Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Repríza po sto deseti letech: Měl atentát otevřít třetí dějství téže války? Jak svést vraždu na Putina? Maličkost! Trump přežil. Plán útoku na Rusko polomrtvý? Ještě to nevzdávají. Vzkaz nepodvoleným: „Boj!“

Repríza po sto deseti letech: Měl atentát otevřít třetí dějství téže války? Jak svést vraždu na Putina? Maličkost! Trump přežil. Plán útoku na Rusko polomrtvý? Ještě to nevzdávají. Vzkaz nepodvoleným: „Boj!“

21. 7. 2024

Tisk článku

Petr Hájek se po týdnu vrací ke klíčové události, která mířila na každého z nás, neboť měla být roznětkou otevřené války Západu proti Rusku a dovozuje, že pokud si nevezmeme k srdci Trumpovo poselství, stejně se jí nevyhneme

Horké politické léto pokračuje. Před týdnem o pár centimetrů – respektive mírné pootočení hlavy – selhal spouštěcí mechanismus, jenž měl být roznětkou k rozpoutání další světové války. Respektive ke třetímu dějství té, jejíž ouverturou bylo zavraždění následníka rakousko-uherského trůnu arcivévody Františka Ferdinanda. Atentáty jsou k tomu ideální: Především zvednou obrovskou vlnu emocí, jež pak může vládnoucí moc snadno „kanalizovat“ do žádoucího směru. Tím je už více než sto let – Rusko.

Gavrilo Princip sedmi výstřely v Sarajevu (28. června 1914) zavraždil budoucí hlavu velmoci a dva další lidi. Netušil, že je pouhým nástrojem těch, kteří potřebovali připravenou válku s Ruskem rozpoutat. Myslel si, že „řeší“ domácí problém nezávislosti Bosny a Hercegoviny (věčný problém s Chorvaty a muslimy v balkánském „sudu prachu“). 

Thomas Matthew Crooks o 110 roků a pár dnů později k vraždě budoucí hlavy velmoci potřeboval osm výstřelů u Butleru (Pensylvánie). „Následníka“ však přímo nadpřirozenou „shodou okolností“ jen lehce zranil, zavraždil však rovněž jednoho z diváků a dva těžce poranil. Také si myslel, že řeší domácí (stranický) „úkol“ (Demokraté). Ve skutečnosti však byl pouhým nástrojem těch, kteří již měli (a mají) připravenou otevřenou válku s Ruskem.

Měl to být Putin

Pokud by byl Donald Trump popraven (a samozřejmě i jeho kat, který nikdy nesměl vypovědět jediné slovo, a jehož motiv je od první chvíle „rozválcováván“ do nepravděpodobna), následovaly by jen dva možné scénáře: Občanská válka, nebo rychlé nalezení toho, jenž ze zahraničí vedl vrahovu ruku. Tedy Vladimír Putin. Sem by vládnoucí Deep State (tajné služby, armáda, a posléze Bílý dům a vláda) „kanalizovaly“ lidový hněv.

Ukázalo by se například, že chtěl udržet v Bílém domě plastovou figurínu s progresívní demencí, zatímco činorodý Trump by byl pro Rusko daleko větším nebezpečím. Nevyjádřil se snad před časem Kreml, že by raději viděl u moci Bidena? Že mu to nikdo moc nevěřil? Teď by se to potvrdilo! Ve chvíli (po televizní debatě), kdy měl Trump už jednoznačně našlápnuto na návrat do prezidentského úřadu, byla poslední chvíle k „akci“.

Tajné služby by vyslovily „podezření na ruskou stopu“ – a to by stačilo. Potvrdily by to tajné služby Británie, Německa, své „informace“ by přidalo velení NATO. Nově složený bruselský „parlament“ by okamžitě vydal ostré prohlášení (absolutní většinou hlasů). Ještě větší většinou, než neprošel návrh na rezoluci odsuzující neúspěšný atentát. Podobně jako v českém parlamentu s fialovou hlasovací „mašinou 109“ neprošla rezoluce odsuzující atentát na Roberta Fica.

Ostatně povšimněme si, jak přesně podle této metody (Vrbětice a spol.) již nějakou dobu shora zmíněné tajné služby (a jimi řízené vlády) připravovaly půdu: Hlášení o „podezření“ (samozřejmě ani jediný náznak důkazu), že za různými požáry či dokonce „přípravou vražd“ v Evropě stojí Kreml v „hybridní válce“ proti Západu, v posledních týdnech před atentátem narůstalo geometrickou řadou.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 22. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Konspirační teorie – nebo praxe?

Není pochyb, že po shora řečeném si někteří „moudří a vážní“ obligátně poklepou na čelo: Zase ty hloupé konspirační teorie! Nemohou za to. Jsou tak vnitřně nastaveni nekonečnou mediální propagandou, která jim goebbelsovsky stokrát opakuje stejnou lež, jež se v jejich hlavách stane pravdou. Otázka, zda významné milníky (ale často i napohled docela „běžné“ maléry), které posouvají přirozený svět do nepřirozených kolejí – přesně v zájmu globálních elit – jsou jen „náhodné“, nebo pečlivě (obvykle však málo pečlivě) připravené, je pro ně vyřešena jednou provždy.

Jen pak nechápavě kroutí hlavou, co že se to zase stalo – a neptají se proč. V čí prospěch (cui bono). Nepřesvědčí je ani fakt, který na vlastní kůži opakovaně zažívají: Totiž, že upozornění na to, kam (co, kdy, kde, kdo, čím) celá podivná událost směřuje, se v praxi obvykle naplní. Že „zpoždění“ toho, co mainstream označí za konspirační teorii, proti tomu, než se předpokládané podezření, potvrdí, je stále kratší: Covidový podvod s plandémií, zelená lež o CO2, genderové zločiny na dětech, mnohé další pokusy o „odlidnění“ atd. atd. jsou již dlouho realitou. Právě takovou, na niž „konspirační teoretici (ve skutečnosti jen nezkorumpovaní novináři pečlivě prověřující „díry“ v předkládaných faktech a jejich souvislostech) od počátku upozorňovali.

Atentát na Donalda Trumpa není výjimkou. Je však pozoruhodné, že i někteří zásadní odpůrci „konspiračních teorií“ (obvykle z důvodů své vlastní sebeidentifikace ve veřejném prostoru), tentokrát upozorňují, že měl vést jinam, než by předpokládal „první plán“ – tedy motiv výhradně vnitropolitický. Dokonce i Václav Klaus to ve své první reakci zmínil: Odstranění Trumpa mělo vést v důsledku k otevřené válce s Ruskem. Přesto však z toho neučiní závěr, že šlo o „spiknutí“. To by totiž mělo důsledky, které by narušily celou koncepci světa jako vcelku přehledné scény se srozumitelnou řadou příčin a důsledků – tak jak nám je falešní hráči za oponou skrze svá korporátní média předkládají.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zdeBalíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

Nehraje to

Ne ovšem všichni. Že v „pravdě předkládané k věření“ něco nehraje, mnohým dojde, až když se jich to bezprostředně týká (a často je už pozdě). Docela typickým příkladem je masové vraždění na pražské Filosofické fakultě UK v prosinci minulého roku. Část novinářů mainstreamu už přebírá rétoriku a argumenty, které jsme u nás od první chvíle uváděli. Samozřejmě opatrně. Tak daleko, aby například zpochybnili samotnou identitu střelce, rozhodně nejdou. Jen krouží okolo – „aby to vypadalo“. Záměr je však stále stejný: Zdánlivě „otevřenými otázkami a pochybami“ odvést pozornost k nepodstatným detailům. S atentátem na Trumpa je to jako přes kopírák. To, co jsme zmiňovali od první chvíle, píše český mainstream už po týdnu (tak se to zkracuje):

„Kolem sobotního atentátu na exprezidenta USA Donalda Trumpa panuje čím dál více otazníků. Podle jednoho z amerických zákonodárců byl Kongresu odepřen přístup k integrální operační zprávě, v níž má být podrobný popis, kdo měl krýt oblast střechy, ze které útočník střílel. „Kdo tento plán podepsal, těžce selhal,“ zaznívá. Nejasnosti panují také kolem kompetentnosti přítomných agentů. Americký senátor Josh Hawley tvrdí, že většina členů Trumpovy ochranky na shromáždění ani nebyla z tajné služby.

„Na můj úřad se obrátili whistlebloweři, kteří mají o této události přímé informace. Podle těchto tvrzení bylo shromáždění 13. července považováno za ‚volnější‘ bezpečnostní akci. K monitorování vstupu a k odhalování hrozeb nebyli například obvyklým způsobem použiti detekční psovodi,“ napsal Hawley. „Jednotlivci bez patřičného označení mohli získat přístup do zákulisí. Zaměstnanci oddělení náležitě nehlídali bezpečnostní nárazník kolem pódia a nebyli také rozmístěni v pravidelných intervalech kolem bezpečnostního perimetru akce,“ upozornil též.“

Těch otazníků je samozřejmě daleko víc – těch, co míří k podstatě. Tu ovšem média organizátorů nemohou přiznat. A tak namísto toho otevírají vlastní „konspirační teorie“ – jimž se ovšem nikdo nevysmívá, ačkoli jejich věrohodnost je až komicky nulová.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Trump přežil, plán útoku na Rusko polomrtvý?

Už jsme o tom mluvili: Model Vrbětice. Tajné služby mlhavě obviňují Rusko ze sabotáží a vražd (nebo jejich přípravy). Ale protože jde o tajné „informace“, nic bližšího se o nich nedozvíme. Typickým příkladem je nyní „causa Papperger:

Německá vláda v pátek oznámila, že Berlín bere zprávy o spiknutí s cílem zavraždit šéfa zbrojní společnosti Rheinmetall vážně a nenechá se zastrašit Ruskem. „Nenecháme se zastrašit Ruskem a budeme i nadále dělat vše, co je v našich silách, abychom zabránili ruským hrozbám v Německu,“ uvedla podle televize ARD německá ministryně vnitra Nancy Faeserová.

Tvrdí sice, že tajné služby sledovaly již od května osoby „z různých zemí bývalého Sovětského svazu, včetně nejméně jednoho Rusa, ale kupodivu nikoho nezatkly. Proč? K zatčení prý nebyl dostatek informací. Ale ke zveřejnění „podezření“ to stačilo?

„Situace se od té doby poněkud uklidnila, protože se zdá, že podezřelí agenti své případné plány nedodrželi,“ podotkl už vskutku groteskně web SpiegelOnline s tím, že Papperger nyní požívá podobné úrovně ochrany jako kancléř Olaf Scholz.

Škoda, že alespoň část takové „ochrany“ neposkytly „služby“ Trumpovi.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Na Rusko!

Je to prostě pořád stejné. A vede to stále týmž směrem. Docela přesně to vystihl „donedávna mainstreamový“ Ivan Hoffman:

„Naivně věříme, že u nás válka nakonec nebude, protože jsme si ji nezvolili. Že s válkou nepočítáme, ale na její odvrácení nestačí. Nepočítáme s lidmi, kteří válku chtějí. Politici, kteří se dnes tváří, že naše vojáky do války nepošlou, zítra řeknou, že obrana útokem je vlastenecká povinnost. Zkušenost obětí minulých válek je nepřenosná. Člověk, který celý život prožil v míru, pochopí, o co jde, až když ho zmrzačí granát. Ještě včera se pranýřovalo strašení válkou. Dnes se straší před těmi, kteří chtějí mír. Zítra budou na mušce ti, kteří nejsou ochotni zabíjet. Čas samozřejmého míru se rychle zkracuje. Pokud tedy ještě nějaký zbyl.

A tím se vracíme tak trochu na začátek tohoto textu. K chorvatskému atentátníkovi, jehož zločin zažehl První světovou válku. Nabízelo by se říci, že po stu a deseti letech ten americký „Princip“ měl rozpoutat Třetí – tentokrát už jadernou a možná definitivní. Jenže ani to by nebylo přesné. Ona totiž ta takzvaná První totiž fakticky nikdy neskončila. Pouze si občas dala pauzu na načerpání sil, nových zbraní, narození a „vykrmení do dospělosti“ nových generací branců zlikvidovaných ve velkém tou předchozí – coby nové potravy pro nová děla, nové bomby, nové vraždění ve velkém.

Ta, kterou označujeme za Druhou světovou, byla bezprostředním pokračováním, spíše tedy dalším dějstvím První (rozehraného už v okamžiku jejího skončení kromě jiného absurdními reparacemi uvalenými na Německo). Výsledkem První byl vznik Sovětského svazu pomocí německých peněz (Leninovi) a amerických zbraní (Trockému). Výsledkem druhé měla být likvidace SSSR, jenž se po nástupu Stalina stal nečekanou velmocenskou konkurencí. Protože však žádný (lidský) plán nikdy nevyjde, Hitler se vymkl loutkovodičům z rukou, a tak k likvidaci Sovětského svazu došlo až o další „pauzu“ později pomocí vnitřní zrady (Gorbačov).

Jenže problém zůstal. Pořád přece šlo o Rusko, největší zemi, „srdce světa“ (viz McKinder), zásobárnu zdrojů a vlast největší části (anglosaskými a německými globalistickými elitami nenáviděných) Slovanů.

Trump přežil. Pokud do listopadu nevzlétne za oceánem další „černá labuť, tuto válku nejspíš brzy přenechá Amerika Bruselu a Londýnu, aby dokončily svou úspěšně započatou sebevraždu. Jež ovšem bude stát krk nás. Gauneři totiž (patrně marně a naivně) doufají, že o ně bude postaráno.

Co to nepodvoleným vzkázal postřelený Trump, když odstrčil ochranky, postavil se zkrvavený na nohy a zvedl pěst? 

„Boj! Boj! Boj!“

Tagy článku

Doporučujeme

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela ovládla všechny sféry společnosti. Každý bojuje s každým o západní peníze do vlastních kapes. Se Zelenským vstříc katastrofě. Oběste se, Jidášové!

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela...

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT? Že by nová mobilizační strategie? Tvrdé euromajdanské jádro. Boj proti Rusku v Hannoveru. Co dělat, až dojdou i poslední náboje?

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT?...

Na začátek stránky