Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pyramida lží o Ukrajině má další trhliny. Důkazů přibývá: Tymošenková hrozí zabíjením Rusů. Paul Craig Roberts: „USA to celé od počátku řídí“. Informační válka pokračuje

Pyramida lží o Ukrajině má další trhliny. Důkazů přibývá: Tymošenková hrozí zabíjením Rusů. Paul Craig Roberts: „USA to celé od počátku řídí“. Informační válka pokračuje

25. 3. 2014

Tisk článku

Václav Danda přináší další podrobnosti o temném pozadí ukrajinského puče včetně důkazů o placených „demonstrantech“ či zfalšování parlamentního hlasování o Jaceňukově „vládě“

Mediální válka kolem Ukrajiny a především o interpretaci celé krize dostává stále větší dynamiku.  S každým dalším dnem spolu s novými informacemi dochází ke drolení „pyramidy lží“ pracně stavěné našimi propagandisty. Množící se „vzpoura“ přemýšlivých občanů, kteří již odmítají konzumovat „nestravitelnou mediální kaši“ je toho logickým důsledkem. Tato „devastující vlna“ nezávislých informací, šířená především z „alternativních“ zdrojů, má dopad i do „hlavního proudu“ novinářské obce.

 pp

Zmatenost oficiálních propagandistů

Stále větší počet žurnalistů totiž již nevěří tomu, co vysílají či píší a ve stále větším počtu „dezertují“ na druhou stranu informační barikády. Situace začíná připomínat konec osmdesátých let, kdy všichni včetně kovaných mediálních opor režimu poslouchali Svobodnou Evropu, a postupně docházelo k rozkladu celé pracně vybudované propagandistické mašinérie. Dnes úlohu „informačního korektivu“ převzaly nezávislé weby, které ve stále větší míře udávají tón veřejné diskusi. To se nemůže neodrazit na stále větší míře zmatenosti oficiálních propagandistů. Havlistické opory v České televizi, rozhlasu a v celostátních denících tak začínají být stále více podobni onomu Jakešovu příslovečnému „kůlu v plotě“.

pp

Čtěte ZDE: Válečná propaganda v České televizi: Co se stane, když někdo opustí „scénář“? Kdo nevěří mainstreamu, je ruský agent. Až Putin opravdu „kousne“, bude to bolet

Čtěte ZDE: Rabování Ukrajiny začalo: Ekonomické a imperiální zájmy elit Spojených států a EU kryté „mediálními prostitutkami“. Pokud Putin ukáže Bílému domu slabost, riskuje jadernou válku

I pro ně musí být totiž těžko vysvětlitelné, co postupně vyplouvá na povrch. Od začátku píšeme o tom, že celá akce „Majdan“ byla zpravodajskou operací s cílem posunout hranice NATO blíže k Rusku. Oslabit tuto stále sebevědomější velmoc, popřípadě vtáhnout Rusko do vleklé občanské války, nebo dokonce vyostřit ozbrojený konflikt na jeho hranicích, patřilo k základním scénářům.

"Bojovníci" z Majdanu žádají žold

A to jsme ještě nevěděli, že osobní svědectví o vyplácení mzdy „demonstrantům“ z Majdanu, která se k nám hojně dostávala z neoficiálních zdrojů a svědectví, budou nakonec potvrzena z Kyjeva zcela neskrývaně. V minulém týdnu si totiž někteří žoldáci, najatí do bojů na Majdanu, stěžovali oficiální administrativě, že některým dosud nebyly proplaceny „honoráře“ ve slibované výši. Chodili přece tak poctivě na barikády! Video, které ukazuje rozezlené bojovníky, kteří se domáhají svého žoldu nepotřebuje další komentáře.        

http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=586396

To ovšem není zdaleka jediný malér, který se propagandistům přihodil. Zásluhou několika statečných poslanců, vychází „oficiálně“ najevo, jak to bylo s parlamentním hlasováním o důvěře Jaceňukově vládě. Tato svědectví potvrzují naše informace: Poslanci ze Strany regionů a Komunistické strany byli donuceni hlasovat pod hlavněmi samopalů. Kdo přesto odmítl, byl surově zbit a byla mu odebrána hlasovací karta a poslanecký průkaz. Do prázdných lavic po poslancích potom „zaskočili“  jejich kolegové-revolucionáři. Bez těchto „demokratických“ metod, by nikdy pučistická vláda potřebnou formální většinu nezískala. Stejným způsobem se postupovalo i v případě „odvolání“ legálního prezidenta Viktora Janukovyče z úřadu.

Operace "Tlačítko"

Od počátku je jasné, že „fašistická guerilla“ vládnoucí v Kyjevě je dobře organizovaným spolkem, který se v mnoha svých příslušnících oprávněně hlásí k odkazu svého „idola“ Adolfa Hitlera. Operace „Tlačítko“, kterou se dostali k moci, proto právem vejde do dějin naší tak neochvějně demokratické Evropské unie.

pp

Prázdná místa poslanců, kteří také "hlasovali" pro "revoluční" vládu 

pp

                       Poloprázný sál při hlasování o důvěře pro novou vládu

pp
                       Chybějící poslanci byli "demokrarticky nahrazeni"

pp
Do dvojitého hlasování o své „důvěře“ se zapojil i samotný Jaceňuk

pp

        Člen "opozice" v parlamentních křeslech se "zabavenými" hlasovacími kartami

Právě tuto „demokratickou vládu“ se rozhodl Brusel podpořit a podepsat s pozoruhodnými „zástupci lidu“ asociační dohodu.  

Vystřílet ty zatracený Rusáky

Jaký div, že právoplatně odsouzená premiérka - podnikatelka Julia Tymošenková, známá jako  „zednářská plynová princezna“, jejíž propuštění bylo jedním z rozhodujících požadavků Majdanistů, ve zveřejněném odposlechu telefonního rozhovoru mluví o potřebě zabíjení Rusů. Nejenže v hovoru s bývalým tajemníkem Národní rady bezpečnosti a obrany Ukrajiny Nestorem Šufryčem používá slovník, který má daleko k „dámě“, ale především obsah je poučný:

Ve dvouminutové nahrávce mimo jiné říká: “Jsem připravena chopit se zbraně a střelit toho šmejda (prezidenta Putina) do hlavy. Je třeba se chopit zbraní a jít vystřílet ty zatracený Rusáky. Kéž bych tam mohla být, dostali by místo Krymu h..vno. Doufám, že jakmile budu moci, tak zapojím všechny své styky a vyburcuji celý svět, aby z Ruska nezbylo než spáleniště.“ Na otázku Šufryče, co dělat s osmi milióny Rusů na Ukrajině, když jsou to všechno vyvrhelové, Tymošenková odpověděla: „Měli bychom po nich ksakru pálit atomovými zbraněmi.“

Tato slova korespondují s informacemi, podle kterých se Pravý sektor infiltroval do obsluhy ukrajinských jaderných elektráren a v případě potřeby je připraven způsobit jadernou havárii u zařízení na hranicích s Ruskem. V tomto smyslu se odhodlali vypovídat někteří technici, přes tvrdý nátlak neonanacistických fanatiků na jejich rodiny.     

Akce Ukrajina

Důležité svědectví o naplánování „Akce Ukrajina“ přinesl také v rozhovoru pro  Slovenský „Svobodný vysílač“ bývalý ministr financí USA Paul Craig Roberts, který mluvil nejen o pozadí celé „ukrajinské operace“ řízené USA a EU, ale také o cílech tohoto šíleného podniku, který se před našima očima právě rozjíždí. Jeho slova by si nikdo neměl nechat ujít.

Již řadu týdnů, po celou dobu ukrajinské krize poskytujeme našim čtenářům informace, které se z hlavních médií nedozvědí. V této chvíli to zdánlivě vypadá, že se situace trochu uklidňuje.  Lze se však právem obávat, že je to jen zdání. Cílů „operace Ukrajina“ totiž zjevně zdaleka nebylo dosaženo. O všem podstatném budeme naše čtenáře dále svobodně a nezávisle informovat.  

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky