty.

Zůstala jen válka Západu proti Rusku na Ukrajině, kterou má nyní zdramatizovat začínající obří „cvičení“ americké armády na evropském kontinentě – cudně zakryté rouškou spoluúčasti armád podřízených států NATO. Alespoň se to tak jeví v podání zkorumpovaných korporátních médií v čele s tzv. veřejnoprávními (ČT, ČRo, ČTK), která stále ještě hrají dominantní úlohu v manipulaci „veřejným míněním“, jež pak „měří“ stejně zkorumpované agentury.

Ty samozřejmě slouží jen k dalšímu násobení manipulace. Totiž aby jejich falešně získaná „data z dotazování“ bylo možné vydávat za postoje veřejnosti k tomu či onomu tématu či preferencím. To, aby podvolená část národa dostala svou pravidelnou dávku somy (drogy distribuované státem) v podobě ujištění, že ve svých (za standardních okolností zcela šílených a sebevražedných) názorech není osamocena:

Že zvrácené je normální. Že diktatura je demokracie. Že válka je mír. Že cenzura je projevem svobody slova. A že ti, kdo se nepodvolili, a na naplnění Orwellovy vize báječného koncentráku upozorňují, jsou „dezinformátoři“ a nepřátelé lidu. A proto nutno je „vyhladovět a likvidovat“, jak praví představitelka bruselského lidu z Babišovy „kádrové dílny“ Věra Jourová v projevu k lidu davoskému.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 22. 1. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Dragounská jízda

A tak korporát při maskování reality vojenskou „khaki barvou“ baví lid třeba dohady o tom, jak Tomio Okamura vydržel svůj bezmála jedenáctihodinový projev v parlamentu, aniž si odskočil na toaletu. Že šlo o úspěšné blokování rychlého přijetí zákona o korespondenčním hlasování (s vědomím, že nakonec tomu samozřejmě nezabrání), které učiní z voleb ještě větší frašku než dosud, je tím účinně zakryto a zesměšněno.

Podobně jako když se vzrušeně dozvídáme, že Alena Schillerová si prý stojí za svými slovy na adresu Markéty Pekarové Adamové (TOP 09) jako o „gaučové válečnici“. A úplně tím zmizí ze scény její demaskování účetních podvodů ministra financí Zbyňka Stanjury (ODS), který představil eskamotáž „úsporného“ rozpočtu, v němž ve skutečnosti dluh státu dál dramaticky roste.

Ne, že by neměla Schillerová pravdu. Šéfka sněmovny a bruselské strany (existující i podle cinknutých „průzkumů preferencí“ již jen teoreticky) je samozřejmě stejná válečnická obluda jako Jana Černochová z ODS na ministerstvu války. Ale problém katastrofy státního utrácení stamiliard z našich daní za nacistický kyjevský režim, respektive transfúzí amerických zbrojovek naší „daňovou krví“ za absurdně předražené stíhačky (které nepotřebujeme) schopné nést jaderné zbraně, tím zmizí do suterénu zájmu.

Mafie se značkou STAN teď zase „vybírá“ svého budoucí „komisaře“ (ty pojmy ze sovětských dob jsou dokonalé), který nahradí soudružku Jourovou. V úvahu prý přichází (vedle Vlastimila Válka z téže strany) nejneschopnější z neschopných ministrů Jozef Síkela (obchod a průmysl). Ostatně o jeho zločinech v zacházení s uměle předraženou energií vypověděl velmi přesně Ivan Noveský v rozhovoru pro PPTV). Celé je to jako „dragounská jízda“ americké armády, která přes naši „dobytou zemi“ míří na ruské hranice a podvolení zpitomělí nešťastníci – její příští oběti – jí k tomu mávají…

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Cokoli

To všechno stínování má jediný cíl: Upřít zraky podvolených k „pětiminutovkám nenávisti“ vůči Rusku. To je nyní hlavní cíl válečnické propagandy. Do cvičení NATO k dalšímu hitlerovskému napadení Ruska (se švejkovsky výsměšným názvem Steadfast Defender – Pevný obránce) se od tohoto týdne zapojí zhruba sto tisíc vojáků – včetně českých. Však o tom také hezky „řehkovsky“ promluvil Chris Cavoli, jeden z hlavních natovských papalášů: 

„Abychom posílili naši kolektivní obranu a zároveň podpořili Ukrajinu v existenčním boji, potřebujeme celospolečenský přístup. Potřebujeme veřejné i soukromé subjekty, aby změnily své myšlení, z éry, ve které bylo vše plánovatelné, předvídatelné, kontrolovatelné – do doby, ve které se může stát cokoliv. Do doby, ve které musíme očekávat nečekané.“ Tak už alespoň víme, že druhý pokus o hitlerovskou Operaci Barbarossa Třetí říše má v Říši čtvrté jméno Cokoli.

Dokonale neurčitý pojem. „Pevný obránce“ již pevně obklíčil Rusko, na Ukrajině, již pomalu vylidněné a vyrabované, ztrácí stále více i svých vojáků (psali jsme o tom v sobotu). Postupně se blíží v té či oné podobě kapitulace kyjevských nácků – Američané, kteří to celé zorganizovali a vyvolali, už od toho potichu dávají ruce pryč – a tak je nutné připravit veřejnost Čtvrté říše na to, že je nahradí „živý materiál“ z unijního skladiště.

Co nezařídil covid a vakcinace – a co nestihne v depopulační ideologii „zlaté miliardy otroků“ dokončit „nemoc X“, kterou už mají připravenou v laboratořích včetně vakcín (!) – to musí zařídit „Cokoli“.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Mlčet!

Už nedlouho po zahájení Speciální operace na záchranu genocidně likvidovaných ruskojazyčných Ukrajinců (a znemožnění přesunu amerických jaderných raket do ruského „měkkého podbřišku“ nemocemi a likvidací amerických laboratoří se smrtícími produkty) se nechal slyšet Roman Joch ředitel, Občanského institutu, sorosovský „pravičák“ a nominální katolík (asi jako Biden): Pokud prý dojde ke konfliktu s Ruskem, je nutno novináře z „alternativy“ zatknout a „internovat“. Obhajoval tím vládní vypnutí Protiproudu a několika dalších webů.

Zatím ale ještě v koncentrácích nejsme, a tak přichází soudružka Jourová, když davoskému lidu vysvětluje, jakou zajímavou metodou ubránit svobodu projevu v EU (což je prý její cíl): „Je součástí našich návrhů, aby se dezinformační platformy a šiřitelé nedostali k penězům. Musíme je vyhladovět – a to zejména s pomocí reklamního průmyslu.“  Jako by to už dávno nedělali (ale naši čtenáři jim svými příspěvky udělali a dělají čáru přes „rozpočet“).

Ano – takhle narovinu a otevřeně to bruselská mafiánka řekla. Disident minulého režimu (a dnes již opět disident), bezpečnostní expert Jan Schneider k tomu na Prvních zprávách (další z vypnutých webů) poznamenal:

„Jourová by měla být především a převelice opatrná z hlediska trestněprávního, protože velkohubě avizovat, že někoho hodlám „vyhladovět“, přímo míří k trestnému činu útisku podle § 237 tr. zák., který spáchá ten, kdo jiného nutí, zneužívaje jeho tísně nebo závislosti, aby něco konal, opominul nebo trpěl. K dokonání činu za této situace postačí, když pachatel vykoná jednání, jehož obsahem je nucení jiného na základě zneužívání jeho tísně nebo závislosti.“ 

To by ovšem platilo za předpokladu, že žijeme v právním státě. Naše zkušenosti ze zamítnutých žalob a podání trestních oznámení na premiéra Fialu a tajné služby – jakož i nedávné zamítnutí obdobné žaloby pražského advokáta v téže věci ústavním soudem – vedou k opačnému závěru. Na řadu zjevně přichází Jochova „metoda“. Jak poznamenává již zmíněný Ivan Noveský, není to ale zatím tak zlé: „V období německé okupace do roku 1945 bylo poslouchání "nebezpečných" dezinformací z Moskvy či z Londýna trestáno dokonce přímo smrtí.“

Čtěte ZDE: Už jdou na to: Uzákonit další metody volebních podvodů - hlavní úkol vládních nul. Velký lhář se jen chechtá. I na pohřbu všech Rakušanů, co jich máme. Kdo se bude smát naposled? Mene tekel. Dobrá zpráva z absolutního zdroje

Psi štěkají

Takže ještě mají co dohánět. Ostatně – pokud Operaci Cokoli skutečně spustí – bude to „trest smrti“ pro všechny, bez výběru. Snění Západu o tom, že při napadení bude Rusko váhat s drtivou jadernou odpovědí a nechá se vystavit nevýhodě (brání obrovskou hranici), je patafyzický nesmysl od samého počátku.

Kupodivu mám však pro naše nepodvolené k dispozici nečekaně dobrou zprávu – či spíše úvahu. Navzdory (respektive právě kvůli) chvástavému válečnickému jekotu v podstatě ze všech zemí amerického NATO, je rozpoutání otevřené války Západem aktuálně paradoxně méně pravděpodobné než v minulém roce. Všechny ty výkřiky a „úniky“ domněle tajných německých válečných plánů ukazují spíše k opaku.

Nelze samozřejmě vyloučit útok na Rusko „omylem“, respektive nějakou „záškodnickou akcí“ – například z dílny kyjevských nácků, která uvede vše do pohybu. Obecně však platí, že pes, který štěká, nekouše. Útok se nesignalizuje dopředu, musí být překvapivý. Připomeňme opět, že v době studené války byl svět nejblíže jaderné konfrontaci v roce 1983, kdy se takříkajíc „nic nedělo“.

Ronald Reagan tehdy odvolal zamýšlený útok na Sovětský svaz doslova pár minut před startem mezikontinentálních raket – v době, kdy rovněž probíhalo v Evropě cvičení NATO, ale vcelku standardní – a svět se věnoval spíše mezinárodním diskusím o snížení napětí. Vyhrožovat a signalizovat možnost otevřené války svědčí o opaku: Hysterickému strachu Západu z ruského postupu na ukrajinském bojišti a obav, že předvolební Spojené státy již nemají zájem na vyhrocení konfliktu, s nímž by si ve vypjaté vnitropolitické situaci nedokázaly poradit.

Čtěte ZDE: Volby 24: K urnám půjde většina světa. Vybuchne americko - čínský konflikt? Co se stane v EU? Obrat v Británii? Ve varu i muslimové. Dají "Demokrati" zavraždit Trumpa? Volby nevolby: Jsme na prahu kontrarevoluce proti globalistům?

Zločin(ci) a trest 

Zločinci v evropských vládách tedy o to víc křičí – a budou chtít využít vyvolání válečnické psychózy především k potlačení odporu veřejnosti, který zjevně narůstá. Pohleďme jen, co právě organizují v Německu proti Alternativě pro Německo – po vzbouření zemědělců. Spolu s pokusem o jarní rozšíření „nemoci X“ – a předání moci kolegům zločincům v WHO – lze tedy spíše očekávat dramaticky zostřený „boj proti vnitřnímu nepříteli“ – viz Jourové vyhrožování svobodným médiím.

Pokud toto část dosud podvolené veřejnosti nepochopí – přijde nepochybně „trest smrti“ v podobě úplného převzetí moci současnými vládními mafiemi, likvidací zbytků svobodných voleb a „revolučním násilím“ vůči veškeré opozici, parlamentní i neparlamentní. Soudy k tomu budou „basovat“ podle fialového zadání a rakušanovská část policie a koudelkované tajné služby bez omezení dobíjet veškerý odpor.

Válka s Ruskem se možná na čas odkládá. Její občanská varianta je však o to blíže. Za oceánem i v Evropě.

Těžko říci, co je horší.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky