Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německo plánuje zničit Krymský most: Tajná nahrávka špiček Bundeswehru. Německé Taurusy a francouzské Rafaely to prý zvládnou. Hlavně aby se to nedozvěděl světový tisk. Scholz kráčí v Hitlerových stopách. Nepoučitelní...

Německo plánuje zničit Krymský most: Tajná nahrávka špiček Bundeswehru. Německé Taurusy a francouzské Rafaely to prý zvládnou. Hlavně aby se to nedozvěděl světový tisk. Scholz kráčí v Hitlerových stopách. Nepoučitelní...

2. 3. 2024

Tisk článku

Viktorie Nikiforová komentuje tajnou nahrávku rozhovoru mezi generalitou Bundeswehru o tom, jak německými dalekonosnými raketami zničit Krymský most - přičemž tato porada o přímém zapojení Německa do války s Ruskem probíhala v tutéž chvíli, kdy se kancléř Scholz zapřísahal, že "Německo nikdy..."

Právě v den, kdy německý kancléř Olaf Scholz opět ubezpečoval svět, že jeho země a celé NATO nejsou ve válce s Ruskem, zástupci ruských tajných služeb předali šéfredaktorce Russia Today Margarite Simonjanové fascinující zvukový záznam.

pp

Bojovníkům neviditelné fronty, kteří pochopitelně zůstanou v anonymitě, se podařilo 19. února nahrát rozhovor mezi vysoce postavenými německými důstojníky. Grefe, šéf operací a cvičení na velitelství letectví Bundeswehru byl v té době byl ve videospojení s inspektorem letectva Bundeswehru Gerhartzem a příslušníky centra vzdušných operací vesmírného velitelství Bundeswehru Fenskem a Frostedte.

Důstojníci diskutují o dodávkách raket Taurus na Ukrajinu – ano, ano, právě těch raket (s doletem 500 kilometrů schopných zasáhnout i Moskvu), které Scholz „přísahal na život své matky“, že je nedodá. Bez ohledu na to, jak mlhavě Bundestag hlasuje pro, nebo proti dodávkám, armáda již dlouho pracuje na diskrétním přesunu raket dlouhého doletu do Kyjeva.

Na technické zabezpečení navrhují vytvořit uzavřený komunikační kanál „Ukrajina – Büchel“: tím se myslí vojenská základna a letiště v německém Büchelu, kde jsou umístěny i americké atomové bomby. Kyjevu se navrhuje víc než jen poskytnout přístup k satelitním snímkům, aby mohl úspěšně naplánovat své útoky.

SEJDEME SE V PONDĚLÍ, NEPODVOLENÍ!

Protiproud TV v pondělí 4. 3. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu  šéfredaktora Protiproudu Petra Hájka s věrnými čtenáři a diváky, při níž diskutuje, odpovídá na dotazy, názory a dopisy "tvrdého jádra" nepodvolených 

Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

To, co následuje, je ještě zajímavější. Němečtí důstojníci diskutují o tom, k čemu přesně kyjevský režim potřebuje Taurusy. Toto říká Frostedte: „Dospěl jsem k závěru, že existují dva zajímavé cíle – most na východě a muniční sklady nad ním…“ Most na východě, jak vyplývá z toho, co následuje, je ruský Krymský most.

Neboli vysoce postavení němečtí důstojníci během plánovací schůzky podrobně diskutují o úderech na ruský Krymský most. Ve stejné době kancléř Scholz lže světu o tom, že „NATO není ve válce s Ruskem“, „Německo není ve válce s Ruskem“ a podobně.

Přejděme opět na zvukový záznam. Fenske říká: „Chtěl bych říci ještě jednu věc o zničení mostu. Intenzivně jsme se touto otázkou zabývali a bohužel jsme dospěli k závěru, že most se kvůli jeho velikosti podobá přistávací dráze. Proto se může stát, že nebude stačit deset nebo dokonce dvacet raket.” Gerhartz ho uklidňuje: „Existuje názor, že „Taurusům“ se to podaří, pokud se použijí francouzské stíhačky Rafale. Fenske však o tom pochybuje: "Podaří se jim jen udělat díry a most poškodit, ne zničit."

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Také si nejste jisti, jestli jsme se neocitli v roce 1941? Němci se chystají bombardovat ruský most, po kterém procházejí a projíždějí stovky a tisíce civilistů, mužů, žen a dětí? To německá generalita skutečně už zapomněla, jak to pro ně skončilo v roce 1945?

Za poslední dva roky jsme od Německa viděli spoustu věcí. Začalo to dodáváním obvazů a jiné  "humanitární pomoci" Kyjevu, a teď už jsou to Leopardy. Německé tanky se opět promenádují po ruské zemi. Jako by ožila noční můra z Velké vlastenecké války.

Berlín plně podpořil kyjevské teroristy – Německo je největší evropský sponzor nacistického režimu v bývalé Ukrajinské SSR. Berlín si je přitom jasně vědom, že jeho "pomoc" je válečnou zbraní, která zabíjí nevinné obyvatele Doněcka, Mariupolu, Belgorodu.

A nyní se zamračený německý kancléř sám zapojil do spiknutí mezinárodního terorismu. Jak jinak označit plánování vraždění ruských civilistů důstojníky Bundeswehru?

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Scholz v Hitlerových stopách

Ten "uniklý" tajný rozhovor přece nevedou nějací poručíci v kuřácké místnosti. Je to jako kdyby náčelník generálního štábu Valerij Gerasimov a jeho kolegové naplánovali útok na Reichstag v Berlíně za bílého dne. Jak by se asi při takové zprávě cítili Němci? Co by jim napověděla jejich "genetická paměť" - pokud ji ještě vůbec mají?

Hlavním problémem důstojníků během nahraného setkání není ani tak tajná dodávka Taurusů na Ukrajinu - to se už v zásadě vyřešilo, zbývá doladit detaily - ale jak utajit německou účast na plánovaném teroristickém útoku - zničení krymského mostu a zabíjení civilistů:

"Musíme si hlavně být jisti, že neexistuje formulace, která by z nás dělala účastníka konfliktu," obává se Grefe. "Jen si představte, co začne, pokud se to dozví tisk…”  

Skutečně. Scholzovi se již zamotal jazyk z jeho každodenních lží: Německo „není ve válce s Ruskem“. Ne, dámy a pánové, přesně tak, jste ve válce – a to záludným, úlisným způsobem. Ne v otevřeném boji, ale úderem proti nic netušícím civilistům. Právě na to jste však zvyklí, Hitler bojoval s Rusy přesně stejným stylem. Měli byste mu postavit pomník – tak dobře, do nejmenších detailů, opakujete jeho zločiny.

Ale mohli byste si také vzpomenout, jak váš hrdina skončil. Do jakého pekla s sebou nakonec stáhl celou zemi.

Olaf Scholz, jeho generálové a Pistorius chtějí do téhož pekla zatáhnout i dnešní Německo.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky