Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kyjevská junta opět vraždila ženy a děti: Chtěl se Zelenskyj blýsknout, aby dostal další dolary? Už dlouho žebrá na Západě marně. V Davosu mu to řekli polopatě.  Potřebuje vyprovokovat Putina? Bude ČR v OSN znovu na pranýři?

Kyjevská junta opět vraždila ženy a děti: Chtěl se Zelenskyj blýsknout, aby dostal další dolary? Už dlouho žebrá na Západě marně. V Davosu mu to řekli polopatě. Potřebuje vyprovokovat Putina? Bude ČR v OSN znovu na pranýři?

22. 1. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš komentuje včerejší vražedný krvavý útok na civilisty na tržišti v Doněcku, a dochází k závěru, že nejenže byl koordinován se západními sponzory kyjevského režimu, ale s největší pravděpodobností byl opět proveden zbraněmi, na nichž se podílí ČR

Shoda náhod, vztek, nebo plán!? Zelenskyj vždy po návratu z neúspěšného vyjednávání na Západě nechává v době dopravní a nákupní špičky ostřelovat centra ruských měst, aby pozabíjel co nejvíce nevinných obětí války, kterou odmítá ukončit u diplomatického stolu!

pp

Na vraždění civilistů se opět podílíme

V neděli 21. ledna ukrajinská armáda bombardovala opět “západní municí”. Vraždila nevinné ruské a ukrajinské civilisty. Po prosincovém masovém zabíjení ruských maminek a dětí “českými raketami” uprostřed Bělgorodu, ke kterému došlo při odpolední dopravní a nákupní špičce, včera Ukrajinci pro změnu při dopolední nákupní špičce znovu udeřili zakázanými kazetovými granáty 155mm na tržiště uprostřed města Doněck, (fotky), o které obě strany svádějí svou nynější krvavou válku.

Na tržiště bylo zacíleno neuvěřitelných 12 podle Rusů i kazetových granátů 155mm. Každý jeden granát se po dopadu rozprskne na tisíce střepin o celkové váze 36 kg. Dalších 11 kg výbušniny předtím exploduje. Kráter může mít rozměry až 5 metrů. Ukrajinci stříleli z Kurachova do Kirovské čtvrti Doněcka, což je 29 km. Jediná ukrajinská houfnice ráže 155mm, která tak daleko dostřelí, krom moderních západních, je 2S22 Bohdana - vyráběná ve spolupráci s ČR.

pp

Čtěte ZDE: Odpověď na belgorodské vraždění kyjevských nacistů: Rusko zničilo velitelská centra v Charkově. Likvidace nacistů z jednotky Kraken. Kinžály opět v akci. Zelenský rozkázal vraždění českými zbraněmi. ČR zbaběle utekla

Brutalitou včerejšího kyjevského útoku na de iure podle platných ukrajinských zákonů své vlastní občany byla dokonce otřesena už i OSN, a její generální tajemník hned večer útok soldatesky důrazně odsoudil. V Doněcku bylo zakázanou municí povražděno podle dnešních amerických nočních hlášení nejméně 27 lidí a dalších 20, včetně dětí, leží v nemocnicích s vážnými zraněními. Vladimír Putin nechal ihned na dnes svolat Radu bezpečnosti OSN.

Tohle nebyl "omyl"

Doněck je pod každodenním ostřelováním, při kterém takřka denně nějaký civilista zahyne. Včerejší útok byl ovšem výjimečný tím, že mířil na tržiště při dopolední nákupní špičce.

pp

Jediná ukrajinská houfnice, která dostřelí přes 30 km je 2S22 Bohdana na českém podvozku Tatra. Existuje i varianta na ukrajinském podvozku. Mohla střílet i jakákoli moderní západní houfnice dodaná Ukrajině. Uvidíme zda Putin v OSN opět odhalí českou stopu

Je mimořádně alarmující, že v době včerejšího ostřelování tržiště v Doněcku, vojska soldatesky prchala před útokem ruských výsadkářů z východní poloviny obce Heorhyivka, která se nachází 10 km východně od Kurachova, odkud Ukrajinci stříleli na tržiště. Ves Heorhyivka, ve které Rusové úspěšně útočili, se přitom nachází na přímce dráhy letu granátů z Kurachova na tržiště v Doněcku.

Kdo sloužil u dělostřelců, ví, že zelenáči dokáží umístit granát i 1 km od cíle, opilci i 10 km, ale 20 km mimo cíl jsem za tři roky své služby u 47. dělostřeleckého pluku neviděl ani neslyšel, že by se to někdy nějakému vyhlášenému idiotovi povedlo. I proto je jasné, že ukrajinští dělostřelci granáty 155mm, kterých mají nedostatek, nestříleli na útočící ruská vojska, ale úmyslně s nimi vraždili nakupující ruské civilisty.

