Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

11. 9. 2024

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje rozhodnutí Maďarska bránit se zničujícímu Migračnímu paktu převozem migrantů před sídlo Evropské komise, a pokrytectví evropských "vítačských" elit, které je stejné jako těch amerických - ostatně je pravděpodobné, že právě odtud čerpají Maďaři inspiraci

Migrační situace v Evropě se neustále zhoršuje. Jednotlivé státy se pokoušejí řešit neúnosnou situaci tím, že se snaží zbavit migrantů za každou cenu. Německo se po vládním výprasku v zemských volbách rozhodlo vracet davy migrantů do země odkud přicházejí. Rakousko protestuje - a Česká republika pod Rakušanem, který podepsal smrtící migrační pakt, mlčí.

pp

Maďarské autobusy plné migrantů míří na Brusel

Je to jako vždycky: Západ, zaplavený migranty se bude snažit přehodit migrační břemeno na země střední Evropy, které ještě nejsou tímto morem tolik zasaženy. Některé země jako ČR pod vedením protektorátní Fialovy vlády sklapnou podpatky. Jiné, jako Slovensko či Maďarsko, se chtějí bránit.

A právě Maďarsko nyní opět předvedlo, že svoji kůži nedá lacino. Zvýšilo tlak v debatě o migraci s Bruselem a rovnou představilo autobusy, kterými může posílat migranty do centrály 4. říše. Maďarsko zopakovalo svou hrozbu poté, co Belgie prohlásila, že autobusy zastaví.

Původní výhrůžku, která se dostala na titulní stránky evropských médií, pronesl maďarský ministr vnitra Bence Rétvari minulý týden během tiskové konference před flotilou autobusů: „Pokud chce Brusel donutit Maďarsko, aby vpustilo nelegální migranty, které jsme zatím milionkrát zastavili na jižní hranici Maďarska, pak Maďarsko nabídne těmto nelegálním migrantům dobrovolný a bezplatný jednosměrný lístek do Bruselu. Pokud Brusel chce nelegální migranty, může je mít."

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Již dnes v pořadu Rub a líc speciál Protiproudu o tom, co ukrývá rub 11. září 2001!

O této fatálně určující události jedenadvacáté století - dodnes zamlžené, nevysvětlené a mnoha   mystifikacemi skutečných "tvůrců" prošpikované - budou s Petrem Hájkem diskutovat: odborník na demolice budov, stavební inženýr doc. Ivan Němec, publicista a šéfredaktor časopisu Šifra Mlan Vidlák, občanská aktivistka a publicistka Jana Karásková a znalec USA a publicista Michal Semín.  

Pořad lze již dnes, ve středu 11. září sledovat od 14.46 hodin - tedy přesně v okamžiku, kdy před 24 lety údajně narazilo do věže Světového obchodního centra v New Yorku první letadlo.  

Unijní elity v panice

Pokud bude Maďarsko ve svém postoji pevné, dostane se do dalšího tvrdého střetu s Bruselem, který s tímto postojem pochopitelně nesouhlasí. Mnoho zemí EU včetně kolaborantské vlády v Praze "politicky korektně" tvrdí, že migrace je dobrá věc a větší rozmanitost je ku prospěchu evropského multikulturního rozvoje. Přes tato prohlášení o rozmanitosti a podpoře otevřených hranic, však tváří v tvář neúnosné bezpečnostní situaci, hledají možnosti, jak se migrantů elegantně zbavit.

Belgická ministryně zahraničních věcí Hadja Lahbibová, prohlásila, že maďarské vyhlášení „je provokací, která je v rozporu s evropskými závazky“, a dodala, že „migrační politika je společnou výzvou, kterou musí všechny členské státy řešit spořádaně a solidárně.“

Mezitím Nicole de Moorová, státní tajemnice pro azyl a migraci, uvedla, že Belgie neumožní vstup autobusů s migranty na belgické území. Starosta Bruselu Philippe Close na síti X požaduje, aby belgický premiér Alexander De Croo autobusy zablokoval. „Maďarská vláda předsedající EU se nebojí konfrontace. Jak dlouho budeme tolerovat tyto provokace?“ napsal.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Tak co platí?

Pokud bude Maďarsko pokračovat v přemísťování migrantů, povede to k právním sporům. Maďaři jsou přesvědčeni, že právo EU je na jejich straně. „Pokud se nelegální migranti mohou volně pohybovat na území Maďarska, pak se mohou volně pohybovat i na území Evropské unie. Neexistuje tedy žádná překážka, která by jim bránila nasednout do autobusů a cestovat z Budapešti do Bruselu. Přesněji řečeno z Röszke, které se nachází na Maďarské (jižní) hranici, přijet před sídlo Evropské komise. Pro nás je prioritou ochrana naší jižní hranice,“ prohlásil maďarský ministr vnitra Rétvári.

Budapešť podle něho zvažuje podání protižaloby na náhradu nákladů na ochranu hranic. Zopakoval, že Maďarsko nechrání pouze své hranice, ale také vnější hranice Evropy, neboť maďarská opatření na ochranu hranic, zabránila od roku 2015 vstupu přibližně 1 milionu nelegálních migrantů.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Migranty milujeme - ale ne ve vlastním domě

V polovině června Evropský soudní dvůr nařídil Maďarsku zaplatit 200 milionů eur plus pokutu ve výši 1 milion eur denně, pokud nebude dodržovat rozhodnutí soudu z prosince 2020 a respektovat právo EU v oblasti migrace.

Další spor mezi Budapeští a Bruselem může mít tedy kuriozní vyústění v podobě autobusů přeplněných migranty z Afriky a Asie před sídlem Evropské komise. Něco obdobného, co udělali guvernéři amerických států - především Texasu - vystavených migrační invazi z Mexika, když je odvezli do New Yorku a dalších států ovládaných Demokraty - vítači. A nastal chaos a zděšení. Protože migranty samozřejmě milujeme - ale ne ve vlastním domě.

Jak se Uršula a spol rovněž se zaklínající multikulturalismem v této věci zachovají je jasné. Budou se snažit zabránit dovozu migrantů před své sídlo, což skvěle obnaží pokrytectví těchto salonních multikulturalistů. Ti by si ve skutečnosti do svých rozlehlých paláců, žádné migranty nepustili. Neboť migrační otázka je pro ně pouze zbraň proti historickým národům evropských států, kteří novodobé bruselské panstvo odmítají.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky