Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Svobodné Maďarsko dál dráždí německý Brusel: Weber ve stopách Goebbelse. Ruský mindrák dědiců Říše. Kdo je tu bezpečnostním rizikem? Piráti dle téhož vzoru: Umlčet! Zakázat tu špínu! To už tady také bylo. A převrat to nezměnil

Svobodné Maďarsko dál dráždí německý Brusel: Weber ve stopách Goebbelse. Ruský mindrák dědiců Říše. Kdo je tu bezpečnostním rizikem? Piráti dle téhož vzoru: Umlčet! Zakázat tu špínu! To už tady také bylo. A převrat to nezměnil

2. 8. 2024

Tisk článku

Zdeněk Koudelka si všímá nervozity bruselské věrchušky, která má hrůzu ze stále svobodnějšího jednání Budapešti a chtěla by umlčet hlas svobody, právě tak jako na námořní vrahy a lupiče se odvolávající vládní politická strana

Joseph Goebbels byl ministr a mistr propagandy Hitlerovy německé Říše. Charakterizuje jej výrok: „Stokrát opakovaná lež se stává pravdou." Vzpomněl jsem si na to při nejnovějším útoku Bruselu na Maďarsko.

pp

Starý "ruský mindrák" dědiců Říše

Předseda Evropské lidové strany Němec Manfred Weber chce odvetu proti Maďarsku, protože umožnilo pracovat na svém území občanům Bosny a Hercegoviny, Severní Makedonie, Běloruska, Moldavska, Černé Hory, Ruska, Srbska a Ukrajiny. Je svrchovanou věcí každého členského státu Evropské unie, zda moc umožní pracovat na svém území občanům nečlenských států Evropské unie.

Weberovi vadí především občané Ruska a Běloruska, straší vnějším nepřítelem a možnými špiony, obdobně jako se u nás strašilo za Hitlerovy okupace a totalitního režimu.

Weber je Němec a patří do politického tábora CDU/CSU, ze kterého vyšla i kancléřka Angela Merklová. Ta svým výrokem: „Zvládneme to.“, otevřela Německo i ostatní státy Evropské unie milionům nelegálních migrantů a neptala se Maďarska, ani nás. Nikoho. A nezvládla to.

Kvůli Merklové, Weberovi a Bruselu proudí řadu let miliony lidí, o jejichž identitě nic nevíme, do států Evropské unie. Mnozí se prohlašují za děti, aby měli vyšší sociální a právní ochranu, byť jsou zjevně ve věku dospělých mužů. Přišli ne aby se přizpůsobili zdejší kultuře a právu, ale abychom my  se přizpůsobili jim.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

PPTV uvádí v pořadu Alfa a Omega rozhovor Petra Hájka s Jiřím Karasem, bývalým velvyslancem v Bělorusku a odpůrcem zabíjení nenarozených. Názorově pevný muž, který si pravoslavné (ale zčásti též katolické) Bělorusko zamiloval, nám pootevře několik oken, jež jsou u nás pevně zavřena - abychom neviděli a neslyšeli...

Sledujte v sobotu 3. srpna od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Maďarsko? Ne, Německo!

Weber považuje za bezpečnostní riziko řádově pár stovek pracovníků z Ruska a Běloruska v Maďarsku, kteří přicházejí především v souvislosti s ruskou stavbou maďarské atomové elektrárny. Ti musejí prokázat svou totožnost platnými doklady, tedy jsou tam legálně.

Mlčí však o bezpečnostním riziku, jež představují miliony ilegálů, kteří přicházejí bez dokladů nebo s padělanými doklady, a mezi nimiž jsou bojovníci z různých válek na Blízkém a Středním Východě. Kvůli Weberovi a jemu podobným tak současně mizí důvěryhodnost bruselských institucí. Protože to, že něco překrucuje Weber, neznamená, že to lidé nevidí. Stokrát opakovaná lež se pravdou nestane.

Bylo to Maďarsko, které bránilo své hranice, a tím i hranice Evropské unie před skutečně nebezpečnou masovou migrací z Blízkého Východu. Ne Maďarsko, ale Německo je problém pro bezpečnost Evropy. Při čtení Weberových slov jsem si vzpomněl na výrok z křesťanských evangelií: Třísku v oku bratra svého vidíš, ale trám v oku svém ne.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Demokracie podle Pirátů

Na CNN Prima proběhl 31. 7. 2024 duel europoslanců Ondřeje Dostála za Stačilo! a Pirátky Markéty Gregorové. Řeč měla být opět o tom, že Maďarsko umožní zaměstnat v Maďarsku občany Bosny a Hercegoviny, Severní Makedonie, Běloruska, Moldavska, Černé Hory, Ruska, Srbska a Ukrajiny. Jenže se to změnilo v souboj o svobodu slova.

Rozčílená Gregorová nazvala svého oponenta, klidně a kultivovaně se vyjadřujícího Ondřeje Dostála „proruskou špínou“. To je klasický klacek na protivládní kritiky, pro nějž platí úsloví: „Komu docházejí argumenty, sahá po klacku“

Při nactiutrhačných slovech Gregorové jsem si vzpomněl, jak termín špína užívali vůči svým názorovým odpůrcům němečtí nacisté či naši držitelé moci v 50. letech 20. století. Ovšem v politické diskusi již dnes máloco překvapí. Samo o sobě by to stálo snad jen za komentář: „Co se škádlivá, to se rádo mívá.“.

Za daleko větší pozornost však stojí následující slova Gregorové, kterými chtěla Ondřeje Dostála umlčet :„Co si to dovolujete tohlencto říkat ve vysílání!“ A moderátorovi vyčetla, že televize Prima vůbec zve europoslance Dostála do vysílání.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Všichni jsou to piráti

Gregorová tak vyjádřila nejen svou podstatu, ale i podstatu pirátského myšlení vůči oponentům. Volá po tom, aby se demokraticky zvolení politici, což europoslanec Ondřej Dostál bezpochyby je, nesměli svobodně vyjadřovat v televizích. Volá po tom, aby i soukromé televize zvaly jen politiky, které příslušníky vládní věrchušky nebudou rozčilovat. Prostě známé volání "liberálních demokratů" po cenzuře.

Piráti jsou strana, která se názvem hlásí k námořním vrahům a lupičům. Nikdy by mne však nenapadlo omezovat její veřejné projevy. Oni ale mají vpravdě "pirátské myšlení". Myšlení totalitní, které se neprojevilo od vládní pětikoalice poprvé.

Ostatně největším cenzorským zásahem, byla iniciace vlády Petra Fialy, když v únoru 2024 vypnuli vládě nepohodlné weby. Když vidím pokračování snah vlády Petra Fialy i Markéty Gregorové cenzurovat opozici, vidím v tom přímé ohrožení svobod z listopadu 1989.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Dva v jednom: Všichni to vědí, a lžou. Buď tupou politickou korektností, nebo mlčením. Okamura právě udělal krok správným směrem. Proto tak řvou. Ještě Stačilo! je OK. Motorista Turek je ale podvod. Jo a Kartágo musí být zničeno!

Dva v jednom: Všichni to vědí, a lžou. Buď tupou politickou korektností, nebo mlčením....

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela ovládla všechny sféry společnosti. Každý bojuje s každým o západní peníze do vlastních kapes. Se Zelenským vstříc katastrofě. Oběste se, Jidášové!

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela...

NEJČTENĚJŠÍ

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých kapes. Doznání syna ukrajinského esesáka: Snil jsem o tom vjet na tanku do Ruska! Tak vypadají vlhké sny banderovců. Západ tleská

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých...

Na začátek stránky