Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Západní tyranie podle britského vzoru: Zakažme vše, s čím nová socialistická vláda nesouhlasí! Děti i důchodce do vězení za nesprávné myšlení. Zločince pusťte, ať je kam zavřít nepodvolené. Chce Fiala Brity dohnat a předehnat?

Západní tyranie podle britského vzoru: Zakažme vše, s čím nová socialistická vláda nesouhlasí! Děti i důchodce do vězení za "nesprávné myšlení". Zločince pusťte, ať je kam zavřít nepodvolené. Chce Fiala Brity dohnat a předehnat?

3. 10. 2024

Tisk článku

Robert Williams informuje o realitě "svobodného a liberálního" Západu pod novou britskou labouristickou vládou, která coby revoluční předvoj liberální totality testuje na těch, kteří ji zvolili, nejbrutálnější diktaturu, aby to měli soudruzi z Bruselu a z Prahy odzkoušené a připravené k použití

Nový britský premiér Keir Starmer zahájil své první funkční období osvědčeným způsobem komunistických diktátorů – velkou čistkou mezi britskými disidenty.

Britští demonstranti, nálepkovaní jako "krajně pravicoví násilníci", jsou zavíráni za mříže rychleji, než je věznice stíhají přijímat. Více než 1 000 zatčených lidí a více než 500 obviněných čeká na soudní jednání v policejních celách – ve věznicích již totiž není místo. Tak jako ve všech efektivních diktaturách byli policií za "výtržnictví" zatčeni děcka i kmeti. Nejmladšímu zatčenému a obviněnému dítěti je pouhých 11 let.

Protože již tak přeplněné věznice tento náhlý příliv masově odsouzených disidentů a šiřitelů nesprávných názorů nezvládají, oznámila ministryně spravedlnosti Shabana Mahmood, že tento měsíc předčasně propustí z vězení zhruba 5 500 zločinců. Předčasně propuštění budou podle deníku The Telegraph "zločinci odsouzení za násilí na méně než čtyři roky, ale nebudou mezi nimi vězni odsouzení na delší dobu za vážnější zločiny."

NENECHTE SU UJÍT

 

Petr Hájek v rozhovoru s významným teologem Stanislavem Přibylem bude chtít vědět nejen na to, zda nedávné povodně či balancování na hraně další světové války jsou Božím trestem, jehož smysl bychom v zájmu dalšího zachování národa a státu bychom měli "rozluštit", ale bude se ptát třeba i na to, jestli současná zničující vláda s premiérem, jenž se vydává za katolíka, je Božím dopuštěním signalizujícím - no, poslechněte si to...

Vplujte s námi do hlubin Neviditelného v pořadu ALFA a OMEGA již v sobotu 5. října od 18:00 hodin!

Tyranie naplno - ale jen pro některé

K hromadnému zatýkání a soudním procesům dochází ve stejnou dobu, kdy policie podle deníku The Telegraph "stále častěji nechává uniknout trestnímu stíhání násilníky páchající trestné činy s použitím nože a sexuální delikventy, pokud se omluví." Zpráva pokračuje:

"Více než 147 000 lidí obviněných z trestných činů, včetně sexuálních trestných činů, násilí a držení zbraní, spáchaných od ledna do března 2024 nebylo trestně stíháno a místo trestu odnětí svobody byli odsouzeni k veřejné prospěšným pracím. Udělení trestu ve formě veřejně prospěšných prací nevede k záznamu v rejstříku trestů. Policejní pokyny říkají, že tento druh trestu by měl být používán u méně závažných trestných činů a podmínkou je, aby se pachatelé oběti omluvili, přijali "odpovědnost" za svůj trestný čin a nabídli nějakou formu odškodnění.

Počet případů, kdy byl pachatel na základě doporučení jednotlivých policistů potrestán formou veřejně prospěšných prací, se od roku 2019, kdy jich bylo zaznamenáno 102 574, zvýšil o 40 procent a podle analýzy údajů ministerstva spravedlnosti je nyní tato forma trestu uplatňována dvakrát častěji než obvinění z trestného činu."

Jenže: Následující seznam Britů nedávno odsouzených rekordní rychlostí ukazuje, že na Brity mající nesprávné názory, kteří se provinili tím, že vyjádřili svůj hněv na internetu nebo byli sprostí na policisty, policie nyní používá úplně jiný metr.

Justiční zločiny

Julie Sweeneyová (53 let), pečující o nemohoucího manžela z jedné vesnice v hrabství Cheshire, v rozhořčení po vraždě tří malých dívek v Southportu Axelem Rudakubanou, dospívajícím synem rwandských migrantů, napsala do místní on-line komunitní skupiny: "Nechraňte mešity. Vyhoďte mešity do povětří i s dospělými lidmi uvnitř." Soudce Steven Everett Branding nazval Julii Sweeneyovou "klávesovou válečnicí" a řekl jí: "Lidé jako vy musí jít do vězení."

Přitom v roce 2022 tentýž soudce v případu 76letého pedofila, který si stáhoval dětské porno, rozhodl, že "by bylo nerozumné poslat ho do vězení."

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Manžel Julie Sweeneyové popsal, jak policisté přijeli ve třech autech zatknout jeho manželku, která se nikdy předtím nijak neprovinila a žila klidným životem. Julie Sweeneyová policii řekla, že komentář zveřejnila, když byla rozrušená ze zavraždění tří holčiček a "neměla v úmyslu nikoho strašit." Také se omluvila a řekla, že její komentář byl nepřijatelný a že svůj účet na Facebooku smaže. Britský soudní systém s ní ovšem neměl žádné slitování: byla okamžitě odsouzena k 15 měsícům vězení.

Na rozdíl od Julie Sweeneyové se Rudakubana obviněný z vraždy tří dívek a pokusu o vraždu deseti lidí, většinou dětí, dostane před soud až v lednu 2025.

Mluvčí policie v hrabství Cheshire informoval britskou veřejnost, že dosud nikdy netrestaná paní byla uvržena do vězení, aby posloužila jako ostré varování pro ostatní lidi s nesprávnými názory:

"Tento případ ukazuje, že se není kam schovat. Pokud se rozhodnete pro takové chování, ať už osobně nebo on-line, tak vás najdeme a ponesete odpovědnost."

Orwellovi ideo-soudy ne v roce 1984, ale až 2024

Jordan Parlour, 28 let, byl odsouzen za tento příspěvek na Facebooku: "Všichni bychom měli jako jeden muž roztřískat ten podělaný Britannia Hotel," což je hotel v Leedsu, kde jsou ubytovaní migranti, a na který prý v té době protestující házeli kamení. Jeho příspěvek získal pouze šest lajků, přičemž jeden uživatel Facebooku se jej zeptal "proč?" a Parlour mu odpověděl:

"Je jim zdarma poskytován luxusní život za peníze z našich daní. A my musíme tvrdě makat. Ty peníze by mohly jít na něco lepšího ... přicházejí sem bez pracovních víz, nemaj žádnou kvalifikaci, jsou na nic a jen se tady válej' ... z místních lidí jsou bezdomovci a migranti dostávají přednostně sociální byty .... a vůbec, ze spousty dalších důvodů."

Soudce Guy Kearl při vynesení rozsudku řekl:

"Byl jste zatčen v časných hodinách 5. srpna 2024 a byl jste vyslechnut policií. Vaše motivace byla jasná, když jste policii informoval, že jste propagoval myšlenku útoku na hotel Britannia v důsledku vašeho hněvu a frustrace z problémů spojených s migrací. Dále jste řekl, že nechcete, aby vaše peníze dostávali imigranti, kteří 'znásilňují naše děti a mají přednost'."

"Přestože jste řekl, že jste neměl v úmyslu spáchat žádný násilný čin, tak nemůže být pochyb o tom, že jste k tomu naváděl ostatní – proč byste jinak zveřejňoval váš komentář? Vyjádřil jste sice lítost, ale to už bylo pozdě..."

"Váš trestný čin je tak závažný, že je nevyhnutelný okamžitý trest odnětí svobody. Díky vašemu přiznání vám ho snížím o třetinu. Odsuzuji vás ke 20 měsícům vězení."

A opět jako přes kopírák: V roce 2021 tentýž soudce Guy Kearl rozhodl, že pedofil, který byl shledán vinným ze stažení "stovek odporných fotografií pohlavního zneužívání dětí" do svého počítače, do vězení jít nemusí.

Všichni nepodvolení do basy!

Důchodce David Spring (61 let) byl odsouzen k 18 měsícům vězení "jako odstrašující příklad pro ostatní" za "výhružná a nepřátelská" gesta vůči policii. Nazval policisty "kunama" a přidal se ke skandování "you're not English anymore and who the f is Allah." (Vy už nejste Angličani a kdo je to Alláh, do prele.)

Soudce Benedict Kelleher byl vyzván aby zvážil Springovy pečovatelské povinnosti vůči jeho nemocné manželce. Odvětil, že jsou potřeba "přísné" tresty, aby ostatní odradily. Důchodce byl tedy poslán rovnou do vězení a soudce k tomu řekl:

"Když jste nadával policistům, tak jste si musel být dobře vědom toho, že jde o obzvlášť nestabilní situaci a policisté dělají vše, co je v jejích silách, aby udrželi pořádek. Vaše jednání v té chvíli ukazovalo naprosté pohrdání policií... To, co jste dělal, mohlo a jak se zdá i povzbudilo ostatní, aby vyhrožovali policii a přidali se k nepokojům."

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

pp

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Gary Harkness (51 let) byl odsouzen k 12měsíčnímu trestu vězení, i když se nezdá, že by si soudce myslel, že spáchal nějaký zločin. Stále není jasné, jaký "zločin" vlastně spáchal. Zjevně přiznal, že se "zúčastnil" protestů, ale zdá se, že neudělal nic trestného, kromě toho, že byl namol, což samo o sobě není trestný čin. Soudce Linford při vynesení rozsudku řekl:

"Z lidí, které jsem dosud odsoudil, mě vaše odsouzení trápí nejvíce, protože jste nikoho neudeřil, ani jste po nikom nic nehodil, ani jste na nikoho neplival. Ale uznal jste, že jste se zúčastnil nepokojů, a já vás na základě toho musím odsoudit – všichni, kdo se na tom podíleli, musejí jít do vězení."

Harkness, který během "nepokojů" dost pil, byl tedy natvrdo do vězení odsouzen proto, že "dělal oplzlá gesta a strkal se s policistou.

Propusťte gangstery, uvězněte protestující!

William Nelson Morgan (69 let) byl zatčen za to, že se odmítl pohnout, když policie tlačila zpátky protestující, mezi nimiž stál. Byl odsouzen k 32 měsícům vězení. Soud promítl videozáznam jeho zatčení, na němž Morgan říká: "Jsem Angličan, je mi 70 let, nechte mě na pokoji!" Měl u sebe malý dřevěný obušek, což soudce označil za "vážný přitěžující faktor".

Peter Lynch (61 let) z Rotherhamu křičel na policisty: "Chráníte lidi, kteří znásilňují a zabíjejí naše děti." a "Šmejdi!" Rotherham je známý tím, že v něm byly převážně muslimskými znásilňovacími gangy po desetiletí znásilňovány a jinak sexuálně zneužívány a mučeny dívky, zatímco policie s městskou radou se dívaly jinam.

Peter Lynch byl obviněn z násilného výtržnictví, což je trestný čin podle paragrafu 2 zákona o veřejném pořádku z roku 1986, který vyžaduje, aby byly přítomny 3 nebo více osob společně, aby bylo použito nebo vyhrožováno nezákonným násilím a aby se v důsledku jednání těchto osob "rozumný člověk obával o svou osobní bezpečnost".

Soudce Jeremy Richardson Lynchovi řekl:

"Vy sám jste sice žádného policistu nenapadl, ale svým chováním jste povzbudil ostatní k násilnému chování a byl jste součástí toho davu... Jako dědeček dáváte ostatním špatný příklad."

Lynch trpí cukrovkou, anginou pectoris, nedávno prodělal infarkt a má problémy se štítnou žlázou. Soudce ale nic z toho evidentně netrápilo, protože ho odsoudil na dva roky a osm měsíců do vězení za "zločin" nesouhlasu se Starmerovým (nový premiér) režimem!

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Lynch prostě řekl holou pravdu: Ve městech jako Rotherham, Telford, Rochdale, Oxford, Peterborough, Keighley, Newcastle a Birmingham místní policisté a městské rady vědomě celá desetiletí umožňovali většinou muslimským znásilňovacím gangům znásilňovat, sexuálně zneužívat a mučit tisíce mladých dívek. Odpovědné osoby se totiž obávaly, že by mohly být obviněny z "rasismu".

Nejenže tyto zločiny pokračují dodnes, ale Starmerova nová vláda je vědomě usnadňuje. Ještě předtím, než protesty začaly, se Starmer rozhodl uvolnit místo v přeplněných věznicích a osvobodil mimo jiné - právě zmíněné i členy znásilňovacích gangů. Televize GB News na začátku července 2024 informovala:

"Ničema, který vedl rotherhamský znásilňovací gang, bude propuštěn po odpykání pouhých sedmi let z třináctiletého trestu. Pedofil Matloob Hussain byl uvězněn v únoru 2017, ale nyní byl radou pro podmínečné propuštění doporučen k propuštění, takže je pravděpodobné. že se za pár dní opět objeví na ulici."

Volání po Covidu

Obzvláště znepokojivé je předčasné propuštění násilníků, pedofilů a členů znásilňovacích gangů, protože Starmerova vláda nepochybně ví, že tato politika povede k nárůstu podobných zločinů. Deník The Telegraph v červenci 2024 napsal:

"Výzkum odhalil, že odsouzení zločinci, kteří jsou propuštěni z vězení pod dohledem probační služby spáchají každé dva dny nejméně jednu vraždu, sexuální napadení nebo jiný trestný čin. Analýza údajů ministerstva spravedlnosti ukazuje, že zločinci propuštění v letech 2010 až 2022, kteří byli pod dohledem probační služby od roku 2010 spáchali 3 540 závažných trestných činů – vraždy, únosy, znásilnění, žhářství a další sexuální a násilné trestné činy. Z těchto 3 540 závažných trestných činů bylo 762 vražd, 220 pokusů o vraždu a více než 1 000 závažných sexuálních trestných činů včetně znásilnění, sexuálního napadení a znásilnění dětí mladších 13 let. To v průběhu těchto 12 let odpovídá jednomu spáchanému trestnému činu každých 30 hodin."

Opravdu Starmerova vláda pohrdá Brity natolik, že nesmějí protestovat ani proti znásilňování svých dětí?

Ani zákon o "rasovém podněcování" neměří v Británii všem stejně. Po více než deset měsíců trvajících každotýdenních demonstracích na podporu teroristické skupiny Hamás neměly pro jejich účastníky žádné právní důsledky. Účastníci těchto demonstrací organizovaných aktivisty napojenými na Hamás mávají džihádistickými vlajkami a vlajkami Al-Káidy, vyzývají k "džihádu!" a k očištění Izraele od všech Židů "od řeky k moři" a oslavují teroristy, kteří vraždí, znásilňují, mrzačí a upalují zaživa nevinné lidi. Tito demonstranti mohou pokračovat v podněcování k nenávisti, i když jsou ve Spojeném království jak Hamás, tak Al-Káida zakázanými teroristickými organizacemi a za jejich podporu můžete být odsouzeni k trestu odnětí svobody až na 14 let.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zde
Balíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

To ale stále není vše. Starmer chce Brity úplně umlčet. Vládní poradce John Woodcock vyzval v zájmu potlačení "pravicových" protiimigračních protestů k "lockdownu ve stylu Covidu-19":

"Noví ministři v úřadu vědí, že britská veřejnost je podpoří ve všech opatřeních, která budou považovat za nezbytná, aby dostali situaci pod kontrolu. Měli bychom se vrátit do dob Covidu, kdy veřejnost akceptovala, že jsme stáli před mimořádnou situací, a byla nás ochotna podpořit. Také poslanci byli připraveni vládu podpořit..."

"V době Covidu-19 byla veřejnost schopna podpořit opatření, která byla v dané situaci potřebná. Pokud by viděla rozsah škod způsobených komunitám, tak by podobný přístup veřejnost akceptovala i v zájmu odstranění výtržníků z ulic našich měst."

Zakázat vše s čím vláda nesouhlasí!

Vláda chystá další posílení cenzury. Ministryně vnitra Yvette Cooperová podle deníku The Guardian přísahala, že "zakročí proti prosazování nenávistných názorů", aby se vypořádala s "mezerami v současném systému", které "vystavují zemi nenávistným a škodlivým aktivitám podporujícím násilí a podkopávajícím demokracii."

Vláda údajně také zvažuje návrh Centra pro boj proti digitální nenávisti (Centre for Countering Digital Hate) udělit vládnímu regulačnímu úřadu Ofcom "nouzové pravomoci, které by mu dočasně umožnily požadovat po on-line platformách přijetí mimořádných opatření" proti nežádoucí výrokům a informacím.

Předseda Dolní sněmovny sir Lindsay Hoyle se navíc nedávno jasně vyjádřil, že na sociálních sítích by mělo být zakázáno vše, s čím vláda nesouhlasí. Zdá se, že neexistuje žádné povědomí o základním problému: Kdo rozhoduje o tom, co je dezinformace? Hoyle řekl:

"Dezinformace jsou nebezpečné. Sociální média jsou dobrá, ale, když je lidé používají způsobem, který by mohl vést ke vzpouře, vyhrožování, zastrašování, či k pobízení, abychom na někoho zaútočili, tak jsou špatná – to není přijatelné. Musíme se ujistit, že informace jsou faktické a správné. A pokud nejsou, tak musí vláda podle mě opravdu dlouho a důkladně přemýšlet o tom, co udělá se sociálními médii a jaký zákon prosadí v parlamentu..."

NEUNIKLO VÁM?

Pětatřicet let po státním převratu: Zlatý komunisti? Znovu jsou u nás političtí vězni. Bylo to za reálného socialismu lepší? Iluze svobod. Chceme mír? A co pro to děláme? Je alternativa? Co je nejvyšší společný zájem hnutí odporu?

"Nezáleží na tom, v jaké zemi se nacházíte, faktem je, že dezinformace jsou nebezpečné. A na platformách sociálních médií by neměly být povoleny žádné dezinformace, hrozby a zastrašování. Bude to ku prospěchu všech."

"Myšlenky jsou silnější než zbraně. Našim nepřátelům bychom nenechali zbraně, proč bychom jim tedy měli nechat myšlenky," řekl sovětský diktátor Josif Stalin.

Tato slova si Starmer vzal zřejmě za svá, protože nemilosrdně jde po těch, kteří s ním nesouhlasí, přičemž soudy jim všem udělují masivní tresty odnětí svobody v přeplněných věznicích, aby "odradily" každého, kdo by v budoucnu mohl jen pomyslet na nesouhlas. Starmerovy metody používaly kdysi jen diktatury jako Čína, Rusko a Severní Korea. Západní demokracie nebyly zvyklé odsuzovat lidi k dlouhým trestům odnětí svobody za to, že někde něco řekli.

Soudě podle mlčení západních politických a mediálních elit tváří v tvář těmto orwellovským opatřením přijatým v zemi, která dala světu Velkou listinu práv a svobod (Magna charta libertatum), bychom si měli uvědomit, že tato mrazivá tyranie brzy dorazí i k nám.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky