Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ministerstvo v akci: Druhotně dobrovolné očkování? Vzpomínáte na podvod s Tamiflu? Hra na slepou bábu: Lék existuje. Podivné testování. Národní vakcinační strategie covid-19. Nedejme se oklamat

Ministerstvo v akci: Druhotně dobrovolné očkování? Vzpomínáte na podvod s Tamiflu? Hra na slepou bábu: Lék existuje. Podivné testování. Národní vakcinační strategie covid-19. Nedejme se oklamat

21. 9. 2020

Tisk článku

Radek Pech varuje před novou očkovací strategií ministerstva zdravotnictví, která je vytvořena za mimořádně podezřelých okolností v době hysterie kolem koronaviru

Proč je důležité ohradit se proti chystané, nenápadné a na první pohled zcela nekonfliktní strategii MZČR? Důvodů je hned několik. Ale jednoduše zejména i proto, že tím hlavně dáváme najevo svůj nesouhlas se zaváděním zdánlivě dobrovolného očkování. 

V ekonomice existuje pojem druhotná platební neschopnost, kdy se živnostník nebo podnik dostane nezaviněně ddo finančních problémů kvůli tomu, že jim někdo jednoduše nezaplatí za odebrané zboží nebo služby. V případě národní strategie očkování proti nemoci Covid-19, která je mimochodem spíše globální strategií farmaceutických firem než samotným národním bojem našeho ministerřstva zdravotnictví za vymýcení smrtelně infekční choroby, lze tedy mluvit spíše o takzvaně druhotně dobrovolném očkování. Tedy formálně dobrovolném očkování, bez kterého se ovšem v budoucím v životě bez perzekuce a zákazů neočkovaných osob již neobejdeme. Tedy dokud se nenecháme „dobrovolně“ očkovat.

Pěkné vyhlídky.

Podfuk Tamiflu

To, že vesměs všechny vlády našeho světa. již několik desítek let zpátky dostávají takzvané všimné, tedy nemalé finanční prostředky určené někomu z politiků nebo úředníků - a naopak následně odevzdávají poměrně zásadní finanční prostředky farmaceutickým společnostem na nákupy vakcín a léků v boji proti vysoce nakažlivým „přírodním“ chorobám, na to si většina z nás už tak nějak zvykla. 

Naposledy nás to stálo nějakých 300 milionů korun v pětileté splatnosti za předražené léky Tamiflu. Ty pak správa státních rezerv z důvodu prošlé doby použitelnosti zlikvidovala. Oficiální důvod pro utrácení peněz tu byl, všichni u kormidel (až na deficit státní kasy) byli spokojeni. Oseltamivir je antivirotikum komerčně dostupné pod názvem Tamiflu, vyvinuté firmou Gilead Sciences a vyráběné firmou Roche. 

Na podzim 2005 doporučila Světová zdravotnická organizace (WHO) vládám nakoupit toto léčivo k obraně proti možné epidemii ptačí chřipky způsobované virem H5N1. Podle tohoto doporučení měly vlády (u nás tehdy Topolánkova) zajistit zásoby léku nejméně pro 25 % populace v předpokladu, že tímto objemem dostupným pro rychlou distribuci bude možné zachytit první hlavní vlnu epidemie, očekávané v zimě 2005/2006.

V roce 2013 Roche uvolnil data ze zkoušek organizaci Cochrane Collaboration. Ta ve své studii tvrdí, že Tamiflu není o nic lepší, než obyčejný paracetamol, proti čemuž se Roche samozřejmě ohradilo a kritizovalo použité statistické metody.

Konec pohádky… 

Čtěte ZDE: Megakšeft s Covidem už se peče: EU objednává vakcíny za stamiliardy. Nikdo se na nic neptá. Pustí nám žilou jak nikdy? Globální panika a kratší konec provazu. Karty na stůl, a hned!

Podezřelé okolnosti

U pandemie Covid-19 je potřeba věnovat pozornost několika alarmujícím signálům. Za prvé, nikdo se zcela vážně nezabýval otázkou, zda je vir přírodního původu, či vznikl v laboratoři. Soudě podle vyjádření Dr. Soni Pekové a několika dalších odvážných světových virologů a mikrobiologů, a stylu, jakým jsou okamžitě umlčováni či přímo kriminalizováni (jako právě doktorka Peková), se odpověď sama nabízí. 

Dalším vodítkem je otázka, proč najednou potřebujeme vakcínu pro boj s virovým onemocněním, pro které je běžně používáno antivirotikum - jako je třeba právě Tamiflu. Nemluvě o tom, že na trhu existuje účinný, dostupý a relativně levný lék – Hydroxychlorochin. Prodává se u nás pod obchodním názvem Plaquenil, ale jeho využití je trdě politizováno. Ačkoli prokazoval u všech pacientů dle SÚKL výborné výsledky, tak na základě zahraničních (většinou Lancet) studií - ostatně vzápětí odborně zpochybněných - byl ze seznamu vhodných léčebných metod přesto nepochopitelně stažen…

Taková hra na slepou bábu. Máme lék, ale nevidíme ho. Proč? Světe div se, je levný a účinný. No a aby toho nebylo málo, tak Hydroxychlorochin byl v USA patentován v roce 2004 k léčbě ještě jiného onemocnění. Jakého? Nemoci z ozáření. A to ať ionizovaného, tak neionizovaného. Že by souvislost s ozářením z nově zaváděných radiokomunikačních 5G sítí?

Ještě jsme s výčtem všeho prapodivného zdaleka neskončili. Tak například samotný PCR test byl vyvinut ještě před tím, než vůbec byla nákaza potvrzená a k dispozici byly samotné vzorky. Navíc, v manuálu WHO je uvedena jako jedna základní sekvence ta, která se shodou "náhod" vyskytuje na 8. chromozomu u každého homo sapiens. Co to znamená?

Pravděpodobně vysvětlení, proč nemáte žádné příznaky, cítíte se zdraví - a přesto vám test vyjde pozitivní. Skandální na celé věci je, že test byl WHO doručen od Dr. Drostena z Berlínské kliniky Charité (která nyní tak podivuhodně zázračně léčí pana Navalného údajně otráveného Novičokem) již 1. ledna 2020 a celý svět se jím řídí. Všechno to bezpráví, bezmoc, a nebývalá agrese všech strážců života s rouškami, nikoli bez roušek, a neutuchající politický chtíč implementovat pandemický semafor, omezovat občany na jejich právech atd… Zkraťme to.

Zvykneme si na to, že zdravý rozum je dnes označován jako konspirační teorie?




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky