Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mystifikace o letu 370 Malajsijských aerolinií: Je usilovné pátrání v oceánu kamufláž CIA? Svědectví pilota Boeingu 777. Pozoruhodná shoda se „ztracenými“ letadly z 11. září 2001

Mystifikace o letu 370 Malajsijských aerolinií: Je usilovné pátrání v oceánu kamufláž CIA? Svědectví pilota Boeingu 777. Pozoruhodná shoda se „ztracenými“ letadly z 11. září 2001

29. 4. 2014

Tisk článku

Gordon Duff významný publicista, šéfredaktor serveru Veterans Today, přináší zásadní informace, které dokazují, že není možné, aby velmoci nevěděly, co se s letadlem stalo

Jakmile bylo ohlášeno zmizení letu 370 Malajsijských aerolinií, začala masivní utajovací akce. Nikdo o ní nehovoří, nic o ní není nikde napsáno a její širší důsledky nikdo nezkoumá.

pp

Terorismus sponzorovaný vládou USA

Předně: Boeing 777/200 je jedno z nejvíce automatizovaných letadel na světě. Má jistá specifika, z nichž vyplývá, že údajná krádež, únos teroristy nebo mimozemšťany nebo jakkoli to média nazvou, jsou nejen nepravděpodobné scénáře průběhu událostí, ale jde spíše o zástěrku terorismu sponzorovaného vládou.

Některé zdroje tvrdí, že letadlo přistálo na atolu Diego Garcia, kde z něj byly odstraněny mrtvoly cestujících, a pak odletělo neznámo kam. Možná je to lepší vysvětlení než jeho záhadný let směrem k Jižnímu pólu

Víme, že Boeing 777/200 je letoun se systémem fly-by-wire s kontrolními mechanismy, které umožňují CIA „v případě nutnosti“ dálkové řízení. Design a implementaci tohoto systému nám potvrdily společnosti Boeing, Raytheon a několik komerčních pilotů.

Popisy události letu HN 370 v New York Times a ostatních mainstreamových médiích jsou cíleně nepřesné a rozporuplné. Všechna hlavní média líčí metody, jakými komerční letouny komunikují a jak jsou sledovány, přinejlepším s notnou dávkou fantazie a přinejhorším zločinným způsobem.

pp

Čtěte ZDE: Zmizelý let MH370: Stopa k 11. září 2001? Stojí za záhadou Pentagon a CIA? Chystá se jaderná provokace proti Iránu nebo Rusku? Otevřené pole důvodných spekulací

Komerční letadlo kontrolováno CIA

Jakmile bylo hlášeno ztracení letu 370 Malajsijských aerolinií, začala masivní utajovací akce. Nikdo o ní nehovoří, nic o ní není nikde napsáno a její širší důsledky nikdo nezkoumá.

Zatímco se lidem po celém světě tvrdilo, že je letadlo ztracené nebo že se zřítilo, ve skutečnosti probíhal jeho monitoring Severoamerickým velitelstvím protivzdušné obrany (NORAD) a jeho regionálními partnery za pomoci utajených systémů instalovaných v letounu.

V roce 2006 Boeing oznámil toto (z článku Johna Crofta ve Flight Global):

Minulý týden obdržela společnost Boeing US patent na systém, který jakmile je aktivován, odejme pilotům veškeré možnosti ovládání letadla a zařídí jeho automatický návrat na předurčené místo.

Tohoto ‚nenarušitelného‘ autopilota mohou aktivovat buď rovnou piloti, nebo palubní senzory, nebo jej mohou dokonce dálkově uvést v činnost vládní agentury jako např. CIA, pokud se kontrolu nad řídícím panelem letadla pokusí převzít teroristé.

Boeing tvrdí, že se „vytrvale pokouší zkoumat způsoby, jimiž lze zvýšit bezpečnost a efektivnost světové letecké flotily“.

Technická obsluha v Rolls Royce

Podobně byl i společnosti Raytheon Corporation udělen před 8 lety od FAA kontrakt na implementaci „pokročilého systému evaluace trasy“ (ARES), který má fungovat v souladu se systémem, ovládaným CIA.

Navíc musel být let tohoto letadla průběžně monitorován technickou obsluhou v Rolls Royce, o čemž psal i Wall Street Journal.

Stovky lidí přesně věděly, kde se letadlo nachází, jak který systém funguje a co bylo cíleně vypnuto. Každé slovo sdělené tisku a pak vypuštěné mainstreamovými médii byla a je lež.

Teď už všichni vědí, že letadlo pokračovalo v letu ještě hodiny poté, co „zmizelo“. Právě zde začíná být celá kamufláž problematická. O letadle existovaly přesné informace – jeho pozice, stav motorů, hladina kyslíku v kokpitu i v oddělení pro cestující i další věci – to všechno bylo známo.

pp

Čtěte ZDE: Zinscenovaný podvrh, nebo šokující průlom: Pasažér zmizelého letadla prý odeslal zprávu ze skrytého iPhonu. Co napsal? A co dělala paní Clintonová v Číně?

Bludný Holanďan míří k Jižnímu pólu

I kdyby nebylo možné letoun dálkově řídit, nainstalované systémy „nepřerušitelné“ kontroly (termín ražený samotnou společností Boeing) by se postaraly o to, aby svůj údajný záhadný let ve stylu Bludného Holanďana směrem k Jižnímu pólu nikdy neabsolvovalo.

CIA spolu se Spojeným vojenským velením, zřízeným na počátku Války proti teroru, let 370 průběžně sledovala a monitorovala veškeré akce, které se v letadle udály: zaznamenala povraždění pasažérů, přistání, doplnění paliva a naprosto přesně ví, kde se letadlo nachází.

Pokud letadlo opravdu šlo ke dnu někde poblíž Antarktidy, CIA o tom věděla a umožnila to.

Rolls Royce mlčí

Technikové společnosti Rolls Royce letadlo monitorovali také a každou minutu hlásili jeho pozici britské vládě. Tito technici mlčeli a mlčí, britské vlády se nikdo na nic neptal – nikdo se nikoho na nic neptal.

Rozsáhlé pátrání po dalších troskách pokračuje, data jsou získávána z meteorologických satelitů, protiponorkové letouny krouží nad Indickým oceánem… toto všechno je totální fraška.

11. září podruhé

Toto není poprvé, co se stalo něco takového. Když 11. září 2001 zčista jasna „zmizela“ čtyři letadla, dělo se něco podobného jako dnes, ale s menším zapojením vyspělé technologie.

Podle doktorů Jamese Fetzera and Deana Hartwella byla letadla, jež měla hrát onu neblahou roli v událostech 11. září, ještě v době svého údajného nárazu do budov WTC či zřícení, někde úplně jinde – buď letěla na jiné trase, nebo vůbec nevzlétla. Tyto zprávy byly navzdory ověřitelným datům považovány za divoké domněnky, ale ve světle záležitosti s letem 370 si určitě zaslouží další prozkoumání.

Ano, letadla dokážou letět hodiny poté, co se tzv. zřítí, a ano, úřady o tom budou klidně lhát, a to nejen o místě, kde se letadla nacházejí, ale i o osudu posádky a cestujících, jejichž „zmizení“ muselo být pečlivě naplánováno předem.

Čtěte ZDE: Nový světový řád (NWO) útokem na budovy WTC 11. září 2001 zahájil novou epochu. Kdo stál v pozadí této tragédie? Přinášíme film Loose Change, který na tyto znepokojivé otázky odpovídá

Sledování Boeingu 370

V komerčních letadlech se nachází spousta různých zařízení, uložených a propojených takovým způsobem, aby během letu nemohlo dojít k jejich výpadku. Nevíte, kde jsou, na jaké frekvenci vysílají, ani jak vlastně fungují.

Prostě jsou tam. Podléhají přísnému utajení; na letu 370 byla tato zařízení také a umožňovala nepřetržité sledování letadla vojenskými a bezpečnostními jednotkami, které mají za úkol předejít zneužití komerčního letadla a jeho použití jako zbraně.

Všichni si pamatujeme, jak Condoleezza Rice, generál Myers, Rumsfeld a Cheney svědčili před komisí vyšetřující události z 11. září. Nikdo z nich prý nikdy neslyšel o tom, že by existovala možnost využít civilní letadlo jako zbraň navzdory tomu, kolik interních zpráv na toto téma předtím odeslali a přijali.

Podobným způsobem americká armáda monitorovala „záhadně zmizevší letadlo“ dny, dokonce ještě týdny poté, co byla hlášena ztráta kontaktu. Věděla dokonce, kdy a kde byli zabiti cestující. Část přiznaného „přesměrování“ letadla se odehrávala 45 minut ve výšce 13,7 km (45000 stop). Existuje jistá procedura, při níž se přesně v této výšce přesně takhle dlouho provádí odtlakování vnitřku letadla, kdy jsou vypotřebovány zbylé zásoby kyslíku a cestující zemřou zadušením.

 pp

Čtěte ZDE: Pátrání skončilo, zapomeňte: Stojí za zmizením malajského letadla chystaná provokace, nebo snaha získat vzácný čip? Záhada, nebo připravená „pohádka bez konce“?

Velký bratr všechno vidí

Toto jsme dostali od pilota, který pro jednu velkou leteckou společnosti létá právě s Boeingem 777. Z článku na ruském zpravodajském serveru New Eastern Outlook:

Krátce okomentuji zmizení malajsijského Boeingu 777, protože já s Boeingem 777 létám. Je to úžasné, bezpečné letadlo. U většiny systémů má trojitou redundanci, takže pokud se jeden kompletní systém porouchá (a nemyslím tím jen části systému), v letadle jsou obvykle ještě další dva, které převezmou jeho úlohu. Je navrženo pro snadnou obsluhu, aby s ním úspěšně mohli létat i piloti ze třetích zemí. Občas ale ani to nestačí…

Bezpečnostní prvky i redundance jsou zabudovány i do malajsijského letounu. V letadle je mnoho komunikačních systémů: 3 VHF rádia, 2 systémy SatCom, 2 rádiové systémy HF, k tomu ještě transpondéry, dále je tu aktivní monitorování CPLDC a ADS B v reálném čase přes systémy SatCom a ACARS přes VHF, HF a SatCom. Dispečeři vždycky vědí, kde jsme – znají naši pozici, výšku, rychlost atd. Vědí i to, co nám počítače a navigační systém zobrazují na kontrolních panelech. Velký bratr všechno vidí! Většinu z těch věcí lze ale vypnout.

Několik málo kontrolních systémů však vypnout nejde a jedním z nich je systém monitorování motorů. Malajsijský letoun měl stejně jako naše 777 motory Rolls Royce Trent (drobná odbočka… RR pojmenovává své motory podle řek…protože se nikdy nezastaví!). Rolls Royce nám své motory pronajímá a po celou dobu, kdy motory běží, dálkově sleduje jejich činnost. Před několika lety se u jedné z našich 777 projevil pozvolný únik oleje, zapříčiněný dílčí závadou na zařízení. Závada nebyla tak zlá, aby v letadle spustila systém varování, ale v RR problém zaznamenali. Sídlí v Anglii, takže kontaktovali náš dispečink, dispečink zaslal posádce zprávu přes SatCom a sdělil jim, že si RR přeje, aby pečlivě sledovali tlak oleje a teplotu v levém motoru

Posádka se podle toho zařídila. Letadlo bez jakýchkoli potíží přistálo, ale po přistání, během pojíždění, se levý motor vypnul, o což se postaral náhradní operační systém, který neumožňuje vypnutí motoru, pokud je letadlo ve vzduchu… jen na zemi. Slušná technika. Pointa je taková, že Rolls Royce ty motory monitoruje 100% času, kdy pracují.

Konspirace

Co víme jistě? Víme, že letadlo bylo nepřetržitě sledováno. Víme, že se na palubě nacházejí přísně utajené systémy, které umí změnit trasu letadla a přinutit je k přistání, navzdory čemukoli, o co se mohl pokoušet případný únosce.

Víme, že pasažéři mohli snadno být zabiti pomocí kontrolních systémů, k nimž nemá přístup ani posádka ani potenciální únosci a jež z nějakého důvodu představují zásadní bezpečnostní „díru“ v letadle, které má pro případy jiných nepříjemností vícečetné redundance.

Víme, že se média vůbec nezabývala běžnými technickými záležitostmi, k jejichž vyhledání by postačilo běžné „googlení“. Bylo to záměrné?

Nakázal někdo novinářům, aby lhali?

Některé zdroje tvrdí, že letadlo přistálo na atolu Diego Garcia, kde z něj byly odstraněny mrtvoly cestujících, a pak odletělo neznámo kam. Možná je to lepší vysvětlení než jeho záhadný let směrem k Jižnímu pólu, doprovázený souběžným selháním mnoha bezpečnostních, komunikačních, protiúnosových a autopilotních systémů.

Čím si můžeme být jisti, je, že ve světle těchto poznatků jsou současná vysvětlení konstrukcemi z polopravd a naprostých nesmyslů. A tomu se teď říká novinařina…

Zdroj:

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky