Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nejúspěšnější americká tragédie: Upálí Roberta De Nira? Příběhy zmrzačených dětí se na veřejnost nedostanou. Ludmila Eleková hází vidlemi, Kongres drží basu. Tip na jedinou bezpečnou vakcínu

Nejúspěšnější americká tragédie: Upálí Roberta De Nira? Příběhy zmrzačených dětí se na veřejnost nedostanou. Ludmila Eleková hází vidlemi, Kongres drží basu. Tip na jedinou bezpečnou vakcínu

20. 4. 2016

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková komentuje další dějství "očkovacího thrilleru" v naší zemi a přináší článek slavného Williama Engdahla, dokazující, že za oceánem je boj za zdraví i život dětí proti vakcinačnímu průmyslu ještě dramatičtější

V posledních dnech se v českých médiích znovu zvedly vášně. To když se Senát prostřednictvím svého návrhu, který “rozdělil ministerstva” pokusil prosadit novelu, snižující absurdní (a podle mnohých právníků neústavní) “tresty” pokutou za přijímání neočkovaných dětí do školek a rušící “interdikt”, zakazující jejich přijímání na tábory.

PP

Sametová tyranie na spadnutí

Nezávidím “diktátorům za scénou”: Situace ve společnosti je na ostří nože. Lidem skutečně začíná o něco (protože o všechno) jít. Každou chvíli se hrozí probudit spící tygr přirozených autentických zájmů a smést “sametovou tyranii”. Dokonce i dobře zaplacené šiky démonických mediálních legií (neboť jich je mnoho) přestávají být schopné situaci zvládat: stále větší počet lidí si zkrátka drze myslí, co chtějí. A občas se objeví i nějaká ta statečná celebrita, nebo “odborník” (jiná forma celebrity), který se nebojí nahlas a veřejně říci, že mají - pravdu. 

Přibývá těch, kteří poukazují na souvislost “epidemie autismu”, která naši civilizaci zasahuje v posledních několika desetiletích, s očkováním a jeho nežádoucími účinky

Přesně tak je tomu s očkováním. Příznačné je, že “očkovací hysterie” se objevila u nás téměř ve stejnou chvíli, jako v “našem vzoru”, USA, kde vypukl “poprask kolem De Nira”. Herecká superstar si dovolila chtít promítat “nekorektní film” a vyžadovat “veřejnou diskusi” o nežádoucích účincích vakcín. Stejně příznačné je i to, že v českých luzích a hájích hlavní hygienik Vladimír Valenta tuhle pro média utrousil, že celá věc je jaksi propojena s “kauzou uprchlíci”. Oba problémy totiž mají společné jmenovatele. Prvním z nich je samozřejmě to, že lidem jde o to nejcennější - o zdraví a životy jejich dětí. Jenže to dost možná není vše.

pp

Čtěte ZDE: Opatrná minivzpoura Ústavního soudu: Lži o očkování odhaleny. Injekce proti černému kašli? Vymýcení obrny? Mýtus. Boj za občanské svobody teprve začíná

Jak souvisí očkování s migranty?

„Stanovisko vlády (které nepodpořilo snížení pokut za přijímání neočkovaných do školek i jejich přijímání na tábory, pozn. aut.) považuji za velmi rozumné, protože přichází v situaci, kdy se v Evropě zásadně mění epidemiologické podmínky kvůli migraci. Jsme svědky toho, že v Evropě klesá proočkovanost – to jsou důvody pro to, abychom dobře fungující systém v Česku neměnili,“ uvedl hlavní hygienik Vladimír Valenta.

Strach lékařů, kteří považují očkování za fungující, z epidemií nakažlivých chorob, zavlečených migranty, nelze podceňovat. Je nutno připustit, že se něco takového může stát. Současně ale nelze nevidět, že tato věta je zneužita jako součást arzenálu lží a polopravd, které očkovací průmysl po léta používá, aby se veřejnost nedozvěděla pravdu o “nahém císaři”. Nejen, že ony nakažlivé choroby by nebyly problémem, pokud by nevznikl problém migrantský. Především je ale nutno vzít v úvahu, že očkování skutečně podle mnoha vědců může způsobit velmi závažné vedlejší účinky - včetně autismu.

Upálit

Jenže říkejte to! Když něco podobného řekl jeden britský lékař jménem Andrew Wakefield, následovala likvidační kampaň, která milého lékaře zničila nadosmrti. Když se lékařův film pokusil před nedávnem promítat světově proslulý Robert De Niro - jehož dítě trpí dost možná post-vakcinačním autismem - na “svém festivalu” Tribeca, strhla se taková mediální hysterie, že herec (zřejmě maje na zřeteli příklad Galilea Galileiho) raději fofrem všechno odvolal.  

U nás si podobné věci dovolí do televize říci jen statečná MUDr. Ludmila Eleková. Tato bojovnice skutečně “hází vidle” do farmaceutického soukolí. Česká televize uvedla její vyjádření (to by mě zajímalo, zda bude zase zasedat “etická” komise), podle něhož nejen, že byl spolupracovník “kriminálníka” Wakefielda nedávno očištěn, ale navíc: 

“Eleková dále řekla, že účinek vakcín se zkoumá teprve posledních 15 let. Podle ní je prokázáno, že očkování způsobuje alergie, autoimunitu a poškozuje nervový systém. Zmínila také záněty mozku.

Očkování přirovnala k ruské ruletě. Běžný lékař podle ní nemá nástroje, nebo jen omezené, aby mohl s dostatečně velkou jistotou předem říci, koho je lépe neočkovat. Uvedla také, že vakcíny mají jen omezené testování. Tomu Chlíbek (Roman Chlíbek z České vakcinologické společnosti) oponoval, že vakcíny jsou naopak v porovnání s ostatními léčivými prostředky studovány mnohem více, delší období a ve větších objemech.”

pp

Čtěte ZDE: Očkovací byznys jede dál: Děti jako „bionafta“ farmaceutického průmyslu. Rozumní lékaři – černé ovce mezi zlatokopy. Občanské svobody? Překonaný mýtus

Náhoda?

Zajímalo by mě, kde pan Chlíbek bere svá data. Možná od zástupců mocných farmaceutických firem, které tak štědře sponzorují vakcinology i jejich výzkum.  Jiní, kteří se očkováním zabývají a na výplatních páskách těchto "zbrojních gigantů" nejsou, jeho tvrzení protiřečí. Podle nich se vakcíny naopak velmi často zkoumají daleko méně, než jiná běžná léčiva. 

Přibývá těch, kteří poukazují na souvislost “epidemie autismu”, která naši civilizaci zasahuje v posledních několika desetiletích, s očkováním a jeho nežádoucími účinky, i na podvody farmaceutických firem i státních orgánů, pokud jde o jejich zatajování. Jsou mezi nimi lékaři, vědci, dokonce i tací, kteří pracovali přímo na “podvodu století”. Dobře o nich pojednává následující článek analytika Williama Engdahla, věnovaný nešťastným událostem kolem Roberta De Nira. 

Když se podíváme na “akci migrantská vlna” a její “organizaci”, která se snaží pod praporem dávného plánu hraběte Coudenhove-Kallergiho na vytvoření "nové euro-negroidní rasy" smést kohokoli, kdo by se jí postavil do cesty, a stejně promyšlenou snahu zničit kohokoli, kdo ohrožuje "očkovací schéma", které má potenciál z našich dětí učinit autické jedince neschopné normální sociální interakce, vtírá se základní “konspirační” otázka:

Je to všechno jenom náhoda?

William Engdahl: De Niro hraje skvěle. Bohužel v tragédii

Robert De Niro je úžasný herec. Během několika desítek let trvající hvězdné kariéry nasbíral nepočitatelně cen za dramatické výkony. Drama, v němž se angažuje nyní, je ale mnohem větší - jde v něm o milióny životů. Ty, které končí ve zvláštním, svébytném a tragickém světě za průhlednou stěnou: ve světě autismu. 

Co De Nirovi z jeho nejnovější skandální role vzešlo, je snad ještě tragičtější. A ne jen proto, že jeho vlastní syn je také postižen autismem

25. března vyšel v New York Times článek pod titulkem: “Robert De Niro vystoupil na obranu promítání anti-vakcinačního filmu na festivalu Tribeca”. Šlo o hluboce osobní rozhodnutí samotného De Nira i jeho manželky. De Niro - spoluzakladatel filmového festivalu Tribeca - podpořil pořadatele, kteří se rozhodli vysílat kontroverzní snímek “Vaxxed: Od skrývání pravdy až ke katastrofě” (v orig. “Vaxxed: From Coverup to Catastrophe”, pozn. aut.).

Otevřená diskuse? Zapomeňte!

De Niro vysvětlil: “Grace (manželka) a já máme autistické dítě a jsme toho názoru, že je potřeba, aby se o všech otázkách kolem příčin autismu vedla otevřená diskuse a mohli jsme je svobodně zkoumat. Mě i mou rodinu tato otázka hluboce osobně zasahuje - chci, aby se o věci mluvilo. Proto chci, aby se promítal film Vaxxed. Nepodporuji osobně tento snímek, nejsem proti vakcínám. Jen poskytuji možnost, aby se o celé věci smělo hovořit.”

To bylo jasné - a kurážné - prohlášení. De Niro se nejen rozhodl film uvést, ale navíc osobně představit jeho režiséra, Andrewa Wakefielda. Předtím, než rozhodnutí padlo, De Niro kontaktoval amerického kongresmana Billa Poseyho - ano, toho, který vedl dlouhý osobní rozhovor s whistleblowerem Williamem Thompsonem. Thompson odhalil podvody týkající se očkování jako příčiny autismu, které provádělo americké Centrum pro kontrolu šíření nakažlivých nemocí (Center for Disease Control, CDC). 

PP koláž

Čtěte ZDE: Očkování, autismus a Američané na Měsíci: Všechno je jinak. „Zrádce“ mluví. Zázrak v České televizi. Statečné lékařky na pranýři. Psí mravnost podle metody

Ed Snowden medicínského průmyslu

V roce 2014 Thompson Poseymu a dalším sdělil, že CDC, v němž byl zaměstnán jako vědecký pracovník, má v držení dokumenty, dokazující, že vedoucí pracovníci CDC vědomě utajovali výsledky zkoumání, které spojovaly vakcínu MMR (proti černému kašli, spalničkám a zarděnkám) s výskytem autismu u dětí. De Niro s kongresmanem Poseym hodinu hovořil o tom, co slyšel od Thompsona. Poté dospěl k rozhodnutí promítání filmu podpořit. O čtyřicet osm hodin a jednu mediální smršť později však herec své rozhodnutí raději odvolal.

Vyděšený kongres drží basu

V roce 2015 přitom Thompson podlehl svému svědomí a Poseymu se přiznal, že když byl vedoucím vědeckým pracovníkem CDC, on a jeho kolegové záměrně zničili výsledky studie, ukazující na souvyslost výskytu autismu u černošských chlapců s očkováním MMR vakcínou. Doslova řekl: “Sjednali jsme si schůzku, jejímž cílem bylo studii zničit. My, tedy všichni čtyři spoluautoři, jsme se sešli v jedné místnosti, přinesli do ní popelnici a prošli všechny dokumenty v papírové formě, které se k problému vázaly. Poté jsme je hodili do oné popelnice.”

Jenže vyděšený americký Kongres se rozhodl raději v Thompsonově případě nepořádat ani veřejné slyšení. Dobře totiž ví, že kdyby se celá záležitost pořádně vyšetřila, mohlo by to znamenat pád celosvětového vakcinačního kartelu. A farmaceutické odvětví samozřejmě přispívá ohromnými částkami kandidátům do Kongresu - především těm, kteří sedí v klíčových výborech.

Peklo

Jakmile De Niro oznámil svoje rozhodnutí, rozpoutalo se hotové peklo. Všechna americká mainstreamová média - od New York Times po CNN -  napadala především režiséra filmu, dr. Andrewa Wakefielda. Wakefield je britský občan. Je lékař a vědec. Kvůli práci, kterou vydal v roce 1998 ve vědeckém časopise The Lancet, a která poukazovala na možnou souvislost vakcíny MMR s autismem, byl doslova profesně ukřižován. Dokonce mu byla odebrána licence. Lancet jeho článek stáhla až po dlouhých dvanácti letech - plných nátlaku a osobních útoků na Wakefielda.

PP koláž

Čtěte ZDE: Britští vědci uznali: očkování nefunguje. Mladá lékařka našla důkazy. Odpůrkyně vakcín je českou Lékařkou roku. Ničivý stroj farmabyznysu jede vesele dál

Příběhy zmrzačených

S Andrewem Wakefieldem jsem se setkal osobně a dlouze s ním o věci mluvil. Chovám hluboký respekt k jeho postoji, který se odmítá poklonit medicínsko-farmaceutickému kartelu. Také jsem na vlastní oči viděl množství dětí v nemocnicích i rehabilitačních střediscích, dětí zmrzačených, postižených nebo ve vegetativním stavu - jako následek vakcinací. Jejich příběhy se na veřejnosti neobjevují - to už si medicínský průmysl pohlídá. Průmysl je to pořádný - jeho obraty se pohybují v bilionech dolarů (v orig. trillions of dollars, pozn. překl) a zisk na něm spojuje zástupy lékařů, vědců, farmaceutů i organizace jako je CDC či Světová zdravotnická orgniazace, WHO.

Epidemie autismu

V debatě, jaká se rozpoutala kolem De Nira a Wakefielda, se žádné politicky korektní mainstreamové médium nikdy neodváží zdůraznit fakt, že v Americe se autismus v posledních dvou desítkách let šíří jako epidemie. Mezi lety 2008 a 2010 vyšplhala čísla týkající se výskytu autismu téměř o 30%. Incidence dětského autismu se téměř zdvojnásobila od roku 2000 - alespoň podle závěrů nové studie, kterou provedlo Centrum pro prevenci a kontrolu nakažlivých chorob (US Center for Disease Control and Prevention, pozn. překl.). Autismus postihuje jedno z osmašedesáti amerických dětí ve věku osmi let! Ještě před dvěma lety to bylo jen jedno z osmdesáti osmi. Především však - před třiceti lety v Americe prakticky nikdo autismus neznal.

Když jej v roce 1943 poprvé popsal Leo Kanner, soudilo se, že se vyskytuje v poměru zhruba 4-5 dětí na 10.000. Dnes je to 1 ze 68.

CDC tvrdí, že příčinu této epidemie nezná. Zjevně nejde o genetické mutace - projevení podobných změn trvá celé generace. Musí tedy jít o podstatnou změnu v prostředí, které na děti působí.

Jediná bezpečná vakcína

V roce 2011 Helen Ratajczaková - která sama zastávala přední vědecký post v rámci farmaceutického průmyslu - publikovala přelomový vědecký článek. Vyšel v časopise Journal of Immunotoxicology a jmenoval se “Teoretické aspekty autismu: Příčiny - přehled” (Theoretical aspects of autism: Causes - a review). Ratajczaková udělala to, co se nikdo před ní evidentně neobtěžoval. Prozkoumala veškerou literaturu na téma autismu od doby jeho prvního popsání v roce 1943. Nikoli jednu izolovanou teorii jako třeba roli MMR vakcín, nebo thimerosalu, který se do nich přidává jako konzervant, ale všechny dostupné teorie.

Ratajczakové článek konstatuje napříkald toto: “Zdokumentované případy autismu mají široké spektrum příčin včetně genetických mutací a delecí (vymazání části genu, pozn. překl.), virových onemocnění a encefalitiy (poškození mozku) po vakcinaci. Tudíž můžeme usuzovat, že autismus je výsledkem genetických defektů či zánětů, proběhlých v mozkové tkáni.”

Článek dále pojednává o množství “viníků” současného stavu, souvisejících s vakcínami: například také o stále se zvyšujícím počtu vakcín, které dnešní děti během krátké doby dostávají.  Cenami ověnčená novinářka z CBS, Sharyl Attkison, Ratajczakovou na toto téma zpovídala a poslechla si například toto: “Mé výzkumy v této oblasti (autismu, pozn. překl.) se zaměřují na otázku hypersenzitivity… tedy jde o případ, kdy imunitní systém cosi vyvede z rovnováhy.”

Ratajzcaková není o nic méně “vědkyní”, než je vědcem dr. James R. Shannon, bývalý ředitel amerického Národního intstitutu zdraví (Nahtional Institute of Health). Ten jednou prohlásil: “Jediná bezpečná vakcína je ta, kterou nepodáte.”

Robert De Niro je fantastický herec.

Bohužel propásl příležitost dát lidstvu ještě mnohem více než jen své filmové role.   

Zdroj. 

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky