Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čekání na smrtící epidemii: Lék na chřipku si lze vyrobit doma. Lze „vysílat“ léky rozhlasem? Co udělat, když zkolabuje zdravotnický systém?

Čekání na smrtící epidemii: Lék na chřipku si lze vyrobit doma. Lze „vysílat“ léky rozhlasem? Co udělat, když zkolabuje zdravotnický systém?

1. 10. 2014

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková přináší další kontroverzní úvahy Kena Oftedala o léčení chřipky alternativními metodami, které mediální i medicínský mainstream ignoruje

Kdo prodělal opravdovou chřipku, jistě ví, že nejde o nic příjemného. Pravá chřipka umí člověka zbavit energie a radosti ze života na dlouhé měsíce. Proto v nadcházející sezóně je extrémně důležité nezanedbávat své zdraví a nepřetěžovat organismus, který má v zimě odpočívat – což ovšem „moderní doba“ povětšině ignoruje a mnozí si pomyslí něco o knížecích radách. Nicméně je to tak – a možná si jen myslíme, že se s tím nedá nic dělat.

pp

Typickým příkladem absurdního přístupu dnešní doby (nejen) k zimnímu období je průmyslový „advent“, který začíná z neznámého důvodu již v září a rovná se stále se stupňující honbě za vánočními dárky a vygruntovaným bytem. V důsledku jsme místo meditativní přípravy na duchovní svátky, která by zklidnila tělo i duši a nechala je odpočinout, vystaveni extrémnímu stresu.

Sečteno s často nezdravým stravováním a množstvím negativních emocí není divu, že je většina populace před vánoci již totálně vyčerpaná a poté padá v lednu a únoru za oběť „chřipkové epidemii“. Kterou samozřejmě medicínský průmysl neumí „řešit“ jinak než drahým očkováním – jež stejně často nefunguje a navíc tělo „nadopuje“ množstvím látek, které mu spíše ubližují.

pp

Čtěte ZDE: Domácí homeopatická léčba chřipky: Jednoduchá metoda, která neničí játra. Uzdravení jako příležitost k zamyšlení. A proč „nepostradatelní“ plní hřbitovy?

To ovšem pořád mluvíme jen o chřipce „sezónní“ (jež mimochodem není žádným beránkem, neboť zabije ročně kolem sto padesáti tisíc lidí, tedy zhruba padesátinásobek toho, co za sebou zatím zanechala „katastrofická“ ebola). Občas však máme na podzim „na talíři“ i chřipku takzvaně epidemickou.

Tedy některý nový, rekombinovaný druh chřipkového viru, který by mohl napáchat na lidském zdraví a životě obzvláště velkou paseku. Nebo – tomu alespoň máme věřit. Kolik z proslavených epidemií chřipky 20. a začátku 21. století byly ve skutečnosti podvody farmaceutického průmyslu, experimentujícího s viry jako bojovými zbraněmi, nebo toužícího prodat další vakcíny, můžeme pouze spekulovat. Uvidíme, zda se letos epidemické chřipky „dočkáme“, nebo zda bude mediálním „výrobnám strachu“ stačit momentální „hit“ zvaný ebola.

pp

Čtěte ZDE: Nakažlivé šílenství: kdo nám usiluje o zdraví? Virus, nebo Světová zdravotnická organizace?

Následující text pochází z pera lékaře a homeopata Kena Oftedala, jenž před časem publikoval kontroverzní návod na domácí homeopatickou přípravu léku právě proti ebole. Ten byl ovšem z blogu správcem téměř ihned stažen z důvodu možných právních komplikací. Samotný Oftedalův „návod na ebolu“ je sporný, neboť mluví o práci s nakaženým materiálem – kterou rozhodně nelze doporučit v jiném případě, než že se skutečně zhroutí celý zdravotnický systém a jiná možnost nebude. Jenže koneckonců například v Sieře Leone vidíme, že se něco takového může v případě epidemie snadno stát.

O chřipce naproti tomu Ken Oftedal píše rozhodně velmi rozumně a jeho tipy stojí za přečtení. Ačkoli, jak sám říká, nezkoušel by vyrábět domácí lék na chřipku jindy, než v případě, že nemáte na výběr – a pokud se zásobíte léky dopředu, na výběr mít můžete:

Lék na epidemii

Už minule jsme vysvětlovali, že homeopatie má za sebou dlouhou a úspěšnou „kariéru“ jako účinný lék na mnoho těžkých a hrozivých epidemických chorob. Zopakujme: Při epidemii španělské chřipky v roce 1918 byla čísla jasná: pacientů léčených konvenční medicínou zemřelo zhruba 30%, u homeopaticky léčených pak zhruba pouhé 1%! A to hovoříme o opravdu statisticky významných vzorcích nemocných.

Jak si tedy homeopatie poradí s „novými viry“, na které dost možná nebude medicínský průmysl stíhat vyvíjet vakcíny?

Pokud se vyskytne epidemie chřipky, jako je „slavná“ prasečí či ptačí, bude existovat jeden nebo více léků, jejichž obrazu symptomy, sebrané kolektivně od pacientů, odpovídají. Tomu se říká „genus epidemicus“. Musí ho samozřejmě najít někdo, kdo má s homeopatií své zkušenosti. Například u ptačí chřipky mohu docela jistě prohlásit, že indikované léky jsou podle mě tyto:

Antimonium Tartaricum

Ipecacuanha

Sangunaria Canadiensis

Symptomy těchto chorob (podívejte se na jakoukoli homeopatickou internetovou stránku, jaké to jsou) by se měly srovnat se stavem nemocného a podle toho podat lék. Zkuste lék, který vám připadá, že nejlépe odpovídá tomu, jak se pacient cítí. Známé symptomy ptačí chřipky jsou horečka, kašel, bolest v krku, bolesti ve svalech, postižení očí, zápal plic a akutní syndrom dechové tísně (tedy selhávání dýchání), kašel, který až trhá svaly.

Sebezáchova domácími prostředky?

„Nejmodernější“ varianta ptačí chřipky má mortalitu až 60%. Španělská chřipka, bráno celkově, měla jen 5% úmrtnost, přesto za sebou nechala něco mezi padesáti až stem milionů mrtvých. Při dnešním celosvětovém šíření nemocí i vzhledem k letecké dopravě se tedy, pokud by skutečně podobný „supervirus“ přišel, máme „na co těšit“.

Pokud v případě rozsáhlé epidemie extrémně nebezpečné nemoci, jakou může být prasečí nebo ptačí chřipka, nemáte jinou možnost, udrží vás naživu homeopatický lék, vyrobený doma. Možná to bude pracné, bude vám mizerně a navíc se to může zdát jako docela šílený postup – ale když nemáte jinou možnost a před sebou máte perspektivu, že se nedožijete konce týdne, je podle mého názoru dobrý nápad vyzkoušet všechno. Konečně, i Einstein říkával, že pokud se nápad nezdá šílený, není k ničemu.

Celá procedura je založená na takzvané izopatii, kde se chorobu snažíme vyléčit ji samotnou. Funguje v mnoha případech. Jistou její formu znají i obyvatelé některých regionů Brazílie: když dítě kousne had, matka plaza chytí, usekne mu hlavu a zbytek přiloží na postižené místo. Děti se skutečně uzdravují.

Jak si udělat vlastní chřipkový lék

Potřebujete:

Obličejovou masku a rukavice

Dvě lahve (obsah mezi 50-500 ml, plastové nebo skleněné) s uzávěrem

Čistou vodu

Vzorek nakaženého materiálu – slinu nebo jiný. Stačí množství rozměrů špendlíkové hlavičky.

Alkohol, poslouží i whisky, brandy, rum, atd.

Půl hodiny času.

Jak na to?

Pracujte v masce a rukavicích. Naplňte jednu z lahví vodou tak, aby navrchu zbyly zhruba dvě         desetiny volné.

Do vody dejte vzorek chřipkou nakaženého materiálu.

Zavřete lahev pevně víčkem.

S lahví silně třeste, případně s ní čtyřicetkrát udeřte o pevný povrch, například knihu.

Vylijte obsah lahvičky (někam, kde se nemůže nikdo nakazit).

Znovu naplňte lahev vodou (tekutina, kterou jste z láhve nedokázali vylít, neboť se přichytila na stěnách, je nyní vlastně „vzorek nemoci“).

Tuto proceduru zopakujte třicetkrát.

Skladování:

Přelijte obsah lahve, v níž jste lék vyráběli, do jiné – v té ho budete skladovat.

Přilijte 10% stávajícího objemu v alkoholu (může být i whisky, brandy, atd.) jako konzervant.

Skladujte v temnu, mimo elektronické přístroje a pomůcky.

S touto „skladovací láhví“ můžete vyrobit tolik léků na chřipku, kolik jen chcete. Stačí kapka z láhve do jiné láhve plné vody, použít postup, uvedený výše pro výrobu léku (až na to, že místo původního vzorku máte jednu kapku ze své „skladovací láhve“) – a je to. Podobný proces může pokračovat donekonečna. V podstatě jím můžete vyrobit lék pro celé město, pokud je to potřeba.

Jak užívat „domácí medicínu“ proti chřipce

Preventivně:

Čajovou lžičku svého léku přidejte do hrnečku čisté vody.

Zamíchejte pětkrát lžičkou či míchátkem na jedno použití.

Dejte si malý doušek.

Během epidemie popíjejte doušek jednou až dvakrát denně, tekutinu vždy před požitím pětkrát           zamíchejte.

Lék můžete do hrnečku doplňovat z lahve kdykoli, jen jí před použitím párkrát udeřte o pevný povrch.

Pokud už jste onemocněli, užívejte doušek stejným způsobem, jako je popsáno výše, jen častěji: klidně každých 15 minut. Když se symptomy zlepší, můžete interval protáhnout zhruba na hodinu. Vždycky, než si lék vezmete, tekutinu zamíchejte a než doléváte z láhve, udeřte jí o tvrdý povrch.

Po chřipce: Užívejte některé z výše popsaných homeopatik, pokud se stále cítíte zesláblí.

Nové léky přes rádio?

Britský homeopat Peter Chappel vynalezl novou technologii na výrobu homeopatických léků, s níž dosáhl obrovských úspěchů při léčbě AIDS, především v Africe, kde probíhalo několik jeho klinických zkoušek v různých zemích. Peter Chappel mimo jiné vyvinul lék na ptačí chřipku, kterou prodává Helios, velká britská homeopatická lékárna.

Peter Chappel mimo jiné také vynalezl zcela nový způsob podávání homeopatických léků skrze krátkou melodii, trvající zhruba deset sekund. Tyto takzvané „mp3 léky“ mohou být staženy z internetu a jsou mezi nimi i léky na ptačí a prasečí chřipku a mnoho dalších nemocí.

Mp3 léky mají úžasnou výhodu: dají se posílat e-mailem, vysílat rádiem nebo televizí, a tak mohou zasáhnout velké množství lidí najednou. To snižuje logistické problémy se zásobováním léčivy v případě epidemií. Mimochodem, když před pár lety probíhala hysterie kolem ptačí chřipky, jedna rozhlasová stanice ve španělské Esteponě měla Chappelův lék a pokud by se chřipka dostala do španělska, byla připravena jej odvysílat.

Jde samozřejmě o nové technologie, které je nutné dále zkoumat a testovat – ale nabízejí úžasné možnosti.

Nejde o placebo

Mnoho pacientů už se mě ptalo: jak je možné, že tak malá pilulka udělá za tak krátkou dobu tolik změny k lepšímu? Je to pravda. Klasické homeopatické léky jsou opravdu maličké pilulky, měřící kolem jednoho či dvou milimetrů, což jaksi ztěžuje důvěru v to, že by mohly cokoli udělat. Zvláště když dodáte, že neobsahují žádnou chemickou látku – jen energii nebo informaci, která stimuluje tělo k tomu, aby se uzdravilo.

Rozměry pilulky a fakt, že nejde o chemickou drogu, je pro některé pacienty výzvou k nalezení víry a důvěry v uzdravení. Jiní se homeopatii posmívají a tvrdí, že jde o placebo. Je nicméně známo, že ty „malé kuličky“ léčí miminka, hospodářská i divoká zvířata – a dokonce rostliny – takže se zdá, že placebo efektu to přičíst nelze, pokud tedy nejste „vědecký fanatik“.

Alternativa k farmaceutům

Z toho vyplývá, že si opravdu můžete vzít jen jednu malou pilulku, jedinou, a udělá vám stejnou službu, jako celá lahvička, kterou už do sebe pár pacientů také vyklopilo. Nic tím nezlepšíte – informace v ní obsažená je stejná, tak si zbytek raději schovejte na horší časy.

Homeopatika totiž nemohou být „prošlá“, pokud se správně skladují (ve tmě, mimo aromatické látky a elektrospotřebiče, a tak dále, pozn. red.). Na lahvičkách z lékárny sice je datum trvanlivosti, to však je jen požadavek úředního molocha, který vůbec nerozumí pravidlům klasické homeopatie. Dvě stě let staré pilulky, vytažené ze šuplíku, už homeopaté zkoušeli – a fungovaly perfektně.

Jedna pilulka je také extrémně levná – po přepočtu vyjde na nějakou zhruba korunu či dvě. Vzhledem k tomu, že k vyléčení potřebujete jen jednu, není zkrátka homeopatie pro velké farmaceutické firmy zajímavá. Jejich oblíbeným zbožím jsou toxické drogy, které musíte brát každý den. A ještě jste z toho nemocnější.

Není divu, že nás straší různými epidemiemi. Skutečně nevědí, jak je léčit. Pro nalezení fungujícího léku je totiž třeba se porozhlédnout mimo systém.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky