Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhadný dětský virus: Smrtelné ohrožení po očkování. Necháváme se dotlačit k řešení, jež může zabíjet i naše děti? Přírodní alternativy léčby přitom existují

Záhadný dětský virus: Smrtelné ohrožení po očkování. Necháváme se dotlačit k řešení, jež může zabíjet i naše děti? Přírodní alternativy léčby přitom existují

12. 9. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud upozorňuje na zprávu Mika Adamse o nejnovější nebezpečné epidemii ve Spojených státech, již předchází stejně nebezpečná „epidemie“ očkovací

Spojenými státy americkými se šíří potenciálně smrtící „záhadný virus“, na který neexistuje ani vakcína, ani lék. Zní to povědomě? Kupodivu nejde o další kolo pohádek o „strašáku ebole“. „Pachatelem“ je (zřejmě) jeden z rodiny enterovirů. Většina z jeho „bratranců“ přitom způsobuje naprosto neškodné sezónní dětské „rýmičky“. Co se stalo, že se náhle z podobné „neškodné“ nemoci stává metla, která umisťuje desítky dětí na jednotky intenzívní péče?

pp

Kde se vzal ten virus?

Děti – neboť podle všeho jsou napadeny pouze ony – jsou obvykle odvezeny do nemocnice s dušností, někdy vedoucí až k bezvědomí a přímému ohrožení života. Nemoc zasáhla s obrovskou silou a rychlostí přes tisíc dětí v několika státech amerického středozápadu a zřejmě se bude rychle šířit do zbytku Spojených států.

Mike Adams ze serveru NaturalNews.com nabízí několik odpovědí na otázku, kde se záhadný virus „vzal“. Podle něj je například pravděpodobné, že za rozšířením záhadné nemoci stojí – očkování. Jeho úvaha je krajně důležitá i pro nadcházející chřipkovou sezónu v českých krajích. Mike Adams píše:

pp

Kvůli raketově se šířícímu „záhadnému viru“ EV-D68 už skončily děti v nemocnicích v Missouri, Coloradu, Kansasu, Utahu a osmi dalších státech. Podle CNN: „V Kansas City bylo jen v nemocnici Children’s Mercy s tímto virem hospitalizováno zřejmě 475 dětí, přičemž 60 jich skončilo na jednotce intenzívní péče.“ Dále CNN cituje dr. Mary Anne Jackson, ředitelku infekčního oddělení dotyčné nemocnice, která říká: „‚Je to hodně zlé, co se týče počtu dětí v kritickém stavu. Dokonce bych řekla bezprecedentní. Už třicet let se věnuji dětskému lékařství a nikdy jsem nic podobného neviděla.‘“

pp

Čtěte ZDE: Spalničky jako smrtelná nemoc? „Popírání očkování“ je stejný zločin jako popírání evoluce: Není úniku. „Ušije“ nám očkování Velký Bratr na tělo?

Nebezpečné očkování

Co však už CNN a ostatní mainstreamová média nepíší a nevysílají, je fakt, že se epidemie zřejmě masové šíří především mezi očkovanými dětmi. Ne, že by snad šlo o děti, očkované proti tomuto specifickému viru, na něj očkování není. Nicméně se zcela jistě šíří mezi dětmi, které dostaly očkování MMR vakcínou, očkování proti obrně, možná i chřipkovému viru. Jak to můžeme zjistit?

Životy dětí jsou v ohrožení, ale debata o něčem tak prostém, jako jsou správné výživové návyky či doplňky, se prostě nevede. Vitamin D by dokázal zachránit nepočítaně životů během jakékoli pandemie – a to i u očkovaných lidí

Jednoduše. Už dobře známe přístup mediální propagandistické mašinerie k otázce vakcín. Média vždy vycházejí ze dvou premis:

1) Pokud se šíří jakákoli epidemie mezi neočkovanými dětmi, budou napomínat nezodpovědné rodiče, kteří „zavinili“ situaci tím, že své děti nedali očkovat (proti čemukoli).

2) Pokud vyplave na světlo jakýkoli nevhodný fakt, týkající se vakcín či očkovaných dětí, média o něm prostě pomlčí. Viděli jsme to dobře v nedávném skandálu, během něhož se dr. William Thompson, přední vědec, pracující pro Centrum pro výzkum nakažlivých chorob (CDC, pozn. red.), přiznal k tomu, že falšoval vědecké důkazy, aby utajil spojení vakcíny MMR s autismem. Média tento skandál naprosto ignorovala.

Už samotný fakt, že mainstreamová média hlasitě neobviňují ze šíření viru neočkované děti, tudíž ukazuje na to, že se choroba týká dětí očkovaných.

pp

Čtěte ZDE: Očkování nepotřebujeme. Horečku ano! Často je rozdílem mezi životem a smrtí.  Jak si vybrat to první? A o důležitosti sebedůvěry

Dobrá imunita je lepší než vakcína

Protože na EV-D68 vakcína neexistuje, média jsou zbavena „programu“, na který jsou zvyklá – vnucovat očkování jako jediné řešení problému. Proto jsou naprosto bezradná a nevědí, co psát či vysílat. Nikdo například nevysvětluje, že by bylo dobré dětem zvyšovat imunitu pomocí vitaminu D – zdá se, že slova „podpora imunity“ jsou v mainstreamu tabu. Nejspíš je obava, že by lidé přece jen pochopili, že silný imunitní systém před nakažlivými nemocemi chrání lépe než vakcína.

Nejlepší rada, s níž umí přijít celonárodní mediální gigant CNN, je naproti tomu směšná: „Abyste předešli infekci, myjte si často ruce mýdlem a vodou alespoň dvacet vteřin, zvláště pak pokud například vyměňujete dítěti plenky. Nesahejte si do očí, úst a nosu neumytýma rukama. Nelíbejte a neobjímejte nemocné a nepijte s nimi z jednoho hrnečku. Desinfikujte plochy, na něž se hodně sahá, jako hračky a kliky u dveří. Pokud se cítíte nemocní, zůstaňte doma.“

Dobrá rada nad zlato

Vskutku rada nad zlato. Opět chybí jakákoli diskuse o roli vitamínů, jako je zinek či vitamin D, nebo bylinkách na podporu imunity – či třeba o tom, že by se lidé měli vyhnout toxickým chemikáliím v kosmetice nebo domácích čističích, případně aditivům v potravinách, žít zdravě, a tak dále. Mainstreamová média jsou schopná říci jen: myjte si ruce. Upřímně řečeno je to rada, kterou můžete tak leda... spláchnout do výlevky.

Životy dětí jsou v ohrožení, ale debata o něčem tak prostém, jako jsou správné výživové návyky či doplňky, se prostě nevede. Vitamin D by dokázal zachránit nepočítaně životů během jakékoli pandemie – a to i u očkovaných lidí.

Doktoři a úřady, do jejichž kompetence spadá lidské zdraví, zato šílejí. Nemají veřejnosti co nabídnout, kromě již zmíněné vakcíny, jejíž jedinou slabinou je, že neexistuje.

Spoléhání na nebezpečné vakcíny dětem nejen ubližuje, ale dost dobře jich také může nakonec miliony zabít – z jednoduchého důvodu: rodiče jsou naučeni, aby spoléhali na vakcínu na úkor jakýchkoli jiných způsobů podpory imunity vlastního potomka.

Zkrátka „hloupý“ je slovo, které ve spojení s moderní zdravotní péčí nemůžeme ani použít. Jde o vědomou nedbalost. Jakýkoli systém „zdravotní péče“ hodný svého jména by měl mít funkční síť ochrany proti nakažlivým chorobám, jejíž součástí by byla doporučení na cvičení na podporu imunity a také zařazení stravy, která podpoří organismus i jeho obranyschopnost... a tak dále. Vakcíny by pak byly jen jednou z mnoha komponent takové sítě. Možná.

Problém s vakcínami – i kdyby fungovaly, jakože většinou nefungují – je totiž ten, že nedokáží držet tempo s mutacemi virů: Podívejte se na EV-D68. Doktoři neměli nejmenší ponětí, že by takový virus mohl existovat. Jediné, co dokáží, je sedět nečinně na zadku a měřit si tamtéž rektální pulz – to by vysvětlovalo, čím si krátí čas, zatímco jim na jednotkách intenzívní péče končí stovky dětí.

„Zázračný lék“

Přitom by dostatek vitaminu D v dietě dotyčných dětí určitě snížil tato čísla mnohonásobně. Kdyby byl syntetickou drogou, určitě by se mu přezdívalo „zázračný lék“ a jeho vynálezce by dostal Nobelovu cenu za medicínu. Jenže není. Je to jednoduchý vitamín, a tak se ani na lékařských fakultách, ani v ordinacích dětských lékařů nijak nepropaguje. Zvlášť, když je možné do žen (včetně těch těhotných) a dětí cpát nebezpečné vakcíny plné neurotoxického hliníku.

Nekonečný mediální rachot, který nás vybízí, abychom nechali sebe i své děti očkovat, se s blížícím se podzimem a chřipkovou sezónou rozjede na plné obrátky i u nás. Nenechme se zaskočit: pokud již nyní začneme využívat jednoduché přírodní metody na podporu zdraví, budeme se moci jistě bránit všem epidemiím – „záhadným“ i obvyklým, a především těm nejobvyklejším, mediálním.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky