Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Atentát: Je za tím opravdu jen běsnící nenávist místní Páté kolony? Výstraha Orbánovi? Proč policie hned skandálně pustila médiím záznam s atentátníkem? Kdo chce vnutit veřejnosti první možnou interpretaci? Není vše ještě úplně jinak?

Atentát: Je za tím opravdu jen běsnící nenávist místní Páté kolony? Výstraha Orbánovi? Proč policie hned skandálně pustila médiím záznam s atentátníkem? Kdo chce vnutit veřejnosti první možnou interpretaci? Není vše ještě úplně jinak?

16. 5. 2024

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad pozadím atentátu na Roberta Fica, cituje hlavně názory, které podporují závěr, že odpovědnost padá hlavně na slovenské probruselské liberály, kteří svým běsněním inspirovali atentátníka - ale naznačuje, že všechno může být ještě úplně jinak

Je atentát na Roberta Fica jen důsledkem brutální štvavé kampaně bratislavské progresivistické politické a mediální scény? Jistě, ta vedla proti Ficovi dlouhodobou nenávistnou kampaň, ve které vyzývala k jeho zničení. A po prezidentských volbách, ve kterých zvítězil Peter Pellegrini, se kampaň organizovaná stranou Progresívne Slovensko přelila do ulic.

pp

Ostatně o vybičované nenávisti liberálů mluvil měsíc před atentátem prorocky i sám předseda vlády. To že se bratislavská progresivistická politická a mediální Kavárna snaží vyvléci z odpovědnosti, hodit vše na osobní motivy střelce - a ještě vyzývat k jednotě - je prostě nechutné.

Vystihl to místopředseda slovenského parlamentu Blaha: „Toto je vaša robota“, sdělil na adresu "liberální" bruselsko-americké Páté kolony. Robert Fico totiž nehrál jejich hru na nenávist proti Rusku, snažil se dělat politiku všech azimutů, což se mu podle mnoha prvních komentářů stalo osudným. Ale je to opravdu tak jednoduché?

Podívejme se nejprve na převažující argumentaci. Jedna z nejzajímavějších přichází právě ze zmíněného Ruska:

Západ je teroristickou organizací

„Roberta Fica znám jako odvážného a odhodlaného člověka. Opravdu doufám, že tyto vlastnosti mu pomohou přežít tuto obtížnou situaci. Vyjádřete mu prosím slova nejupřímnější podpory a přání rychlého a úplného uzdravení,“ řekl bezprostředně po atentátu Vladimir Putin.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

„Má teď někdo ještě nejasno v tom, proč bychom měli nejprve vyhrát válku, a teprve potom se pustit do reforem? Uvědomujeme si konečně, že každého, kdo se pokusí oslabit Pátou kolonu Západu v naší zemi, může postihnout osud Roberta Fica? Nyní by už mělo být snad každému jasné, že dokud bude existovat iluze o tom, že liberální svět zůstane zachován, nikdo si nedovolí provádět zásadní antiliberální reformy. Až po našem vítězství na bojišti se něco změní. Ostatně - pomyslete si, jaké úsilí Západ už vynaložil a nadále vynakládá na odstranění Vladimíra Putina ….” uvažuje významný ruský ekonom Michail Chazin.

„Atentát na Fica je dalším úderem Západu proti těm, kteří se mu odváží odporovat. Nejen kyjevští nacisté, ale celý globalistický Západ je fakticky teroristickou organizací, která nezná žádná pravidla. Rusko by mělo Slovákům nabídnout pomoc při vyšetřování tohoto ohavného zločinu. Jak může malé Slovensko účinně odpovědět na globalistický teror? My ale můžeme,” konstatoval známý ruský filozof Alexandr Dugin.

Novinář a člen Komory Ruské federace Armen Gasparjan se ptá, kdo za atentátem může stát: „Je kostí v krku Západu. Jsou zde proto dvě možnosti: Mohl střílet šílenec. Světová praxe takové příklady zná. Je ovšem stejně tak možné, že je to začátek fyzické likvidace politiků, kteří oponují současné protiruské hysterii. Připomeňme, že slovenský premiér učinil mnoho prohlášení typu:

„Ve skutečnosti se Ukrajina využívá pouze ke geopolitickým účelům pro ekonomické a mezinárodní oslabení Ruska. Obávám se, že jménem těchto geopolitických cílů, bude Západ bojovat proti Rusku do posledního ukrajinského vojáka - a už není daleko od tohoto cíle.”

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zdeNákupem přes tyto odkazy  pomáháte nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Fico toho k Ukrajině řekl více:

„Jsem proti členství Ukrajiny v NATO, a budu ho vetovat. Byl by to jen základ pro třetí světovou válku, nic víc.”

„Útok ukrajinských nacionalistů na Donbas je pro Rusko stejný jako útok Hamásu na Izrael pro NATO. Zároveň v roce 2014 NATO reagovalo na podobný útok (popřevratových kyjevských pučistů, pozn. PP) naprosto klidně. Ale můžeme přinést různé hrozné fotografie zavražděných dětí, starých lidí a žen, které jasně dokazují, že ukrajinští fašisté se pokusili zlikvidovat Rusy."

„Musíme si přiznat a říci: Ukrajina nemá dostatek sil na to, aby vojensky zvrátila situaci, není schopna žádné protiofenzivy. Můžeme nalít do Kyjeva všechny zbraně na světě, všechny peníze - a Rusko přesto nebude nikdy vojensky poraženo."

„Převládalo přesvědčení, že pokud dáte Ukrajincům zbraně a peníze, Rusové pokleknou, budou bezmocní a zničení. Tato strategie nefungovala. Rusko není na kolenou. Je to ono, kdo promluví rozhodujícím hlasem, až se uskuteční jednání."

Právě podobná vyjádření rozběsnila liberální "elity" nejen na Slovensku, ale po celém Západě. Fico se jim stal kostí v krku - stejně jako maďarský premiér Viktor Orbán. Navíc se blíží volby do Evropského parlamentu a podle všech průzkumů dramaticky narůstají preference vlasteneckým stranám. Ty jsou ve své většině jednoznačně proti pokračování válečnického běsnění ve vztahu k Rusku. Možná atentátem také chtěli říci:

Přemýšlejme - kdo by mohl být další? Zde je jedna možná inspirace:

"Po atentátu začali Ukrajinci na sociálních sítích okamžitě vyhrožovat maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi. A je přinejmenším "zajímavé", že atentát byl spáchán právě v době, kdy EU a Wasington posílají další megadodávky zbraní Kyjevu, čemuž Fico a Orbán dvakrát netleskali," uvedl pro noviny Vzgljad politický analytik Dmitrij Babyrin. „Jde o atentát na politika, který byl jednou z posledních vnitřních hradeb proti již zcela otevřenému rozpoutání války Západu proti Rusku na Ukrajině."

Atentátník zdůvodnil svůj čin nenávistí k vládě a kroky vlády vůči liberálním médiím. Je mírně řečeno nestandardní a podivné, že tento záznam poskytla policie okamžitě médiím. Jediné vysvětlení je, že šlo o "klasický" způsob, jak ovlivnit a určit první interpretaci - a zabránit jiné. K tomu se PP brzy vrátí.   

"Slováci hlasovali pro Ficův program, což byl pro Brusel obrovský bolehlav," poznamenal Babyrin. "Ficův návrat na post premiéra byl povzbuzením nejen pro Orbána, který je z hlediska politických názorů nejbližším spojencem slovenského lídra, byl to i 'dárek' pro mohutnící euroskeptické hnutí." 

Do NATO ne!

Přestože Fico musel občas dělat ústupky a začátkem letošního roku nakonec pod brutálním nátlakem souhlasil s vyčleněním 50 miliard eur pro Kyjev, "jeho" parlament se nedávno postavil proti vytvoření fondu na podporu Ukrajiny ve výši 100 miliard dolarů během příštích pěti let. Premiér Fico také přislíbil, že využije práva veta, pokud zbytek členských zemí bude souhlasit s přijetím Ukrajiny do Severoatlantické aliance.

Za necelé dva měsíce se ve Washingtonu uskuteční summit NATO u příležitosti 75. výročí založení bloku. Na tomto summitu sice údajně Ukrajina nebude přijata, ale USA s ní podepíší desetiletou bezpečnostní smlouvu. A to může být jen jiný způsob, jak Washington zatáhne své satelity do vojenského konfliktu. 

V Evropě jsou jen dvě země, které jsou proti - Slovensko a Maďarsko. Viktor Orbán by měl být nyní dvojnásob ostražitý a podniknout všechny kroky k zajištění své bezpečnosti.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Nic není náhoda

Atentát se odehrál v době, kdy v Bruselu začala rozsáhlá kampaň proti Ficově vládě, protože se ihned od nástupu začala postupně zbavovat institucí řízených a financovaných ze zahraničí. Fico rovněž zrušil „protikorupční úřad“, obdobu ukrajinského NABU, které se podle stejné metodiky zřizují po celé střední a východní Evropě jako nástroj pro vytváření prefabrikovaných obvinění, skandalizaci a odstraňování "neposlušných" politiků.

Fico rovněž ztížil zahraniční financování místních liberálních médií. A rozpustil pevně vybudovanou propagandistickou smečku vydávající se za novinářský tým hlavního státního televizního a rozhlasového kanálu na Slovensku RTVS. Namísto něj vznikne od základu nové médium. Slovenští liberálové jsou prostě pod palbou – jejich zdánlivě nedotknutelná koryta jsou v přímém ohrožení. 

A co víc: Odpůrci Bruselu mohou brzy zvítězit i v Rakousku. V takovém případě by se nové Rakousko-Uhersko-Slovensko mohlo stát alternativním centrem odporu proti globalistům a jejich touze po fatální válce s Ruskem. Pro eurobyrokraty, které už nyní ve volbách do Evropského parlamentu ohrožují vlastenci, je to úplná katastrofa. 

Nebo je všechno ještě úplně jinak?

Je mnoho dalších důvodů, které mohly vést k rozhodnutí zlikvidovat Roberta Fica "po americku" údajně "pomateným atentátníkem", který jednal z "osobní nenávisti". To je ovšem pouze jedna z možných interpretací hrůzného "výstražného" zločinu před očima veřejnosti. Výkladu, o nějž se od první chvíle média ve spolupráci s nějakou částí policie (která je ještě plně "předficovská") snaží.

Existují ovšem i jiné možnosti, které intenzivně zkoumáme. S některými z nich seznámí veřejnost šéfredaktor Protiproudu v nejbližších dnech.

Protože to, co kdosi rozehrál jako novou verzi atentátu, jenž spustil první světovou válku (snad s jediným rozdílem, že v Sarajevu bylo na oběť vystřeleno o dvě kulky více), může mít daleko širší pozadí a dosah, než zatím chtějí, abychom viděli. 

V tomto ohledu bude kromě jiného nanejvýš zajímavé sledovat, zda atentátník přežije (a dostane se k soudu), nebo "nečekaně spáchá sebevraždu" ve vazební věznici. 

Protože pokud přežije Robert Fico - za což se všichni, kdo umíme, modlíme k Pánu - mohl by smysl celého atentátu selhat.

Obojí si budeme úpěnlivě přát.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Kolaps západní strategie: Zlomit Rusko se nepodařilo. Moskva nedělá nic jiného než hlásá základní americká doktrína. Agentka CIA promluvila: Ruský útok na země NATO? Vědomá lež! Jde totiž o mnohem víc než o válku na Ukrajině

Kolaps západní strategie: Zlomit Rusko se nepodařilo. Moskva nedělá nic jiného než hlásá...

Přituhuje: Ukrajinská ofenzíva selhala. Protesty proti mobilizaci. Vzplanul blízkovýchodní konflikt. Nepokoje proti Francii v Pacifiku. Atentát na premiéra Fica a smrt íránského prezidenta. Jak odvrátit celosvětový jaderný konflikt?

Přituhuje: Ukrajinská ofenzíva selhala. Protesty proti mobilizaci. Vzplanul blízkovýchodní...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky