Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na prahu války: Zbrojaři se topí ve zlatě. Goebbelsovská propaganda. Zase je tu antirusismus. Liberálně - nacistická ideologie a kulturní fronta. Foltýn kráčí v Heydrichových stopách. Sejdeme se v neděli na Václaváku?

Na prahu války: Zbrojaři se topí ve zlatě. Goebbelsovská propaganda. Zase je tu antirusismus. Liberálně - nacistická ideologie a kulturní fronta. Foltýn kráčí v Heydrichových stopách. Sejdeme se v neděli na Václaváku?

29. 8. 2024

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad povahou současného režimu a přináší otevřený dopis premiérovi, žádající odvolání plukovníka Foltýna z pozice vrchního cenzora, a zároveň zve občany tuto neděli na Václavák, kde pořádá hnutí NE Základnám demonstraci za mír a proti válce

Západ balancuje na prahu další války. Způsobil několik krizí, a nyní neví, jak z nich ven. Válka se nabízí jako typické imperiální „řešení“, které smaže všechno. Situace stále eskaluje. Vlády většiny evropských zemí, které jsou ve vleku Washingtonu a bruselské byrokracie, jsou ochotny obětovat kvůli své neschopnosti starý kontinent.

pp

Připomíná to stav před první světovou válkou, kdy iniciativu ve stále větší míře začali přebírat generálové, až dovedli svět k největší katastrofě v dějinách k 1. – a v ní pramenící 2. – světové válce. Rozdíl je z našeho hlediska v tom, že tentokrát je to i naše vláda, která vtahuje vojáky do dění, dává jim prostor a má chuť – opět kvůli své neschopnosti řešit problémy, jež sama způsobila – zatáhnout český stát do válečné zkázy.

Zbrojaři se topí v penězích

Stále častěji slyšíme slova našich armádních špiček, které ve veřejném prostoru vyzývají k stále větší militarizaci společnosti a připravují občany na údajně neodvratný konflikt s Ruskem. Tito váleční lobbisté jsou napojeni na zbrojaře, kteří již teď pohádkově vydělávají. Americké i evropské zbrojovky se po hubených devadesátých letech doslova topí v penězích, které vlády skrze astronomické daně ukradli svým občanům.

V době německého protektorátu vznikla vrstva lidí, kteří byli spojeni s vládní nacistickou mašinérií a fanaticky podporovali úspěchy wehrmachtu na východní frontě. Tak i dnes tito kolaboranti se stejnou nadějí doufají v postup německých tanků u Kursku. Je to jak přes kopírák. Za německého protektorátu u nás platilo, že každý kdo nevyjadřoval dostatečné nadšení nad postupem německých obrněných divizí na východní frontě byl zakuklený agent Moskvy a hrozil mu (v lepším případě „jen“) koncentrák.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Goebbels je zpátky

Dnes vládní propaganda za agenta Moskvy označí každého, kdo mluví o míru. Jako v době Třetí říše, vytvořila systém, kdy každý hlídá každého. Jen se špiclování posunulo na vyšší technologickou úroveň. Liberálně–nacistická ideologie, která stojí na rozvratu tradičních křesťanských hodnot a vypjatého antirusismu, který je už v podstatě totéž, co tehdy antisemitismus, duní ze všech stran.

Už od školky jsou děti vychovány v nenávisti k Rusku – a současně je jako nenávistný stíhán každý projev nesouhlasu. Učitel, který by odmítl učit děti v protektorátním duchu, je nejen ze školy vyhozen, ale vyšetřován policií a často (viz případ paní učitelky Bednářové) i postaven před soud. Podnikatelé, kteří za Němců dostatečně nedávali najevo sounáležitost s Říší uctíváním jejich symbolů (červené prapory s bílým kruhem a hákovým křížem) dnes musí uctívat jejich žlutomodré pokračování - s hvězdami i bez nich.

Stejně jako po 15. březnu 1939 i dnes hraje významnou roli proválečná „kulturní fronta“. Mnozí zbabělí spisovatelé a publicisté se tehdy předháněli v projevech loajality ke Třetí říši. Dnes celé zástupy herců, zpěváků, novinářů, a tzv. osobností veřejného života vědí, že pokud budou loajální budou točit, hrát – a přisáti na daně (jedno, jak se jmenují, jestli státní rozpočet nebo koncesionářské poplatky) – pohodlně vydělávat.

Není proto divu, že nespokojenost ve společnosti roste geometrickou řadou nejen u nás, ale na celém Západě. Žádná vláda by dnes při férové soutěži neobhájila své posty. To si samozřejmě uvědomují, a proto se snaží udržet u vesel a „zdrojů“ všemi možnými volebními machinacemi, a také vytvářením cenzorských úřadů. Kopii Říšského úřadu pro informace právě vidíme.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

V Heydrichových stopách

Vláda to nazvala úřad pro strategickou komunikaci a do čela postavila lampasáka a bývalého šéfa vojenské policie plukovníka Otakara Foltýna. Tento pokračovatel Heydrichovy linie to vzal pěkně od podlahy a rovnou sdělil národu, že doba, kdy si každý říkal, co chce, je pryč. Každý, kdo nesouhlasí s vládní liberálně-nacistickou propagandou a nevyznává antirusismus, bude izolován od společnosti, neboť to prý není člověk, ale svině.

Základ nacistické hantýrky si hlavní cenzor zjevně osvojil bravurně. Šokovaný národ a někteří opoziční politici se pokusili protestovat. Na Foltýnovu obranu se proto okamžitě sešikovala protektorátní kulturní fronta. V pamfletu jak vystřiženém z dob Třetí říše končí slovy:

„Podporujeme vládu v její současné linii strategické komunikace a vyjadřujeme plnou podporu panu Otakaru Foltýnovi, který ji výtečně reprezentuje a provádí. Jeho další pokračování v současné funkci bude dobrým znamením, že český stát není ovládán ruskými silami a dokáže jim vzdorovat.“

Odvolejte vrchního cenzora

V reakci na tento pamflet se ozvali i svobodní lidé z organizace NE Základnám, kteří naopak ve svém otevřeném dopisu premiéru Fialovi požadují, aby byl vrchní cenzor odvolán: 

Pane premiére,

dovolíme si Vám přepsat text skutkového stavu věcí ve spojení s aplikací právních zásad, zejména zásady subsidiarity trestní represe, kdy bylo jednání pachatele právně kvalifikováno:

III.  Důvodné podezření ze spáchání přestupku dle ustanovení § 7 odst.1, písm.a) zákona č. 251/2016 Sb. O některých přestupcích s tím, že pachatel svým úmyslným jednáním spočívajícím ve slovním projevu mající povahu hrubé urážky: „ty proruská svině...“ nejméně ve třech případech urazil účastníka shromáždění. Spisový materiál č.j. KRPA-220861-7/PŘ-2024-001114.

Váš koordinátor strategické komunikace vlády, Otakar Foltýn, ve svém vystoupení 3.8.2024, (přikládáme důkaz – pozvánku), veřejně označil podle svého vyjádření 4,5% občanů za ,,svině“. Historicky se takové vyjádření Otakara Foltýna dá srovnat s dobou nacistického řádění viz. ,,To nejsou lidé, to jsou židi“.

Otakar Foltýn je poradcem vlády ČR a nejde tudíž o jeho soukromé názory občana Foltýna, ale o oficiální postoje vlády ČR.

pp

 Pane premiére,

pokud není Otakar Foltýn víc, než kterýkoliv jiný občan České republiky  - nadčlověk - a pomineme-li, že je součástí Vlády České republiky, platí pro jeho jednání minimálně podezření ze spáchání přestupku dle ustanovení § 7 odst.1, písm.a) zákona č. 251/2016 Sb.

Z pohledu Listiny základních práv a svobod došlo k napadení Článku 3

(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.

(3) Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod.

Reakce 43 signatářů, vyjadřující podporu v jednání Otakara Foltýna, kdy signatáři souhlasí s jeho prohlášením, označením části občanů České republiky za „svině“, dokládá vznik uskupení stojícího nad Ústavou České republiky, nese znaky neonacismu. V tomto pohledu je na Vás pane premiére, zda na nejbližším jednání vlády posoudíte jednání Otakara Foltýna v pohledu § 356 Trestního zákona.

pp

Pokud nebude z Vaší strany a vlády k jednání Otakara Foltýna žádná reakce, lze takové jednání posuzovat pohrdáním minimálně ustanovením § 7 odst.1, písm.a) zákona č. 251/2016 Sb.

V příloze přikládáme dopisy s podpisy občanů, kteří Vás vyzývají k okamžitému personálnímu řešení pozice koordinátora strategické komunikace vlády Otakara Foltýna z důvodu, že může jít z jeho strany o spáchání trestného činu. Žádáme písemnou odpověď.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Kdo mlčí, souhlasí

Že je situace vskutku vážná, dokazují i slova ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova: „Nyní opět vidíme, že zahrávání si s ohněm je pro dospělé strýce a tety, jimž byly svěřeny jaderné zbraně té či oné evropské západní země, jako by vlastně o nic nešlo. Američané hovory o třetí světové válce jednoznačně berou jako něco, co pokud se, nedej Bože, stane, tak se to dotkne pouze Evropy.“

V souvislosti s tím, se začíná na starém kontinentě probouzet i mírové hnutí. Dokonce i u nás. Hnutí Ne základnám právě zve na nedělní demonstraci v českých městech. Ve svém apelu, proč by občané měli vyjít do ulic, mimo jiné říkají:    

Situace ve světě, zejména v Evropě, včetně České republiky, houstne. Množství konfliktů je odhadováno na více než půl stovky. Počet těch, které dosáhly rozsahu války, se již po léta pohybuje okolo deseti. Ovšem gradace, k níž v posledních letech a měsících dochází, jak zasaženým územím, množstvím obětí, tak mezinárodními politickými, ekonomickými a kulturními dopady, je varující.

Nejen, že opět propukla studená válka mezi supervelmocemi, rozhořela se i horká, skutečná válka mezi nimi. Již to není zástupná válka daleko od území jejich států, jako tomu bylo ve 20. století, už se bojuje na území jedné ze supervelmocí.

Z toho důvodu vás zveme k účasti na mírové demonstraci při příležitosti 85. výročí zahájení 2. světové války v Evropě, kterou naše iniciativa Ne základnám chystá uspořádat v neděli 1. září 2024 od 16:00 hodin v Praze na Václavském náměstí.

Bude zajímavé sledovat, kolik lidí se na (již dopředu „rozbombardovaném“) nejdůležitějším náměstí naší republiky sejde.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Německo obrací na obrtlíku: Proč náhle chce být Scholz mírotvorcem Ukrajiny? Hospodářství mu jde ke dnu. I celá EU se mění na Třetí svět. Vše vysávají USA. Nejen Draghi chce vyřešit kvadraturu kruhu. Jinak se prý EU rozpadne. Kéž!

Německo obrací na obrtlíku: Proč náhle chce být Scholz mírotvorcem Ukrajiny? Hospodářství...

Náš člověk v USA: Výzkumná výprava do 21 států rozdělené země. Venkov versus velká města. Zfetovaní černoši vás vítají ve městech a v baru transky. Podpora Trumpa na venkově. Prezidenta budou volit Američané. Inspirujeme Texas?

Náš člověk v USA: Výzkumná výprava do 21 států rozdělené země. Venkov versus velká města....

Na začátek stránky