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Msta, nebo příkaz západních protektorů?

Na mapě dole – Červená šipka – úspěšný ranní útok ruských jednotek. Barevná šipka – pravděpodobná dráha střel 155mm z Kurachova na tržiště, které byly vypáleny v době ruského ranního útoku. Ukazuje se tak, že Zelenského junta raději střílí mimořádně drahé a nedostatkové západní granáty 155mm na nevinné civilisty a jejich děti, než aby s nimi likvidovala útočící ruské vojáky.

pp

Když srovnáme poslední neúspěšné výlety Zelenského za jeho západními protektory do časové osy s barbarským vražděním ruských civilistů a dětí dělostřelectvem jeho armády, dostaneme zajímavý výsledek, který může napovídat – Buď: Že Zelenskyj se mstí nevinným lidem za své politické neúspěchy – A nebo: Že mu někdo na jednáních důrazně doporučuje, aby vraždil ruské civilisty, a vyprovokoval tak Putina k další eskalaci konfliktu, bez níž už nedostane žádnou západní vojenskou ani finanční podporu.

Připomeňme, že na závěr loňského roku utrpěl Zelenskyj dva katastrofální neúspěchy. Nejprve byl 12. prosince pozoruhodně nenápadně, s minimální pompou a ceremoniemi, přivítán v Bílém domě, a po jednáních odlétal do Kyjeva se zoufale prázdnýma rukama. Atmosféra a výsledek jeho návštěvy odpovídaly celkové náladě ve Washingtonu, kde už není podpora jeho režimu prioritou (Zdroj BBC).

A potom 14. prosince se mu v Německu dostalo od pohlavárů NATO, jen uznalého poklepání na ramena, a od politiků, jen ujištění, že jednou nastane doba, kdy Ukrajina vstoupí do EU. Je myšleno asi tak stejně vážně, jako někdejší ujištění Američanů Gorbačovovi, že se NATO nebude rozšiřovat na Západ o bývalé země východního bloku.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Časy se mění...

30. prosince 2023 Ukrajina ostřelovala střed ruského Bělgorodu v době, kdy se tam nachází nejvíce matek s dětmi. Bylo zabito 25 mužů, žen a dětí a 108 bylo zraněno. Ve středu Bělgorodu nejsou žádné vojenské ani průmyslové objekty. Více se o tom můžete dovědět ve vysílání PPTV.

Před pár dny (16. ledna) zamířil Zelenskyj na "slet" globalistů do Davosu. A opět utrpěl tři zdrcující porážky. Nejprve, mu americká miliardářka Penny Pritzkerová, kterou za ním vyslal Biden, vysvětlila novou zásadu americké politiky. Podle ní jsou už jen americké soukromé investice považovány za jedinou možnou formu podpory Ukrajiny, protože miliardy dolarů z amerických státních zdrojů, které do země proudily od zahájení ruské invaze, se staly aktuálním horkým volebním politickým tématem, a příliš mnoho republikánů a voličů je vidí jen jako zbytečné vyhazování amerických veřejných peněz.

Potom mu americký bankéř a investor Jamie Dimon na soukromém slyšení oznámil, že miliardáři do Ukrajiny investovat sice budou, protože je tam vzdělaný a levný lid - ale až budou tyto investice bez rizika = až bude mír.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 22. 1. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Vyprovokují Rusko?

Když Zelenskyj zkusil v Davosu veřejně kontaktovat Číňany, které zastupoval na důvěrných jednáních s partou amerických bankéřů Jamie Dimon, osobní důvěrník prezidenta Si, sklidil tu nejvyšší možnou diplomatickou potupu. Na ohlášené setkání žádný Číňan nepřišel.

Číňané, bankéři i politici tím v Davosu, takříkajíc “po lopatě”, vysvětlili Zelenskému, že

  • (1) Válka skončí mírovou konferencí
  • (2) Na mírové konferenci se nebudou projednávat žádné současné mírové návrhy Ukrajiny
  • (3) Ukrajina odstoupí své území podle “rozumných” Putinových požadavků 

A tak 21. ledna kyjevská armáda opět zacílila západní zbraně do středu velkého města na tržiště, aby pozabíjela spoustu otců a maminek s dětmi. Jediná cesta, jak může Zelenskyj udržet válku v chodu a dostávat americké státní miliardy, spočívá ve vyprovokování Putina k razantní eskalaci války.

Aby válku na Ukrajině mohla západní média zase prodávat svým občanům a voličům stejně úspěšně, jako tomu bylo v první polovině roku 2022.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky