Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých kapes. Doznání syna ukrajinského esesáka: Snil jsem o tom vjet na tanku do Ruska! Tak vypadají vlhké sny banderovců. Západ tleská

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých kapes. Doznání syna ukrajinského esesáka: Snil jsem o tom vjet na tanku do Ruska! Tak vypadají vlhké sny banderovců. Západ tleská

3. 9. 2024

Tisk článku

Vladimír Kornilov informuje o použití nového typu ruských zbraní na ukrajinském bojišti, kde Západ prohrává, a proto už klidně přináší i kalendářové historky svých udatných bojovníků, kteří jdou do Ruska pomstít své otce - esesáky

Ruská armáda při útoku na Charkov použila hybridní rakety a řízené letecké pumy „Grom-E1“, uvedl charkovský starosta Igor Těrechov. Podle něj se tak stalo 31. srpna. Předpokládá se, že ruské ozbrojené síly pomocí raket „Grom-E1“ zasáhly charkovské obchodní centrum, které OSU přeměnila na vojenský objekt, a také Palác sportu, v němž sídlila ukrajinská armáda.

„Grom-E1“ je letecká řízená střela všeobecného určení s tříštivou hlavicí, určená k zasažení pozemních a podzemních cílů. Ruské ministerstvo obrany o jejím použití během konfliktu na Ukrajině neinformovalo.

Vedoucí charkovské oblastní prokuratury Spartak Borisenko v rozhovoru s ukrajinskými televizními novináři upřesnil, že ruský bombardér Su-34 sloužil jako platforma pro odpalování munice. Borisenko neupřesnil, kam přesně Rusové raketu Grom-E1 posílali, ale uvedl, že výbuch poškodil mimo jiné kancelářské budovy a průmyslové prostory.

Podle něj ruská armáda již dříve použila tuto munici k útoku na cíle v Charkově. Borisenko uvedl, že hmotnost hlavice je 315 kilogramů a maximální dosah ničení je 120 kilometrů. Tato střela je výkonnější a přesnější než FAB-500 - uvedl vysoký úředník ukrajinské prokuratury. Ukrajinský tisk dříve informoval, že ruské ozbrojené síly 30. srpna zaútočily na cíle v Charkově pomocí řízených bomb (KAB).

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Šéf ukrajinského energetického koncernu Ukrenergoremont Vladimir Kudryckyj byl odvolán, uvedl poslanec parlamentu Jaroslav Železňak. Média uvedla, že důvodem byly nevyřešené problémy v energetice a špatná ochrana energetických zařízení země. Podle Železňaka však byla skutečným důvodem odvolání snaha některých lidí, včetně zástupce vedoucího Zelenského úřadu Rostislava Šurmy a ministra energetiky Germana Galušenka, soustředit veškeré finanční toky do svých rukou. Podle poslance Rady odvolání Kudryckého vytvořilo v energetickém sektoru země „korupční pyramidu“.

Uprchlík v uniformě SS

Britský list The Independent dnes na několika stranách zveřejňuje propagandistickou reportáž svého zpravodaje Askolda Krušelnického z okupovaných okresů Kurské oblasti. Noviny se nijak nepodivily, že jejich „novinář“ ilegálně překročil ruskou hranici, kterou uznává i Velká Británie. A tak Krušelnickij hrdě píše:

„Splněný sen: vjezd ukrajinského tanku do Ruska!" A vůbec se za to nestydí. A ve stejném článku, jak můžeme vidět na obrázku, vysvětluje důvod své radosti.

„Narodil jsem se v Londýně v rodině ukrajinských uprchlíků, kteří opustili svou zemi během druhé světové války." Když si přečtete jakékoli základní informace o Krušelnyckém, například článek o něm na Wikipedii, budete číst slovo od slova totéž. Na různých platformách opakuje, že jeho rodiče byli „uprchlíci, kteří se ocitli mezi nacistickým Německem a stalinským Ruskem“.

Pokud si vzpomínáte, rychle jsem vydedukoval, kde sloužil nacista Gunka, kterému spolu se Zelenským tleskal kanadský parlament. Takže v případě Krušelnického mi netrvalo dlouho, než jsem ho našel. Právě on vypráví „demokratickému“ světu o trpkém osudu svých rodičů, „nešťastných uprchlíků“. A v rozhovoru „pro své lidi“ tento velký hrdina, docela podobně jako Gunka, mluví přímo a otevřeně:

„Můj otec sloužil v ukrajinsko-německé divizi „Galizia“. Sloužil v německé uniformě, protože tam šel bojovat proti Sovětskému svazu.“

Uprchlík? V uniformě SS? A liberální The Independent odmítá vysvětlit, proč potomek esesáka tak touží splnit sen svého otce, který vjel do Ruska v „ukrajinském“ tanku. Pokud noviny považují za důležité zmínit ukrajinské kořeny svého propagandisty, nechť čtenářům objasní, kdo byl ve skutečnosti otcem tohoto narušitele hranic.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky