Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Elita české armády: Hrozbou pro naši zemi jsou hlavně migranti a USA. Normální Američané si myslí něco podobného. Nahradí Merkelová nás “xenofoby” perspektivními migranty?

Elita české armády: Hrozbou pro naši zemi jsou hlavně migranti a USA. Normální Američané si myslí něco podobného. Nahradí Merkelová nás “xenofoby” perspektivními migranty?

25.09.2015

Obama ve zmatku: Ruská přítomnost v Sýrii znamená smrtelné nebezpečí. Je ohrožena válka, Islámský stát i zdroje migrační krize. Putin před branami!

Obama ve zmatku: Ruská přítomnost v Sýrii znamená smrtelné nebezpečí. Je ohrožena válka,...

Dny zrady pokračují: Česká vláda ve službách Merkelové a Hollanda, proti naší veřejnosti. Opuštěné vzdorující Slovensko. Referendum, nebo volby! Co udělá Zeman a Klaus?

Dny zrady pokračují: Česká vláda ve službách Merkelové a Hollanda, proti naší veřejnosti....

Tři pětiletky do ráje na zemi: Elity Nového světového řádu pořádají bolševický „sjezd“. Papežské požehnání nové totalitě. Osamělí afričtí biskupové na barikádách. Utopie jako „poslední bitva“?

Tři pětiletky do ráje na zemi: Elity Nového světového řádu pořádají bolševický „sjezd“....

Německý diktát den poté – a den před: Zbabělost českých politiků již začíná prosvítat. Polská zrada není překvapením. Nové Česko-Slovensko? Není čas na beznaděj. Vše teprve začíná

Německý diktát den poté – a den před: Zbabělost českých politiků již začíná prosvítat....

Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu. Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína? Pane Klausi, staňte se naším kancléřem!

Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu....

Promazaný stroj na výrobu amerických prezidentů se zadrhává: Republikáni se bojí Trumpa víc než Demokraté. Tajný agent Hillary C. A co by znamenalo Trumpovo zvolení pro Martina Stropnického?

Promazaný stroj na výrobu amerických prezidentů se zadrhává: Republikáni se bojí Trumpa...

Kritika pohraničních plotů jako symbol pokrytectví EU: Vláda nemá mandát rozhodovat ani o dobrovolném přijímání migrantů.  Musí být referendum či předčasné volby

Kritika pohraničních plotů jako symbol pokrytectví EU: Vláda nemá mandát rozhodovat ani...

Klika Dienstbier, Marksová a spol: Dětská hra? Podraz! České důchody stagnují. Přidáváme Rómům, uprchlíkům, homosexuálům. Důchodce nikdo neslyší. Slepá bába?

Klika Dienstbier, Marksová a spol: Dětská hra? Podraz! České důchody stagnují. Přidáváme...

Před bruselským diktátem: S Klausovou výjimkou by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle...

Fata morgána hospodářského oživení: Americká centrální banka přiznala víc, než sama chtěla. Dluhové šílenství horší než před krizí. Od propasti není cesty zpět. Jak moc nás to bude bolet?

Fata morgána hospodářského oživení: Americká centrální banka přiznala víc, než sama chtěla....

Velký podraz na obzoru: Mnichov číslo 2. Vláda nám lže. Vetřelcům zavře dveře, aby je vtáhla oknem. Přinutíme ji k referendu nebo novým volbám?

Velký podraz na obzoru: Mnichov číslo 2. Vláda nám lže. Vetřelcům zavře dveře, aby je...

Kauza Kramný ve finále: bude odsouzen na základě dojmů? Egyptská police tvrdí něco jiného než česká. Obžaloba se hroutí. Média případ přestává zajímat. Zažaluje obviněný český stát? Změní identitu?

Kauza Kramný ve finále: bude odsouzen na základě dojmů? Egyptská police tvrdí něco jiného...

Rusko mění syrský poker na šachovou partii: Vybuduje Putin leteckou základnu v Latakíji? Američané opět v problémech. Jejich Islámský stát dostane skutečného soupeře

Rusko mění syrský poker na šachovou partii: Vybuduje Putin leteckou základnu v Latakíji?...

Exodus biblických rozměrů. Proč právě teď? Plynový zápach migrační krize. Islámský stát - Made in USA. Migrující pěšáci v hybridní válce proti Rusku. Proválčí se svět k „novému řádu“?

Exodus biblických rozměrů. Proč právě teď? Plynový zápach migrační krize. Islámský stát...

1 ... 314 315 316 317 318 ... 389


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky