Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Komické vyšetřování Nord Streamu: Hoďte to na Zalužného. Hlavně ne USA, CIA a Zelenský. Jachta Andromeda a Zelenského varování. Pohádky ovčí babičky jako JFK a 11. září. Dělají si z nás legraci. Krmivo pro vypasené ovce

Komické vyšetřování Nord Streamu: Hoďte to na Zalužného. Hlavně ne USA, CIA a Zelenský. Jachta Andromeda a Zelenského varování. Pohádky ovčí babičky jako JFK a 11. září. Dělají si z nás legraci. Krmivo pro vypasené ovce

16. 8. 2024

Tisk článku

Václav Danda přináší další neuvěřitelnou verzi odpálení Nord Streamu, kterou na popud Německa servírují západní média ve snaze odvrátit pozornost od skutečných viníků tohoto zločinu, který již spolehlivě objasnil Seymour Hersch - což je jen pokračování mnoha podobných událostí a jejich "oficiálních vysvětlení"

Aby odvrátili pozornost veřejnosti od skutečných organizátorů a strůjců teroristických útoků na plynovod Nord Stream, přišli němečtí vyšetřovatelé a američtí propagandisté s novou verzí tohoto mezinárodního zločinu. Nositel Pulitzerovy ceny a legenda americké žurnalistiky Seymour Hersch přesvědčivě dokázal, že na akci se podílela Bidenova administrativa a CIA. To se ovšem před prezidentskými volbami v USA nehodí.

pp

Hoďte to na Zalužného

Proto přišli skuteční strůjci s dosti komickým zastíracím manévrem. Celou akci hodili na bývalého velitele armády kyjevského režimul generála Zalužného. Ten začal svou popularitou ohrožovat další politickou existenci Zelenského. Byl proto suspendován, a odeslán do trafiky, coby velvyslanec ve Velké Británii.

A právě Zalužnyj měl podle amerického tisku ignorovat Zelenského příkaz na "pozastavení" operace Nord Stream - na přání CIA. Připomeňme, že americký prezident Biden v jednom ze svých demencí ovlivněných "úletů" veřejně prozradil, že USA Nord Stream odstřelí.

Náhle však zřejmě změnily názor, a tak, když se CIA dozvěděla, že "opilecká skupinka" ukrajinských generálů a podnikatelů to chce učinit na vlastní pěst (s vědomím Zelenského), Kyjevu to zakázaly. Zelenský to sdělil Zalužnému, ale ten už nemohl prý nic dělat, protože s teroristickou skupinou už v té chvíli neměl kontakt.

Jenom člověk velmi mdlé mysli, by mohl takové průhledné lži uvěřit. To jako máme opravdu spolknout, že CIA o tom ostatní spojence neinformovala? A když k odpálení došlo, všechny západní vlády lhaly, že něco vyšetřují - včetně té americké? Pikantní je, že Kyjev, stejně jako Zalužnyj se od této verze vehementně distancují a vše házejí dále na Rusko.

A jak k podobným závěrům západní služby bojující s Ruskem došly?  Poté, co Německo přišlo s údajným závěrem vyšetřování o zničení plynovodu Nord Stream, se objevují další skutečnosti, které nabízejí hned několik možných verzí oné pohádky. Tak si je převyprávějme:

Hlavně držet vyšetřování co nejdál od CIA

Zadání je, držet hlavní verzi co nejdál od CIA, která je v tomto případě jistě „křišťálově čistá.“ Čerstvá investigativní zpráva Wall Street Journal (WSJ) tvrdí, že konečně poskytuje „skutečný příběh“ o sabotáži plynovodu Nord Stream, ke které došlo téměř před dvěma lety, a od té doby vyústila v řadu zdánlivě nekonečných teorií a spekulací.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 19. 8. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Nicméně, je nutné si uvědomit, že jde o tisk, plně oddaný vládě USA, takže, podobně jako v dalších kauzách, je jeho hlavní úlohou vytvářet veřejné mínění a názory, tak, aby vyhovovaly vládě ve Washingtonu.

Německo vydalo svůj první zatykač a WSJ mezitím odhaluje fantasticky znějící příběh, který začal mezi ukrajinskými vysokými důstojníky a podnikateli nad drinkem jedné noci na začátku války. Nová reportáž WSJ spřádá příběh, který se v podstatě zaměřuje na zločinného generála, který se postavil prezidentu Zelenskému a CIA a jednal na vlastní pěst.

„Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj původně plán schválil, podle jednoho důstojníka, který se ho zúčastnil, a tří lidí obeznámených s ním. Ale později, když se o tom dozvěděla CIA, požádala ukrajinského prezidenta, aby od tohoto plánu upustil, uvedli lidé obeznámení údajně s celou kauzou,“ uvádí se ve zprávě.

Partnerství veřejného a soukromého sektoru

Bylo nám řečeno, že od té doby vyhozený vrchní velitel ozbrojených sil Valerij Zalužnyj, stále pokračoval s vysoce rizikovým plánem financovaným podnikateli ve výši 300 000 dolarů a zahrnujícím pronajatou jachtu s šestičlennou posádkou, v níž byli i zkušení civilní potápěči. Tento program byl nazván „partnerstvím veřejného a soukromého sektoru“, protože zahrnoval vojenské důstojníky, kteří byli údajně financováni z těchto zdrojů soukromého sektoru.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Bylo prý naverbováno několik vysokých ukrajinských důstojníků speciálních operací a posádka se vydala na cestu vyzbrojena pouze potápěčským vybavením, satelitní navigací, přenosným sonarem a mapami mořského dna s otevřeným zdrojovým kódem, které mapovaly polohu plynovodů.

Použili silnou výbušninu zvanou HMX a rozbušky řízené časovačem, uvádí se ve zprávě. WSJ popsal, že jakmile byl plán uveden do pohybu, tým se odebral do izolace, a tak Zelenského údajná zoufalá snaha o odvolání operace, nemohla být tlumočena. Je jasné, že celý příběh je účelově vytvořen tak, aby ospravedlnil Zelenského a CIA. Ostatně, WSJ po celou dobu vypouští zprávy, které mají od skutečných pachatelů očividně odvést pozornost.

Klíčová část zprávy WSJ zní takto: Zelenskyj plán během několika dní schválil, podle čtyř lidí obeznámených se spiknutím. Veškerá opatření byla učiněna ústně, a nezachovala se po nich tudíž žádná papírová či elektronická stopa.

Jachta Andromeda a Zelenského varování

Následující měsíc se ale holandská vojenská zpravodajská služba MIVD dozvěděla o spiknutí a varovala CIA. Vyplývá to údajně ze svědectví několika lidí obeznámených s holandskou zprávou. Američtí představitelé pak podle amerických a německých představitelů okamžitě informovali Německo.

Čtěte ZDE: Zničení plynovodů: Klasický odporný akt státního terorismu USA. Tentokrát nejen proti Rusku, ale i Evropě. Dement Biden splnil své výhrůžky. Námořnictvo cvičilo na místě výbuchu. Washington cynicky knokautoval státy EU. Zachrání se tím?

CIA varovala Zelenského kancelář, aby operaci zastavila, uvedli američtí představitelé. Ukrajinský prezident pak Zalužnému nařídil, aby to zastavil. Vyplývá to z výroků ukrajinských důstojníků a úředníků obeznámených s rozhovorem, stejně jako z vyjádření západních zpravodajských úředníků.

Generál Zalužnyj však rozkaz údajně ignoroval a jeho tým původní plán pozměnil, uvedli údajně lidé obeznámení s případem. CIA také údajně několik dní po bombovém útoku na konci září 2022 byla schopna poskytnout evropským spojeneckým zpravodajským agenturám podrobnou zprávu o tom, jak tajná operace probíhala, uvádí článek WSJ.

Podle zprávy byli němečtí vyšetřovatelé později schopni loď identifikovat a získat tak cenné důkazy: A nyní přijde opravdu komický zvrat: Při rychlém odjezdu z Německa, sabotážní posádka prý zapomněla umýt použitou jachtu Andromeda, což umožnilo německým detektivům najít stopy výbušnin, otisky prstů a vzorky DNA posádky. Vyšetřovatelé podle této sci-fi story později identifikovali čísla jejich mobilních telefonů a satelitní telefon Iridium. Tato data jim umožnila rekonstruovat celou cestu lodi, která kotvila v Německu, Dánsku, Švédsku a Polsku.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Dohoda mezi Zelenským a Dudou o odpálení NS

Americké úřady požádaly soud, aby od Googlu získal e-maily, které ukrajinský podnikatel použil k pronájmu lodi, a předaly je Němcům. Tento ukrajinský podnikatel od poloviny května 2022 kontaktoval řadu půjčoven lodí ve Švédsku i v Německu. Vyšetřovatelé poté analyzovali veškerý provoz mobilních telefonů v oblastech, kde se loď nacházela, a prohledali tisíce připojení, aby získali relevantní data.

Pak se dozvídáme, že německé vyšetřování nedokázalo přímo spojit prezidenta Zelenského s operací a nyní se zaměřuje na bývalého generála Zalužného a jeho poradce (Zalužnyj je nyní ukrajinským velvyslancem ve Velké Británii).

A proč se o tom všem hovoří až dnes? Spojenci Kyjeva prý měli po celou dobu motivaci skrývat, zadržovat nebo zakrývat informace, které vyplynuly z vyšetřování proto, aby "nenarušili vztahy Kyjeva s Německem" (jako by bylo Německo samostatnou zemí, nikoli americkým protektorátem). Zpráva tvrdí:

„Tato zjištění by mohla narušit vztahy mezi Kyjevem a Berlínem, který poskytl většinu financí a vojenského vybavení Ukrajině, hned na druhém místě za USA. Někteří němečtí političtí lídři mohli být ochotni přehlížet důkazy ukazující na Ukrajinu ze strachu, že by podkopali domácí podporu válečného úsilí.“

A ještě Polsko

Vskutku, tato hra na obviňování na vysoké úrovni v důsledku nedávných zjištění, která byla zveřejněna, již začíná: Bývalý šéf německé rozvědky říká, že mezi ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským a polským prezidentem existovala „dohoda“ o provedení útoku na plynovody Nord Stream.

Většina korporátních médií zpočátku obviňovala z útoků Rusko a tvrdila, že šlo o útok pod falešnou vlajkou, ale nenabídla žádný rozumný důvod, proč by se Moskva zaměřila na svou vlastní energetickou infrastrukturu.

Během vystoupení v německé televizi WELT-TV však August Hanning, který v letech 1998 až 2005 působil jako šéf německé Spolkové zpravodajské služby (BND), řekl, útok byl proveden na příkaz Zelenského a Andrzeje Dudy.

Skutečný průběh zničení plynovodu Nord Stream 2 jak jej z dostupných faktů zrekonstruoval dokument čínské TV

Mezitím, v reakci na záplavu nových zpráv z tohoto týdne o německém vyšetřování, vydal úřad ukrajinského prezidenta nové prohlášení, v němž vehementně popírá zapojení vlády do výbuchů plynovodu.

Poradce ukrajinského prezidenta Mychajlo Podoljak řekl agentuře Reuters, že „takový akt lze provést pouze s rozsáhlými technickými a finančními zdroji. A kdo to všechno vlastnil v době bombardování? Jenom Rusko.“  

Krmivo pro ovce

Ale porovnejte to s některými tvrzeními v čerstvé zprávě WSJ. Deník citoval jednoho ukrajinského důstojníka, který byl zapojen do spiknutí, který řekl: „Vždycky se směju, když čtu spekulace v médiích o nějaké obrovské operaci, do které jsou zapojeny tajné služby, ponorky, drony a satelity.“ Důstojník pokračoval: „Celá věc se zrodila z noci plné tvrdého alkoholu a železného odhodlání hrstky lidí, kteří měli odvahu riskovat své životy pro svou zemi.“

Tolik tedy pohádka, která má spolehlivě zamést pozornost od skutečných strůjců operace.

Nejfantastičtější na ní je, že jí opět uvěří stáda ovcí popásajících se na podobných "tučných žertvách" fantasmagorických oficiálních "vysvětlení" vládních zločinů - počínaje vraždouJ. F. Kennedyho, přes "spontánní pád" Sovětského svazu (a všech zemí socialistického tábora), až k 11 září 2001 - a všem z něho vyplývajícím mystifikacím, jimiž je od té doby zdárně vykrmují. 

Zdaleka ne jen covidem.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky