Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zelenský šlápl na hrábě: Sebevražedný krok před kapitulací? Nebyl by první. Už i západní protektoři kyjevského režimu krčí rameny. Cynické plýtvání lidmi i technikou. Učil se u u císaře Viléma II? Nebo u Hitlera? Sundá jim pásky Azova?

Zelenský šlápl na hrábě: Sebevražedný krok před kapitulací? Nebyl by první. Už i západní protektoři kyjevského režimu krčí rameny. Cynické plýtvání lidmi i technikou. Učil se u u císaře Viléma II? Nebo u Hitlera? Sundá jim pásky Azova?

9. 8. 2024

Tisk článku

Kirill Strelnikov soudí, že přeshraniční teroristický výpad kyjevského režimu je předem odsouzen k neúspěchu - a porovnává tento zoufalý krok s (ne)slavnými konci velkých válek minulého století

Ukrajina udělala před blížící se kapitulací zoufalý skok přes hranice do Ruska v Kurské oblasti. Propagandistický výpad nyní přitahuje zvýšenou pozornost - v Rusku i v zahraničí - což byl nepochybně hlavní důvod, proč k němu došlo.

Současně to přineslo logické rozdělení "sfér odpovědnosti": Ruská armáda a speciální služby likvidují oddíly ukrajinských sebevrahů na "starém" ruském území (počítají se už na stovky), zatímco západní média a řada vysoce respektovaných ruských gaučových kanálů "s plnou znalostí věci" svorně uvažují o povaze dalších plánů Kyjeva a hledají zainteresované a viníky.

Nutno přiznat, že hloubka těchto "analýz" ztrácí v boji o umyvadlo a gumového kačera dech na plné čáře.

ROZHODNĚ SI NENECHTE UJÍT!

Rozhovor Petra Hájka se Zdeňkem Jandejskem o záměrnému vládním ničení zemědělských podniků podle smlouvy, kterou tajně podepsala, tedy i potravinové samostatnosti naší země jako součásti připravovaného hladomoru - a v této souvislosti i o zdravotním nebezpečí potravin z hmyzu.

Pořad bude PPTV vysílat v sobotu 10. 8. 2024 - a sledovat jej můžete i kdykoli poté.

Na straně západních protektorů rozpaky

Jen pro zajímavost ocitujme pár "expertíz odtamtud":

CNN: "Mohlo by jít o pokus odvést ruské síly z jiných oblastí. Na pozadí negativního vývoje na kyjevské frontové linii by úspěšná invaze mohla pomoci pozvednout morálku ukrajinských vojáků a civilistů."

Reuters: "Boje u vesnice Sudha přicházejí v kritickém okamžiku války. Ukrajina ztrácí území a Kyjev se obává, že americká pomoc může vyschnout, pokud Donald Trump vyhraje listopadové volby. Možná se tak snaží získat co nejsilnější vyjednávací pozici a ukázat Západu, že je stále schopen vést velké operace."

The Sun: "Účelem ukrajinské invaze může být vyvolání nejistoty, aby Rusko odklonilo lidské zdroje k obraně svých hranic."

NBC: "Nabízí se otázka: proč Ukrajina vtrhla na ruské území s pravidelnou armádou v době, kdy krvácí na východním sektoru fronty. Kyjev možná jen potřebuje 'dobré zprávy' pro místní publikum nebo aby se dostal na titulní stránky novin na Západě. Vzhledem ke složité situaci u Pokrovska a Torecka by to však mohlo Ukrajině v delším časovém horizontu spíše uškodit než prospět."

The New York Times: "Vojenští analytici tvrdí, že útok by mohl být pokusem stáhnout ruské jednotky z fronty a zmírnit tlak na ukrajinské síly, které se snaží zadržet drtivý postup Moskvy. Avšak z operačního a strategického hlediska útok nedává smysl a zdá se, že je jen kolosálním plýtváním lidmi a zdroji potřebnými jinde."

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Drsný konec?

Může chvíli trvat, než pochopíte motivy vzteklého psa zahnaného do kouta a snažícího se kousnout. Nejbezpečnější je jednoduše ho zastřelit - což nyní dělá ruská armáda.

Valerij Gerasimov, náčelník Generálního štábu to na setkání s prezidentem Vladimirem Putinem řekl stroze: "Postup ukrajinských ozbrojenců do Ruska směrem ke Kursku byl zastaven. V současné době vojska skupiny "Sever" pokračují v ničení nepřítele v pohraničních oblastech. Operace bude ukončena porážkou nepřítele a opětovnou stabilizací státní hranice."

Je příznačné, že vítězná TikTok-videa Ukrajinců z ruského území se radikálně liší od situace: Ve 23 obcích Sumské oblasti (hraničící s Kurskou oblastí Ruska) byla včera vyhlášena povinná evakuace obyvatelstva. Pes ví, čí maso sežral a jaká bude pánova reakce.

Na skutečných motivech a mazaných plánech kyjevské kamarily (i kdyby nějaké existovaly) prostě vůbec nezáleží. Osud ozbrojenců má jen jeden konec - a ten bude hodně drsný.

Šlápnout na hrábě

Stejně jako pilní žáci všech těch, kteří se kdy snažili porazit Rusko a celý svět, kyjevská vláda poslušně opakuje báječný nápad s dupnutím na hrábě - což nevyhnutelně ješt urychluje její katastrofální konec. V tomto ohledu sebevražedný útok ukrajinských jednotek bolestně připomíná poslední vlny agónie nejprve císařského a poté nacistického Německa.

V závěrečné fázi první světové války nemělo už Německo vůbec žádnou šanci - a kapitulace byla jen otázkou času. Císař Vilém II. však přišel s geniálním plánem: Zahájit silný soustředěný úder, který by dosáhl Paříže a "vylepšil tak jeho budoucí vyjednávací pozici".

Operace nazvaná "Kaiserschlacht" ("Bitva o císaře") z března 1918 v první fázi přinesla určité úspěchy (dosažení Remeše). Zázrak se však přirozeně nekonal a do srpna byla německá vojska bez zlepšení vyjednávacích podmínek zatlačena zpět do původních pozic. O tři měsíce později císař podepsal kapitulaci - přesně podle podmínek nepřítele.

K podobnému "průlomu zoufalství" sáhl Hitler v březnu 1945. Wehrmacht zahájil poslední pokus o velkou ofenzivu proti sovětským vojskům ve druhé světové válce (tzv. Bitva u Balatonu).

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Den poté

Tím vyvolal rozsáhlou a rychlou ofenzívu sovětských vojsk mezi Vislou a Odrou, jež definitivně vrhla 3. říši na okraj propasti. Bylo zřejmé, že zbývajících 60 - 70 kilometrů k Berlínu překoná Rudá armáda jedním rázným skokem.

A tehdy "geniální vojevůdce" Hitler vymyslel "mazaný plán": rozbít útvary Rudé armády (včetně bulharských a jugoslávských) překvapivým útokem a soustředit nejpřipravenější formace na území jižního Německa, Rakouska, části Maďarska, Československa a alpských oblastí severní Itálie, aby tam vytvořil "alpskou pevnost".

Protože Hitler kontroloval dvě zbývající ropné oblasti v Maďarsku a ve východním Rakousku k zásobování armády pohonnými hmotami, plánoval tam zůstat co nejdéle - aby si prý vymohl co nejlepší podmínky pro "čestný mír" (Zelenský Hitlerův termín "Spravedlivý mír" doslova opakuje) s ohledem na určité rozpory mezi SSSR a západními spojenci.

V důsledku překvapivého útoku postoupili nacisté o 30 kilometrů k Budapešti, ale prolomit frontu se jim nepodařilo. Útok byl zastaven, "elitní jednotky" z větší části zničeny a hlavně morálně zlomeny. A Hitler? Nařídil vojákům a důstojníkům 6. tankové armády SS, která vedla hlavní úder, aby si sundali čestné pásky s jeho jménem.

Šestnáctého března, den poté, co Hitlerův "zoufalý útok" selhal, začala sovětská ofenziva na Vídeň. Po 54 dnech přestalo Hitlerovo Německo existovat a nad Říšským sněmem zavlála vlajka vítězství.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky