Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vládní mafie korumpuje propagandisty: Další miliardy z našich kapes. Plaťte své katany víc! A všichni! Goebbels byl břídil. Diktatura liberálů. Korporátní fašismus již bez masky

Vládní mafie korumpuje propagandisty: Další miliardy z našich kapes. Plaťte své katany víc! A všichni! Goebbels byl břídil. Diktatura liberálů. Korporátní fašismus již bez masky

23. 5. 2024

Tisk článku

Radek Pokorný přináší úvahu blogerky Slovanky, která si všímá rozhodnutí pětikoalice zvýšit daň na propagandu korporátního fašismu - a současně rozšířit povinnost platit výpalné České televizi a rozhlasu na všechny, kdo vlastní jakékoli zařízení, na němž lze zachytit internet

Drzost vládnoucí bruselské pětikoalice nezná mezí. Svůj hlavní propagandistický nástroj, kterým je Česká televize úzce provázená osobními i podnikatelskými vazbami s Fialovou vládnoucí smečkou, se rozhodla ještě více zabetonovat jako svůj propagandistický nástroj.

Centrála vládní propagandy kam jsou zváni do pořadů jen TI se správnými probruselskými názory potřebuje ke svému už tak extrémně drahému provozu (a do napojených penězovodů ke kolaborantským "umělcům" a producentům, pozn. PP) stále více prostředků z peněz daňových poplatníků.

pp

Přinutí nás platit si své katy? 

Tak přišlo to, co již nějakou dobu vláda slibovala. Za propagandu vládních stran budeme nyní všichni povinně platit ještě vyšší výpalné. A to každý, kdo má jakékoli zařízení, na kterém lze chytit internet. To tedy znamená prakticky úplně každý, protože kdo nemá počítač či notebook – a samozřejmě ani televizi – ten má zcela jistě alespoň chytrý mobil.

Všichni tak budeme muset platit opět víc za nástroj jednostranné bruselské propagandy, kde jsou jiné názory zakázány – a pokud už je někdo s opačným názorem vpuštěn, tak je dehonestován. Na druhou stranu se propaguje mafie z (Rakušanova) dozimetru či (Fialovy) kampeličky, případně zelení Khmérové. Pak se nemůžeme podivovat, když vidíme, jak se tato banda – i přes neustálé excesy – stále drží u moci s relativně slušnými preferencemi.

Takzvaná „veřejnoprávní média,“ která si dávno „unesla“ jedna jediná názorová banda, by si měli platit fanoušci této sebranky. Jenže to by nestačilo. A tak nyní vláda přinutí občany, aby za každodenní agitku platili ještě víc všichni – tedy i ti, kteří tuto svoloč nevolí. Daň propagandě budou platit i ti, kteří se na tuto žumpu třeba už roky nedívají. Není normální vyžadovat platbu za službu, kterou si nežádám.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Goebbels byl břídil

Málokdo dnes ví, že poplatky za veřejnoprávní média byly v různých zemích stanoveny proto, že tato média byla původně považována za hlavní informační zdroj pro případ živelných katastrof, války, pandemie či jiných výjimečných situací. A právě za tuto službu v době, kdy nebyl internet a ani konkurence různých televizí, si měli občané tato média platit. Nyní už ovšem podobná služba ztrácí tento původní význam. Je spousta jiných televizí, a máme také internet.

Jediným důvodem, proč se tito propagandisté jediné pravdy udržují, je právě možnost šíření propagandy – a to za peníze těch, kteří mají být propagandou ovlivněni či dokonce těch, proti nimž je daná propaganda namířena. Podobné praktiky snad nevyužíval ani Goebbels. Jistě by se nestačil divit, jak lehce se nechá lid donutit k placení propagandy „jediné strany a vlády“.

Kdysi na ČT natvrdo přiznali, že jejich hlavním úkolem je razit bruselský pohled na politiku. Tedy pohled jednostranný, který nepřipouští jakýkoli jiný názor. A za šíření této totalitářské ideologie teď musí povinně platit stále víc i ten, kdo s ní není v souladu.

Pluralita názorů je nepřípustná v celé EU

Vybírání nedobrovolného výpalného (fakticky jinak nazvané další daně, pozn. PP) jsou čistě mafiánské praktiky, kterých se však zřejmě jen tak nezbavíme. Není pro to politická vůle. Stávající vládě se občany placená propaganda hodí a ta příští bude – jako vždy – hrát mrtvého brouka. Babiš totiž na propagandisty za 8 let ve vládě ani nesáhl a neudělá to bezpochyby ani poté, až (pokud) opět převezme veslo.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

V některých zemích – jako aktuálně na Slovensku – se již tohoto nástroje jednostranné propagandy zbavili, případně alespoň nenutí platit jednostrannou propagandu všechny bez rozdílu formou nedobrovolného výpalného.

Aby se dalo v případě ČT hovořit o nezávislém a pluralitním médiu (což absolutně vůbec není), musely by tam mít prostor i opačné názory, aniž by jejich nositele kdokoli dehonestoval. Například nedávno Švédové při velkém protestu proti SVT – tamní obdobě ČT – požadovali, aby bylo ukončeno vybírání povinného výpalného nebo aby byl zřízen ještě jeden kanál pro alternativní média. Ta veřejnoprávní tam totiž razí stejnou propagandu jako u nás.

Liberální (korporátní) fašismus

Tyto požadavky samozřejmě nebyly vyslyšeny. A nebudou vyslyšeny ani nikde jinde. Ve všech zemích, kde tento přežitek stále existuje, tak bude podstatná část obyvatelstva donucena stále platit za propagaci názorů a politických stran, se kterými nesouhlasí.

Jestliže tedy tato média odpírají základ demokracie, kterým je názorová pluralita, pak to jen potvrzuje, že v žádné demokracii nežijeme.

Ostatně, už dávno víme, že jimi proklamovaná liberální demokracie je jen synonymum pro korporátní fašismus.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Vojenský místodržící NATO ,t.č. bytem na Hradě: Zničující střelba do podstaty. Zradit zemi Sudeťákům? Vzít volební právo zkušeným a dát ho dětem? Fráze jako na stranických sjezdech.  Kdo ho řídí? A odkud? Prezident? Ne, záškodník!

Vojenský místodržící NATO ,t.č. bytem na Hradě: Zničující střelba do podstaty. Zradit...

Třetí světová válka se přiblížila: Polsko, Rumunsko a Pobaltí v první linii. I Praha. Jak oslepit Rusko, aby nevidělo přílet F-16 a jednotky NATO? Jaderné cvičení. Macron: Připravte se na všechno! Kdy to gangsteři z NATO spustí?

Třetí světová válka se přiblížila: Polsko, Rumunsko a Pobaltí v první linii. I Praha....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky