Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
OSN: Lidé s vlastními názory musí být vyloučeni ze společnosti. Válka proti svobodě slova se stupňuje. Globální principy pro diktaturu. Internet bude lze vypnout. I weby. Fialová totalita natvrdo. Co s tím? Bojovat a nebát se!

OSN: Lidé s vlastními názory musí být vyloučeni ze společnosti. Válka proti svobodě slova se stupňuje. Globální principy pro diktaturu. Internet bude lze vypnout. I weby. Fialová totalita natvrdo. Co s tím? Bojovat a nebát se!

9. 7. 2024

Tisk článku

Lance D Johnson upozorňuje, že chcípající globalistická kobyla ovládající kromě dalších mezinárodních organizací také OSN, se nyní pokouší zabránit šíření svobodných a nezávislých informací prostou brutální silou - a už se s tím ani neskrývá

Organizace spojených národů vystupňovala svůj boj proti svobodě projevu a otevřeně prohlásila, že lidé, kteří zastávají „nemainstreamové názory“ nebo je sdílejí, musí být přísně trestáni a vyloučeni ze společnosti.

Antonio Guterres, generální tajemník OSN, zveřejnil nejnovější plán globalistů na kontrolu populace, dohled a cenzuru názorů, které globalistická organizace považuje za problematické. Cílem globalistické operace nazvané Globální principy pro informační integritu je skoncovat se „škodlivými informacemi, dezinformacemi a nenávistnými projevy“ na internetu a prý zároveň „dodržovat lidská práva, jako je svoboda projevu.“

Svět simulantů

Guterres představil plán a nařídil vládám, technologickým společnostem, médiím a inzerentům, aby převzali kontrolu a vytvořili oficiální narativy a potlačili opoziční hlasy. OSN podporuje algoritmickou kontrolu velkých technologických společností nad informačním online tokem a usiluje o další kontrolu online projevů.

Celosvětový orgán elit usiluje o vymazání toho, co označí za dezinformací, a snaží se zdiskreditovat a "vyhladovět" jakékoli projevy nesouhlasu. Veškerá cenzura přicházející z globálních mocenských systémů je válkou proti svobodě projevu, ale je to také válka proti pravdě. Jde o to, aby tyto mocenské systémy nemohly být pohnány k odpovědnosti za své zneužívání.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Další rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem se zaměří především na aktuální stav a souvislosti války Západu proti Rusku na Ukrajině, která nabývá na intenzitě - viz pondělní údery na Kyjev před začátkem summitu NATO ve Washingtonu - a přinese i pozoruhodné informace, z nichž vyplývá, že například Protirpoud bude bojovat rovnou s... NATO!

Sledujte ve středu 9. června od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Systém OSN pro dohled a kontrolu informací usiluje o centralizaci cenzury za účelem globální nadvlády.
OSN buduje systém informačního dohledu a kontroly, který vytváří autoritářská rozhodnutí omezující přístup k životně důležitým znalostem. Tyto kontrolní systémy nejen cenzurují, ale také školí lidi, co mají říkat, jak se mají chovat a co si mají myslet. OSN chce vytvořit svět "mutantů", kteří se vzdají své lidské suverenity a podřídí se manipulativním a zneužívajícím entitám a falešným autoritám.

Sledování digitální stopy

Tyto algoritmy nebo automatizované kontrolní procesy budou naprogramovány tak, aby filtrovaly a odstraňovaly obsah považovaný za nevhodný nebo politicky citlivý. To může zahrnovat blokování webových stránek, příspěvků na sociálních sítích nebo celých platforem, které kritizují vládu, podporují disent nebo diskutují o tématech, jako je porušování lidských práv nebo politická opozice.

V dobách politických nepokojů nebo v době uměle vytvořených krizí mohou vlády nařídit vypnutí internetu nebo omezit přístup k určitým webovým stránkám nebo platformám sociálních médií. Smyslem je umlčet nesouhlasné hlasy, zabránit šíření informací o protestech proti těm "správným" vládám a omezují schopnost občanů komunikovat a organizovat se.

Příklady této tyranie již byly pozorovány na platformě sociálních médií Facebook, když se Meta (pod níž FB patří) zaměřila na komunitní skupiny, které diskutovaly o poškození vakcínou proti COVID-19, a zrušila je. Jakákoli opozice proti povinnému očkování byla skandalizována jako „dezinformace“ a všechny skupiny, které se organizovaly za svobodu lékařské péče, byly vypnuty nebo byl jejich dosah výrazně omezen.

Kromě toho lze sledovací technologie využít k monitorování online aktivit v reálném čase, sledování digitálních stop jednotlivců a identifikaci nesouhlasných hlasů nebo aktivistů. Tento dohled vytváří efekt strachu, který odrazuje jednotlivce od vyjadřování kontroverzních názorů nebo účasti na politickém diskurzu online.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Manipulací s výsledky vyhledávání mohou vlády a farmaceutické společnosti ovlivňovat algoritmy vyhledávačů tak, aby upřednostňovaly nebo zničily informace o nebezpečných lécích na infekční nemoci, srdeční choroby, rakovinu a další chronická onemocnění. Tím, že farmaceutické společnosti kontrolují, jaké informace se objevují na prvních místech ve výsledcích vyhledávání, mohou formovat vnímání veřejnosti, potlačovat alternativní názory nebo podporovat propagandu a oficiální narativy. Smyslem je, aby lidé byli stále nemocní a vraceli se pro další léky a vakcíny, které nefungují nebo jim přímo škodí.

Myjí si ruce

OSN zneužívá svou moc k nařizování jediných povolených "pravd" - a současně se vyhýbá odpovědnosti za totalitní činy. Vlády mohou přijímat zákony a předpisy, které zavádějí omezení digitálního obsahu, například vyžadovat, aby platformy odstraňovaly podle ní „škodlivý“ nebo „urážlivý“ obsah. Tyto zákony mohou být vágní a široce vykládané, což umožní úřadům zaměřit se na novináře, aktivisty nebo běžné občany, kteří vyjadřují nesouhlasné názory.

Toho jsme svědky v USA za Bidenova režimu, kdy se zaměřil na takzvané „dezinformační desítky“, které byly odstraněny a demontovány napříč platformami sociálních médií. Bidenův režim také vytvořil „seznam nepropagovat“ pro knihy, které se zabývaly tématem očkování. Federální vláda přinutila jednoho z největších distributorů knih – Amazon – aby veřejnosti omezil přístup k těmto knihám.

Úřady se mohou selektivně zaměřovat na novináře, obránce občanských svobod, aktivisty nebo příslušníky marginalizovaných komunit, které mohou obtěžovat, zastrašovat nebo jim vyhrožovat soudem. To vytváří atmosféru strachu a autocenzury, kdy se jednotlivci zdržují vyjadřování odlišných názorů nebo prosazování společenských změn.

OSN může v období nepokojů a nejistoty dokonce omezit rychlost internetu nebo zablokovat komunikační kanály, jako jsou aplikace pro zasílání zpráv nebo služby VoIP a omezit tak možnost jednotlivců bezpečně komunikovat, sdílet informace nebo koordinovat protesty.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Stejně jako jejich předchůdci budou tyto systémy kontroly informací podporované globalistickou OSN zavedeny bez transparentnosti a odpovědnosti a jejich cílům a jejich obětem nebude umožněn řádný proces. To umožní těm, kteří jsou u moci, manipulovat s informačními toky bez veřejné kontroly. Fakticky jde o maximalizaci dopadu cenzury při likvidaci svobody slova.

Tímto krokem OSN fakticky vyhlašuje válku svobodným médiím, ale i výzkumným analytikům a jakékoli na moci opravdu nezávislé žurnalistice.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela ovládla všechny sféry společnosti. Každý bojuje s každým o západní peníze do vlastních kapes. Se Zelenským vstříc katastrofě. Oběste se, Jidášové!

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela...

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT? Že by nová mobilizační strategie? Tvrdé euromajdanské jádro. Boj proti Rusku v Hannoveru. Co dělat, až dojdou i poslední náboje?

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT?...

Na začátek stránky