Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

5. 9. 2024

Tisk článku

Rostislav Iščenko zjišťuje, že rozklad ukrajinské morálky ještě paradoxně zvyšuje odhodlání již v podstatě poražených napáchat co nejvíce bolesti nejen kolem sebe, ale přenést ji na celý svět - protože jen tak se komplex poraženého rozplyne ve všeobecném Armagedonu

Jižní úsek doněcké fronty z ukrajinské strany připomíná cedník: na některých místech se jednotlivé jednotky snaží udržet. To funguje na těch místech, kde ruské ozbrojené síly nepovažují za důležité útočit. Ale obecně je fronta plná děr a ukrajinská armáda přešla od pokusů o organizovaný ústup na neuspořádaný útěk.



Kyjevské úřady nemají prakticky žádnou šanci tento útěk na levém břehu Dněpru zastavit. Každou hodinu jich je méně a méně. Po téměř roce bez pohybu se fronta přesunula poblíž Kupjanska. Kyjevská armáda (OSU) již nemůže odolávat tlaku, což znamená, že mohou brzy uprchnout i ti v severním sektoru. Pochybuji, že jim zbude dostatek fatalistů, aby naverbovali alespoň plnohodnotnou charkovskou posádku. Je velmi pravděpodobné, že milionové město bude předáno stejným způsobem, jako je nyní předáváno město patnáctitisícové.

Na prahu katastrofy

Nastal úplný morální kolaps OSU, který jsme už dlouho předpovídali. Naverbovaní ztratili vůli vzdorovat. Přeživší chtějí přežít. Kyjevu se tato armáda rozpadá, a není kde naverbovat novou.

Přesto mají špičky režimu naoko výbornou náladu - a především dál mezi sebou zběsile bojují o zbývající finanční toky. Zelenskyj prosí Spojené státy, aby raketami dlouhého doletu zasáhly Moskvu, Petrohrad a Nižnij Novgorod. A hrdlořezové včetně těch zahraničních, kteří vtrhli do pohraničních vesnic Kurské oblasti, zabíjejí civilisty beze stínu svědomí, i když naprosto dobře chápou, že prohráli - a už ani neváhají říci to na kameru a dát to na internet.

Jak je možné rozmnožovat zločiny na prahu katastrofy vlastního státu? Zvláště když vítězové již slíbili soud, který bezesporu přijde. Ne každému se podaří kapitulovat. V bitvě není čas zjišťovat, kdo je zralý na kapitulaci a kdo ještě bojuje.

Situace vyžaduje, aby ukrajinští politici a vojenský personál odčinili existující hříchy a nepáchali nové zločiny. Ale jednají v rozporu s logikou. Dospělo to do bodu, kdy Američané již veřejně říkají kyjevským elitám požadujícím rakety, že nechtějí bojovat s Ruskem, protože takový konflikt může kdykoli přerůst v jaderný. A banderovci jsou překvapeni: "Jak to, že nechcete jadernou válku?"

NENECHTE SI UJÍT!

 pp

Co je zázrak? Jak jej odlišit od magie a dalších temných metod? Jak pochopit jeho význam, pokud se s ním setkáme? PPTV uvádí v pořadu Alfa a Omega rozhovor Petra Hájka s historikem a publicistou Radomírem Malým o nepochybných i "věděcky" prokázaných zázracích, znamenich, a racionálně nevysvětlitelných úkazech, jež  po tisíciletí dodnes vstupují do našeho světa.

 Sledujte v sobotu 7. září od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Vraždit až do konce

Spojené státy si zjevně již uvědomily, že Kyjev je ve věci protiruských provokací připraven jít mnohem dál, než by si současné americké vedení přálo. Jenže čím méně času Ukrajině zbývá, tím aktivněji se kyjevské úřady snaží převzít iniciativu a rozšířit válečný prostor do Evropy.

Někteří zvláště naivní Bruselané - v absurdní naději, že se jich to nijak zvlášť nedotkne - podporují myšlenku zintenzivnění konfrontace s Ruskem. Někteří jsou proti. Ale hrotící se kyjevská věrchuška je bezohledně připravena na cokoli. Bylo by pochopitelné, kdyby tak jednala jen elita - doufající, že se ukryje na Západě a bude spokojeně žít z ukradených miliard. Jenže i někteří obyčejní vojáci OSU dál mučí vězně a zabíjejí civilisty. Přitom mnozí pocházejí ještě ze SSSR, protože Ukrajina masově posílá lidi nad 50 let a starší na frontu.

Přitom, jak řečeno výše, naprostá většina obyčejných vojáků v prchající armádě chápe, že je to konec, ale válečné zločiny provádí snad ještě více než v roce 2014, kdy zpitomnělí propagandou mnozí opravdu věřili ve vítězství.

Mnoho banditů se chová velmi podobně, protože si uvědomuje, že v okamžiku volby udělali špatnou sázku - ale není cesty zpět. Toto chování není ojedinělé. Němci také pokračovali v zabíjení vězňů koncentračních táborů ještě ve chvíli, kdy slyšeli kanonádu blížící se fronty a někdy i věděli, že Rudá armáda nebo západní spojenci jsou pár kilometrů daleko, a do tábora vstoupí za půl hodiny nebo za hodinu.

Mentalita zločinců

Takový sadismus na poslední chvíli je dán tím, že člověk, jenž si uvědomil škodlivost své volby, kterou pro sebe kdysi učinil, se nechce smířit s tím, že se během pár minut otočí z pána a správce cizích životů do třesoucího se tvora. A tuto jeho hanbu uvidí i ti, nad nimiž se ještě nedávno povyšoval.

Vidí a chápe, že čekají na své osvoboditele, že také ví, co se vědí, co se brzy bude dít, jak se budou měnit role. A tehdy v záchvatu bezmocného vzteku začne zabíjet, jen aby prodloužil svou neomezenou moc nad životem a smrtí. Aby zabránil lidem, kteří již dýchají vzduch svobody, aby si tuto svobodu užili, zatímco on klesne na samé dno společenského žebříčku. Ve skutečnosti se v poslední minutě své dominance mstí lidem za omyl své volby, za svou porážku a za jejich vítězství.

Na Ukrajině tímto komplexem trpí režim jako celek, jeho struktury a na západě země dokonce i miliony obyčejných občanů. Rozdíl je pouze v tom, že ti "běžní" mohou pouze zabíjet své nedostatečně ukrajinizované sousedy, aby se neradovali z návratu do Ruska. A na resortní úrovni mohou vyčistit věznice od politických vězňů a zabíjet beneficienty budoucího vítězství. Představitelé státu právě proto mluví o raketách dlouhého doletu a provokuje jadernou válku.

Ne že by se vůbec nebáli, ale je to zvláštní druh strachu. Nižší než hněv na ty, kteří mají větší štěstí při své volbě. Tento druh lidí nevěří, že si někdo může vybrat na základě svých názorů. Jsou si jisti, že jejich protivníci jsou stejní jako oni a usilují pouze o osobní blaho. Soupeři se ukázali být chytřejší, bystřejší a vítězství bude jejich. Užijí si to a budou si dělat legraci ze včerejšího mistra života, který, jak se ukázalo, udělal chybu volby.

Ale teď ještě stále má moc ač se brzy uvidí, jak se jejich nálada změní, když se z dálky již blíží kolony osvoboditelů. Proto se osvobození nesmějí dožít. Proto je teď zabije.

Syrský a Zelenský, kteří dávají rozkazy masivně ostřelovat Kursk a Belgorod a střílet civilisty na hranici Kurska, si to myslí. Voják provádějící tyto rozkazy si myslí totéž. A generál SBU, který připravuje represálie proti politickým vězňům zadržovaným tajnou službou, si to myslí též.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Nebezpečí

Ti zločinci samozřejmě nezabijí všechny. Ale udělají vše, co je v jejich silách, aby jich pozabíjeli mnoho. Sami se ovšem budou snažit přežít. Ve vězení budou psát "paměti" za vysoké honoráře ze Západu.

Už před deseti lety, když si pučisté teprve zvykali na kyjevské úřady, jsem napsal, že pro ty naše lidi, kteří budou čekat na osvobození, bude nejtěžší přežít poslední dny a hodiny nacistické moci. Z okna už uvidí na dvoře svého domu ruské tanky, ale v tuto chvíli je prchající ukrajinští banderovští démoni zabijí přímo v jejich bytě, aby se z vítězství neradovali.

Ve skutečnosti jsou ještě mnohem nebezpečnější. Lidé jako Zelenskyj, kteří se stali závislými na moci a nyní ji ztrácejí, obvykle jednají podle zásady „nenechat se nikým dostat“. Je samozřejmě dobře, že nemají vlastní jaderné zbraně, ale špatné je, že i bez nich lze zorganizovat rozsáhlou katastrofu s hekatombami mrtvých.

Zelenskyj se přece od prvního dne Speciální vojenské operace snaží donutit Západ, aby za kyjevský režim bojoval zcela otevřeně. A tyto pokusy neopustil. Neděsí jej ani jaderná apokalypsa. Je to jeho pomsta světu za vlastní bezvýznamnost.

Zelenskyj a jeho gang, kteří již ztratili svou lidskou podobu, představují dnes nebezpečí pro celý svět.

Čím méně času budou mít na uskutečnění svých pekelných plánů, tím větší šance, že svět v peklo nepromění.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky