Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trump děsí farmaceutické koncerny: Konec začátku fake news o našem zdraví? Viceprezident Pence ve shodě s Petrem Hájkem: Na kouření se neumírá. Prezident Trump ve shodě s V.K.: Globální oteplování je nesmysl

Trump děsí farmaceutické koncerny: Konec začátku "fake news" o našem zdraví? Viceprezident Pence ve shodě s Petrem Hájkem: Na kouření se neumírá. Prezident Trump ve shodě s V.K.: Globální oteplování je nesmysl

25. 1. 2017

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková zaznamenává první dramatické signály neslýchaného obratu k selskému rozumu také ve "zdravotní politice" prezidenta, o němž lze po desetiletích zoufalství říci, že je asi opravdu nový

V nevyhlášené válce s mainstreamem o naše zdraví a životy nám nezbývá než se zařídit opět po vzoru (proslule ateistického) Churchilla. Ostatně: "Donald Trump vrátil do Oválné pracovny Bílého domu bustu Winstona Churchilla, kterou nechal Husajn Obama odstranit," zní v současnosti sociálními sítěmi i médii - dokonce i těmi mainstreamovými. Soudruzi z hlavního proudu nemají na výběr. Naši bratři zpoza oceánu jsou stále ještě jejich šéfy. A když se náhle vymění vrchní velitel, budou sice chvíli mručet či povykovat, ale nakonec se začnou tvářit, že to vlastně odjakživa chtěli. Jako vždycky.

A tak se dočteme, že Trump během několika hodin kompletně přeorganizoval Oválnou pracovnu. Barackova “výmluva”, že Churchill se do nejslavnější pracovny světa nevejde, neboť by nebylo místo na Martina Luthera Kinga Jr., vylétla ven obloukem spolu s Obamovými příznačně (a přízračně) rudými draperiemi. King zůstal. Jak se zdá, vejde se do pracovny i s britským státníkem. A záclony budou zlaté.

Nové kulisy, nový směr

“Team Trump” dal celému světu od první chvíle jasně najevo, že se v žádném smyslu slova nestěhuje do kulis, zanechaných jejich předchůdcem, ale že i scenérii okamžitě radikálně mění. Socha a závěsy naštěstí nejsou to jediné, co se do politiky s Trumpem vrací. Tím hlavním je zdravý selský rozum v otázkách, kde se ho poslední dobou pohříchu nedostávalo. Zvláště pak v těch, které se nás všech dotýkají opravdu životně.

Pokud chceme pochopit, kam se ráznými kroky ubírá fenomén zvaný Trump, stačí se podívat právě na ony životně důležité otázky, které umožňují “změřit tep” tohoto světa. Jsou jimi především globální, mnohasetmiliardová odvětví typu farmacie (a připojeného “léčení”) - a receptu na usměrňování průmyslu, zvaného “globální změna klimatu” - který je dnes bohatší než ten zbrojní. A v obou posledně zmíněných Trump zatím jedná velmi slibně.

Čtěte ZDE: Výhrůžná "rada" Trumpovi: V čem se předák establishmentu mýlí? Brexit není dětská nemoc. K Evropě se šine miliardová masa. Amerika zavírá hranice. Jak se vyhnout syndromu mrtvého arcivévody?

Doba ledová je doba ledová

Už v kampani se nechal slyšet, že celé habaďůře zvané "globální oteplování způsobené člověkem" moc nevěří. Ba dokonce že nevěří ani na údajný konsenzus mezi vědci, kterými se takřečení oteplovači léta zaklínali. Proto stejně rychle jako rudé závěsy zmizela z webu Bílého domu jakákoli zmínka o globálním oteplování. Takže moje rada (jakožto zdravotní expertky Protiproudu) zní: nakupujte teplé čepice a boty, zima bude pořádně dlouhá, tedy úplně normální. Ve Washingtonu, to konečně povolili.

Koneckonců už obracejí i vědci sami: v lednu najednou vyšla studie (z dílny “oficiálních” vědců, tedy ne “heretických popíračů” oteplování). Překvapivě tvrdí, že ono údajné lidmi způsobené globální oteplování možná způsobí, že “přeskočíme” celou jednu dobu ledovou.

Což není vůbec tak špatné, protože podle současného konsenzu (tentokrát opravdového) zabírají doby ledové nějakých osmdesát až devadesát procent života naší planety a vzhledem k nedostatku potravin a chladnému klimatu se v nich lidstvu žije - mírně řečeno - hůře než teď.

Takže i pokud by oteplování existovalo, možná by to až tak nevadilo. Jde vlastně o extenzi názoru, který se v “neoteplených” vědeckých kruzích objevoval už dlouho dobu. Říká, že vlastně nevíme, proč by případné oteplení (tzv. klimatická změna) mělo někomu až tak hrozně vadit, protože koneckonců, řečeno polopatě, bude více rostlin, tedy více jídla a méně starostí. Tím pádem ovšem sami skalní “proteplovači” zjišťují, že případné oteplování není vlastně důležité: Vědecky-skeptický blog technika Roberta Walkera na serveru Quora.com vystavuje na odiv tyto "šokující" věty:

“Dokonce i nejhorší projekce člověkem způsobeného globálního oteplování nás nevytrhnou ze současného geologického cyklu (o němž Walker píše, že se řídí několika faktory, mimo jiné gravitačním tahem Jupitera a Saturnu, který zplošťuje či zakulacuje zemskou oběžnou dráhu a kolísáním zemské osy, pozn. aut.), nebo alespoň ještě dlouho ne. I kdyby nakonec roztála ledová pokrývka Antarktidy, což by se počítalo jako konec doby ledové. Ale to se nestane ještě tisíce let. Země už v minulosti byla mnohem teplejší než dnes.”

Farmaceutická katastrofa

Skepse ke globálnímu oteplování však není to jediné, co Trumpa (vedle Václava Klause) striktně odlišuje od téměř všech ostatních politiků na světové scéně. Vzpomeňme především na skandální tweet, v němž pravil: “Zdravé malé děcko jde k doktorovi, napumpují do něj masívní dávku vakcín, pak se necítí dobře a bum - AUTISMUS. Takových případů je spousta!”

Taková Cher tehdy málem šokem z politické nekorektnosti prezidentského kandidáta povila pozdní (a nepochybně již v děloze patřičně proočkovaná) trojčata. Tišeji, avšak důkladněji nepochybně řvali zástupci velkých farmaceutických koncernů, kterým se náhle začaly tetelit astronomické zisky z očkování v peněženkách.

A to raději ani nemluvím o tom, že i viceprezident Pence se již nechal slyšet o "tabákové lži": Na kouření se neumírá. Že by si o tom povídal s naším šéfredaktorem? A co náš "revolučně bruselský" protikuřácký zákon? Jakýmsi zázrakem se viceprezidentova slova z předvolební kampaně v našich hlavních médiích kupodivu neobjevila...

Jenže i po inauguraci Trump ve svém tažení proti generálům "průmyslu smrti" pokračuje. V interview, které poskytl vlajkové lodi establishmentu, deníku Washington Post, prohlásil: “Náš farmaceutický průmysl doteď byl katastrofa. Za prvé nám sice dodávají léky, ale nevyrábějí je v Americe. Druhá věc je, že musíme vytvořit novou proceduru pro nákup léčiv, protože farmaceutům zatím víceméně procházejí legální vraždy. Farma průmysl má hodně lobbistů, hodně moci.” A svůj postoj obhajoval řečí, které lidé nejlépe rozumějí: “Jen na tomhle ušetříme za nějakou dobu miliardy dolarů.”

Jak to správně komentuje americký odborník přes lidské zdraví Mike Adams, tohle ještě nikdy žádný prezident v historii neudělal. Trump se tím totiž přímo vymezil proti nejmocnějšímu odvětví světa. Jak to, že si to může dovolit? Má za sebou někoho ještě mocnějšího a bohatšího, než je sám? Může si dovolit “lobbisty a moc” ignorovat”? Má plán? Je celá věc jen součástí vyjednávací taktiky, kterou chce farmaceutické firmy dostat “domů”, do Ameriky - a pod svou kontrolu? 

Čtěte ZDE: Dohady a spekulace nabírají na síle: Zůstane Trump "bílým mužem" i v bytě po černošské rodině? Opatrný optimismus. Matadoři NWO ve střehu. Budou padat modly? Klimatičtí kacíři nastupují. Pražská Kavárna hysterčí

Dochází na Churchillova slova?

Jedno je zřejmé - kdyby byla celá opatrnost kolem očkování a dalších kritických témat jen předvolební rétorikou, určenou k sesbírání hlasů voličů naladěných proti medicínskému establishmentu, podobného pokračování bychom se nedočkali. Zdá se, že také v této věci bude muset vzít brzy mainstream nového amerického prezidenta vážně.

Nejspíš můžeme tedy komentovat současnou situaci památnými slovy onoho státníka, který si opět lebedí v americké prezidentské pracovně: "Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Ale možná, že je to konec začátku."

V nevyhlášené válce s gigantickým "zdravotním" průmyslem proti našemu zdraví a životům je to nadějeplný obrat. I kdyby mělo jít jen o konec začátku. Nezbývá, než se zařídit po vzoru onoho proslule ateistického Churchilla. Když se za války poprvé setkal s americkým prezidentem Rooseveltem, nejprve se společně pomodlili.

Asi dobře věděl proč.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky