Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ukradená kultura: Pražská kavárna se vrhla na Nohavicu za Příčovy. Z komety už je napořád raketa. Agresivní cenzoři. Slovensko se snaží liberálnímu moru bránit. Kavárna a chcimíři. Boj proti hydře. Máme šanci? S Babišem sotva

Ukradená kultura: Pražská kavárna se vrhla na Nohavicu za Příčovy. Z komety už je napořád raketa. Agresivní cenzoři. Slovensko se snaží liberálnímu moru bránit. Kavárna a chcimíři. Boj proti hydře. Máme šanci? S Babišem sotva

20. 8. 2024

Tisk článku

Jindřich Kulhavý se zamýšlí nad situací v kulturní oblasti u nás a na Slovensku, kde se Ficova vláda snaží proti všudypřítomné hydře liberalismu rdousící svobodu a skutečnou národní kulturu odhodlaně bojovat - což u nás rozhodně zatím nehrozí, takže kdo se "státní umělecké frontě" vzepře, je bez milosti likvidován

Za účast Jaromíra Nohavici na sobotním vlasteneckém setkání v Příčovech, se na legendárního písničkáře snesla vlna nenávistných projevů legií Pražské kavárny a liberální kulturní fronty. Kovaní kádrováci ideo-policie jsou zklamáni, že se tento výsostný umělec projevil jako svobodný člověk. Že si nenechal od nikoho diktovat, kde smí nebo nesmí koncertovat, s kým se scházet, s jakými lidmi mluvit a diskutovat. Že se nenechal zastrašit jako někteří jiní - a "drze" jde zazpívat kam chce. A tím se samozřejmě vystavil (nikoli poprvé v životě) kobercovému bombardování mainstreamových kurtizán:

pp

„Není to pěkný pohled. Chce se jen odvrátit hlavu a zapomenout. Škoda těch písní, kdysi byly důležité. Teď už se chuti pelyňku nezbaví, ať už se od nich budete snažit autora, jakkoliv oddělit. Z komety už je napořád raketa,“ napsal například na síť X šéfredaktor Deníku N Ján Simkanič.

Podobně se vyjádřil i další z vládních mediálních koryfejů. „Příšerný konec. Fakt příšerný. S metálem od Putina na hrudi a s Jandákem a Žantovským na Vlasteneckém setkání. Šel včera městem muž a šel po hlavní třídě…“ lká Petros Michopulos z podcastu Kecy&Politika (který se zrodil a posléze odtrhl od Reflexu).

Pozadu nezůstal ani současný šéf časopisu, který se nadále jmenuje Reflex, ačkoli se skvělým svobodným listem, jenž založil a vedl v dobách jeho největší slávy Petr Hájek, má už společný pouze název: „Hlavně už víme, co bude dělat, až bude starým mužem. Nebude staré knihy číst a mladé víno lisovat. Bude hrát na setkání kolaborantů. Paráda," míní současný šéfredaktor Reflexu jakýsi Martin Bartkovský. Podobných reakcí na sociálních sítích schytal Nohavica nepočítaně.

Jaký to kontrast se situací na bratrském Slovensku! Právě to zaujalo Jindřicha Kulhavého.

Jindřich Kulhavý: O politikaření a umění

To na Slovensku ministryně kultury začala naopak vymetat s podporou celé vlády liberální chlév. Došlo ke změnám kolem veřejnoprávních médií, tedy hlásné trouby eurohujerismu, mění se někteří vedoucí pracovníci v kultuře placení státem. Pokud se něco podobného děje ve státních úřadech a firmách, většinou po volbách, je to považováno za vcelku běžné. Management státu si vybírá nové spolupracovníky nespojené s bývalým režimem. Ale pokud se to stane v kulturní či mediální sféře, ve které se liberálové uhnízdili, slyšíme kvikot.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Ukradená kultura je hnízdem liberalismu

Je třeba si říct, že až na světlé výjimky je i u nás tato oblast hnízdem liberalismu. Česká televize není dávno nestranná, v podstatě jen "vychovává" ovečky k tomu, k čemu současná politická klika potřebuje. A je s podivem, jak se jí to daří. Dokonce až tak, že vznikla iniciativa Nekrm hydru připravující se vzepřít placení zvýšených koncesionářských poplatků.

Aférka kolem ukončení štvavého pořadu 168 hodin a kopání Nory Fridrichové kolem sebe je ukázkou toho, jak si někteří vlivní moderátoři přivlastnili vysílací čas a drží se svého koryta za každou cenu. Přitom naprosto manipulativní a neobjektivní vysílání, jehož jsou představiteli, rozděluje společnost na konzumenty a odpůrce mající vlastní názor. A je neuvěřitelné, kolik těch konzumentů je a jak omezené vnímání mají.

Herci a další umělci jsou frontou podporující současný režim. Hra na svobodu u nich platí jen do chvíle, dokud jim kdokoliv nedá najevo, že se názorově přimkli sice ke štědrému, ale také ideologicky velmi jednostrannému sponzorovi. Liberálové vědí velmi dobře, že svou politikou vedou po stránce ekonomické i společenské zemi do propasti. Ale právě tak vědí, že ožebračování občanů ve jménu nenávisti k Rusku a podpory ukronacistů, vylhaného Green Dealu či dalšího kola světové vakcinace potřebuje podporu od těch, kteří oslovují populaci.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Dochází jim dech (protože státní peníze)

Což mohou jak média, tak i sportovci - a samozřejmě kulturně činí a viditelní režimní kolaboranti. Ve světě jde o hollywoodské hvězdy, u nás i na Slovensku o alespoň místně známé (a korporátními médii vytvářené a udržované) herce, zpěváky a další "regionální hvězdičky". 

Ve sportu se příležitosti chytají popularitou onemocnělé typy jako Dominik Hašek, jehož agresivní liberalismus úplně zastínil bývalé čarování v hokejové brance. Protože politika se dotýká sportu mnohem více než kdysi, důkazů je mnoho. Například nemožnost startovat na světových soutěžích pro ruské sportovce nebo pro naše hráče z ruské KHL.

Na Slovensku už je po volbách. A protože Šimečkovo Progresívné Slovensko skončilo v opozici, kovaní liberálové mají na kahánku. Současní posluhovači bývalé vlády tak prošli šokem. Najednou nemohou nahlas podporovat tu politickou stranu, která otevřela dveře jak Sorosovi, tak i Bruselu s tím, že zájmy cizí jsou nad zájmy domácími. Slováci si zvolili Fica, a dali najevo, že se chtějí vrátit k hrdému slovenskému státu a normálnímu světu.

A nový premiér bojuje. Sice ho zkusili zabít a vyhrožují stejným i dalšímu členovi vlády, ale ti se nezalekli. Ostatně právě tady názorně předvádějí agresivitu "liberalismu", když mu dochází dech (neboť se zavírá státní penězovod, z něhož přisátí dosud snadno a luxusně žili). Připomíná to Zelenského prohrávajícího na všech frontách a na truc útočícího v jednom bodě na ruskou svrchovanost. Liberálové budou oponovat vpádem ruských vojsk na Donbas a odebrání Krymu, ovšem klasicky ignorují důvody a historickou posloupnost této akce. Dělají to tak všude - a i nyní při změnách na Slovensku.

Agresivní kavárna a chcimíři

Herci a novináři najednou úpěnlivě volají po svobodě slova, ale zkuste jim dát příměr v cenzuře chcimírů, dezolátů, antivaxerů a tzv. ruských švábů všude včetně sociálních sítí. Zatímco jedni zabrali veřejný prostor, druzí jsou vládními zmocněnci nazýváni jako svině. A ve chvíli, kdy chce dát někdo možnost prezentace i druhé straně, ta první začala "bojovat za svobodu". Pod rozhovorem slovenské herečky Pauhofové na DVTV v diskuzi na Facebooku se sešla sestava.

Braňme se. nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Stačilo se zmínit o jednostrannosti kulturní a mediální fronty, a byli jste ukamenováni právě konzumenty pořadů Fridrichové či Moravce, obdivovateli Zelenského a EU, fanoušky Harrisové i svrženého Bidena. Připomínají vosy, když likvidujete jejich hnízdo.

Jsou zlí a schopní se okamžitě houfovat. Jiný, než jejich názor není přípustný a ihned z Vás dělají hlupáky, imbecily, ruské šváby. A jste-li aktivnější, opakují mantru vládních kolaborantů - tedy že jste placeni z Kremlu. Je to samozřejmě nesmysl. Je vcelku jedno, jaký máte skutečně vztah k Rusku, ale už jen to, že přemýšlíte, jim vadí.

Momentálně je dění ve světě úplně šílené. Připravuje se válka, další očkování, Green Deal likviduje zbytek dobrého. Ekonomika je v háji, úroveň vzdělání katastrofická, přemalovává se historie. Za upozornění na zvrhlost doby včetně genderu, pedofilie a dalších průvodních jevů liberalismu není třeba dostávat rubly. Stačí mít mozek, odvahu a důstojnost.

U nás "do hrdel a statků" nehrozí?

Bohužel stojíme proti skutečným hydrám. ČT je jen jednou z nich. Na Slovensku s tím nová vláda začala něco dělat a je zle. Stane-li se někdy něco podobného u nás, poteče možná také krev.

Jenže naše opozice v podobě ANO je stejně liberální jako Pětikoalice, Babiš svou šanci vyčistit chlév na Kavčích horách prováhal, a nikdo jiný tak silný tu zatím není. Turek a Motoristé s Přísahou budou pouze menší partneři ve vleku Babišovy silné strany.

Takže naši komedianti mohou být v klidu a dále tepat slovenskou vládu. A média s nimi. To vše za potlesku konzumentů nechápajících, že svoboda slova i názorů má dvě strany. Nestačí vnímat jen jednu. To se dělo v socialismu.

Jeho daleko horší podobu právě "umělecká fronta" pomáhá "budovat". A kdokoli se jí vzepře - jako naposledy Jarek Nohavica - stává se okamžitě Mužem Určeným K Likvidaci (MUKL). 

Oni to jinak neumějí.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla!...

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do Bruselu. Budapešť už představila flotilu autobusů. Unijní elity v panice. Máme migranty rádi, ale ne ve vlastním domě. Párty v Bruselu?

Maďarská odpověď na migrační pakt: Přivezeme vám migranty před sídlo Evropské komise do...

NEJČTENĚJŠÍ

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií. Nepřiznat chybu. Sadismus na poslední chvíli. Na Zelenském to vidíme přímo názorně: Pomsta světu za vlastní bezvýznamnost - třeba i jaderná

Není cesty zpět: Kolaps je tu. Na prahu katastrofy zločinci jednají s vražednou psychologií....

Na začátek stránky