Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali. Fialoví: Tahle katastrofa není od nás! Rakušanův pytel na mrtvoly má nové využití. Odstřelil most Voloďa? Putovní idioti kabinetu perlí

Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali. Fialoví: Tahle katastrofa není od nás! Rakušanův pytel na mrtvoly má nové využití. Odstřelil most Voloďa? Putovní idioti kabinetu perlí

12. 9. 2024

Tisk článku

Richard Nádvorník komentuje hlásání dešťové apokalypsy u nás i za našimi hranicemi v kontextu mimořádné inteligence (nejen) našich vládních představitelů, a evokuje tak vzpomínku na Formanův kultovní film, kde neschopní chaotičtí hasiči na rozkradeném bále nakonec s úlevou vykřiknou: Hoří (má panenko)!

Začneme informací ze zahraničí. Německá vláda je z nadcházejících srážek (dešťových, nejde o hromadná znásilňování ani pouliční nepokoje) ve slušném stresu. V celém Německu je aktuálně krásné sucho přesně v souladu s plánem na přestavbu světa. Kabinet kancléře Scholze se ale v souvislosti s předpovědí počasí obává, že přijde o výhody se suchem spojené, což by mohlo rozkolísat jeho politický marketing. 

 

Scholz řeší dva hlavní problémy:

Prvním problémem je,

že migranti z různých zemí Afriky a blízkého východu se v Německu v suchém počasí konečně cítí jako doma. Nyní ale hrozí, že mnozí z nich budou kvůli své neznalosti dešťů spláchnuti from the river to the sea, což by německé demografii zasadilo tvrdou ránu. Scholzův kabinet se na dnešním zasedání rozhodl takovému vývoji zabránit.

Druhým problémem je fakt,

že GreenDeal se německým voličům stále hůř a hůř prodává, protože ani německá poslušnost není kupodivu nekonečná. Řízená likvidace ekonomiky našich sousedů sice zdárně pokračuje, ale přeci jen existují v berlínských vládních kruzích obavy, že by voliči mohli prohlédnout a pochopit, že nejlepší je vzít svůj osud do vlastních rukou. Takový vývoj, pokud by nastal, je absolutně nekompatibilní s programem německé semaforové vlády a v širším kontextu i Evropské komise, kterou řídí zase Němci.

A teď má najednou po několika týdnech krásného bezstarostného sucha začít pršet. Co když si běžný německý nebo evropský občan uvědomí, že z nebe nemusejí padat jenom dotace a drony? Také by ho mohlo napadnout zkusit se v nastalé krizové situaci postarat sám o sebe - a ještě se mu to začne líbit? To nepřipadá v úvahu.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

Scholzův kabinet proto pověřil řešením ministra pokroku a práva na štěstí Habecka. Habeck neprodleně vydal směrnici, která zakazuje v Německu pršení a současně si nechal zpracovat analýzu, díky níž se ukázalo, že největší povodňové vlny v Německu působí Češi. Tito proradní Slované kdovíproč posílají přebytečnou vodu vždycky po Labi a vždycky do Německa, což mimochodem zásadně odporuje požadavkům Evropské komise na diverzitu.

Ministr proto poslal stížnost do Bruselu, a současně vypsal expresní výběrové řízení, které na základě ukrajinských a polských referencí vyhrála firma ukrajinského potápěče Volodymyra Z., a bezodkladně odstřelila most na Labi v Drážďanech. „Povodňová vlna nevstoupí na území Německa,“ řekl Habeck. „Zadržíme ji stejně úspěšně jako migrační vlnu.“

Německá média demolici shodně v souladu s Habeckovými pokyny vydávají za důsledek zanedbané údržby, čemuž by se dříve člověk zdráhal věřit, ale jelikož jsme už skoro všichni dezoláti, chápeme to jako další doklad skutečnosti, že Německo není, co bývalo.

Česká vláda se na záplavy těší

Pro mnohé ministry našeho kabinetu je jakákoliv katastrofa, kterou nezpůsobili sami, vítaným nástrojem k odvedení pozornosti. Dlužno dodat, že katastrof nezpůsobených ministry je pomálu, ale přeci jen se občas nějaká ještě najde, a povodně mezi ně zatím patří, uvidíme jak na to vláda zareaguje.

Hlavní idiot Fialova kabinetu, což je funkce, v níž se ministři střídají, a kterou v září zastává ministr Hladík (KDU) za své fantastické vystoupení v Otázkách Václava Moravce, varoval občany, že po dešti mohou přijít záplavy. „Všichni umřete,“ konstatoval Hladík. „Na covid,“ doplnilo poněkud schematicky ministerstvo zdravotnictví a vyzvalo k další vlně (očkování).

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Hladíkův kumpán a klíčový vládní aktivista ministr vnitra Rakušan podle důvěrných informací dnes na poradě svého týmu zvažoval, že na fasádu úřadu vyvěsí plakát s vyobrazením deště v pytli na mrtvoly. Nápad neprošel přes PR oddělení pana ministra, které namítalo, že by se to dalo vykládat i tak, že už i budova Rakušanova úřadu nad svým osazenstvem slzy roní.

Rakušan proto alespoň vyzval občany, ať mají pohotově evakuační zavazadla. V dezolátních kruzích, v nichž se pohybuje i naše redakce, je taková výzva zbytečná. Osobně neznáme nikoho soudného, kdo by u sebe neměl kartáček na zuby 24 hodin denně a není to kvůli nějaké přepršce.

Závěrem

si dovolujeme čtenáře upozornit, že vyplní-li se předpověď počasí, hrozí kvůli silným dešťům omezení letecké dopravy. Většina leteckých společností tuto situaci pochopitelně příliš nevítá. Výjimkou je společnost airBaltic, která, jak jsme se všichni dočetli, na trase Vilnius-Praha již brzy chystá nově pojmenované spoje.

„Jednáme s exprezidentem Zemanem o práva na použití jeho ikonického marketingového sloganu pro náš pendl z Vilniusu do Prahy a zpět a jednání zatím nejsou u konce. Pár týdnů omezení kvůli dešti nám nevadí,“ sdělil naší redakci mluvčí společnosti. „Současně skládáme hold Zemanovu vizionářství,“ dodal.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky