Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jiný pohled na epidemii: Je již půlka populace promořena? Nošení roušek a rukavic je prý k ničemu. Jezte vitamin D. A choďte ven na slunce. Vakcíny jsou podvod. Samé dohady. Nikdo nic s jistotou neví

Jiný pohled na epidemii: Je již půlka populace promořena? Nošení roušek a rukavic je prý k ničemu. Jezte vitamin D. A choďte ven na slunce. Vakcíny jsou podvod. Samé dohady. Nikdo nic s jistotou neví

13. 4. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud tlumočí názory dvou zdravotních odborníků, kteří se shodují na tom, že hysterie okolo koronaviru je přehnaná a má svědčit pouze farmaceutickým firmám

Italský lékař se čtyřicetiletou zkušeností, profesor a specialista v oblasti nanopatologie Stefano Montanari poskytl šokující rozhovor o tom, že hysterie okolo pandemie nového viru je aférou světového rozsahu. A všechna „bezpečnostní opatření“ ve formě roušek a rukavic nejsou prý ničím jiným než zbytečným výmyslem.

Webový portál Cargrad požádal známého ruského lékaře, předsedu představenstva Moskevské vědecké společnosti terapeutů profesora Pavla Vorobjova, aby se vyjádřil k Montanariho výrokům. A výsledek byl překvapivý: Vorobjov, pokud ne ve všem, pak v mnoha ohledech, souhlasí s italským kolegou.

Nejostřejší kritika

Vystoupení Stefana Montanariho v italské televizi vyvolalo v naší turbulentní době efekt pumové exploze – diskutuje se o něm v lékařské komunitě i mezi obyčejnými lidmi.

Aby ne. Počet lidí nakažených na planetě se blíží 1,4 milionu, téměř 76 tisíc mrtvých, v USA – 367 tisíc případů, ve Španělsku – 140 tisíc a v Itálii, kde žije a pracuje profesor Montanari, 132 tisíc, včetně největšího počtu obětí – 16,5 tisíc.

A co je nejhorší, podle všech ukazatelů tu máme trvalý nárůst obětí epidemie. Zdravotnická zařízení jsou napěchována pacienty, doktoři nedokážou zvládat zátěž, mrtvoly jsou odváženy náklaďáky.

Italský specialista však tvrdí, že ve skutečnosti situace vypadá docela jinak.

Naši politici za posledních deset let udělali vše pro to, aby zničili italské zdravotnictví. Zavírala se specializovaná oddělení i celé nemocnice, propouštěl se lékařský personál. Když slyším, že v Itálii má nejlepší zdravotnictví na světě, spadne mi čelist! Není to pravda! Zařízení a spotřební materiál byly pořizovány v minimálním rozsahu. Výdaje na zdravotní péči se nemilosrdně ořezávaly,“ konstatuje Montanari. Podle něj negativní roli sehrála korupce, která byla obrovská. Zaprvé, v Itálii všechno stojí dvakrát tolik než kdekoli jinde, a zadruhé, i tyto prostředky byly vynakládány nevhodně.

Proč například nakoupili 27 milionů dávek vakcíny proti prasečí chřipce? Následně všechny vyhodili, přitom na plicní ventilátory se žádné peníze nenašly! Naše zdravotnictví nebylo připraveno na tolik pacientů s plicními komplikacemi, a proto je ten virus tak nebezpečný,“ říká Stefano Montanari.

Čtěte ZDE: Exprezident: Složitost rozhodování. Jakou cenu zaplatíme? Lékařský absolutismus je nebezpečný. Jsou jiní mrtví méně, než ti, co podlehnou viru? Nebezpečná síla médií. Čísla hovoří. Záchranou ke zkáze? Průlom totality

Polovina lidí se už stejně nakazila

„Problém není samotný virus! Ten prostě existuje, a pořád nelze s jistotou říci, zda ho vyvinuli v laboratoři, nebo zda pochází od netopýrů, nebo od něčeho jiného. Ale o netopýrech silně pochybuji – to už může být rovnou od jednorožců.

S jistotou však mohu říci, že je nový a mladý, mutuje kosmickou rychlostí a stále je ve fázi hledání své pravé podoby, v níž pak zamrzne. Včera to byl jeden virus a zítra už bude jiný. V Itálii nemáme ten stejný virus, jaký byl v Číně. Ani v Německu není stejný jako v Itálii.

Má také neuvěřitelnou pronikavost, je velmi nakažlivý. Ale zdravými lidmi prochází COVID-19 bez příznaků. Myslím, že pokud provedeme testy na všech italských občanech, zjistíme, že nejméně polovina populace bude mít pozitivní výsledek, což znamená, že si již vytvořila přirozenou imunitu.“

Komentář profesora Vorobjova:

„Nemyslím si, že ta čísla jsou správná. Kolega to s těmi statistikami poněkud přehnal. Určitý počet lidí, 10 – 15 procent, by však koronavirem, aniž by měli příznaky onemocnění, nakaženo být mohlo, a nyní proti němu mají protilátky. A může tak být v kterékoli zemi. Teoreticky může člověk přenášet infekci, aniž by si toho byl vědom, to je asi tak všechno.“

Vakcína je ryzí podvod!

„Všechny ty debaty o vakcíně jsou podvodem globálního rozsahu. Virus mutuje tak rychle, že ho nelze sledovat a vytvářet proti němu vakcíny.

Navíc u tohoto typu viru je nepoužitelné očkování. Můžete se nechat očkovat a zároveň můžete stokrát onemocnět. Imunitu proti němu nelze vyvolat! Kdybych před padesáti lety mluvil před svým studijním vedoucím o možnosti očkování proti koronaviru, vyhodil by mě ze dveří.

Vakcíny proti CRVI jsou geniálním nápadem i lží farmaceutických firem. Každého budou povinně očkovat a vydělají na tom miliardy.

A kde se vzaly ty náklaďáky s mrtvolami? Proč tolik mrtvých? Důvodem je zničený zdravotnický systém v Itálii.“

Komentář profesora Vorobjova:

„Pokud jde o podvod – hlasité ANO, nepochybuji o tom, že někdo si na všem namastí kapsy, včetně distribuce vakcín.

Co se týká mutací, je to jiná věc – průchod viru. Když se přenáší z jedné osoby na druhou, vždy se nějak změní, to je vlastnost všech virů, takže všechny epidemie postupně zmizí. Zpočátku je každý virus velmi nakažlivý, způsobuje mnoho onemocnění, pak zmizí. To je normální jev.

Vezměte například vakcínu proti chřipce.

Každý rok se vytvářejí nové vakcíny, každý rok slibují, že se strefí právě do toho kmene, který teprve přijde. Samozřejmě, že se nikdy „nestrefí“. A takový preparát z koronaviru – bude vždy účinkovat na tu nemoc, která už proběhla, tj. na určitý časový okamžik. A pak bude potřeba nová vakcína.“

Čtěte ZDE: Promořeni mediální lží: Kráčí všichni dobrovolně do otroctví? Stačí počítat a přemýšlet. Komu slouží sanitární diktatura? Útok na duchovní život. Velký Bratr má volné ruce. Politici i klérus jen tupě slouží a podléhají

Rouška před virem neochrání!

„K čemu jsou gumové rukavice? Nepříznivě ovlivňují přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Máme velmi inteligentní pokožku! A k čemu jsou všechny ty roušky? Naprosto směšné! Pro zdravého člověka je to stejné jako postavit plot vyrobený z planěk proti komárům. Kolem nás jsou miliardy virů! A pokud je ve vašem okolí koronavirus, rouška vás nikterak neochrání. A pokud je člověk nemocný, musel by si tu roušku měnit každé dvě až tři minuty. Jinak to rovněž nemá smysl.“

Komentář profesora Vorobjova:

„Existují doporučení jak od WHO, tak od profesionálů, v nichž se uvádí, že takováto bariérová ochrana je nutná pouze pro ty, kteří přicházejí do přímého kontaktu s pacienty: provádějí léčebné postupy a starají se o ně. Nošení roušky omezuje přenos viru z nemocného.

Pro všechny ostatní to nedává smysl.

Protože, zaprvé, pravděpodobnost styku s nemocným není příliš vysoká (mírně řečeno), a zadruhé, současný koronavirus je přenášen tzv. kontaktní kapénkovou cestou – nepřenáší se vzdušným aerosolem.

Čili, jednoduše řečeno, nestačí kýchnout na druhou osobu, aby onemocněla.

Jedná se totiž o jemný sprej, nikoli o velké kapky obsahující velké množství viru. K nakažení potřebujete dlouhodobý kontakt s nositelem viru. A ty větší kapky musejí dopadnout někam (například na ruce), a poté proniknout na sliznici.

Proto moje rada je jednoduchá: myjte si ruce mýdlem. Kdykoliv se vrátíte z obchodu, důkladně si umyjte ruce. A mimochodem, nepoužívejte žádnou desinfekci – proč? Snížíte tak ochrannou funkci pokožky, eliminujete ji.“

Sedět doma ve strachu a bez pohybu je škodlivé

„Lidé by neměli sedět doma, ve strachu a bez pohybu. Musí se pohybovat, chodit na slunce. Obzvláště nyní – při nedostatku vitamínů. To je obecně velmi škodlivé pro zdraví lidí.

Dokonce v případě, kdy je člověk bezpříznakový nosič viru a je v podstatě zdravý, řeknou mu, že je nemocný, což se podepíše na jeho zdraví. Stejně jako na zdraví všech těch, kteří nyní sedí doma, nedostávají vitamín D a vedou sedavý způsob života, u nich je nejistá jejich budoucnost.

Jsem přesvědčen, že i nejrizikovější skupina – důchodci – by se měli v klidu vydat do ulic a vést svůj normální život.

Život pod zámkem jich zabije víc, než samotný koronavirus.“

Komentář profesora Vorobjova:

„V principu samozřejmě sedět doma ničemu nepomáhá. Ani zdraví, ani pohodě. Místa, kde se shromažďuje hodně lidí – restaurace, muzea, výstavy atd. – ano, ty je vhodné uzavřít, tam mají lidé mezi sebou dlouhé kontakty. Avšak narušení obvyklého způsobu života, když člověk dlouho sedí v uzavřeném prostoru, snižuje jeho imunitu.

Obecně řečeno - onen Ital, někdy trochu přehání, někdy je příliš emotivní, ale celkově – vyjadřuje zdravé a správné věci. V zásadě s ním souhlasím.“

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky