Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jde nám o život: Co je T + T? Vědci jako noví velekněží náboženství zmaru. Napůl člověk, napůl stroj. Kdy nesmrtelnost? Vypadá to jako zábavné sci-fi? Myslí to vážně. Musk, Bezos a pohádka o Marsu. Chystají největší zločin v dějinách

Jde nám o život: Co je T + T? Vědci jako noví velekněží náboženství zmaru. Napůl člověk, napůl stroj. Kdy nesmrtelnost? Vypadá to jako zábavné sci-fi? Myslí to vážně. Musk, Bezos a pohádka o Marsu. Chystají největší zločin v dějinách

21. 9. 2024

Tisk článku

Patrick Wood přináší sondu do myšlení globálních elit, které manipulují s přirozenou lidskou podstatou i s politickými systémy, a hodlají vytvořit novou společnost a nového člověka, který prý ovládne vesmír - jenže tato napohled pubescentní hra na bohy má podporu mocných sil i kapitálu ve snaze ovládnout svět

Pokud má být společnost přeměněna na technokracii, pak lidé musejí být přeměněni na transhumanoidy (napůl lidi, napůl stroje, pozn. PP). Údajně dokonale efektivní utopická společnost, kterou by rádi vybudovali současní technokraté, by prý byla rychle ohrožena, kdyby v ní žili slabomyslní a nedokonalí lidé v jejich současné podobě.

To je důvod, proč dnes okolo sebe vidíme mnoho technokratů, kteří se identifikují jako transhumanisté. Patří mezi ně Elon Musk (Tesla), Jeff Bezos (Amazon), Ray Kurzweil (Google) a Peter Thiel (PayPal).

Abychom pochopili širší souvislosti, je nutné alespoň stručně odpovědět na tři základní otázky: Co je technokracie? Co je transhumanismus? Proč je scientismus tmelem, který je spojuje?

Co je technokracie?

V roce 1939 časopis Technocrat napsal: "Technokracie je věda sociálního inženýrství, založená na vědeckém fungování celého sociálního mechanismu nutného k výrobě a distribuci zboží a služeb celé populaci." To zní krásně, ne?

TOHLE SI NESMÍTE NECHAT SI UJÍT!

Protiproud TV již dnes (v sobotu od 18:00) odvysílá dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a dnes již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se od něj kromě jiného dozvíme o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti přirozenou cestou.

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Časopis vysvětluje že technokracie se chce zcela vyhnout jak kapitalismu, tak svobodnému podnikání, ale i demokraticky voleným politikům. Že chce vytvořit ekonomický systém, který by byl založený pouze na zdrojích, a ve kterém vědci, inženýři a technici budou jedinými plánovači - a zároveň "kontrolory" společnosti.

Mnoho dnešních technokratů nemá ani ponětí o hlubších cílech elit technokracie, ale přesto dávají do jejich služeb své odborné znalosti k řízení části společnosti do stavu diktatury sebou samých "vyvolených" - bez jakéhokoli ohledu na tradiční společenské a politické procesy. „Vláda expertů“ se obvykle jmenuje jejich falešná mantra (slyšíme to i u nás denně - dokonce i od těch, kteří stojí v opozici k současné zničující vládě, která Nový světový řád již zcela bezostyšně zavádí do naší reality, pozn. PP).

Ale to je vlastně jen jedna podřízená část celkového a zastřešujícího cíle: Nahradit celý tradiční (ještě nedávno relativně prosperující) ekonomický systém takzvaně udržitelným rozvojem. Tedy technokracií (neutralistický termín pro obyčejnou fašizující diktaturu, pozn. PP), zelenou ekonomikou, zeleným novým údělem (zdravotnickou totalitou s vakcinačními "pasy"), atd.

Co je transhumanismus?

Transhumanista, dr. Max More, napsal: "Transhumanismus je volně definované společenské hnutí, které se postupně vyvíjelo hlavně během posledních dvou desetiletí. Je to jen jedna část životní filozofie, která hledá pokračování a urychlení evoluce inteligentního života za jeho současnou lidskou formou s lidskými omezeními pomocí vědy a techniky, vedené zásadami a hodnotami podporujícími život.“ (Max More, 1990)

Transhumanisté se prostě snaží aplikovat pokročilé technologie na současného člověka, aby převzali celý přirozený evoluční proces, a tak vytvořili Lidstvo 2.0. Svatým grálem transhumanismu je pak samozřejmě údajné dosažení nesmrtelnosti. V tomto "přerodu" hodlají geneticky vymýtit všechny vlastnosti, které označují za negativní: bojovnost a tendenci ke sporům, k nekonzistentnímu (protože svobodnému a individuálnímu) myšlení, k nespolehlivosti (neboli k neloajalitě vůči moci) atd. Jde jim o genetickou očistu lidstva v tom nejširším možném měřítku.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Kvazi-náboženský tmel, který to má spojit

Scientismus je kvazi-náboženská myšlenka, kterou poprvé představil francouzský filozof Henri De Saint-Simon (1760-1825): „Vědec, je člověk, který předvídá, neboť věda mu poskytuje prostředky k předpovědím. Je proto zjevné, že vědci jsou lepší lidé, než všichni ostatní.“

Zatímco skutečná věda zkoumá přírodní svět okolo nás pomocí metody opakovaného experimentování a ověřování, tak ta Saint-Simonova je ve skutečnosti jen spekulativní metafyzický názor o povaze a realitě okolního vesmíru a vztahu člověka k němu.

Saint-Simon navrhoval, že náboženské vedení, by mělo být nahrazeno kněžstvím vědců a inženýrů. Ti by vykládali věštby založené na vědě, aby bylo celé lidstvo nakone přivedeno k jeho utopii. Věda by byla povýšena do stavu jakéhosi nejvyššího lidského božství, uctívaného svými stoupenci vedenými kněžími –vědci.

Technokracie a transhumanismus jsou systémy založené právě na tomto scientismu. Oba systémy se snaží vnutit širokým vrstvám společnosti představu, že věda, inženýrství a technologie jsou výhradními nástroji pokroku. Jsou zběhlí ve slibování výhod, které jsou prý hned za rohem - ale které se přitom nikdy ve slibované podobě neuskuteční.

Jsou rovněž experty na manipulaci s vládami, které jim poskytují zdroje daňových poplatníků na financování jejich šílených utopických projektů. Jsou přesvědčeni, že „znásilní“ přirozené evoluční procesy, tak, aby vytvořili budoucnost navrženou jejich technology.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Leťte na Mars!

To nejpodstatnější spojení mezi technokracií a transhumanismem spočívá v tom, že nevidí žádnou budoucnost současného světa. Najdeme je všude, a protože kromě jiného ovládají hlavní média, mají značný vliv. Radikální ekologové jako třeba Greta Thunberg, jsou schopni zhysterizovat mladé lidi tvrzením, že světu zbývá pouhých posledních 12 let, než nás všechny zničí klimatická apokalypsa (od 60tých let a založení Římského klubu bylo takových předpovědí konce světa - jež se samozřejmě nenaplnily, rychle se na ně zapomnělo, aby je mohly nahradit další).

Elon Musk zase používá své miliardy k vytváření falešné představy možnosti útěku ze Země. S touto utopickou fikcí financuje (spolu se státními prostředky Američanů skrze NASA) svou společnost SpaceX - s konečným záměrem kolonizovat Mars.

Jeff Bezos obdobně (spolu)financuje svůj Blue Origin za stejným účelem. Oba shodně tvrdí, že jedinou budoucností lidstva je vesmír, který se postupně zalidní. Vesmír proto, že Země se podle nich dostane do slepé uličky ve chvíli, až dojdou její přírodní zdroje. A to prý nebude dlouho trvat (a tak stále dokolečka).

Špatně skrývaná nenávist k člověku

Technokracie a transhumanismus jsou ve skutečnosti zcela protilidské. Technokracie, podporovaná (Rockefellerovou) Organizací spojených národů šířící zničující mantru udržitelného rozvoje (k níž je nutná depopulace), stále víc otevřeně tvrdí, že naše Země může uživit pouze jednu miliardu lidí.

Proto považuje dnešní lidi za pouhé nemateriální zdroje - asi tak na stejné úrovni jako jsou stáda dobytka (která ovšem rovněž hodlá vybít, aby se skrzle hadomor a nemoci odlidnění na "zlatou miliardu otroků" urychlilo., pozn. PP). Transhumanismus prostě tvrdí, že humanismus 1.0 je mrtvý. A jedinou nadějí pro budoucnost člověka-vědce je Transhumansmus nebo opuštění Země.

Ani to ovšem není nová myšlenka. Již v roce 1872 Winwood Reade napsal knihu Mučednictví člověka, ve které v podstatě formuluje utopické myšlenky dnešních moderní transhumanistů a technokratů:

"Nemoci budou odstraněny, stejně jako (přirozené) příčiny rozkladu společnosti, lidé budou nesmrtelní.

A pak, protože je Země moc malá, lidstvo poputuje do vesmíru. Překročí vzdálenosti, které oddělují planetu od planety a slunce od sluncí. Země se stane jakousi Svatou zemí, kterou jen občas navštíví poutníci ze všech možných koutů vesmíru. Nakonec lidé zcela ovládnou přírodní síly a sami se stanou architekty těchto systémů, výrobci nových světů.

Těla, která nyní máme, prý patří do zvířecí říše. Naše mysl je již přerostla, už na ně pohlížíme s opovržením. Přijde čas, kdy je věda přemění prostředky, které si dnes neumíme ani představit a které, i kdyby se nám to nějak pokusili vysvětlit, stejně bychom je nepochopili - asi tak jako divoch nemůže pochopit elektřinu, nebo magnetismus, či pouhou páru." (str. 179)

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL a 2XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Tohle svět ještě neviděl

Ve světle výše uvedeného je jasné, že technokraty a transhumanisty nemůžeme označovat za marxisty, socialisty, komunisty nebo klasické fašisty. Tím se totiž od podstaty vzdalujeme. Transhumanisté a technokraté představují zcela nový typ radikality, jakou náš svět ještě neviděl.

Jeff Bezos nečeká na to, až mu NASA pomůže kolonizovat Mars, ale staví svou vlastní vesmírnou loď (převážně) za vlastní peníze. Elon Musk rovněž financuje z větší části sám svou "vesmírnou flotilu". Zesnulý globální finančník David Rockefeller nečekal, až vlády vytvoří nový ekonomický řád, ale raději použil své vlastní prostředky k vytvoření Trilaterální komise, která prosazuje jeho vlastní ekonomické transformace.

Vzhledem k tomu, že i OSN přijala technokratickou ideologii jako jedinou cestu onoho "udržitelného rozvoje", její politiky Agendy 21 byly rozšířeny do všech koutů planety. Udržují tak obrovské masy lidí v naprosté nevědomosti o pasti, která je na ně nachystána.

Zmatení pojmů způsobuje, že lidé nakonec sami často požadují více technokracie. Nebo horují pro boj s takzvaným globálním oteplováním. Tato mystifikace je pak používána jako beranidlo k rozbití současného ekonomického systému.

Tím se jen kypří půda pro udájně jedinou alternativu "trvale udržitelného rozvoje" - technokratickou tyranii a transhumanismus.

Jde nám v tom všem o život.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky