Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Belgický parlament překonal Stalina s Hitlerem: Zastaví eutanázii dětí král Filip? Konzervativci apelují na jeho svědomí. Šíří se petice

Belgický parlament překonal Stalina s Hitlerem: Zastaví eutanázii dětí král Filip? Konzervativci apelují na jeho svědomí. Šíří se petice

17. 2. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud sleduje „pokrokovou“ hrůzu, kterou rozpoutali belgičtí zákonodárci. Poslední slovo bude mít belgický král

Belgický parlament, ovládaný svobodnými zednáři, přijal zákon umožňující „eutanazii u nezletilých“. Bruselská „elita“ tak udělala další krok k odlidštění Evropy: Děti budou mít možnost nechat se „humánně“ zabít. Zbývá ještě belgický král Filip. Pouze na něm je učinit poslední krok – zrůdný zákon podepsat. 

Belgie na čele kultury smrti   

Pro hlasovalo 86 poslanců, proti bylo 44, dvanáct se jich zdrželo. Zákonodárci, kteří si ještě „odvážili“ zachovat lidský rozum v parlamentní diskusi namítali, že děti nemohou udělat tak fatální rozhodnutí. Připomeňme, že eutanázie je v Belgii legální už od roku 2002 pro občany starší osmnácti let. Ti mohou za vymezených podmínek přijmout smrt z rukou lékaře.

pp

S podnětem umožnit euthanasii nezletilým přišlo šestnáct dětských lékařů (!) s tím, že i smrtelně nemocné děti mají mít možnost odejít dobrovolně ze života. Belgie je jednou ze čtyř evropských zemí, jež povolily aktivní euthanasii, kdy je podán smrtící prostředek na žádost nemocného. Dalšími jsou Nizozemsko, kde je to legální u osob starších 12 let, Švýcarsko a Lucembursko.

Tento případ dobře ilustruje  čemu ve skutečnosti slouží evropské monarchie, jejichž „panovníci“ se stali pouze loutkami v rukou zednářů. Nyní se názorně ukáže, nakolik je belgický král svobodný a co zbývá z belgické monarchie

Po schválení této obludné normy se v celé Evropě rozhořely protesty, které žádají zastavení tohoto nelidského zákona. Je totiž jasné, že jakmile vejde zákon v Belgii v platnost, pokusí se ho síly Nového světového řádu prosadit i v dalších zemích Evropské unie.

Konzervativci z celé Evropy, proto vkládají poslední naděje do Belgického krále Filipa, který jako jediný může toto šílenství zastavit. V petici, pod kterou se podepsalo již několik desítek tisíc obhájců života ze všech evropských zemí, apelují především na jeho svědomí.

Čtěte ZDE: Zdravotní péče se smrtí ve štítu

Dopis belgickému králi

"Vaše Veličenstvo, jste král Belgičanů a jako takový zavázán věrností svému lidu. Máte podepsat každý zákon, který byl přijat demokraticky zvoleným Parlamentem, i když s ním nesouhlasíte. Nicméně existují zákony, které budou mít vliv nejen na Belgii, ale v dlouhodobém horizontu i na celou Evropu.

Takový je děsivý zákon o eutanazii, který se týká mladistvých, a který bude mít i charakter signálu zbytku Evropy. Prosíme, vyslyšte mnoho hlasů z domova i ze zahraničí, varující Vás před nebezpečími tohoto zákona - vyslechněte vaši biskupskou konferenci a členy parlamentů z celé Evropy, kteří hovoří jednoznačně proti tomuto zákonu.

Nejděsivější zákon o euthanasii na světě

Píšeme Vám jako znepokojení občané Evropy a usilovně Vás žádáme, abyste zákon nepodepisoval, i když to bude pro vás znamenat výzvu bránit toto rozhodnutí. Prosíme, neříkejte ano nejděsivějšímu zákonu o euthanasii na světě. Naslouchejte svému svědomí a zůstaňte pevným monarchou s etickými zásadami. Ukažte se hoden čelit výzvám, na které jste byl připravován po celý život."

Petici můžete podepsat ZDE.

Loutky v rukou zednářů

Protestuje také Církev. Bruselský arcibiskup André-Joseph Léonard již v říjnu loňského roku upozornil v rozhovoru pro agenturu SIR, že belgická legislativa nepovoluje nezletilým, aby uzavírali manželství či podepisovali smlouvy. „Pokud tento zákon projde, mohou se ovšem rozhodnout zemřít, a to dokonce bez svolení rodičů“, zdůrazňuje belgický primas a dodává: „Existuje záměr rozšířit eutanázii také na pacienty s demencí. Dveře se tu stále více otevírají.“ Arcibiskup Léonard vyhlásil na 6. února den modlitby a postu. Modlitební bdění probíhalo ve všech belgických městech. Místní primas věřil, že se tak podaří pohnout svědomím zákonodárců. Marně.

Rozhodnutí je nyní na králi. Tento případ poměrně dobře ukáže, čemu dnes slouží evropské monarchie, jejichž „panovníci“ se převážně stali loutkami v rukou zednářů. Nyní bude zjevné, nakolik je také belgický král svobodný a co zbývá z belgické monarchie. Pozvedne hlas proti zlu? 

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky