Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Italští lékaři píší otevřený dopis: Neočkované děti jsou zdravější! Studie to potvrzují. Farmaceutický průmysl chce zisk, ne zdraví maličkých. Šestinásobek očkovaných má astma! Děti se bránit nedokážou

Italští lékaři píší otevřený dopis: Neočkované děti jsou zdravější! Studie to potvrzují. Farmaceutický průmysl chce zisk, ne zdraví maličkých. Šestinásobek očkovaných má astma! Děti se bránit nedokážou

22. 11. 2016

Tisk článku

Zuzana Lipová poukazuje na nedostatečné a zavádějící informování o vedlejších účincích povinného očkování dětí, o němž ostatně pochybuje i nově zvolený americký prezident

V byznysu s očkovacími vakcínami se točí obrovské peníze. Pouze naivní idealista může věřit tomu, že mocný farmaceutický průmysl pracuje pro blaho pacienta. Zisk je pro něj na prvním (i druhém a třetím) místě, proto se mnohé vedlejší účinky léků zatajují, proto jsou klinické zkoušky léků i vakcín často nedostačující, a proto se navzdory všemu pumpují do lidí, jako by se nechumelilo. Ostatně jistě nikoli náhodou se chce i nově zvolený americký prezident Trump zaměřit na vztah očkování a dětského autismu.

Řeknete si, že přece každé balení léku má i svůj příbalový leták. Ale popravdě - málokdo si ta drobná písmenka podrobně přečte. A pokud i ano, tak jen mizivé procento uživatelů jim rozumí. O to horší je to při povinném očkování dětí. Rodiče o vakcíně, kterou píchají jejich dítěti, nevědí většinou nic. Nedostanou žádné varování, žádný leták s vysvětlením o složení očkovací látky a možných nežádoucích účincích.

Výrobci vakcín jsou nejen zcela chráněni před hmotnou odpovědností za poškození zdraví a úmrtí dětí, ale obvykle jsou podporováni vládními úřady, které vnucují vakcíny rodinám a dětem pomocí nehorázného a nepodloženého zastrašování. Chybí veřejná diskuse, odpůrci očkování jsou zesměšňováni. O vedlejších účincích, jako jsou například dětská mozková obrna, již zmíněný autismus či mnoho dalších nemocí, se otevřeně nemluví. A jak je to s celkovým prospíváním očkovaných a neočkovaných dětí?

Hlas lékařů z praxe

Skupina 120 italských lékařů konstatuje, že neočkované děti jsou zdravější. V otevřeném dopise, který adresovali Státnímu zdravotnímu ústavu Itálie, píší: "Neočkované děti se jeví být nepochybně a obecně zdravější, méně náchylné na přenosné nemoci dýchacích cest, méně náchylné na žaludečně-střevní onemocnění a na chronické nemoci, méně náchylné na neurologické a behaviorální (týkající se chování - pozn. red.) poruchy, stejně tak tyto děti jen zřídka užívají léky a zřídka podstupují chirurgické zákroky."

Prvním z podepsaných lékařů je kardiolog Dr. Roberto Gava, člen Společnosti pro celostní lékařství (Societa medicina centrata sulla persona) v Bologni, podporovaný více než dvaceti lékaři z regionů Emilia-Romagna a Marche. V otevřeném dopise se lékaři ohradili i proti tvrzení, že očkovací látky pro děti jsou bezpečné, které přednesl předseda Státního zdravotního ústavu Itálie, profesor Ricciardi Gualtiero. Podle něj "z 19 miliónů podaných dávek byly závažnější nežádoucí účinky zaznamenány pouze u pěti, ani ty nebyly smrtelné." Signatáři zmíněného listu však tvrdí něco zásadně jiného: "Nežádoucí účinky očkování se u dětí vyskytují a jsou jich tisíce ročně."

Protože nechtějí být označováni za bezhlavé radikální odpůrce očkování, ve své výzvě zdůrazňují, že dnes lékař, který má "zdravý rozum a alespoň trochu vědeckých poznatků", nemůže být zcela proti očkování dětí. Vzápětí však předkládají vlastní zkušenosti, z praxe lékařů - specialistů, která sestává z práce s nemocnými dětmi, zjištění od malých pacientů a jejich rodičů. Podle signatářů jim právě vlastní praxe otevřela oči.

Jsou připraveni účastnit se výzkumu, který by zastřešoval Státní zdravotní ústav Itálie, kde by se nejpřísnějším vědeckým způsobem porovnal zdravotní stav očkovaných dětí se zdravotním stavem dětí nikdy neočkovaných. "Pokud chceme sloužit pravdě, máme pouze jednu možnost: sjednotit se všichni společně u jednoho vědeckém stolu a diskutovat o tomto tématu s otevřeným srdcem a bez střetu zájmů. Toto je v medicíně jediná smysluplná věc, všechno ostatní je slepým vnucováním a čelní srážkou, která se dříve či později obrátí proti nám všem."

Čtěte ZDE: Nový americký prezident probořil další zeď: Autismus a očkování spolu patrně souvisí. Trump - nové eso pro odpůrce očkování? Aktivista usvědčuje lékaře. "Očkovací Snowden" to dotáhl před Kongres. Změní se svět pro naše děti?

Čtěte ZDE: Medicínská mafie: Proč nám autority stále doporučují očkování? Odvážný lékař promluvil. Když neříkáte, co chtějí, prostě vás vyhodí. Studenti, profesoři a programované mozky. I průměrný laik dnes zná fakta lépe

Studie varují

Skupina Health Freedom Alliance zveřejnila výsledky studie, která se uskutečnila v Německu formou dotazníků. Děti, které byly očkovány podle oficiálních předpisů, měly pětkrát větší pravděpodobnost, že dostanou nemoc, které se dalo předejít, než děti, které si vyvinuly vlastní imunitu přirozeně bez vakcín.

U očkovaných dětí jsou téměř dvojnásobně častější ekzémy. Astma a chronická bronchitida se u očkovaných dětí objevily až osmkrát častěji, jako i celá řada dalších problémů s dýcháním. Z dotazníků vyplynulo, že očkované děti mají i mnohem větší pravděpodobnost vzniku poruchy pozornosti spojené s hyperaktivitou, několikanásobně častěji je ohrožuje i onemocnění štítné žlázy.

V Anglii ukázal Dr. Michel Odent ve dvou studiích, že děti, které nebyly očkovány proti černému kašli, měly pětkrát až šestkrát menší pravděpodobnost vzniku astmatu než děti očkované. První studie sledovala 450 miminek z La Leche League (organizace podporující kojení), druhá studie 125 dětí z waldorfské školy.

Ve Španělsku Dr. Xavier Uriarte a Dr. J. Manuel Maran zveřejnili již v roce 2000 studii 314 dětí, které sledovaly v letech 1975 až 2000. Tato skupina dětí je charakteristická převahou domácích a přirozených porodů, dlouhodobého kojení, neočkování, celostního přístupu ke zdraví a vyhýbání se alopatické (klasické) medicíně. Mezi těmito dětmi nedošlo k žádným vážným chorobám, hospitalizací měly velmi málo (převážně pro úrazech) a astmatem jich trpělo pouze 3,3 % - ve srovnání s 20 % v běžném obyvatelstvu.

Zakladatel slovenské iniciativy Svoboda v očkovaní (dobře známé i v ČR) Ing. Marián Fillo je přesvědčen, že jakékoliv očkování by mělo být naprosto dobrovolné, nanejvýš státem doporučené.

"Žádný státem stanovený očkovací kalendář totiž nedokáže postihnout všechny individuální danosti, odlišnosti a životní podmínky každého občana, a nedokáže to ani dětský lékař. Jediní skutečně kompetentní v tomto ohledu jsou rodiče dítěte." Fillo nevidí žádná pozitiva na tom, že je na Slovensku očkování dětí proti deseti vybraným nemocem povinné plošně pro všechny bez rozdílu (u nás je situace analogická).

"Pokud se někteří lékaři a státní úředníci domnívají, že očkování je správné, bezpečné a účinné, měli by jednak jít příkladem a sami se dávat očkovat proti všemu, proti čemu doporučují očkování jiným, jednak by měli umět vysvětlit a argumenty obhájit údajné výhody očkování - a nechat na rodičích, aby se rozhodli, zda dají nebo nedají své děti očkovat. Jen rodiče a jejich děti budou totiž reálně nést následky očkování - ať už pozitivní nebo negativní.

Pokud stát rodiče e jejich děti násilím tlačí do něčeho, co nechtějí, jedná se o diktaturu. A když jde navíc o něco, co má potenciál vážně poškodit zdraví dotčené osoby, lze mluvit o tyranii - obzvláště když stát nenese absolutně žádnou odpovědnost za nežádoucí účinky povinného očkování, ba dokonce ani neplánuje zřídit fond na odškodňování obětí očkování."

Zdraví našich dětí je tou nejcennější hodnotou. Zisky farmaceutického průmyslu rozhodně nikoli. A stát má povinnost informovat své občany pravdivě a zodpovědně o způsobech prevence a léčby nemocí.

Máte pocit, že svoji roli opravdu plní?

www.slobodavockovani.sk




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky