Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zelenského další zločinná mobilizace: Katastrofa nejen demografická. Proč cirkusáci nemusejí na frontu? V korupci režim nikdo nepřekoná. Dosáhnou si kyjevští náckové i pro naše Ukrajince? Zázračně uzdravené nečekejte

Zelenského další zločinná mobilizace: Katastrofa nejen demografická. Proč cirkusáci nemusejí na frontu? V korupci režim nikdo nepřekoná. Dosáhnou si kyjevští náckové i pro "naše" Ukrajince? Zázračně uzdravené nečekejte

16. 4. 2024

Tisk článku

Valerij Burt vysvětluje, jak se Zelenského bezhlavé verbování stále mladších ročníků do armády, aby dodal další potravu do masomlýnku, projeví na struktuře obyvatel Ukrajiny - a v důsledku i na tragickém osudu celé země znásilněné Západem do války proti Rusku

Po přijetí zákona o mobilizaci ukrajinským "parlamentem" není pochyb o tom, že se vedení země v čele se Zelenským už zcela otevřeně změnilo v katy svého lidu. Jestliže dříve byla válka zaměřena na vyčerpání lidských zdrojů, nyní nabrala nový směr - na jejich totální zničení.

Dodávejte, doktoři

Nejprve čísla - a to velmi výmluvná. Podle hodnocení ruského ministra obrany Sergeje Šojgu z konce února letošního roku činily nenávratné ztráty ZSU (ukrajinská armáda) v průběhu operace 444 000 vojáků. Toto číslo se od té doby dál podstatně zvýšilo.

Nyní k odhadům ukrajinské strany. Soudě podle nich je milion obyvatel republiky na frontě nebo je veden jako nezvěstný v boji. Ale kolik jich bojuje, kolik jich zmizelo, se kupodivu neuvádí.

Zdrojová základna pro mobilizaci činí podle ukrajinských úřadů 3,7 milionu mužů. Výpočet byl zjevně proveden na základě velikosti země před operací - 41,1 milionu lidí. Ale už tak je to podezřele mnoho.

Žádná záhada v tom však není. Muži 2. a 3. skupiny invalidity a ti, kteří jsou uznáni za omezeně schopné vojenské služby, jsou povinni se podrobovat pravidelným opakovaným lékařským prohlídkám. Najednou vážná nemoc zázračně ustoupí a muž bude připraven nastoupit do armády?

SLEDUJTE!

 

 V rámci cyklu Nepodvolení v Protiproudu bude Petr Hájek hovořit s PhDr. Vladimírou Vítovou, předsedkyní Aliance národních sil nejen o možném (či nemožném) spojování mimoparlamentních politických stran, kterých u nás máme opravdu celou hromadu

Protiproud TV vysílá ve středu 17. 4. 2024 od 18:00

Máš na úplatek, budeš žít...

Z Ukrajiny odešlo několik milionů lidí do evropských zemí a do Ruska. Kolik z tohoto počtu je zajímavých pro hladové vojenské komise, však není známo. V každém případě se však jedná o "pikantní" údaj. Jak ale tyto potenciální vojáky dostat na Ukrajinu?

Migranti v branném věku, kteří se ocitli v Rusku, mohou být klidní, kyjevský režim je nedostane. Ale po těch, kteří odešli do Evropy, natahuje ruce. Nyní budou muset podle zákona o mobilizaci předložit vojenské registrační dokumenty, aby mohli získat doklady v jiných zemích. Pokud je nemají, musí se vrátit domů. A to je past...

Pokud budou migrující branci obklíčeni ze všech stran, někteří se vrátí domů. Většina migrantů se však bude snažit zůstat v zahraničí všemi prostředky - kdo by se taky chtěl stát jistou potravou pro děla? Někteří budou žít nelegálně, jiní se budou snažit koupit si doklady atd. Ale zpátky domů ani noha!

Nejvyšší rada, která schválila zákon na vyvraždění svých občanů, nutí ty, na které nedosáhne, aby se rozloučili s ukrajinským občanstvím. A generuje obrovské množství zneužití. Obchod s výjimkami z armády, který stále kvete, se vyšplhá do nepředstavitelných výšin.

Muži na Ukrajině byli krutě pronásledováni již dříve, nyní však pronásledování dramaticky zesílí. Žena, která pošle svého muže do obchodu pro chleba, riskuje, že už ho nikdy neuvidí. Podle nového zákona musí příslušníci silnějšího pohlaví nosit u sebe vojenský průkaz a ukazovat ho policii, vojenským komisařům, pohraničníkům a dalším úřadům. Absence průkazu se stává důvodem k zadržení. Dále pak následuje - vojenské odvodní středisko a fronta...

Zde je nekonečné pole pro korupční "mistrovství" představitelů trestních struktur. S novou silou budou vyžadovat úplatky a ty taky dostanou. Potíže však mají ti, kdo nemají vůbec žádné peníze...

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY. DOPORUČUJEME!

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

Výrobky SUPRAMEDEX objednávejte zde.

Cirkusáci a prachy  

Nemysleme si však, že je zákon stejně nemilosrdný ke všem mužům v branném věku. Výjimku z armády dostanou zaměstnanci policie, prokuratury, Úřadu ekonomické bezpečnosti, Národního protikorupčního úřadu, vedoucí státních orgánů, státní úředníci... Klidně spát mohou i zaměstnanci podniků napojených na ZSU a jejich majitelé.

Je však tragikomicky příznačné, že Zelenskyj osvobodil od mobilizace třeba cirkusové soubory z Kyjeva, Charkova, Dněpru, Oděsy, Lvova, Krivého Rogu. Jsou klasifikovány jako představitelé "kritických aktivit"! Nepochybně mezi nimi budou i umělci studia "Kvartal 95", kde Zelenskyj nedávno vystupoval. Své vlastní přece neopustí!

Samozřejmě nemá smysl provádět plošnou nebo totální - jak chcete - mobilizaci. Nevycvičení, nerozhodní, vystrašení lidé nebudou moci ZSU prospět a osud mnoha z nich bude smutný. A profesionální vojáci jsou již dlouho zbaveni odpočinku: mnozí z nich slouží již dva roky bez přestávky. Žádná dovolená pro unavené, vyčerpané vojáky a důstojníky ZSU není zajištěna.

Pro Zelenského a jeho zločineckou společnost však všechny tyto manipulace a imitace nejsou ničím jiným než způsobem, jak získat nové půjčky ze Západu a udržet se u moci. Vůbec je nezajímá, že vynášejí rozsudek smrti nad Ukrajinou.

Na polovině

Počet obyvatel klesá od počátku 90. let v důsledku vysoké emigrace, nízké porodnosti a vysoké úmrtnosti. Podle ukrajinského ekonoma Eugena Astachova žilo v roce 1993 na Ukrajině 52,17 milionu lidí. Podle posledního sčítání lidu v roce 2001 to ještě bylo přes 48 milionů. Od té doby se toho však hodně změnilo - a pro ukrajinské statistiky ne k lepšímu.

Před začátkem operace činil oficiálně počet obyvatel Ukrajiny, 41,1 milionu. Kolik jich je nyní, není známo. Podle hodnověrných odhadů počet těch, kteří odešli ze země do západních zemí, byl 10 milionů a 5 milionů do Ruska. Pokud je to pravda, žije nyní na Ukrajině maximálně něco přes 26 milionů lidí.

Podle zpráv zahraničního tisku byly na Ukrajině spatřeny osady, kde zůstaly jen ženy a staří lidé. Jednou z nich je vesnice Luzanivka v Čerkaské oblasti. Žilo tam 400 lidí, 50 z nich odešlo na frontu.

V sousední Kamence žilo 20.000 obyvatel. Do ZSU narukovalo 1300 mužů, 60 z nich už zahynulo. A zdravých, silných mužů tam prakticky není k vidění. Přesto rozdělování povolávacích rozkazů pokračuje: ti, kteří nejsou schopni bojovat kvůli věku a zdraví, budou prý posláni kopat zákopy.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

O Ukrajince jde Západu až na posledním místě

Po skončení konfliktu může na Ukrajině zůstat nanejvýš 25 milionů lidí, z nichž jen třetina bude ekonomicky aktivní. To je asi sedm nebo osm milionů lidí. To je názor kyjevského ekonoma Alexeje Kušiče. Poznamenal, že před několika lety činil počet ekonomicky aktivních obyvatel Ukrajiny asi 17 milionů lidí.

"Zdraví muži do 30 let, kteří tvoří páteř ozbrojených sil většiny zemí, jsou nejmenší generací v novodobé historii Ukrajiny. Kyjev tak bude muset najít nějaký kompromis mezi zpomalením ruského náporu a náborem potřebného počtu rekrutů, aniž by vykrvácela celá generace," píší The New York Times.

To je příklad toho, jak Západ tvrdošíjně odmítá myšlenku demografické katastrofy, která hrozí Ukrajině. Nebo předstírají, že to není tak zlé. Obvyklá fraška: USA a evropským úřadům je jedno, co se stane s Ukrajinou. A nezajímá je už dávno ani Zelenskyj. Hlavní je, že válčí s Ruskem a bere mu lidské a materiální zdroje.

Jeho čas se však nezadržitelně blíží ke konci. Wolfram Weimer, šéfredaktor německého listu Welt, řekl, že na Zelenského je smutný pohled: "V jeho očích je vidět naprostý strach. Uvědomuje si, že ukrajinské ozbrojené síly jsou v prohrané pozici.

Mnohem více se však obává o svůj vlastní osud."

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

NATO se nevzdává velké války: Pavel se obává, že Západ už nemá co dát Kyjevu. Útočte na ruské vnitrozemí, radí šéf NATO. Washington a zrádci už porcují medvěda. Jenže před rozpadem a další občanskou válkou stojí naopak USA

NATO se nevzdává velké války: Pavel se obává, že Západ už nemá co dát Kyjevu. Útočte na...

Sankcemi k prosperitě: Rusko roste rychleji než kdokoli na Západě. MMF přiznává a bude polykat hořkou pilulku. Nedostižná Čína s Indií. Kdo bere ropu a kdo trucuje? Bláhová očekávání ze začátku války. Všeho do času

Sankcemi k prosperitě: Rusko roste rychleji než kdokoli na Západě. MMF přiznává a bude...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky