Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Obtěžuje vás „transgender“ na toaletě? Stěžujete si? Půjdete před soud! Chcete se léčit z homosexuality? Zákaz! Evropský Lunacek volá: Dohnat a předehnat!

Obtěžuje vás „transgender“ na toaletě? Stěžujete si? Půjdete před soud! Chcete se léčit z homosexuality? Zákaz! Evropský Lunacek volá: Dohnat a předehnat!

5. 2. 2014

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková komentuje kontroverzní zprávu, jež právě prošla Evropským parlamentem i nejnovější vývoj v USA, kde jsou školačky stíhány za stydlivost...

Zatímco v Evropě se (především) konzervativní síly pokoušejí zbrzdit vítězný postup nové bolševické ideologie, která chce potlačit a pokřivit lidskou přirozenost a učinit z občanů poslušné, dokonale vykořeněné loutky – v Americe je už zdánlivě hotovo.

pp

Například Vrchní soud ve státě Maine nařizuje školám, jak mají vypadat politicky korektní „koedukované“ toalety. Před Nejvyšší soud zase míří kalifornský zákon, který zakazuje kohokoli léčit z homosexuality – i pokud to dotyčný chce. Vždyť je to pokrokové! Jenže Američané, podobně jako statisíce občanů evropských zemí, píší zoufalé protesty svým zákonodárcům. Budou úspěšní?

Lunacek a supové

Pokud jde o pokrokovou snahu zlikvidovat tradiční rodinu, mají evropské elity co dělat, aby „dohnaly a předehnaly“ Spojené státy, jak jim velí „Lisabonská strategie.“ Dokonce i přesto, že se mohutně – a úspěšně – snaží: právě včera v Evropském parlamentu prošla tzv. Zpráva Lunacekové, o níž jsme již čtenáře informovali: Zavazuje členské státy k agresívnímu prosazování tzv. genderové ideologie a „práv“ homosexuální menšiny na úkor většiny i zdravého rozumu.

Petici, kterou jsme rovněž nabízeli, podepsalo celkem přes dvě stě deset tisíc lidí. Dalších čtyřicet tisíc se podepsalo pod španělskou petici organizace HazteOir.org. Statisíce protestovaly proti  „zprávě“ v různých evropských městech v neděli, 2. 2. 2014. Ani to však nestačilo.

pp

Čtěte zde: Ofenzíva války proti rodině a státu: Svoboda projevu jen pro deviantní spoluobčany? Petice, kterou můžeme opět mnohému zabránit!

„Zpráva“ prošla relativně hladkým poměrem poměrem 394 ku 176 (proti) a 72 (zdrželi se). A to navzdory faktu, že proti  „výdobytkům“, jako je předvídaná kriminalizace názoru, že rodina je tvořena matkou, otcem a dětmi, či možné „veto“ homosexuální menšiny na jakoukoli politiku a zákonnou normu, protestovalo přes milion lidí.

Je vlastně pochopitelné, že zbytečně. Evropský parlament žádné občany nereprezentuje – a proto jim ani nenaslouchá. Nicméně je třeba očekávat, že se nyní na tradiční rodinu a její zastánce vrhnou různé druhy aktivistů jako přísloveční supové kroužící kolem dodýchávajícího tvora. Přesto žádný protest není zbytečný a v blížících se „eurovolbách“ se může zhmotnit ještě jinak. Není proto od věci podívat se, jak naši „zástupci v Bruselu“ hlasovali: Kdo byl pro, kdo proti, kdo se „zdržel“.

Transzáchodky

To z Ameriky mezitím přicházejí informace, které naznačují, kam se má západní pokrokový svět ubírat: Brzy budou dost možná kriminalizováni představitelé škol, kteří si dovolí tvrdit, že by chlapci a dívky ve školách měli mít oddělené toalety či sprchy. Toto počínání zakázal na státní úrovni výrok Vrchního soudu v Maine z počátku týdne, jak informuje server infowars.com. Pokud zástupci školy budou trvat na oddělených toaletách, sprchách a šatnách, dopustí se podle soudu porušení mainského antidiskriminačního zákona. Dětem musí být umožněno „zvolit si, ke kterému pohlaví patří“. Ať se to školám, rodičům i samotným dětem líbí, nebo ne.

Chcete soukromí? Půjdete před soud!

Tato šílenost se ale netýká pouze státu Maine. Dvě dívky, které si na coloradské střední škole stěžovaly na sexuální obtěžování na toaletách ze strany údajného „transgender“ chlapce, byly upozorněny, že „práva hocha jako příslušníka transgender komunity, mají přednost před jejich právem na soukromí.“

Protože si stěžovat nepřestaly, škola pohrozila, že je vyhodí z atletického reprezentačního týmu, popřípadě je obviní ze spáchání tzv. zločinu z nenávisti (hate crime). Legislativa o „hate crimes“ bývala v amerických státech přijímána k předcházení těžkým zločinům, jako byly lynče gayů. Dnes se však může vztahovat na dvě „protizákonně stydlivé“ dívky a jejich „neslušné“ požadavky na soukromí. Amerika!

Bude referendum úspěšné?

V Coloradu je vše dosud záležitostí jednotlivých škol. V Maine je ale na první pohled „dobojováno“. Stejně jako v nedaleké Kalifornii, kde platí již od minulého roku zákon, který školám „transzáchodky“ jednoznačně nařizuje.

Američané se však v historii nikdy nevzdávali totalitním pokusům jednoduše: Opoziční skupina "Soukromí" zorganizovala protest, který pravděpodobně v blízké budoucnosti vyvolá o kontroverzním zákonu státní kalifornské referendum. Na rozdíl od EU tak mohou soustředěné protesty přinést ve Spojených státech jisté konkrétní výsledky. Zatím.

Chce (se) vyléčit, zločinec!

Zákaz stále mají – alespoň v Kalifornii – též lékaři a léčitelé, kteří se na základě dobrovolného souhlasu svých pacientů pokoušejí léčit je z homosexuality. Že to možné je a je to pro dotyčné často mimořádně osvobozujícím zážitkem, jsme minulý rok za obrovského čtenářského ohlasu také psali.

pp

Čtěte zde: Opravdový coming out: Slavný zakladatel hnutí mladých amerických gayů Michael Glatze se stal heterosexuálem! „Šlo o největší, nejpodivuhodnější a nejkrásnější osvobození v mém životě.“

Jak však uvádí server neziskové právní poradny Pacific Justice Institute (PJI), která se problematikou zabývá, kontroverzní kalifornský zákon z roku 2012, jenž jakoukoli léčbu homosexuality zakazuje, byl nyní potvrzen odvolacím soudem.

Do panktejtu

PJI, reprezentuje jednoho klienta, který se chce z homosexuality vyléčit, avšak v Kalifornii tak učinit legálně nemůže, a jeho lékaře (psychiatra), hodlá případ dovést k Nejvyššímu soudu. Vzhledem k tomu, že je tato instituce dlouhodobě známá svým „revolučním“ přístupem k americkému právnímu řádu, lze se bohužel obávat, že u nejvyšší instance ani lékaře, ani jeho nebohého klienta dobrý osud nečeká. A pokud Nejvyšší soud rozhodne v jejich neprospěch, zle se povede podobným „zločincům“ na celonárodní úrovni...

O kriminalizaci nebo dekriminalizaci homosexuality už pochopitelně dávno nejde. Naše civilizace to vzala „z pankejtu do pankejtu.“ Namísto jednoho žijeme druhý extrém: soustředěný útok na podstatu lidské přirozenosti. Je to logické. Jak totiž víme i z naší historie, nejen v orwellovské diktatuře je jedním z největších zločinů tvrdit, že dvě a dvě jsou čtyři. Nebo, že otec a matka mají děti. Už je to tady.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky