Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jako ve zlém snu: Stát nefunguje. Tupci vládnou pro cizí zájmy. Průmysl padá. Rána od komisaře Síkely. Zaplatíme mu 8 miliard. Rána od Pirátů. Krach stavebnictví. Jen Fiala je v klidu. Pávkův Foltýn 107 tu hrůzu lampasácky uřve

Jako ve zlém snu: Stát nefunguje. Tupci vládnou pro cizí zájmy. Průmysl padá. Rána od "komisaře" Síkely. Zaplatíme mu 8 miliard. Rána od Pirátů. Krach stavebnictví. Jen Fiala je v klidu. Pávkův Foltýn 107 tu hrůzu lampasácky uřve

19. 8. 2024

Tisk článku

Jiří Weigl komentuje pokračující zničující kroky Fialovy vlády řízené cizími zájmy, což je ještě násobeno absolutní neschopností jednotlivých ministrů - a přece jsou všichni vysmátí - vždyť zupácké řvaní na nespokojené občany zajišťuje prezidentův Foltýn, takže Fiala může "strategicky" mlčet

České ekonomice se nedaří – průmyslová výroba v červnu poklesla oproti loňskému červnu o 3,4 %, inflace naopak oproti očekávání minulý měsíc stoupla v meziročním vyjádření na 2.2 %. Míra nezaměstnanosti atakuje 4 %. Všeobecná stagnace je evidentní.

pp

Síkelovy kšefty a služba cizím zájmům

Ministra průmyslu propad jemu svěřeného sektoru netrápí. Věrně slouží nadnárodním finančním skupinám, odkud byl do ministerské funkce vytažen, a evidentně se mu to vyplácí. Bude naším eurokomisařem. Zato čeští občané kvůli němu pláčou. Nejen že nám v době krize zajistil nejvyšší ceny energií v Evropě, a tím kvůli vzedmuté inflaci pomohl připravit každého z nás o třetinu úspor.

Vůbec mu ani nevadí, že není jasné, odkud budeme v příštích letech brát elektřinu poté, co kvůli zelené politice zavřeme uhelné elektrárny. A dnes vychází najevo, že ve zjevném konfliktu zájmů koupil od zahraničních akcionářů vysoce zadluženou společnost Net4Gas, která v důsledku protiruských sankcí přišla o byznys v oblasti přepravy plynu z Ruska do Evropy. Ukazuje se, že konečná cena této transakce může být až 8 miliard - a zaplatí ji pochopitelně čeští spotřebitelé v cenách plynu. Zahraniční finančníci si ovšem Síkelu pochvalují. Aby také ne.

Takového budeme mít eurokomisaře. Máme se na co těšit.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 19. 8. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Arogantní Piráti dali státu další ránu

Hitem letošního léta je katastrofická digitalizace stavebního řízení v režii pirátského vicepremiéra a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše. Bohorovná arogance, s jakou namyšlení piráti předstírají, že mají na vše, co souvisí s IT problematikou patent, narazila na realitu. Starý systém byl zrušen a nový nefunguje. Týká se to nejen zahlcených samospráv, které nezvládají své agendy. Týká se to tisíců účastníků stavebního řízení, lidí, kteří investují své či vypůjčené milióny, kteří žádají či dostali dotace, týká se to stavebních firem, projektantů, architektů a mnohých dalších.

Stavebnictví, které u nás dlouhodobě padá, dostalo další ránu. Potvrdila se absolutní nekompetence ministra Bartoše a jeho týmu, kteří vůbec nerozumějí problematice stavebního řízení, jež mají na starosti. Proto nebyli schopni dát programátorům srozumitelné a komplexní zadání. Lehkomyslně ukončili starý systém, aniž měli odzkoušen nový.

Tento debakl však nebrání pirátům sebevědomě předkládat další nesmyslné návrhy. Třeba retrospektivně snižovat míru valorizace pro předčasné starobní důchody nebo zavádět prvky alkoholové prohibice při současné legalizaci marihuany.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Kdo si mastí kapsy na "pomoci" Kyjevu

Za zmínku stojí - v souvislosti s touto vládní stranou - ještě výrok pirátského senátora Wagenknechta. Jako předseda senátní komise pro dohled nad veřejnými prostředky po seznámení se s fakty prohlásil, že munice dodaná na Ukrajinu v rámci proslulé „české iniciativy“ byla předražená o 1.4 mld. Kč. Wagenknecht v minulosti proslul jako kverulantský „whistleblower“ a kdysi jako první náměstek ministra financí neváhal udat i svého tehdejšího šéfa Babiše, a byl za to vynášen do nebes.

Dnes však řekl něco, co bylo jasné každému, kdo má všech pět pohromadě - ale to je prý špatně. Nikdo si na nebohých Ukrajincích kapsy nemastí, pouze je prý nutné přeplácet zákeřné Rusy, kteří se snaží nám munici vykoupit, začali už před časem někteří zasvěcení říkat v médiích. Kdyby nebylo toho zlého Putina, museli by si ho snad vymyslet.

Fiala mlčí, Foltýn řve

Komu je všechno, co se u nás děje, evidentně absolutně jedno, je premiér Fiala. Ten na trampoty svých spoluobčanů pohlíží s přehlíživou bohorovností, selhání členů své vlády ho vůbec netrápí a s jejich dopady na občany si hlavu nedělá. Jeho úkol je zřejmě jediný – za každou cenu udržet pětikoaliční slepenec pohromadě. Kvůli tomu spolkne cokoliv a cokoliv promine. Ekonomice nerozumí a nezajímá ho, v zahraničí oddaně slouží vyšším zájmům a je za to, tak jako pan Síkela, v cizině chválen.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

A tak tento noblesní pan profesor klidně jmenuje na svém úřadě šéfem strategické komunikace zupáckého fanatického hulváta plukovníka Foltýna (jinak to zaměstnance Vojenské kanceláře prezidenta republiky!!!), který v médiích otevřeně sprostě nadává občanům, kteří si dovolí mít odlišné názory.

Na druhé straně je třeba uznat, že to má těžké – přesvědčit někoho, že elektřina je levná a bude jí dostatek, že na transakci s Net4Gas jsme vydělali, že stavební řízení funguje a že obchody s municí jsou křišťálově čisté atd., je asi sisyfovský úkol. Proto nešťastnému panu Foltýnovi nezbývá, než hodně řvát a nadávat.

Na vojně se to tak vždycky dělalo, když něco nešlo. Ale strategická komunikace tomu nikdo neříkal.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky