Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dobrou chuť, milé české rodiny: Brzy budete mít k obědu brouky a mléko z much. A na chleba z cvrčků namažete dětem máslo z oxidu uhličitého. Není za tím jenom zločinec Gates. Nechybí ani Fiala! Vždyť na vše dohlíží Pentagon

Dobrou chuť, milé české rodiny: Brzy budete mít k obědu brouky a mléko z much. A na chleba z cvrčků namažete dětem "máslo" z oxidu uhličitého. Není za tím jenom zločinec Gates. Nechybí ani Fiala! Vždyť na vše dohlíží Pentagon

8. 8. 2024

Tisk článku

Karel Bek přináší text blogerky Slovanky o dramatických krocích, jež nám mají vnutit geneticky upravený hmyz jako náhražku potravy, protože tu přirozenou jsou vrazi civilizace odhodláni zničit - spolu s českým zemědělstvím a námi všemi, jak zjistíte v sobotu z rozhovoru Petra Hájka se Zdeňkem Jandejskem

To, že Bill Gates sponzoruje značnou škálu firem, které se soustřeďují na výrobu umělých potravin, jistě víte. Mimo jiné financoval výrobu umělého masa, mléka i vajec. Nicméně ve středu jeho zájmu je dlouhé roky také hmyz – a to dokonce i geneticky modifikovaný, jehož vývoj sponzoruje také DARPA – organizace spadající pod Pentagon. 

ROZHODNĚ SI NENECHTE UJÍT!

Rozhovor Petra Hájka se Zdeňkem Jandejskem o záměrnému vládním ničení zemědělských podniků podle smlouvy, kterou tajně podepsala, tedy i potravinové samostatnosti naší země jako součásti připravovaného hladomoru - a v této souvislosti i o zdravotním nebezpečí potravin z hmyzu -

Bude PPTV vysílat v sobotu 10. 8. 2024 - a sledovat jej můžete i kdykoli poté.

Hmyz pro lidskou spotřebu – který má podle globalistů spolu s dalšími cgemicky vyrobenými umělými produkty nahradit maso a další přirozené zdroje bílkovin – bude geneticky upravován a nebude mít mnoho společného se svojí přirozenou předlohou.

Už to jede, dobrou chuť!

Spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates pumpuje miliony dolarů do úsilí zaplavit lidské zdroje potravin hyper-zpracovanými produkty vyrobenými z „geneticky modifikovaného hmyzu.“

Gates a jeho nadace investovali do vývoje produktů a zároveň tlačili na americké regulační orgány, aby otevřely stavidla pro „potraviny“ na bázi hmyzu, které se budou prodávat v amerických obchodech.

Plán však není nový, protože Gates již více než deset let tlačí na to, aby lidé jedli brouky. V roce 2012 vytvořila Nadace Billa a Melindy Gatesových projekt s názvem „All Things Bugs.“ Podle Gatese se projekt snažil „vyvinout nový potravinářský produkt vyrobený z hmyzu k léčbě podvýživy u dětí z oblastí světa postižených hladomorem.“

Od té doby společnost expandovala do vývoje geneticky modifikovaného hmyzu. Vývoj těchto produktů pokročil s pomocí Ministerstva obrany USA (DOD).

Regulační orgány v různých zemích světa, včetně EU či Singapuru, nedávno vydaly schválení pro konkrétní potraviny na bázi hmyzu (v EU jde zatím o 4 druhy hmyzu, další jsou ve schvalovacím procesu). V USA neexistuje žádný zákonný schvalovací proces ani jednoznačný zákaz hmyzu pro lidskou spotřebu. Výsledkem je, že potraviny obsahující hmyz již pronikly do americké potravinové nabídky.

Hmyz se ke spotřebitelům v USA dostává v různých formách, jako jsou cvrčci a kobylky v proteinových tyčinkách nebo proteinových koktejlech.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Genetické úpravy

Kromě toho, že se hmyz prodává v obchodech s potravinami a restauracích, je také propagován jako krmivo pro domácí zvířata a přísada do krmiv pro zvířata.

S několika americkými regulačními překážkami, se kterými je třeba se potýkat, investoři jako Bill Gates a giganti Big Food, jako je Tyson Foods, také začali investovat do startupů s „alternativními proteiny“.

Od svého spuštění v roce 2012 se All Things Bugs financovaný Gatesem rozšířil do vývoje geneticky modifikovaného hmyzu. Společnost také obdržela finanční prostředky od daňových poplatníků od Agentury pro pokročilé obranné výzkumné projekty (DARPA) DOD. „Používáme úpravy genů CRISPR/Cas9 a další metodiky k vývoji základních technologií pro tvorbu hmyzu jako nového biologického zdroje,“ uvádí společnost.

DARPA je výzkumná a vývojová agentura DOD. All Things Bugs uvádí, že zatímco hmyz je „velmi udržitelným zdrojem bílkovin,“ tak inovuje, aby se z něj stala využitelná komodita pro potravinářský průmysl.

Máslo z oxidu uhličitého 

V prohlášení o projektu Claire Robinson, šéfredaktorka GMWatch, uvedla:

„U všech GMO [geneticky modifikovaných organismů], včetně hmyzu, je životně důležité, aby byly před uvedením na trh podrobeny hodnocení rizik pro zdraví a životní prostředí.

„To zahrnuje testování na přítomnost patogenů, možných alergenů a látek, které mohou být pro člověka toxické. Pak musí být pro spotřebitele jasně označeny.“

Zdá se, že Gatesovy investice do produktů na bázi hmyzu jsou součástí širší strategie investování do „alternativ“ k potravinám živočišného původu pro spotřebitele.

V únorovém příspěvku na blogu Gates uvedl, že investoval do Savoru, startupu vyrábějícího máslo z oxidu uhličitého a vody. Snaha o vytvoření falešného másla bez mléčných výrobků je součástí širokého Gatesova plánu na odstranění zemědělství.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Mléko z larev much

V roce 2020 společnost Breakthrough Energy Ventures, založená Gatesem, investovala do Nature’s Fynd, startupu vyrábějícího potraviny obsahující bílkoviny na bázi hub. V roce 2022 udělila Gatesova nadace Nature’s Fynd grant ve výši 4,76 milionu dolarů.

Nedávno se ukázalo, že Gates investuje do produktu nazvaného „maggot milk.“ To je nabízeno jako „alternativa“ mléčných výrobků, které se vyrábí z larev much.

Národní vědecká nadace (NSF) vlády USA se také podílí na využití hmyzu jako potravy prostřednictvím financování Centra pro udržitelnost životního prostředí prostřednictvím chovu hmyzu (CEIF).

CEIF, který byl založen v roce 2021, se snaží vyvinout nové metody pro použití hmyzu jako krmiva pro hospodářská zvířata, drůbež a akvakulturu.

Nemysleme si, že je to věc daleké budoucnosti, která se nás netýká. V sobotním podvečerním rozhovoru Petra Hájka s českým zemědělcem, podnikatelem a velkým bojovníkem za českou potravinou soběstačnost inženýrem Zdeňkem Jandejskem, se tomu budeme věnovat velmi konkrétně. Včetně toho, jak nám Fialova vláda už doslova usiluje o zdraví a životy.

Zdroj.

 

Tagy článku

Doporučujeme

Další rána klimatické lži: Významní vědci vyvracejí mýtus o oteplování způsobeném člověkem. Klima je nejlepší ve známé historii. Více sodovkového plynu, více levnějších potravin. Fosilní paliva jsou OK. Kdo chce katastrofu?

Další rána klimatické lži: Významní vědci vyvracejí mýtus o oteplování způsobeném člověkem....

Zbabělci se nezastaví: Všichni ze stejné mafiánské líhně. Motoristé, TGM a euro-negroidní vlastenci? My chceme válku! Scholz chce naopak jednat s Putinem. Speciál o podvodu 9/11. Nejmocnější hlas. Sleduje Trump Protiproud?

Zbabělci se nezastaví: Všichni ze stejné mafiánské líhně. Motoristé, TGM a euro-negroidní...

NEJČTENĚJŠÍ

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých kapes. Doznání syna ukrajinského esesáka: Snil jsem o tom vjet na tanku do Ruska! Tak vypadají vlhké sny banderovců. Západ tleská

Charkov pod palbou: Nová kvalita v nové situaci. Zelenského gang se rve o prachy do svých...

Na začátek stránky