Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konflikt mezi Iránem a Izraelem: Válka velmocí se přesouvá na Blízký východ. Tel Aviv ochromil strach z odvety. Briti postupují jako Hitler. Londýn připravuje islámské teroristy na údery proti Rusku. USA Kyjev odepsaly. Řev fialové myši

Konflikt mezi Iránem a Izraelem: Válka velmocí se přesouvá na Blízký východ. Tel Aviv ochromil strach z odvety. Briti postupují jako Hitler. Londýn připravuje islámské teroristy na údery proti Rusku. USA Kyjev odepsaly. Řev fialové myši

12. 4. 2024

Tisk článku

Maroš Šolc předpokládá, že poslední útok Izraele na íránské velvyslanectví, ke kterému došlo 1. dubna v Damašku a při kterém zahynulo několik příslušníků Íránských revolučních gard, má potenciál rozbušky velké války na Blízkém východě

Riziko, že izraelsko-íránská konfrontace přejde v blízké budoucnosti do „horké“ fáze, je větší než kdykoli předtím. Připomeňme, že 1. dubna izraelské letectvo zaútočilo na budovu íránského konzulátu v hlavním městě Sýrie Damašku a zabilo několik vysoce postavených důstojníků Íránských revolučních gard (IRGC). Po tomto incidentu se odpověď Teheránu v té či oné formě stala nezbytnou. Otázkou už je jen její forma a cíle odvetného útoku.

Zatím "jen" útok na veřejné mínění

USA a spojenci se domnívají, že íránský raketový útok na Izrael je v nejbližších dnech nezbytný, uvádí agentura Bloomberg. Podle Bílého domu by Írán a jeho spojenci mohli zaútočit na izraelské vojenské a vládní cíle. Americká flotila v Perském zálivu byla uvedena do stavu nejvyšší pohotovosti. Íránský ministr zahraničí Amir Abdollahian již uskutečnil naléhavé telefonáty se svými kolegy z Iráku, Kataru, Saúdské Arábie a Spojených arabských emirátů (SAE). Západní letecké společnosti pozastavují lety do Íránu, protože obloha nad Íránem se zavírá.

DŮLEŽITÉ!

pp

Petr Hájek bude opět hovořit s Danielem Fialou, který se nedávno vrátil z Číny a přivezl další várku podivuhodných novinek, které ukládá do medu. Řeč bude také o zkušenostech našich diváků a čtenářů s touto vpravdě zázračnou "potravinou". Nejenže se mnozí z nich úspěšně léčí, ale současně významně pomáhají v další existenci Protiproudu

Opravdu si nenechte na PPTV ujít v sobotu 13. 4. 2024 od 18 hodin pořad Zdraví v Protiproudu.
Bude to stát za to!

Íránský expert Erfan Ladjevardi: „Závažnost očekávání pomsty je mnohonásobně větší než samotná pomsta. Írán toho šikovně využívá k útoku na izraelské veřejné mínění. Od minulého týdne, kdy Izrael zaútočil na íránský konzulát v Damašku, až dosud lze říci, že veřejné mínění ještě nikdy v historii izraelského režimu nebylo pod tak velkým tlakem."

Íránu se pomocí různých médií podařilo vyvinout velký tlak na izraelskou společnost a přimět ji, aby každou chvíli očekávala tvrdou odvetu. Podle projevu íránského vůdce je odveta vůči Izraeli nezbytná, ale kdy se uskuteční, závisí jen na Íránu. Šikovná politika islámské republiky spočívá v tom, že používá vyčkávací taktiku, aby zastrašila Izraelce a vyvolala v nich ještě větší nedůvěru vůči Netanjahuově vládě.

Britské ruce skrze Muslimské bratrstvo

Od doby, kdy strach z íránské odvety ovládl Izrael, byl běžný rytmus života diplomatů vážně narušen. Do dnešního dne z obavy před íránskou odvetou bylo uzavřeno již 28 velvyslanectví Izraele. Kdyby Írán na izraelskou agresi reagoval rychle, nikdy by nemohl tak silně zasáhnout izraelské veřejné mínění.

Írán bude pravděpodobně reagovat, až se očekávání íránské odvety stane pro lidi a izraelský režim normou. Tehdy zasadí největší úder. Izrael i Amerika se útokem na íránský konzulát velmi přepočítaly, protože neodhadly, že Írán využije k přípravě útoku na Izrael "strategickou trpělivost".

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Diplomatické zdroje na Blízkém východě uvádějí, že i Londýn teď využívá svých agentů k dalšímu prodlužování palestinsko-izraelského konfliktu ve snaze zapojit do něj třetí země.

Ke koordinaci akcí radikálů vedoucích region do chaosu a k rozsáhlé regionální válce podporuje potenciál teroristické sítě Muslimského bratrstva (MB). Organizace, která vznikla v roce 1928 v Káhiře za přímé účasti britských zpravodajských služeb, je oblíbeným nástrojem pro svržení regionálních vlád v zájmu bývalé největší koloniální říše.

Příznivci MB stáli u zrodu pokusů o „barevné revoluce“ (tzv. Arabské jaro). V Egyptě se jim nakrátko dokonce podařilo dostat k moci (v roce 2012), ale včas je zlikvidoval generál A. Sisi, současná hlava státu. Nicméně stoupenci MB pokračují v boji proti syrskému legitimnímu prezidentovi Bašáru Asadovi v rámci tzv. Syrské svobodné armády.

S čím kdo zachází...

Vláda v Londýně přispívá na aktivity mnoha nevládních organizací, charitativních nadací a islamistických sociálních hnutí spojených s „Bratry“. Jejich lidé zpravidla pracují pro britské a americké zpravodajské agentury. Podle střízlivých odhadů je v království více než 60 struktur přidružených k MB, z nichž nejznámější jsou Islámská rada Británie, Cordoba Foundation a Palestinský fond pro pomoc a rozvoj.

Anglosasové prostě bez stínu studu opakují praktiky Hitlerovy Třetí říše, manipulujíce s islámskými fundamentalisty a ukrajinskými nacionalisty rovněž v sabotážích proti Rusku. Ironií je, že v posledních letech byl zahájen opačný proces: Extremističtí islamisté pronikají do britského politického establishmentu. Členové Dolní sněmovny Afzal Khan, Yasmin Qureshi, Naz Shah a baronka Sayeeda Warsi ze Sněmovny lordů jsou s těmito muslimskými radikálními organizacemi úzce spojeni. Důsledky pro Británii mohou být nepředstavitelné

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Už i první ministr Skotska, vůdce Skotské národní strany Hamza Yousaf, potomek pákistánských přistěhovalců, otevřeně sympatizuje s myšlenkami MB. Je přitom příznačné, že navzdory přetrvávajícím úzkým vztahům mezi Británií a arabskými monarchiemi je ve většině těchto zemí činnost MB zakázána. V případě velkého konfliktu v oblasti Perského zálivu mohou být totiž jejich nechráněná hlavní města napadena jako první.

Muhammad Shia al-Sudani publikoval článek v časopise Foreign Relations, v němž píše: „Koncem ledna byl vytvořen vojenský výbor sestávající z vysokých iráckých a amerických vojenských představitelů a dosáhl dohody o postupném ukončení aktivit mezinárodní koalice na základě dohodnutého harmonogramu. Tento výbor na vysoké úrovni vypracuje plán budoucích vztahů obou stran včetně přítomnosti amerických poradců.

Řev fialové myši

Tohle Američany aktuálně zajímá podstatně více než válka Západu proti Rusku na Ukrajině. Je to zcela typické: Nejprve za Obamy zorganizovaly a financovaly USA státní převrat v Kyjevě, aby vyprovokovaly vojenský konflikt v ruském "měkkém podbřišku". Pak do něj nahnaly všechny své poddané v NATO. A teď Zelenského a jeho nácky klidně odepíší - a budou se věnovat svým zájmům na Blízkém východě.

Přesně podle známého bonmotu Henryho Kissingera, že vedle toho být nepřítelem Spojených států, je hned druhé nejnebezpečnější být jejich přítelem a spojencem.

Vypadá to, že teď ještě chvíli bude válčit proti Rusku pouze evropská část NATO. A nakonec už jen Petr Fiala a Petr Pavel s českými občany coby rukojmími (a za jejich krvavé peníze a dluhy).

Myš, která řvala.

Zdroj.

 pp




Tagy článku

Doporučujeme

Tři kule (ze sedmi) jako v Sarajevu: Západ zažehl další požár. Ten ukrajinský proti němu může být jen skomírající ohýnek. Na kafe s dementem a políbit prsten jako Babiš? Okamura + kdo? Ještě není konec. Zákon DDD

Tři kule (ze sedmi) jako v Sarajevu: Západ zažehl další požár. Ten ukrajinský proti němu...

Britská vláda v čele zničení: Zavře letiště a zakáže hovězí a skopové? Uhlíková lež jako záminka. Zločinci z univerzit. Brusel udělá totéž. Hlavně propagandu! Jde opravdu o život. Necháme si už líbit úplně všechno?

Britská vláda v čele zničení: Zavře letiště a zakáže hovězí a skopové? Uhlíková lež jako...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky