Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Svatojiřský pochod prošel Prahou. Čeští vlastenci řekli ostré NE Bruselu. Adam Bartoš: „Není čas na blbou náladu, ani na fňukání“. Alternativa k NWO v Evropě existuje

Svatojiřský pochod prošel Prahou. Čeští vlastenci řekli ostré NE Bruselu. Adam Bartoš: „Není čas na blbou náladu, ani na fňukání“. Alternativa k NWO v Evropě existuje

2. 5. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší reportáž z pochodu za obnovu české státnosti, který média zcela „utajila“, také proto, že ukázal alternativu k našim současným zbabělým politickým elitám.

V Praze se možná narodila nová tradice. Proběhl zde totiž první ročník Svatojiřského pochodu za obnovu české státnosti, který uspořádala Akce D.O.S.T. Po několika projevech na Jungmannově náměstí se účastníci vydali na pochod Starým městem, přes Karlův most až na Pražský hrad, na jehož nádvoří položili u sochy sv. Jiří pamětní věnec.

pp

Že o tom nic nevíte? Jak byste mohli? Máme přece svobodná média. A ta se svobodně rozhodla, že o tom ani nemuknou. Nešlo totiž o nic tak zásadního a pokrokového, jako je třeba „otevření Havlovy lavičky“, ale o něco tak podřadného a zpátečnického, jako je vztah k vlastní zemi a obnově její státní suverenity.

Nás pochod je příležitostí přihlásit se k lásce ke své vlasti, ale také ozvat se protestním hlasem proti svěrací kazajce, kterou představuje Evropská unie,“ zahájil své vystoupení předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín. Konstatoval, že po deseti letech členství v EU je u nás nespokojených lidí čím dál víc. Oproti mnoha dalším evropským zemím je však v Čechách aktivní odpor vůči Bruselu zatím relativně slabý.

Evropa se probouzí

Je to napohled vlastně docela zvláštní stav. Češi sice podle všech průzkumů patří dlouhodobě mezi nejvíce skeptické členské země EU, ale nahlas to příliš najevo nedávají. Stejný paradox je, že zatímco největší státy prožívají politické probuzení, vznikají silné strany a formace, jejichž programem je národní rekonstrukce a zastavení vznikajícího totalitního superstátu na evropském kontinentě, u nás je to po posledních volbách naopak:

Máme prezidenta, který se otevřeně hlásí k evropskému federalismu. Máme vládu, která ponižujícím způsobem poklonkuje před vládci Čtvrté říše, chce nás zbavit naší měny a vrhnout naše zbývající veřejné peníze do umírajícího eura. Politické strany, dříve k Bruselu alespoň trochu kritické, se ukázněně řadí do hlavního proudu „evropské integrace“.

Typicky ODS, která je sice sama v agónii, ale dlouholetý „občan bruselského lidu“ Jan Zahradil se stal místopředsedou a vede stranu do eurovoleb. Ještě větším zklamáním je Strana svobodných občanů, která zbaběle „přehodila výhybku“ a již neusiluje o vystoupení naší země z EU. Není divu, že zástupci obou stran chyběli také na Svatojiřském pochodu, aby si před médii „nezadali“ s národovci.

Přesný opak se děje ve zbytku Evropy. V Německu mohutně posiluje euroskeptická AFD (Alternativa pro Německo), ve Francii kráčí k vítězství Národní fronta paní Le Penové, nizozemská Strana pro svobodu Geerta Wilderse a mnohé podobné v dalších zemích jsou rovněž na vzestupu. Jen nespokojená „mlčenlivá většina“ v ČR se zatím k výraznějšímu vystoupení neodhodlala. Jedním z důvodů samozřejmě může být i to, že na politické scéně nenachází svou reprezentaci.

EU je stavební kámen Nového světového řádu

Autentickou alternativou je bezpochyby například nová strana NE Bruselu – Národní demokracie. Jen o ní zatím málo lidí ví, protože je zcela pochopitelně vystavena téměř absolutní mediální blokádě, nebo skandalizaci. Na Svatojiřském pochodu sice přítomna byla, ale média akci pochopitelně ignorovala. Předseda Národních demokratů Adam B. Bartoš ve svém vystoupení řekl přitom docela podstatnou věc: Není čas na „blbou náladu“, není možné tváří v tvář problémům a hrozbám, jimž čelíme, propadat apatii a nezájmu. Je třeba naopak právě nyní konat. Už proto, že EU ještě nikdy nebyla tak slabá. I to byl podle něj jeden z hlavních důvodů, proč tato národovecká a konzervativní strana vznikla právě nyní:

„Chceme dát lidem naději na lepší budoucnost tohoto národa. Cítíme se být součástí celoevropského hnutí za obnovu národních států, protože téměř ve všech státech Evropy sílí, rostou a někde možná zvítězí strany euroskeptické, národovecké a vlastenecké. Můžeme se domnívat, že by se možná mohlo na poslední chvíli podařit zvrátit soumrak evropských národů.“

Promluvil také známý bojovník proti NWO Daniel Solis, který za Národní demokracii kandiduje do Evropského parlamentu. Připomněl, že Evropská unie je jedním ze základních stavebních kamenů Nového světového řádu (NWO): „Síly, které stojí za EU, sahají do dob před druhou světovou válkou a rozhodně to nejsou žádné čisté síly. Jde o nejrůznější spolky financované takzvanými filantropy z řad finančníků a nadnárodních společností, kteří stáli za mnohým utrpením, válkami, koloniálními dobrodružstvími a drancováním surovin v různých zemích. Na tomto základě je postavena také Evropská unie.“

pp

       Věnec, který na závěr pochodu položili k pomínku sv. Jiří zástupci Akce D.O.S.T.

Alternativu máme

Místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník vysvětlil, proč sobotní pochod odkazuje právě na sv. Jiří: „Svatý Jiří je pro nás výzvou – výzvou k novému rytířství, k novému římanství, které spočívá v odvaze budovat a hájit svůj svět, budovat a hájit své domovy, své rodiny, svá díla. Je to odvaha být vždy a za všech okolností sám sebou, odvaha být národem, a to navzdory fňukání slabochů, navzdory fňukání lokajských duší, které nevědí, čí jsou, navzdory útokům, pomluvám, materiálním potížím, navzdory nepříznivým větrům, ať už vanou z kterékoli světové strany, či z bruselského dračího pelechu,“ prohlásil za potlesku přítomných.

Promluvili i další dva kandidáti Národní demokracie Jan Skácel a David Hibsch, který je zároveň předsedou Monarchistického občanského sdružení MONOS, i místopředseda Občanské konzervativní strany Richard Novák. Zdravici shromáždění zaslal bývalý velvyslanec ČR v Bělorusku Jiří Karas a podporu vyjádřil také bývalý prezident Václav Klaus a jeho spolupracovníci Petr Hájek a Ladislav Jakl.

Nelze si samozřejmě dělat žádné iluze. Mediokracie má stále obrovskou moc, takže o akcích jako je Svatojiřský pochod, nebo o stranách jako je Národní demokracie se většinová veřejnost prostě nedozví. Alespoň našimi skromnými silami tak chceme dát najevo všem, kteří si jen mlčky zoufají: Alternativa pro Čechy zde je.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky