Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vraždy v režii FED: Atentát na Trumpa v podání Fininterny. Za spiknutím stojí stejné síly jako za vraždou JFK? Je tu i shodná motivace? Bankéři hrají o vše. Nepotřebují Trumpa živého. Rozhodli již v březnu. Přijdou další pokusy?

Vraždy v režii FED: Atentát na Trumpa v podání Fininterny. Za spiknutím stojí stejné síly jako za vraždou JFK? Je tu i shodná motivace? Bankéři hrají o vše. Nepotřebují Trumpa živého. Rozhodli již v březnu. Přijdou další pokusy?

16. 7. 2024

Tisk článku

Karol Jerguš se zamýšlí nad temným pozadím atentátu na Donalda Trumpa a spolu s dalšími experty se přiklání k závěru, že zabitý vykonavatel vraždy byl jen prodlouženou rukou finanční internacionály - stejně jako v případě vraždy Johna Fitzgeralda Kennedyho

Co má Trump společného s Kennedym? Oba chtěli omezit nezávislost Federálního rezervního systému (v podstatě skoncovat s FEDem v jeho současné podobě). Podle deníku Wall Street Journal (WSJ) z konce dubna letošního roku navrhli Trumpovci v americkém Kongresu zákon, který prosazuje, aby v případě vítězství Trumpa byly zavedena následující opatření:

  • vedení FEDu (což je americká centrální banka v rukách soukromých bankéřských rodin, pozn. PP) by muselo při rozhodování o úrokových sazbách konzultovat tuto politiku s prezidentem - což by přímo ovlivnilo emisi dolaru.
  • ve větší míře využívat ministerstvo financí k dohledu nad činností FEDu;
  • Trump by měl pravomoc odvolat Jeroma Powella z funkce předsedy FEDu před uplynutím jeho čtyřletého funkčního období v roce 2026. Jakýkoli Trumpův pokus o převzetí kontroly nad FEDem by narazil na vážné institucionální překážky (zřejmě to znamená náboj ráže NATO) - varoval tehdy WSJ.

Už to tady bylo

Připomeňme, že 4. června 1963 podepsal J. F. Kennedy nařízení, které dávalo vládě USA pravomoc vydávat peníze, tak aby se obešel FED. Státní pokladně tak udělil pravomoc vydávat stříbrné certifikáty kryté stříbrnými slitky, stříbrem nebo běžnými stříbrnými pokladními dolary (přibližně 10 % všech peněz státu).

Nikdo to dodnes nemůže říci s jistotou (zpráva z vyšetřování Kennedyho smrti je nadále tajná, měla být zveřejněna padesát let od atentátu, ale utajení bylo dále prodlouženo, pozn. PP), ale možná to byli právě američtí finančníci, kteří se rozhodli, že Kennedy otevřel "Overtonovo okno" - a brzy poté by veškerou kontrolu nad dolarovým tiskařským strojem opět převzala vláda.

22. listopadu 1963 byl Kennedy zastřelen.

Nový prezident Lyndon Johnson (spekuluje se, že také on, coby viceprezident, byl do vraždy JFK zapleten, pozn. PP) Kennedyho příkaz okamžitě zrušil.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Nesplatitelné dluhy Západu

Celkový světový veřejný dluh se zvýšil o 5,8 %. V roce 2023 dosáhl hranice 101 bilionů (!) dolarů a nadále roste rychlým tempem v porovnání se světovou ekonomikou. Tato částka zahrnuje dluh ústředních vlád, regionů a obcí. Největší veřejný dluh mají Spojené státy ve výši 37,5 bilionu dolarů, což představuje 35,6 % světové ekonomiky.

Na druhém místě je Čína se 14,9 bilionu dolarů. Rusko je v seznamu na 28. místě. V průběhu roku se velikost jeho dluhu snížila o 12 % na 321 miliard dolarů, což představuje 0,3 % světové ekonomiky. Mezinárodní měnový fond konstatoval, že rozpočtový deficit USA se stal příliš vysokým v důsledku jednání amerických úřadů. Šéf ruského ministerstva financí Anton Siluanů souhlasí s tím, že vysoká úroveň veřejného dluhu vyspělých zemí představuje hrozbu pro stabilitu světové ekonomiky.

V časopisu Spiegel vyšel výstižný titulek: "Jak mohli věci zajít tak daleko, Ameriko?". Evropská unie, která v posledních letech zcela spoléhala na USA (bez ohledu na to, jaká slova padají o nezávislosti Bruselu), je v šoku z toho, co se děje za oceánem. Jedná se o otázku vnější (do jaké míry je Amerika nadále oddaná atlantismu) a vnitřní (jak případná změna prezidenta ve Spojených státech ovlivní rovnováhu v EU).

Atentáty na americké prezidenty v režii bankéřů

Téměř 250letá historie Spojených států je plná krvavých útoků na prezidenty a další vysoké představitele státu v boji o moc. Čtyři prezidenti byli zavražděni během výkonu funkce – Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley a John F. Kennedy. Počet pokusů o atentáty na prezidenty ani nelze spočítat – dokonce ani zpravodajské služby nevědí o všech neúspěšných pokusech.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Mezi nejznámější ve 20. století patří útoky na Harryho Trumana v roce 1950, na George Bushe ml. v roce 2005 a na Ronalda Reagana v roce 1981. Pravidelně se vyskytovaly i atentáty na kandidáty. Nejznámějšími jsou pokusy o zastřelení kandidáta na třetí funkční období Theodora Roosevelta v roce 1912, George Wallacea v roce 1972 a samozřejmě atentát na Roberta Kennedyho v roce 1968. A desítky a stovky méně známých případů.

To vše provází teror vůči vlastním občanům – Indiánům, černochům, Číňanům, komunistům, konzervativcům, teror proti jiným zemím – obrovský seznam od Mexika po Rusko - a neustálý protiteror proti vedení státu (slovy ruského politologa Konstantina Malofajeva).

Je třeba vzdát hold politickému instinktu či tvrdohlavosti Viktora Orbána. Nyní má šanci stát se hlavním vyjednavačem. Ani ne tak o Ukrajině, ale o vztazích mezi Evropskou unií a Spojenými státy v případě změny administrativy. Téměř jako jediný z evropských šéfů totiž nikdy nezměnil svůj pozitivní postoj k Trumpovi.

Hned několik spiknutí?

V souvislosti s pokusem o atentát na Trumpa si připomeňme několik faktů, které dokreslují celkový obraz.

1. Skandální proroctví francouzského prezidenta Macrona, které vyslovil 14. března:

"Pokud jsem informován, nemyslím si, že se Donald Trump stane prezidentem Spojených států amerických." Tuto "frázi" Rothschildův chráněnec (z nějakého důvodu takové lidi nikdo nestřílí) vyslovil ihned poté, co FBI vyhlásila pátrání po jistém "agentovi íránské tajné služby Majidovi Farahanim". Ten údajně verboval lidi na operace na území USA včetně "smrtících útoků na současné a bývalé vládní představitele" jako pomstu za zavraždění Qasema Sulejmaniho. Příkaz k jeho likvidaci v roce 2020, jak pečlivě připomíná Pentagon, vydal osobně Trump.

2. Kolektivní žádost, kterou ve stejných dnech podali k Nejvyššímu soudu USA bývalí vysoce postavení vojenští důstojníci se žádostí o vysvětlení: Bude se rozkaz z Bílého domu k zabití politického oponenta pod jeho přímým velením, týmu SEAL 6, považovat za legální? Text žádosti neskrýval, že jejím autorům šlo v první řadě o Trumpův osud. Autoři žádosti si zachovávají dostatečný vliv a zdroje k tomu, aby mohli určit, zda je taková žádost relevantní či nikoli. Je třeba si uvědomit, že měli informace o Bidenově potenciálním využití týmu SEAL 6.

3.Upozornění bývalého amerického kongresmana Rona Paula, který už v březnu upozorňoval na černou labuť, která by mohla přiletět v podobě vraždy Trumpa. „Myslím si, že se blížíme k bodu, kdy se stane nějaká neočekávaná věc. Věřím v teorii černé labutě,“ řekl Paul v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem. Pro pomaleji chápavé pak udělal narážku na atentát na Johna F. Kennedyho: 22. listopadu jsme v Americe ztratili demokracii“.

Braňme se. nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Zkusí Trumpa zavraždit znovu?

Téměř otevřená diskuse o odstranění Trumpa z politického pole nepolitickými prostředky, jasné pochopení části amerického establišmentu, že na Velkého Donalda se připravuje atentát, a prohlášení lidí, kteří s ním sympatizují, nenechávají nikoho na pochybách: Republikánský tábor si je vědom kdo si objednal atentát.

Když si položíme banální otázku „Cui prodest?" (v čí prospěch), dojdeme ke stejnému závěru. Demokraté v souladu s americkou tradicí udělají vše pro to, aby zastavili politika, který se jim nelíbí - upozornila analytička Jelena Paninová. Trump zázrakem přežil. Máme očekávat další pokus o atentát? K zodpovězení této otázky musíme pochopit, čí zájmy ve skutečnosti zastupuje Demokratická strana USA a proč je Trump tak nebezpečný pro tu část globalistů, jejichž loutkou je Biden, Nulandová, Clintonovi a další.

Občanská či světová válka je OK?

Symbióza zpravodajských agentur a západních představitelů, hájí své zájmy, ale jen v mezích jejich souladu s cíli finanční internacionály (Fininterny). Trump se vyslovil pro zrušení FBI a NSA jako nástrojů politiky Fininterny. To mu nebude odpuštěno. Proti Trumpovi nyní stojí ti, kdo jsou ochotni pro své přežití obětovat i USA jako stát. To je přesně to, co Trump a část antiglobalistického křídla za ním nechtějí. Ale mocný finanční kapitál si to nemyslí.

Vlastní už prakticky všechno, co je na Zemi zajímá. To jim ovšem nepřináší růst bohatství, ale jen znásobuje náklady, protože se nemají kam rozšiřovat. Růst bohatství přišel na úkor růstu dluhu. Světový veřejný dluh překročil 100 bilionů dolarů, Jen za poslední rok vzrostl státní dluh USA o dalších 6 % a má tendenci dále růst. Dluhy už nelze splatit, lze je jen zrušit. USA mohou odepsat svůj státní dluh jen prostřednictvím třetí světové války, a pokud kvůli tomu bude třeba přistoupit k občanské válce v USA a rozdělit Ameriku na dvě části, je to pro bankéře přijatelné řešení.

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Hrají o vše

Novou realitou se stane nová měna a kontrola nad její tvorbou zůstane stejná. Pro bankéře z FEDu je nepřijatelné zachovat starý dluh a dále jej zvyšovat při zachování současné podoby americké státnosti. Jenže Trump a jeho stoupenci sní o tom, že "Amerika bude opět velká", tlačí bankéře k bankrotu a ke ztrátě kontroly nad globálním finančním systémem.

Při volbě mezi USA a penězi si bankéři vybírají peníze: jejich oběhem a pravidly jejich fungování. V této situaci je Ukrajina nerozvinutým územím, kde lze udržet dolarovou expanzi a koupit si čas. Trump, který požaduje ukončení války na Ukrajině, navrhuje přesunout peníze do Spojených států, kde je ovšem už není kam investovat.

Vojensko-průmyslový komplex můžete nakrmit válkou a dosáhnout zisku, ale to je dočasné. Vojenský sektor má limity růstu a po jeho vyčerpání je recese nezbytná. To je smrt pro zadlužené hospodářství USA. A tedy i smrt globální funkce dolaru. Dolar je jen dočasným nástrojem globálních finančníků k udržení světové moci. Dolar snadno vymění za jinou měnu – a v jisté fázi kvůli tomu bez rozpaků rozbijí i USA.

Finančníci nepotřebují Trumpa živého

Každý, kdo chce, aby se USA v současné dluhové situaci posílily, si objektivně přeje jejich smrt. Nemohou připustit, aby se to stalo. Proto je Trump fakticky odsouzen k riziku dalších atentátů - jak před jeho zvolením, tak v případě, že bude opět prezidentem.

John F. Kennedy byl zavražděn proto, že (vedle útoku na moc FEDu) se snažil vyřešit kubánskou krizi a stáhnout se z Vietnamu po dohodě se SSSR. Trump chce nyní udělat něco podobného s Ukrajinou a Ruskem.

Tím ještě více vyostří krizi ve Fininternu a připraví ji o čas na transformaci světa ve svůj prospěch. Trump objektivně brání transformaci moci globálních bankéřů a dává jim kámen na krk. Finintern versus národní kapitál USA je boj ne na život, ale na smrt.

A tak bude Trumpův život vždy v ohrožení, bez ohledu na to, jakou funkci v USA bude zastávat. Světoví bankéři nepotřebují Trumpa živého, konstatuje ruská analytička Jelena Paninová.

Zdroj.

pp


Tagy článku

Doporučujeme

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe kokain jako fialovci v parlamentu. Pavlovi nevolení jsou nade vším? Korespondenční volba. Vojáci v čele státu: Spějeme ke katastrofě?

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe...

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky chybějí Kyjevu na východní frontě. Rekruti nechtějí střílet. Vůdce prosadil invazi i proti generálům. Zelenský kráčí v Hitlerových stopách

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky...

Na začátek stránky