Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločincem snadno a rychle: Účinný lék na ebolu se nesmí ani vyzkoušet. Uvězní americká vláda lidi s dobrou imunitou? Nebo jde o testování biologické zbraně hromadného ničení?

Zločincem snadno a rychle: Účinný lék na ebolu se nesmí ani vyzkoušet. Uvězní americká vláda lidi s dobrou imunitou? Nebo jde o testování biologické zbraně hromadného ničení?

30. 9. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší text Mika Adamse, který mapuje násilné potlačení možností alternativní léčby údajného aktuálního „zabijáka č. 1“ – a ptá se, komu to divadlo slouží

Ačkoli se hlavní zpravodajské relace momentálně „poslušně“ věnují především válce v destabilizované Sýrii, těsně pod hladinou světových médií si to, jako v každém správném hororu, šněruje monstrum. Žralok, zvaný tentokrát ebola, zatím jen tak občas vystrčí ploutev, aby publikum trochu poděsil. Dokud není na trhu chemická vakcína, není nejspíš potřeba nic víc. 

pp

Čtěte ZDE: Gatesova vakcína a US Army proti ebole: Nová „kauza prasečí chřipka“? Smrtící virus jako další hororová rekvizita z dílny mainstreamu? Alternativní média doporučují domácí léky

Čtěte ZDE: „Hysterie Ebola“: utajená operace v hypnotizovaném světě. Zájmy velkých firem a místních vlád se protínají: Kašlat na lidi. Co o smrtící horečce nemáme vědět?

Mediální teror

Tak se průběžně v našem zpravodajství dočteme hrůzné popisy, jako je například tento: „Smrtící zabiják  (sic!) ebola se rychle šíří Afrikou a může se brzy stát rizikem pro celý svět. Tvrdí to nejen lékaři. A jak vlastně onemocnění vypadá? Je to jedním slovem horor... Rozpadají se vnitřní orgány, játra připomínají rosolovitou hmotu, rozpadá se mozek. Smrt napadeného pacienta přichází obvykle do 10 dnů od propuknutí nemoci. Účinný lék neexistuje.“

Takový popis, silně zavánějící šířením poplašné zprávy, je všeobecně přijímán jako báječná žurnalistika. Přesně v duchu Cameronova výroku o „tichém terorismu“ totiž není problémem šířit mediálně strach – pokud jste na té správné straně. Pokud ovšem nabízíte jakoukoli alternativu – pak jste „terorista“, který by měl nejlépe být humanitárně vybombardován, nebo alespoň zavřen, dokud nezčerná.

Přesně tak se teď ve Spojených státech vede několika společnostem, které měly tu „drzost“, že produkují výrobky, potenciálně schopné bojovat s krvácivou horečkou jménem ebola. To totiž můžeme prohlásit jak o silně desinfekčním koloidním stříbře, tak o kvalitních esenciálních olejích, jejichž extrémní antibakteriální účinky znal již středověk. Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv jim nadává do šarlatánů a podvodníků – jen proto, že prodávají výrobek, který by potenciálně mohl konkurovat medicínské lobby, či zmenšovat paniku ohledně eboly, již s takovou pílí budují média.

Samozřejmě, že ani jeden z výrobků nebyl dosud na ebolu otestován a nelze tedy s klidným svědomím prohlásit, že funguje. Jenže aby se tak stalo, musela by úřední místa, nebo alespoň farmaceutické firmy, jevit ochotu takové testy provádět. Což se „kupodivu“ neděje. Vidíme jen ládování pacientů experimentálním sérem, které je produktem genetického inženýrství a zjevně nepomáhá ve všech případech. Oslava ZMappu, na jehož vývoji se podílelo americké ministerstvo obrany a přehršel dalších vládních agentur, pak „kupodivu“ trestná není – ačkoli ani on není otestován. Jak píše slavný americký komentátor Mike Adams na serveru naturalnews.com:

pp

Dvojí metr amerických úřadů

Americký Úřad pro kontrolu léčiv a potravin (FDA) má nového „koníčka“: vyhrožuje firmám ohledně údajných podvodných prohlášení, týkajících se léčby eboly. „Varování“ obdržely společnosti Natural Solutions Foundation (kterou vede Rima Laibow) a dvě firmy prodávající esenciální oleje, Young Living a doTerra. Její distributoři podle FDA tvrdili, že jejich oleje mohou léčit ebolu nebo před nákazou chránit.

Pokud máme vyřešit problém pandemie eboly, musí celosvětová komunita spolupracovat na výzkumu podle jakéhokoli medicínského systému, který je lidstvu znám. Západní medicína může sehrát cennou roli, ale určitě to není jediný léčebný systém dostupný v dnešní době.

V dopisech hrozí FDA všem třem firmám, že jejich jednání bude kvalifikováno jako zločin, pokud neprodleně nepodají FDA a FTC (Federal Trade Commission - Instituce na ochranu amerických spotřebitelů, pozn. red.) vysvětlení, jak hodlají zabránit dalším takovým prohlášením. Společnost Natural Solutions Foundation už ze svých stránek stáhla jakoukoli zmínku o ebole. Představitel společnosti Natural Solutions Ralph Fucetola však napsal FDA otevřený dopis v němž vyvrací obvinění. Mimo jiné v něm říká:

„23. září 2014 zazvonil u mých dveří agent FDA a osobně mi doručil varovný dopis vaší agentury a FTC, v němž obě instituce vyčítají společnosti Natural Solutions, že zveřejňování pravdivých informací o ebole, koloidním stříbru a CBD je podle jejich názoru proti jejich verzi zákona. FDA a FTC se ale jednoduše mýlí. A v době epidemie eboly jejich počínání jde naprosto proti prohlášení WHO z července 2014, že přijít i s ‚neprokázanými možnostmi léčby‘ je etické. Co tedy naopak etické není, je postoj FDA a FTC.“ To, stejně jako některé důležité okolnosti celé věci, se však z médií hlavního proudu nedozvíte. Ale od nás ano. Tady jsou:

Patentovaná epidemie a „nemožnost léčby“

1. FDA odmítá provést testy jakýchkoli přírodních či alternativních léčebných přípravků (například koloidního stříbra), aby se ukázalo, jestli fungují, nebo nikoli.

2. FDA oficiálně schválila léčbu osob postižených Ebolou naprosto neověřeným, experimentálním lékem ZMapp, který zatím přinesl u pacientů 40% úmrtnost. Proč je nevyzkoušený chemický lék v pořádku a může se jím ebola léčit, ale nevyzkoušená bylina nebo přírodní lék je zcela nepřijatelný a je nezákonné o něm třeba jen spekulovat? Dvojí loket, jímž měří takzvaná „věda“, je už naprosto mimo jakékoli meze. Proč nenapsala FDA stejný varovný dopis také výrobci ZMapp? Světe div se, místo výhrůžného dopisu dostal výrobce ZMapp dotaci 42 milionů dolarů od ministerstva zdravotnictví!

3. FDA oficiálně povoluje předepisování doslova tun chemických léků na stavy, pro něž tyto léky nikdy nebyly schváleny. Říká se tomu „předepisování mimo“. Takto předepsané léky představují obrovskou část zisků farmaceutického průmyslu. V praxi to vypadá tak, že farmaceutická společnost dostane od FDA na nějaký lék omezené schválení pro léčbu specifických, přesně delimitovaných stavů, načež zahájí rozsáhlou korupční akci s cílem přimět lékaře, aby předepisovali daný lék na jakékoli stavy, u nichž nebyl účinek nikdy doložen žádnými klinickými či jinými testy. Iluze takzvané „medicíny založené na vědeckých pokusech“ je ve farmaceutickém průmyslu jen pečlivě udržovaný mýtus. FDA ve skutečnosti neprovádí žádné vlastní zkoušky léků, místo toho se opírá o testy, které jí předloží výrobce a které jsou často zfalšované nebo úplně vymyšlené.

4. Vláda Spojených států vlastní patent na ebolu, včetně všech jejích variant. Číslo patentu je CA2741523A1. Kdo mi nevěří, může to ověřit na internetu. Existence tohoto patentu znamená, že žádná firma nikdy nebude smět provést žádné testy, týkající se viru eboly, aniž by porušila americký zákon o patentech. Navíc vedoucí pracovníci firmy, která by měla virus v držení, mohou být zatčeni, uvězněni a obviněni z terorismu podle tzv. „Zákona na ochranu vlasti“ (Patriot Act). Ten dokonce obsahuje konkrétní ustanovení týkající se „biologického terorismu“. Kombinace „protiteroristických“ zákonů a amerického patentního práva vytváří monopol na výzkum léčby eboly. Jediným subjektem, který může podobný výzkum zadat, je vláda – a její tykadla ve farmaceutickém průmyslu. Proto nepřekvapí, že se veškeré financování léčby eboly omezuje na vývoj vakcíny a chemické léky. Žádné jiné alternativy nejsou testovány, ani se o nich neuvažuje.

5. FDA nikdy neprokázala, že koloidní stříbro či přírodní léky nemohou léčit ebolu. Ovšemže nikdo nechce (jak se FDA tváří), aby vládní agentura testovala úplně vše, jen aby prokázala, že to nefunguje jako lék. Ale nemělo by se alespoň několik přírodních prostředků, které by pravděpodobně fungovat mohly, vyzkoušet – ve veřejném zájmu? FDA a mainstreamová média vykřikují cosi o „šarlatánských“ lécích, ale ve skutečnosti nic takového není. Žádný úřad nikdy nevyzkoušel koloidní stříbro k léčbě eboly. Jak tedy mohou vědět tak jistě, že je to „šarlatánský“ postup? Správný výraz by zněl „nevyzkoušený“. Každý rozumný člověk by jistě souhlasil, že koloidní stříbro je „nevyzkoušený“ lék – stejně jako všechno ostatní.

PP koláž

Čtěte ZDE: Ebolu lze léčit: Čínský lék je k dispozici i u nás. Jsou zdrojem nemoci netopýři, nebo experiment k omezení populace? Skutečná „horečka“ má jiné parametry

Pavlovovi farmaceuti

Zkrátka a dobře, když jde o „globální pandemii“, může věda jít do háje! Všechny instituce, které mají bezpečnost a účinnost léků kontrolovat - FDA, CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nakažlivých chorob, pozn. red.) a celostátní tisk - automaticky předpokládají, že chemické léky fungovat budou, kdežto přírodní prostředky ne. Tento předpoklad je u farmaceutů něco jako Pavlovův reflex - není totiž podložen vůbec žádným vědeckým důkazem. Tady nejde o vědu - je to dogma, pokud o něm lze u slintajících psů hovořit.

Bezcenné = účinné

Pokud jde o léčbu nebo prevenci eboly, zatím nebylo ověřeno NIC. Tudíž všechny léky - přírodní, konvenční či jiné - jsou z definice experimentální a neověřené. A přece se experimentální a neověřené léky vyrobené farmaceutickými firmami automaticky těší důvěře, založené na mylném přesvědčení, že jsou bezpečné a účinné, a že jakýkoli experimentální a nevyzkoušený lék syntetizovaný matkou přírodou je nebezpečný a bezcenný.

Tyto předpoklady jsou naprosto postavené na hlavu. Rostlinné léky se užívají už tisíc let k léčbě morových epidemií, například ve starověké Číně. Existují historické záznamy o schopnosti bylinných léků zastavit šíření nemocí. Že FDA odmítá vzít na vědomí tyto historické záznamy, ještě neznamená, že nejsou. Jistěže bychom neměli automaticky předpokládat, že rostlinné léky budou účinkovat v našem případě, ale neměli bychom je alespoň vyzkoušet a přesvědčit se o tom?

Pokud se někdo považuje za vědce, neměla by jeho zvídavost být tak velká, že by obsáhla všechny dostupné léčebné systémy? Nebo jsou naše vědecké mozky tak omezené, že hledání léku na údajně nejnebezpečnější celosvětovou epidemii se musí omezovat výhradně na syntetické chemikálie, které si mohou patentovat mocné korporace, které již mají záznam za kriminální činy a podvody? GSK, společnost, která v současné době testuje vakcínu proti ebole na lidech, byla usvědčena z podplácení v USA a v Číně a zaplatila miliardy dolarů jako „výkupné“, aby se vše ututlalo.

Lék na ebolu mimochodem existuje

Existuje však jeden přírodní prostředek, o němž můžeme spolehlivě říci, že v 50% případů účinně léčí ebolu. Jmenuje se lidský imunitní systém. Zachránil všechny lidi, kteří doposud ebolu přežili. To se ovšem od farmaceutických koncernů ani od FDA nedozvíte – z velmi jednoduchého důvodu. Neumějí vám prodat váš vlastní imunitní systém. Máte ho totiž v sobě od narození a úplně zdarma.

Bude FDA posílat výhrůžné dopisy těm, kdo ebolu přežili, a vyhrožovat jim zatčením a uvězněním, jestli nepřestanou „ohrožovat“ sami sebe a své bližní svým vlastním imunitním systémem?

Kolik životů stojí byznys?

Otevřeně jsme vyzývali lékaře, nemocnice a instituce, aby našli způsob, jak podpořit tento zázračný mechanismus. Jestliže má imunitní systém schopnost zachránit 50% nakažených, co by se mohlo dít, kdybychom nalezli jednoduchý, levný způsob, jak podpořit lidský imunitní systém? Mohly by návody a „protokoly“ na podporu a povzbuzení funkce imunitního systému, které by měly k dispozici nemocnice, zvýšit procento přežití na 60, 70 nebo dokonce 80%?

Nevíme – a při panující tuhé vládě současného medicínského kartelu se to asi ani nedozvíme. Pokud bude epidemie eboly pokračovat, jak to předpovídá CDC, nelze předvídat, kolik lidských životů bude obětováno ochraně zisků. A to je na celé té historii nejsmutnější. Skutečný podvod nepáchají lidé jako Rima Laibow, kteří nabízejí koloidní stříbro jako alternativní lék na ebolu. Padouchem je někdo úplně jiný.

pp

Čtěte ZDE: Metody léčby krvácivé horečky: Svěcená voda i experimentální sérum jsou zhruba stejně „ověřené“.  Víra ve farmaceutický průmysl – hlavní nástroj manipulace

Utopie v medicíně

Pokud máme vyřešit problém pandemie eboly, musí celosvětová komunita spolupracovat na výzkumu podle jakéhokoli medicínského systému, který je lidstvu znám. Západní medicína může sehrát cennou roli, ale určitě to není jediný léčebný systém dostupný v dnešní době. Na celém světě jsou další systémy, cenné, bezpečné, účinné a snadno dostupné. Patří k nim léky z amazonského deštného pralesa, medicína australských domorodců, tibetská medicína, tradiční čínská medicína, ajurvéda, západní bylinná léčba, homeopatie a mnoho dalších.

Předstírat, že pouze jediný systém má co nabídnout, je nepředstavitelně hloupá a potenciálně nebezpečná strategie. Pokud chceme přežít jakoukoli pandemii, která se může v budoucnu vyskytnout, včetně té momentální, musejí jít monopolistické zájmy koncernů stranou.

Teprve pak si můžeme být jisti, že jsme vyčerpali možnosti nalezení léků, léčby či prevence. Pokud z takového zkoumání vyjde nejlépe západní medicína, pak si svou pozici jistě zaslouží. Ale pokud se západní medicína sama prohlašuje za nejlepší a všechny ostatní přístupy jsou zlovolně perzekvovány medicínskou diktaturou, pak jde podvod. Nepoctivcem je zde medicínský systém, jenž ždímá zisk z potlačování vědomostí a znalostí, nikoli jejich objevování.

Samozřejmě, že řešení, které Mike Adams s nefalšovanou poctivostí amerického kovboje nabízí světu, je naprostou utopií. Předpokládá totiž, že ebola je skutečnou epidemií, kterou má svět skutečnou vůli řešit – nikoli však vysíláním dalších kubánských dobrovolníků a americké námořní pěchoty do nemocné Afriky. Vychází z předpokladu, že ebola není strašákem, marketingovou operací pro další astronomické zisky farmaceutického kolosu. A už vůbec neuvažuje o tom, že by mohlo jít o testování zbraně hromadného ničení. Zbavit planetu několika miliard lidských „karbonových balíčků“, které podle přesvědčení „ekoteroristů“ přispívají ke „klimatické změně“.

Kéž by se nemýlil.

Zdroj

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky