Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
O sviních a lidech: Vzal si Foltýn příklad z Řeporyjí? Šlehnul si? Jakou nám chystají karanténu? U Kurska stovky vojáků NATO. A jednotky Kyjeva vycvičené v Británii. Začíná to? Čekali jen na konec OH? My jsme připraveni

O sviních a lidech: Vzal si Foltýn příklad z Řeporyjí? Šlehnul si? Jakou nám chystají karanténu? U Kurska stovky vojáků NATO. A jednotky Kyjeva vycvičené v Británii. Začíná to? Čekali jen na konec OH? My jsme připraveni

11. 8. 2024

Tisk článku

Petr Hájek vidí ve Foltýnových skandálních výrocích jen fialovský „signál“ o změně kvality války Západu proti Rusku, vysvětluje, komu teď půjdou po krku v první řadě a v této souvislosti prozrazuje malé protiproudní tajemství

Veřejný prostor v zemi s fialovým přísvitem obsazují vojáci. Je to logické. Nejhorší vláda v dějinách samostatné ČR s nejhorším premiérem i ve světovém porovnání ani nemá jinou možnost. Ostatně byl to právě zmíněný premiér, který nám již před několika roky oznámil, že jsme ve válce. Podle kontextu to tehdy vypadalo, že ji vyhlásil zemi, která nás nenapadla, ale pouze chtěla zabránit genocidě svých občanů v části jiné země, kde po krvavém státním převratu nacistická junta vraždí ruskojazyčné nepodvolené.

Nepochopili jsme hned, že tím Petr Fiala na prvním místě myslí válku proti vlastním spoluobčanům (nebo alespoň jejich významné části). Proti těm, kteří se po covidovém „tréninku“ nemínili podvolit faktu, že jejich země se opět stala protektorátem – tentokrát Německa jen nepřímo, přes Brusel (který je protektorátem Washingtonu). Vždyť sotva se Fiala po (podvodných) volbách ujal moci, horoval pro „zasypání příkopů“ v hluboce rozdělené společnosti.

Svině, příkopy a karanténa

Na znamení válečného stavu Fialova protektorátní vláda suspendovala chatrné zbytky občanských svobod – a „požádala“ soukromou firmu s příznačným názvem „NIC“, aby vypnula svobodná média – Protiproud na místě čelném. Aby tak znemožnila občanům přísun jiných informací než těch, které měla pod kontrolou: Od takzvaně veřejnoprávních (čili vládních) přes korporátní miliardářské (čili vládní) až po ty financované Sörösovými a obdobnými „nadacemi“ a na daňovými penězovody napájenými „nevládními“ (čili vládní).

Mezitím činí vláda vše pro to, aby se země, kterou má spravovat, stala cílem odvetného úderu jaderné velmoci. Jako aktivní účastník nevyhlášené války Západu proti Rusku dodává na Ukrajinu zbraně a cvičí vojáky junty. A podle všeho jsme na prahu „nové kvality“. Proto na scénu vstoupil nejprve šéf armády generál Karel Řehka, aby nám oznámil, že třetí světová válka je na dohled.

A hned po něm šéf vojenské policie v roli vládního „koordinátora strategické komunikace“, plukovník Otakar Foltýn. Na veřejném shromáždění placeném americkou ambasádou označil nepodvolené jako „svině“, které je třeba od zbytku společnosti oddělit hlubokými příkopy nebo karanténou.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 12. 8. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Byl „zhulený“?

Uprostřed dovolených za krásného letního počasí jako za starých časů (proto je má zlikvidovat grýndýl coby „klimatickou změnu“) tím nastala chvilka vzrušení. Přece jen – slovník premiérova a prezidentova přítele Řeporyjce zatím do oficiálního vyjadřování vládních představitelů pronikal spíše sporadicky. Jenže soustavné otevírání „Overtonových oken“ blátu vulgarit řeporyjským starostou posunulo „strategickou komunikaci“ vlády na novou úroveň.

Nejvíce viditelný (a slyšitelný) starosta za ODS však možná inspiroval Foltýna i v mimořádně přátelském vztahu k narkotikům. Poté, co jiná členka ODS, brněnská primátorka Markéta Vaňková předvedla na veřejném místě mládeži jak správně „nasávat lajnu“ kokainu (o jeho aplikaci konečníkem v podání STANové mafie ministra vnitra Rakušana ani nemluvě) – aniž se o ně zajímala Rakušanova policie – Pavel Novotný to v Řeporyjích dovedl k dokonalosti. Přímo svému zastupitelstvu oznámil, že má v kanceláři drogy.

To už nešlo úplně ututlat, a tak policie do Řeporyjí formálně zajela, aby tam samozřejmě nic podstatného nenašla. My jsme tím však přece jen o krůček dál: Nemluvil náhodou plukovník Foltýn ve Slavonicích „pod lajnou“? Nepřenechal mu ze svých bohatých zásob něco Řeporyjec? To by vysvětlovalo, proč vyzradil zjevně důvěrné informace z vlády o záměrném „hloubení příkopů“. Ty jsou ovšem už tak hluboké, že hloubit ještě dál, bude rachota pro rasa (to se v tomto případě strefili). Jiné je to ovšem s onou „karanténou“.

Střet je neodvratný

Co si pod tímto zjevně nechtěným „narkotickým únikem“ vládního úředníka představit? Nepochybně jen to nejhorší. Něco, proti čemuž jsou „karanténní výkony“ Babišovy vlády za tréninku během covidismu slabým čajovým odvarem.

Naznačuje to při „obraně Řeporyjsově“ věčný lovec funkcí, bývalý člen televizní rady Zdeněk Šarapatka ve svém vyjádření – jak jinak než pro vládní Seznam (miliardář Ivo Lukačovič v něm úprkem přebírá „kádry“ i nedostižnou prolhanost dosud vedoucího Zdeňka Bakaly v Respektu, Aktuálně a jeho dalších médiích): 

„Mimořádná doba omlouvá mimořádné prostředky,“ vysvětluje nám Šarapatka. „Foltýnova tvrdost k nim patří.  Plukovník, jenž dostal za úkol od vlády zatočit s ‚dezinfem‘, jim ve Slavonicích naložil notnou spršku za kolaboraci s ruským agresorem. Co pudí k vzteklému hemžení ruskou pátou kolonu a zdejší dezinformátory nad výroky vojáka, je zřejmé. Foltýn, uvyklý přímému jednání bez kudrlin a úhybných cavyků, označil v neformální diskusi zdejší kolaboranty za "svině“.

No a je to. Dostal od vlády za úkol, a tak činí. Jen pořád není jasná ta „karanténa“. Nejspíš zase přijdou ke slovu osvědčení vojenští špióni, kteří rovněž stáli za (neúspěšným) pokusem o likvidaci Protiproudu – Foltýnovi „druzi ve zbrani“. Co asi zamýšlejí? Nepochybně nejprve další vlnu „zastřelování“ na nepodvolené skrze obvyklé skandalizace a špinění. A pak? Budou stavět pro karanténu internační tábory – jak „pro případ konfliktu“ doporučil „liberál“ Roman Joch? Nebo už stojí a čekají na nájemníky?

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Kruhová obrana jako za husitských válek

Není to vůbec legrace. Volby (především ty parlamentní) se blíží. Až na komické rozmíšky s neschopným (a proto všehoschopným) Pirátem Bartošem, který ohrozil stavby za miliardy (stamiliardy vyhazuje ministryně Černochová za vojenský šrot už přece zcela běžně), vláda drží pevně pohromadě.  Ačkoli likviduje už nejen důchodce, ale i střední třídu, pořád doufá, že se jí podaří příští rok znovu proplout ke kormidlu (pokud náš svět ještě bude). Příprava volebních podvodů skrze „korespondenční hlasování“ ovšem zdaleka stačit nebude – jak ukázal Ficův slovenský příklad.

Především musí proto zakroutit krkem svobodným médiím. Připravujeme se na to s plnou vážností. Především díky pokračujícím darům (včetně nákupu produktů od spřátelených firem, jež nám přenechávají část své provize) od nepodvolených stavíme daleko nejpevnější možnou obranu. Systém funguje již teď (vyučují nás i pokusy o narušení vysílání PP TV) poměrně dobře. V nejbližších týdnech jej však zocelíme z gruntu: Naši čtenáři a diváci to zaznamenají jen okrajově (zkusíme při tom modernizovat třeba písmo apod.). A včas to oznámíme.

Poté, co nás vypnuli, jsme se (virtuálně) přesunuli kompletně do zahraničí, kam na nás zatím přece jen nemohou tak snadno dosáhnout. Šli jsme však při vytváření kruhové obrany ještě dál: V nedávné době se naše firma zaregistrovala ve Spojených státech. Nemáme sice o zámoří iluze (uvidíme, co se stane v listopadových volbách, pokud na ně vůbec dojde), ale fakt je, že na „americké firmy“ nedovolí nikomu sáhnout. To by byl precedens, o nějž nestojí. Ostatně první dodatek ústavy je zatím také v platnosti. A svobodná média (a jejich tvůrci) jsou i tam sice pod tlakem, ale bezprostředně ohroženi nejsou.

Daně (neradi) budeme tady platit dál, máme zde nadále kancelář, také vedení firmy a redakce včetně šéfredaktora se samozřejmě nikam nestěhuje (to neuděláme nikdy). Ale je to další obranný kruh proti drastickému útoku, který očekáváme. Nejen od Fialovy, ale také od bruselské mafie. Ta chobotnice nevyhrožuje nadarmo. Jde jí o všechno. Prostě: Udělali jsme – a děláme – vše, co je v našich silách – a věříme, že nás v tom budete nadále podporovat. Samozřejmě, když přijdou, aby nás „umístili do karantény“, tak… Ne o tom raději zatím nemluvme.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Blíží se to, jsme připraveni

Nejnovější zprávy z kurského bojiště říkají, že tam zatím identifikovali 120 Francouzů, 180 Poláků a desítky Britů, Estonců a dalších zahraničních vojáků států NATO. Ukazuje se, že celá operace byla připravena v zahraničí. Bylo na ni v Británii speciálně vycvičeno více než šest a půl tisíce elitních hrdlořezů kyjevského režimu, kteří 30. července (přes Polsko) dorazili na místo útoku. Kurská bitva číslo dvě byla v zahraničí připravována několik měsíců.

To ovšem hází na celé dění ve válce Západu proti Rusku úplně nové světlo. Britové, Němci, Francouzi, pobaltské státy – a nepochybně i fialová ČR – vstupují do bojů přímo. Co to znamená? Pohovoříme o tom ve středu v rozhovoru s Michalem Svatošem (od 18. hodin).

Jedno je jasné: Čekalo se pouze na skončení skandální olympiády, protože zdecimovaný Macron doufal, že si na ní udělá nějaké politické body.

Na místa politiků nastupují stále ve větší míře vojáci. Nejen u nás. Logicky. Co se bude dít na Středním východě, kde v Gaze Izrael dál po stovkách a tisících vraždí Palestince – jako by ani odpověď Íránu a dalších arabských zemí na nedávnou vraždu palestinského vůdce neočekával – to je skutečně ve hvězdách. O zvyšujícím se napětí kolem Číny a Tchajwanu ani nemluvě.

Většina – nejen české, ale evropské – veřejnosti si dál užívá krásné léto a nechá se sytit klimatickou lží, že žijeme rekordně teplé roky (po posunutí měřících stanic samozřejmě). Všichni jsou v podstatě v klidu. Oko uragánu.

My ne. My jsme připraveni.

Protože víme, že Nebe připraveným přeje.

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky