Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Obamův plán na odzbrojení Američanů v šokujícím průzkumu: Popravy, koncentráky a domovní prohlídky jsou „cool“. Jdeme v jejich stopách?

Obamův plán na odzbrojení Američanů v šokujícím průzkumu: Popravy, koncentráky a domovní prohlídky jsou „cool“. Jdeme v jejich stopách?

4. 2. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud informuje o pozoruhodném testu, který v americkém San Diegu odhalil víc, než bychom si v nejčernějších snech představovali: je už možné všechno?

Jak píše server infowars.com, „mediální analytik Mark Dice zase jednou prokázal, jak dokonale jsou mladí Američané mimo realitu.“ V souvislosti se vzrůstajícím napětím v americké společnosti, které podle některých významných osobností hraničí s v některých oblastech s atmosférou před občanskou válkou, to není vůbec k smíchu.

Na videu totiž Mark Dice zachytil studenty z Kalifornie, s klidem podepisující falešnou petici za to, aby byli všichni majitelé legálně držených střelných zbraní uvězněni, odesláni do koncentračních táborů, nebo dokonce popraveni.

Seberte buranům zbraně

„Podpořte prezidenta Obamu a skupinu Bilderberg! Jen chceme zajistit úplné odzbrojení všech občanů. Je přece jasné, že důvěřovat a svěřit zbraně můžeme jedině vládě!“ vysvětloval Dice studentům na univerzitním kampusu v San Diegu, zatímco bez reptání podepisovali petici na „zrušení Druhého dodatku“ americké Ústavy, tedy toho, zakazujícího vládě omezovat svobodné držení zbraní.

„Všichni ti burani přece nepotřebujou pistole!“ zvyšoval Dice laťku a dodal: „Proto chceme všechny registrované držitele zbraní vsadit do vězení.“ Jednoho ze studentů tato slova přiměla k hlasitému souhlasu: „Ano, je to strašně nebezpečné!“

Zabít držitele zbraní? OK, no problem!

„Jde o jednoduchou proceduru, kterou zrušíme Druhý dodatek a necháme popravit a zabít všechny držitele legálních zbraní,“ vysvětlil Dice s vážnou tváří dalšímu ze signatářů „petice“, který odvětil klidně: „OK, děkuji,“ a odešel.

„Zakážeme všechny zbraně kromě těch v držení armády a policie.“ popichoval Dice dalšího z podepisujících se studentů. „Budeme provádět domovní prohlídky s konfiskacemi – máme seznamy všech registrovaných zbraní, takže armáda prostě ty zbraně lidem vezme.“ Posluchač souhlasil: „Ok.“

PP koláž

Čtěte také: V Čechách je zdánlivě dobojováno a politika mrtvá. Jde Amerika „českou“ cestou? Buchannan: Jak hluboko ještě klesne zákonodárný sbor?

Další hoch podepsal petici, ačkoli Dice vysvětloval, že navrhuje nejen konfiskaci všech legálních zbraní, ale rovněž to, aby jejich držitele okamžitě těmito zbraněmi armáda zastřelila: „Když mají tak rádi ty své zbraně, tak je nakrmíme trochou jejich vlastního olova!“ vykřikoval.

„Nemyslel jsem, že si můžu vymyslet něco absurdnějšího,“ komentoval mediální odborník situaci po tom, co student podepsal, slušně mu poděkoval a šel si po svých.

Koncentráky? Dobrý nápad...

Ale vymyslel: „Musíme pochytat držitele zbraní a zavřít je do koncentračních táborů FEMA, abychom všechny ochránili!“ vysvětlil dalšímu studentovi se „skejťáckou“ vizáží, který souhlasil: „Máš pravdu, musíme je chránit!“

Pro českého čtenáře dlužno podotknout, že koncentrační tábory agentury FEMA, tedy americké Federální agentury pro krizový management, jež se údajně nacházejí po celém území Spojených států a mají sloužit např. k uvěznění („ochraně“) politických oponentů či „nepohodlných“, případně k odsunu části populace během eventuální občanské války, jsou horce diskutovanou záležitostí. Jejich existenci však zatím nikdo neprokázal – nebo o takovém důkazu alespoň mainstream neinformuje. Student tedy nemohl „koncentrační tábory“ pokládat za něco, o čem se běžně mluví.

Stejně jako Diceovi „nesvéprávní“ respondenti se jako na běžícím páse vzdáváme dalších a dalších zbytků občanských svobod, které byly kdysi základnou odlišující demokratické politické systémy od totality.

Další student sice odmítl podepsat „něco, o čem vůbec nic neví“, když mu ale Dice vysvětlil svou teorii o zavírání majitelů zbraní do koncentráků, hloubavě podotkl: „Jo, to zní jako dobrý nápad!“

Několik dalších studentů pak vesele podepsalo petici s vysoce „americkými“ pozitivními odpověďmi jako: „No problem!“ Zatímco jim Dice vysvětloval, jak budou po zrušení Druhého dodatku američtí občané přesunuti do koncentračních táborů a popraveni.

Zrušení Listiny práv

Marku Diceovi se již podařilo tímto způsobem „zrušit“ ústavní Dodatky První až Sedmý, i celou Listinu práv (která zahrnuje První až Devátý, resp. Desátý dodatek), a „připravit“ tak Američany o svobodu náboženského vyznání, právo na ochranu soukromí před zásahy armády a vládní moci, zákaz provádět domovní prohlídky bez soudního příkazu, zákaz vyvlastnění bez spravedlivé náhrady i právo na řádný trestní proces – a tak bychom mohli pokračovat.

Důkaz americké hlouposti? Nebo test (ne)vzdělanosti mládeže, obdobný televiznímu pořadu s Jiřím Krampolem, kde nejen „děti“ zhruba ve věku Diceových respondentů občas házely perly typu: „1968? To vypukla druhá světová válka?“

Kéž by. To by bylo příliš jednoduché.

Žert

Kdyby Dice pouze požadoval zrušení Druhého dodatku Ústavy, jistě bychom mohli jednání studentů přičíst naprosté nevzdělanosti. Jistěže to mimochodem říká cosi o generalizaci univerzitního vzdělání a jeho úrovni, kterou už snad ani nemůžeme označit za „klesající“, neboť se zdá, že každou chvíli dosáhne naprostého dna, v USA jako u nás. To ale není hlavní problém. Ruku v ruce s nevzdělaností kráčejí horší: manipulovatelnost dotyčných nevzdělanců – a rezignace na základní americké občanské svobody.

Vtipálek přece studentům jasně „vysvětlil“, co chce svou peticí dosáhnout. Neposlouchali ho, nebrali ho vážně? Nebo jen nekriticky přijímali cokoli, co jim navrhne muž s podpisovým archem, protože petice jsou přece „cool“, případně je „slušné a pokrokové“ je podepsat, protože jde o „občanskou společnost“?

A není to jedno? Přesně totéž – v různých obměnách – zažíváme velmi často s obsahem našich mainstreamových médií a stínohrou „pokroku“, kterou nám promítají do hlav.

Stejně jako Diceovi „nesvéprávní“ respondenti se jako na běžícím páse vzdáváme dalších a dalších zbytků občanských svobod, které byly kdysi základnou odlišující demokratické politické systémy od totality. Jednu takovou jsme si poměrně nedávno v praxi zažili, ke druhé právě zvesela s různými DOXy, Janečkovými „nadačními fondy“ či zelenými bolševiky pospícháme.

Na rozdíl od studentů v San Diegu ovšem brzy zjistíme, že nejde o kanadský žertík.

Video Marka Dice, v němž sbírá podpisy pod svou petici, anglicky zde:

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky