Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Skandál v Ravenně: Eucharistické zázraky se Františkově sektě nehodí do krámu? Jak souvisí zatajování zázraku s covidem? I student by poznal krev. Kus živého masa? Všelidské bratrství místo Božího zázraku? Zahrávají si...

Skandál v Ravenně: Eucharistické zázraky se Františkově sektě nehodí do krámu? Jak souvisí zatajování zázraku s covidem? I student by poznal krev. Kus živého masa? Všelidské bratrství místo Božího zázraku? Zahrávají si...

7. 7. 2024

Tisk článku

Branislav Michalka komentuje pozoruhodnou zprávu o možném eucharistickém zázraku v Itálii, který se zbabělá část současného modernistického kněžstva pokusila zatajit, a když hrozilo, že se to nepodaří, prostě ho zlikvidovala - neuvědomujíce si, s čím si ve skutečnosti zahrává...

Diecéze Ravenna bude zřejmě čelit skandálu kolem podezření ze zatajení eucharistického zázraku. Vittorio Sambri, ředitel místní vědecké laboratoře Pievesestina ASL médiím prozradil, že v souvislosti s eucharistickým zázrakem, který se odehrál 28. ledna 2023 v kostele v Savarně, došlo ke spolčení mezi ravennskou diecézí a vědeckým týmem.

"Mezi ASL a diecézí Ravenna existovala dohoda o mlčenlivosti ohledně materiálů o údajném eucharistickém zázraku v Savarně. Veškerý analyzovaný materiál byl použit, takže nyní již neexistuje," řekl Sambri portálu La Nuova Bussola Quotidiana.

Biskup Lorenzo Ghizzoni rovněž popřel přítomnost lidské krve v množství hostie.

Vyhoď Tělo Páně na zahradu!

Celá aféra začala v lednu 2023, na svátek svatého Tomáše Akvinského (28. ledna), autora nejznámějšího eucharistického hymnu Pange lingua gloriosi. Kostelnice Manuela Seguriniová našla v 18:00 hodin na konci mše svaté pod lavicí v kostele upadlou část hostie. Zavolala místního faráře, který hostii vložil do malého kalichu s vodou a zavřel ji do svatostánku.

Následujícího dne, v neděli 29. ledna v 9:00, se hostie zbarvila do krvavě červené barvy. Kněz a kostelník pořídili několik fotografií tohoto jevu, které si můžete prohlédnout přímo v původním článku.

Informovali o jevu diecézní úřady a čekali na vyjádření. Kněz Don Nicolo Giosue se v popisu události zaslaném diecézním úřadům vyjádřil spíše opatrně a skepticky, vůbec ne lehkovážně. Nic nenasvědčuje tomu, že by chtěl ze záhadného jevu dělat předčasnou senzaci:

"Věděl jsem, že na mouce se mohou vyskytovat krvavě červené bakterie, ale zarazila mě rychlost, s jakou se hostie proměnila. Zbarvení způsobené bakteriemi se obvykle objevuje až po několika dnech."

Čtěte ZDE: Eucharistické zázraky: Tkáň srdce člověka v agonii. Vždy stejná krevní skupina AB. I na jižní Moravě. Věda v koncích. Co nám tím chce Pán sdělit? Nespekulujme. Jen v úžasu padnout na kolena. Velký okamžik se již opět blíží

Don Nicolo poté zatelefonoval Pierluigimu Baimu Bollonovi z Turína, známému odborníkovi na turínské prádlo, s nímž byl v kontaktu skrze svého bratra. Ten mu poradil, aby dal hostiii více času na rozpuštění.

4. února došlo k zajímavému vývoji, který popsala kostelnice Seguriniová. Do farnosti totiž přijel nový kněz z ravennské diecéze, aby při večerní mši nahradil faráře:

"Byl to Don Alberto Graziani, bývalý vikář diecéze. Také jsem mu ukázal, co jsme objevili, ale řekl mi, abych se pomodlila a všechno vyhodila na zahradu. Já jsem ho však neposlechla, protože jsem chtěla, aby to nejprve schválil pan farář." Ten se však po návratu ze Savarny rozhodl přenést hostii do vzduchotěsné skleněné nádoby a uložit ji v soukromé kapli v nedalekém klášteře.

Krev, maso a mlčení 

Uplynuly měsíce a hostie byla stále taková, jakou ji našli den po mši v tabernáklu - krvavě rudá. Don Nicolo se tedy vydal na cestu se svým přítelem Giovannim Calisesim a jeho přítelkyní, antropoložkou Dr. Cristinou Antonini ze Schia, která odebrala vzorky. Při pohledu na jev zůstala překvapená, protože zaznamenala přítomnost krevní látky, jak později potvrdila portálu LNBQ:

"I student druhého ročníku medicíny je schopen v takových vzorcích rozpoznat krev. Jako anatomopatoložka se zabývám morfologií a vyšetřením tkání, proto poznat, zda jde o krevní materiál, je s technikou, kterou mám k dispozici, poměrně snadné."

Po týdnu zkoumání dochází k závěru: "Ve fragmentu je krevní materiál smíšený s granulocyty." Později to řekla LNBQ:

"Materiál jsem zkoumala poté, co mi kněz požehnal. Poprvé v životě jsem cítila určitou zodpovědnost, když mi byl předán možný zázrak. Aby bylo možné se podívat pod mikroskop, musí být vzorek zpracován tak, aby poskytoval stabilní dokument, z něhož bude možné v budoucnu odebrat vzorek. Takovým vzorkům se říká "bloky" nebo "inkluze". Jde o materiál, který se nikdy nevyhodí a může se reprodukovat pro další zkoumání. Materiál, v němž je zjištěna krev, mohou pak následně zkoumat i jiní lékaři, kteří mohou krev rozpoznat i pomocí jiných technik, například krevní typizace, což je test, který patří do oblasti soudního lékařství."

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 8. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Povzbuzen vědeckým potvrzením přichází don Nicolo do diecéze za biskupem Ghizzonim a 27. června 2023 předává diecézi veškerý materiál. Také vzorky analyzované doktorkou Antoniovou, stejně jako zbytek hostie, která mezitím ztvrdla, a jak píše LNBQ, "až připomíná kus živého masa". Generální vikář písemně potvrdil převzetí materiálu.

Uplynuly však měsíce - a diecéze stále mlčela. Teprve o rok později, tedy tento měsíc se don Nicolo odvážil zeptat biskupa, co se s hostií stalo. Odpověď byla šokující. Jejím autorem nebyl biskup, ale již zmíněný ředitel místní vědecké laboratoře instituce ASL Pievesestina Vittorio Sambri:

"Nebyla zjištěna přítomnost krve ani jiného biologického materiálu pravděpodobně lidského původu."

Pryč s tím! 

Pro diecézi je tedy záležitost uzavřena, ale po několika článcích v místním tisku byla nucena zveřejnit oficiální prohlášení, v němž uvádí, že "analýzy, které diecéze provedla na dodaném materiálu, který byl celý (?!) použit, neodhalily žádné skutečnosti, které by mohly potvrdit nadpřirozenou povahu jevu, o němž byla diecéze informována v loňském roce. Vzhledem ke zneuctění hostie (vložené do nádoby s vodou), která možná ani nebyla konsekrována, nejsme konfrontováni s eucharistií jako skutečnou přítomností Krista."

Novináři žádali diecézi, aby sdělila, co se stalo se zbývajícím materiálem. Žádná odpověď však nepřišla. Ztratil se, nebo byl vyhozen? Biskup Ghizzoni na tyto otázky LNBQ odpověděl šokujícím způsobem lakonicky: odkázal redaktory na své kázání, které pronesl o letošním svátku Božího těla a které se zastřeným odkazem na události v Savarně neslo název - "Skutečný eucharistický zázrak Božího těla". Ve článku se hovořilo o "bratrství za uzdravení světa": V duchu synodálních frází operuje s "všelidským bratrstvím", přičemž inkluzi a doprovázení staví na úroveň zázraku, či dokonce pravého zázraku, na rozdíl od sice nepojmenovaných, ale tušených zázraků falešných.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

A tak nás poslední události vracejí na začátek. Vedoucí laboratoře přiznal, že mezi diecézí a laboratoří byla uzavřena dohoda o mlčenlivosti. Vzorek analyzovaný doktorkou Antoniovou a dodaný donem Nicolo diecézi se prostě záhadně ztratil.

Záhada pokračuje a s ní i otázka: Jakou motivaci mohla mít diecéze, aby navzdory nejistotě tváří v tvář dvěma protichůdným vědeckým závěrům nepovolila další zkoumání vzorků? A proč/pokud kompletní materiál vyhodila?

Připomeňme, že k nevysvětlitelné události došlo po skončení covidových opatření, při nichž došlo k rozšíření vlny sporného "přijímání na ruku".

Mohl být eucharistický zázrak výstražnou připomínkou věřícím a duchovním, s čím si tak lehkověrně zahrávají? 

Zdroj.


Tagy článku

Doporučujeme

Puč začal: Invazí z 21. srpna už nám jde o krk. Otevřený podvod. Volby už nemohou být regulérní ani formálně. Mafie má strach. Zatčení Durova je výmluvné. Mají v rukou všechno – a nic. Boj s okupanty začíná. Jak na to?

Puč začal: Invazí z 21. srpna už nám jde o krk. Otevřený podvod. Volby už nemohou být...

Svět za oponou: Pra­vos­t a prav­di­vos­t Kris­to­vých zjevení. Zá­zrak je umí­ráč­kem svět­ských vášní. Neustupovat před du­chem to­ho­to světa. Zá­zrač­ná uzdravení v Lur­dech i Fa­ti­mě. Odvážně vy­dá­vej­me svě­dec­tví. Porozumíme vzkazu?

Svět za oponou: Pra­vos­t a prav­di­vos­t Kris­to­vých zjevení. Zá­zrak je umí­ráč­kem...

Na začátek stránky