Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zatýkání vlastenců v Anglii: Zavřete všechny! Patriotům hrozí doživotí. BLM se vrací jako bumerang. Kobra proti Hydře. Robinson, Farage a Musk veřejní nepřátelé? Albánská mafie posílá do bojů zbraně. První dny občanské války?

Zatýkání vlastenců v Anglii: Zavřete všechny! Patriotům hrozí doživotí. BLM se vrací jako bumerang. Kobra proti Hydře. Robinson, Farage a Musk veřejní nepřátelé? Albánská mafie posílá do bojů zbraně. První dny občanské války?

8. 8. 2024

Tisk článku

Maroš Šolc si všímá eskalující situace v Anglii, kde se protesty proti vražedné kriminalitě imigrantů stále více mění v pouliční boje vlastenců s imigrantskými oddíly podporovanými novou levicovou vládou, a země se tak mění v regulérní válečnou zónu počínající občanské války

Ze staré ctihodné Anglie se pro vlastní vládu stala společnost teroristů, chuligánů a hrdlořezů. Těmito výrazy označili britští vládní představitelé občany, kteří po masakru tří dětí povstali proti migrantům. Během následujících nepokojů bylo už zatčeno více než 370 osob.

Nikoli vrahům, ale vlastencům hrozí doživotí

Bezpečnostní složky urychleně připravují další a další věznice na příliv nových politických vězňů. Tvrdí, že na zvládnutí přílivu lidí, jejichž zadržení se očekává v průběhu následujícího měsíce, je zapotřebí minimálně dalších 500 míst. Za mříže se ovšem nedostávají migranti, kteří svým kriminálním chováním, násilím a vraždami vyprovokovali protesty. Zatýkáni jsou Britové, kteří přišli bojovat za právo klidně žít ve vlastní zemi. Premiér Keir Starmer dal jasně najevo, kdo je v tomto konfliktu poškozenou stranou:

„Všichni správně smýšlející (ten termín je přímo z Orwella, pozn. PP) lidé musí odsoudit násilí“ (ze strany demonstrantů). „Výtržníky čeká rychlá spravedlnost, policie, soudy a věznice jsou připraveny. Premiér současně vzkázal těm, kteří se obávají, že se stanou terčem útoků údajně kvůli své rase nebo náboženství, že „tento násilnický dav nereprezentuje naši zemi a my je postavíme před soud."

pp

Podle některých návrhů by se jednání protestujících mělo posuzovat jako terorismus, aby se za násilné výtržnosti uděloval místo pětiletého trestu doživotní trest odnětí svobody. Protestující získali aktivní podporu na sociálních sítích. Do dění se zapojují veřejně známé osoby, aktivisté, lídři občanské společnosti, odbory. Na síti se objevil i seznam advokátních kanceláří, adres odborníků na imigrační právo a poradenských organizací v celé Anglii. O tématu se intenzivně diskutuje především na síti X (dnes jediné relativně svobodné a necenzurované, pozn. PP), kde její majitel Ilon Musk napsal, že občanská válka v zemi je neodvratná.

Kobra proti Hydre

Výzvy k akci tak už viděli miliony lidí. Britské úřady teď budou monitorovat sociální média a postihovat ty, kteří údajně „podněcují násilí“. Scénář Black Lives Matter (BLM), kdysi napsaný pro USA, se přesunul na druhou stranu oceánu a testuje se na Anglosasech. Uvidíme, zda dojde k pokání, poklekávání a „španělské hanbě“ ve Spojeném království.

Had se konečně zakousl do vlastního ocasu. Spiknutí, které bylo připraveno pro Rusko. Teroristický útok v moskevském Crocusu, který spáchali migranti, a jehož cílem bylo nejen vraždění, ale především vyvolání nepokojů v hlavním městě, se plně rozvinul ve Spojeném království.

Tento týden bude v Británii horký. Aktivisté z Ligy na obranu Anglie načrtli seznam přibližně 30 migračních center po celé zemi, která chtějí napadnout. Vzhledem k údajné bezradnosti policie připravují asijští a afričtí migranti vlastní bojové oddíly, které se chystají postavit vlastencům.

Starmer zorganizoval dvě mimořádná setkání krizového centra známého jako Cobra. List The Times v této souvislosti přinesl tento obrázek:

pp

Zajímavé, koho zde zobrazují jako hlavy oné "hydry": Takzvaně krajně pravicového lídra Robinsona, internetovou hvězdu Andrewa Tatea, lídra Reformní strany Spojeného království Nigela Farage a miliardáře Ilona Muska.

Co se to děje? Kde je Putin? Vždyť když nepokoje začaly, britská média - a především právě "vládní" The Times - okamžitě bájila o "ruské stopě". Že by na to zapomněla? Nebo si to schovávají, až opravdu půjde do tuhého?

Albánská mafie zbrojí

List The Sun naopak píše o tom, že je to albánská mafie, kdo intenzivně pašuje zbraně z Albánie do Spojeného království: „Skrýš zbraní určených pro gangy v ulicích Británie, byla objevena poté, co policie rozbila gang pašeráků zbraní. Mezi 25 střelnými zbraněmi byly pistole Glock a samopaly Kalašnikov, určené albánským gangům, které v Londýně vedou válku o drogový trh a prostituci. Albánská policie zjistila, že zbraně byly připraveny k odeslání, když ozbrojení a maskovaní policisté vtrhli do domu na předměstí hlavního města Tirany.

Albánská policie ve spolupráci s britskou Národní kriminální agenturou po objevení skrýše zbraní zatkla pět osob v rámci probíhajícího vyšetřování. Tři Albánci ve věku 21, 44 a 62 let byli obviněni z mezinárodního pašování zbraní. Další tři jsou stíháni na svobodě. Dodávka, bílý mercedes registrovaný ve Spojeném království, se měla plavit trajektem do italského přístavu Ancona, vzdáleného dva dny jízdy od Spojeného království.“

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Sklízejí svou dračí setbu

Velká Británie se pro albánskou mafii stala po Německu nejžádanější zemí a zcela ovládla britský trh s kokainem. V pronajatých sídlech a zámcích vznikají plantáže marihuany. Britové dokonce uvažovali o tom, že Albáncům zakážou žádost o azyl. Ani vyhoštění hlavních albánských migrantů však nepomůže, neboť je jich v zemi příliš mnoho. Podle odhadů přišlo v roce 2022 do Spojeného království z Albánie přibližně 14 000 lidí a stále jich přibývá.

Minulý týden se ukázalo, že albánský velvyslanec ve Spojeném království je nelegální migrant. Uran Ferizi se do Británie dostal ilegálně na korbě nákladního auta, které překročilo hranice pravděpodobně přes Eurotunel. Británie však byla jednou z prvních zemí, které uznaly Kosovo, a roky podporovala (a podporuje) albánské ozbrojence. V britském parlamentu je poměrně mnoho proalbánských lobbistů. Britové nyní sklízejí vlastní dračí setbu.

Půda pro ještě mnohem krvavější sklizeň je připravena.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky