Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

16. 3. 2024

Tisk článku

Ethan Huff přináší nikoli "spikleneckou teorii", ale na důkazech založené odhalování spiknutí, které chce zničit zemědělské farmy a vyvolat nedostatek potravin a hladomory, což je skutečná příčina protestů probuzených zemědělců po celé EU, kteří tak komplikují prosazení šílených depopulačních plánů

Zemědělci po celé Evropské unii se konečně probudili a vyjeli do ulic hlavních měst států ovládaných Bruselem. První nesmělé náznaky protestů se objevili i v České republice. Němka Lejnová velící Eropské komisi naznačila jisté ústupky, které jsou ovšem drzé a směšné. Evropa byla totiž zvolena jako laboratoř, v níž se má ověřit, jak zareaguje populace na plán - depopulace.

Velká část světové zemědělské komunity však stále neví o spiknutí globalistů, kteří se snaží zabrat jejich půdu a zpustošit ji - jak jinak než ve jménu „nulové čisté produkce“ pro údajnou záchranu klimatu. Jak vysvětluje autor Dr. Vernon Coleman, nic z toho, co se týká klimatické lži o globálním oteplování, není náhodné. Bylo to důkladně naplánováno pro dobu, jako je tato: dalším krokem má být zničení zemědělství a zavedení syntetických „potravin.“

Pochopili - nebo stále ještě nechápou?

Zelení, jak se naverbované armády ničitelů stále ještě pod krycím jménem nazývají, již nechodí kolem horké kaše. Jejich "velící důstojníci" - pokud jde o jejich skutečnou agendu - již vcelku na rovinu a veřejně prohlašují, že pokud zemědělské farmy nemohou být „ekologicky udržitelné“, pak prostě musí zmizet. „Zemědělství nemá jinou možnost,“ řekl jeden z těchto zelených teroristů. „Buď bude podle našich norem udržitelné, nebo se neudrží.“

NENECHTE SI UJÍT:

pp

Rozhovor Petra Hájka s expertem na "sebeobranu nepodvolených" Robertem Vláškem se tentokrát věnuje hlavním zločinům připravovaným (a částečně již realizovaným) bankéři a globalistickými institucemi, jež nám berou poslední zbytky našich svobod (a peněz) - a především radí, jak se tomu je možné prakticky bránit

PROTIPROUD TV  tuto sobotu (16. března) od 18 hodin

 

To je důvod, proč zemědělci v Nizozemsku, Francii, Itálii, Polsku a dalších zemích vyrážejí s traktory do hlavních měst svých zemí, aby kydali hnůj na politické představitele, blokovali dopravu a upozornili tak veřejnost, že jsme v kritické fázi: protože konečně pochopili, že jim jde o existenci.

Mnozí z nich si však stále ještě neuvědomují, že zelenou agendu nezpůsobil jen nějaký záhadný virus idiotismu nebo mentální retardace vládních paníáků. Chtějí-li se zachránit, musí si konečně uvědomit, že jde o chladnokrevnou a koordinovanou genocidu, která se skrývá pod falešnou mantrou „záchrany světa.“ Ve smyslu - světa bez podstatné části lidstva.

Pryč s vámi!

„Nikde dnes není tolik "zapleveleného" nesrozumitelného žargonu jako právě v zemědělství,“ říká Coleman. „Zemědělci jsou tlačeni k tomu, aby podporovali absurdní program opětovného zdivočení a zplanění země, který s takovým nadšením propagují falešní proroci klimatických změn.“

„Plán těchto spiklenců spočívá ve snížení množství půdy, která je k dispozici, s cílem vyvolat nedostatek potravin, hladomor a následné radikální snížení počtu světové populace. Nástrojem je nechat třetinu až polovinu veškeré zemědělské půdy zpustnout a pro výrobu potravin ji definitivně znehodnotit.“

POJĎME SE PORADIT!

Protiproud TV v pondělí 18. 3. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Pozor, tentokrát v již trochu upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až zase v příští Tea Party.

Jakkoli je pro zmanipulované davy - především městské - v jistém smyslu příjemná představa, že se krajina opět stane přirozeným prostředím v rukou přírody (člověka do ní nepočítají), úplně je míjí, že k opětovnému zdivočení planety je třeba ji především dehumanizovat.

Když zelení mluví o znovuzdivočení, nemají totiž na mysli jen parky, mokřady a další převážně přírodní prostředí. Ale především vaši farmu, a dokonce i váš dům, nemluvě o veškerém obchodu a průmyslu, jkterý prý zbytečně zabírá krajinu, kterou naši předkové s takovou námahou a úsilím učinili krajinou kulturní.

Divočina bez lidí

Především zmanipulované gardy mladých generací zpitomněle vykřikují, že jen oni si zaslouží žít. Vy a vaše rodina musíte zmizet, aby se mohly rozšířit přírodní biotopy a vytvořit prostředí podobné rajské zahradě pro jejich potěšení a požitek – ovšem bez vás v něm.

„Aby se zajistilo, že zemědělci ani veřejnost nebudou zasahovat do pozemků, které byly vyčleněny pro opětovné zdivočení (první program opětovného zdivočení zavedla Evropská unie před několika lety v rámci programu, který se orwellovsky nazývá ‚vyčlenění‘), vypouštějí už na tyto pozemky divoká zvířata,“ upozorňuje Coleman.

ZKUSILI JSTE? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

I většina zemědělců se stále ještě domnívá, že k jejich existenčním problémům dochází v důsledku hlouposti, neznalosti nebo nepochopení jejich potřeb vládnoucímí elitami.

Svatá prostoto! To, co se jim děje, nemá nic společného s hloupostí, neznalostí nebo nepochopením. Naopak! Vše je záměr a zcela chladnokrevná kalkulace.

Stále více zemí Evropské unie je už dnes z velké části závislých na dovozu potravin a energií ze vzdálených destinací (takže o nějaké obavě z CO2 je absurdní mluvit - a už to ani nedělají). Jenže pokud se zločincům veřejnost včas nepostaví, již brzy se většina potravin bude chemicky syntetizovat v továrnách vlastněných miliardáři (kteří jsou dnes logicky "nejzelenější").

Pokud toto chcete, pak nic nedělejte a nadávejte zemědělcům, že zbytečně při svých protestech blokují dopravu. 

Až nebude co jíst - a "převedou" vás coby náhradu vymláceného dobytka na "umělou výživu", už nebude komu nadávat. A všude bude "evropská rajská zahrada".

Bez vás.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky