Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nebezpečná vakcína: I zastánci očkování varují. Co motivuje politiky? Proč Babiš objednal právě tuto? Výzva profesora: Neberte to. Úskalí alternativy. Varování proniká už i do mainstreamu. Vyslyší jej lidé, co nevěří konspiracím?

Nebezpečná vakcína: I zastánci očkování varují. Co motivuje politiky? Proč Babiš objednal právě tuto? Výzva profesora: Neberte to. Úskalí alternativy. Varování proniká už i do mainstreamu. Vyslyší jej lidé, co nevěří "konspiracím"?

29. 12. 2020

Tisk článku

Branislav Krasnovský popisuje rozruch kolem článku předního francouzského lékaře, který už i v mainstreamu vyvolal značný rozruch - k nelibosti stoupenců vakcíny, kterou nám i sem budou navážet po statisících

Francouzský profesor, virolog a infektolog Eric Caumes varuje před vakcínou od společností Pfizer-BioNTech. Ano, právě před tou, kterou naše vláda objednává ve velkém. Caumesův článek byl publikován Le Parisien, kde profesor uvedl, že ještě nikdy neviděl tolik nežádoucích účinků při vakcinaci, jako v případě americko-německé vakcíny společností Pfizer-BioNTech.

Profesor Eric Caumes je virolog a infektolog v prestižní pařížské nemocnici Pitié-Salpetriere a patří ke světové odborné špičce. Varuje před dalším nástupem koronaviru a doporučuje, zejména v rodinách, důsledně dodržovat preventivní opatření založené na zvýšené hygieně, častém větrání a otužování - i dodržování společenské izolace. Podle jeho slov přichází třetí vlna pandemie, která bude mít masivnější charakter jako předchozí dvě vlny. V otázce vakcíny společností Pfizer-BioNTech Caumes uvedl, že se určitě nenechá proti koronaviru touto vakcínou očkovat - doslovně uvedl, že této vakcíně nedůvěřuje.

Podezřelá a nebezpečná

Američané a Němci neposkytli podle profesora dostatek relevantních podkladů o účinnosti a složení své vakcíny. Při čtení 53stránkové zprávy předložené společnostmi Pfizer-BioNTech uvedl, že ho zarazil nedostatek informací o předchozích testech a rovněž příliš vysoký případ nežádoucích reakcí u dobrovolníků na očkování touto vakcínou. Nešlo jen o lokální zarudnutí, či krátkodobé horečky a bolest, které by se ještě daly očekávat a snést, ale zejména o stupňování nežádoucích příznaků a reakcí po druhé dávce očkování - včetně úmrtí.

Podle profesora Caumese až téměř 15,8 procenta dobrovolníků ve věku 18-55 let mělo zejména po druhé dávce vakcinace vyšší teplotu než 38 stupňů Celsia déle než 7 dní. Až 45 procent dobrovolníků muselo brát léky proti bolestem a horečce, 55 procent očkovaných mělo bolesti hlavy a 62 procent cítilo chronickou únavu. Vakcína společností Pfizer-BioNTech může být značně nebezpečná i pro pacienty s chronickými nebo civilizačními chorobami.

Podle profesora Caumese v téměř 68milionové Francii až téměř polovina obyvatelstva nemá podle průzkumů zájem o očkování, protože se jej obává. Vedlejší účinky (včetně úmrtí) po očkování by ještě více zvýšily napětí v zemi. Podle jeho slov, vakcína mRNA společností Pfizer-BioNTech není bezpečná a nedoporučuje ji použít. Za šokující vnímá profesor Eric Caumes i zprávy z Anglie, kde dokonce dva dny po první dávce v očkovací kampani touto vakcínou vydaly anglické úřady doporučení, aby byli z vakcinace touto vakcínou absolutně vyloučeni lidé, kteří trpí alergiemi, chronickými a civilizačními chorobami. Profesor Caumes rovněž uvedl, že je překvapen skutečností, že v amerických oficiálních dokumentech ohledně vakcíny Pfizer-BioNTech nejsou žádné vedlejší účinky zmíněny.

Čtěte ZDE: Systém hraje zločinnou hru: Jak nás uchránit před účinnou léčbou? Starý vyzkoušený Isoprinosin. Vakcinace, nebo účinná léčba? Významný profesor o tom udělal studii. Proč to nesmíme vědět? Zdrcující video

Ministr dealerem

Profesor Caumes ohledně vakcíny dále uvedl, že ji už vůbec nedoporučuje ani mladým a zdravým lidem. Vakcína byla vyvinuta příliš rychle, možná revolučním způsobem, ale chybí důkazy o spolehlivosti a bezpečnosti vakcíny. Starým a nemocným lidem v případě onemocnění na Covid-19 za předpokladu, že nemají život ohrožující respirační příznaky spojené s dušením, doporučuje zůstat doma a léčit se léky na bázi paracetamolu, případě lékem Rivotril. Profesor Caumes vyzdvihl i francouzské zkušenosti v boji proti těžkým případům onemocnění na koronavirus s využíváním antibiotik a léků na bázi azitromycinu a hydroxychlorochinu.

Ve zmíněném článku "Vaccin anti-Covid: 'Si on se loupe, la vaccinologie sera discréditée', s'inquiete Eric Caumes" v Le Parisien se profesor Caumes pozitivně vyjadřuje o vakcíně britské společnosti AstraZeneca a o výsledcích, které jsou k dispozici v britském prestižním medicínském časopise The Lancet. Společnost AstraZeneca poskytla všechny potřebné údaje, které byly následně podrobeny zkoumání mnohými prestižními laboratořemi. Jde o diametrálně odlišný přístup, jako v případě vakcíny Pfizer-BioNTech, kde vydali pouze tiskovou zprávu o svých úspěších, aniž by bylo možné si tyto informace vědecky ověřit.

Po článku profesora Caumese následovala velmi negativní reakce francouzského ministra zdravotnictví Oliviera Verana, který nedokázal zachovat klid a obořil se na profesora s tím, že mluví nesmysly a konspiruje. Stejně zaútočil i na francouzské poslance, kteří zaujali k vakcíně společností Pfizer-BioNTech podobně negativní postoj. Francouzský ministr zdravotnictví se tak podle mnohých kritiků až příliš okatě angažuje ve prospěch americko-německé vakcíny.

Čtěte ZDE: Operace V odstartovala: Prezident Zeman v první linii. Všichni pěkně v řadě. I ČT ho chválí. Je třeba zabít alternativu – a pak všechny ostatní. Sci-fi kejkle. Co zaseli, to sklidí. NWO v plné polní. Kudy kdo?

Objednávky se sypou

Caumes ve svém článku uvedl, že by byl velmi nerad, kdyby ho vnímali jako "konspirátora". Jako lékař však prostě nemůže akceptovat reklamní prohlášení společnosti jako důkaz, zejména pokud dosud nikdo neměl možnost podrobit vakcínu relevantnímu vědeckému výzkumu. Osobně by dal přednost vakcíně od společnosti AstraZeneca, která na vývoji spolupracovala s univerzitou v Oxfordu. Vakcíně AstraZeneca podle profesorových slov daří i zabraňovat přenosu viru.

Vakcína od společnosti AstraZeneca se však podle některých tvrzení vyvíjela z buněk v minulosti potracených dětí, takže zejména pro mnohé věřící nemusí být z morálního hlediska přijatelná. Vatikán se poprvé zabýval morálními pochybnostmi o vakcínách vytvořených pomocí buněčných linií ze zabitých nenarozených dětí až v roce 2005. Negativní stanovisko katolické církve poté zveřejnila Papežská akademie života, vedená italským kardinálem a specialistou na bioetiku Eliem Sgrecchiem, který loni zemřel. Papež František v letech 2016 a 2017 provedl hloubkovou reformu akademie, kdy nahradil většinu původních členů svými liberálními revolucionáři, načež byla tato pravidla zmírněna a relativizována.

Profesor Caumes každopádně dnes čelí značnému odporu francouzských politiků za svou otevřenost. Sám na svou obranu říká, že jako infektolog je zastáncem očkování, protože očkování považuje za zázrak medicíny a vakcíny považuje za nejinteligentnější léky jaké existují, protože brání ještě předtím, než je třeba léčit. Je však jako lékař povinen říkat lidem pravdu, protože pokud nebudou lidé důvěřovat lékařům, nastane ve Francii katastrofální situace. Vakcíny z americko-německé spolupráce společností Pfizer-BioNTech proto jako odpovědný lékař musí odmítnout a nemůže je lidem doporučovat.

Vakcína od společností Pfizer-BioNTech má podle profesora Caumese negativní potenciál zdiskreditovat celou historii očkování. Mezitím si francouzská vláda už americko-německé vakcíny dopředu objednala a zaplatila za ně, aniž s jistotou věděla, zda jsou nebo nejsou bezpečné.

Česká vláda zrovna tak.

Zdroj. Redakčně kráceno.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky