Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Americký agent na Hradě je hlava: Co že to nažvanil soudruhům na Globsecu? Fialova operace Mefo-Wechsel. Jde o ukrajinské nerosty. Už i Polsko má s banderovci problém. Vpřed! Pokrokově SPOLU podporujme africké otrokářství!

Americký agent na Hradě je hlava: Co že to nažvanil soudruhům na Globsecu? Fialova operace Mefo-Wechsel. Jde o ukrajinské nerosty. Už i Polsko má s banderovci problém. Vpřed! Pokrokově SPOLU podporujme africké otrokářství!

31. 8. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš analyzuje včerejší schůzku globalistické mafie (Globsec) v Praze, kam pod záštitou Pávka 107 přesunula poprvé své jednání z Bratislavy, neb tam jí za Fica pšenka nekvete - a zjišťuje, že už i zděšený Washington dává demonstrativně ruce pryč od pomatených strýců a tet z Bruselu i z Prahy

Bůh má smysl pro absolutní ironii, jak říkám:

Včera v Praze bývalý komunistický agent Pávek na shromáždění politiků určitě druhé kategorie konaným pod příznačným názvem Globsec 24 sveřepě bubnoval za bezpodmínečnou válečnou podporu Ukrajiny, aby nepřátelské Rusko už bylo konečně spravedlivě poraženo. 

Přičemž v tutéž chvíli v Polsku politik jistě první kategorie Donald Tusk, toho času premiér země,stručně světu oznámil, že dokud se Ukrajina nevyrovná se svou temnou nacistickou minulostí a nepřestane konat své Bandera-rituály, má se členstvím v EU utrum. O to, že se prý Polsko najisto postará. 

USA náš vzor - už neplatí?

A aby pražská tragikomedie, při níž prezident Pávek dunivě hřímal za okamžité další zvýšení státních válečných výdajů a za vyzbrojování všeho druhu sprostým odíráním veškerého lidu, byla divákům ještě útrpnější, už den předtím se slovenský “progresívny” ekonom Daniel Roháč ze stáje Mikuláše Dzurindy, toho času usazeného pod vlajkou washingtonského think tanku the American Enterprise Institute překvapivě celé EU vysmál, že pod taktovkou Bruselu a jeho věrných se nezadržitelně proměňuje v zapadákov, který už nikoho na světě vlastně nezajímá.

A požadoval, aby evropští centrističtí politici konečně vzali na vědomí, že Evropany trápí vysoké životní náklady, přemrštěné ceny paliv a energií, a nezvládnutelné náklady na bydlení a veřejné služby, které masivní imigrace žene do astronomických výšin. A aby se prý po vzoru USA soustředili na ekonomický rozvoj a zvyšování životní úrovně občanů. 

Roháč vyzradil státní tajemství, že Německo (rovněž náš vzor, pozn. PP) se už propadlo na úroveň 38. nejchudšího US státu Oklahomy, a Francie na úroveň ještě horšího 48. Arkansasu. Celé desetiletí se prý reálné mzdy v USA zvyšují mnohem více než v Německu, a jsou už aktuálně o 30% vyšší.  (V Česku se za Fialy dokonce propadají. Data za poslední roky zde.)

Podle Roháče musí Brusel přestat s politikou byrokratického omezování výroby energie a nařizování dalších nesmyslů všeho druhu, jinak v Evropské unii zvítězí populisté, ať už pravicoví nebo levicoví. Prý se EU má zaměřit na budování agendy hojnosti, (Abundance Agenda), jak je právě moderní v USA (bezva rada poté, co pod záminkou války proti Rusku na Ukrajině USA vyhodily do povětří Nord Stream, exportují do Evropy svůj - či přeprodaný ruský - předražený plyn a tím dokonale vysávají zbytky nemocného evropského průmyslu, pozn. PP).

Fialův a Pávkův “Mefo-Wechsel”

Agent Pávek včera místo toho volal za zvyšování válečných výdajů - což je přesný opak Abundance Agendy. Se svým IQ (107) pochopitelně absolutně nechápe, čemu dokonale rozuměl geniální Roosevelt, který postuloval, že lidé, kteří jsou hladoví a bez práce, jsou základním stavebním kamenem diktatur. Pávek, ačkoli to samozřejmě vůbec netuší, navrhuje řešení problému evropské hospodářské krize, nikoli v osvědčených intencích Rooseveltova “New Deal”, nebo “Abundance Agendy”, ale přesně podle not Hitlerova “Mefo-WechselTedy tajné finanční operace, která odstartovala přípravy Německa na II. světovou válku.

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 2. 9. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Aby Hitler utajil před světem a německou veřejností zvýšené státní zbrojní výdaje, vytvořili jeho bankéři mimorozpočtový systém “půjčky na směnku”. Tyto cenné papíry sloužily jako paralelní německá státní měna používaná na platby mezi průmyslovými podniky, a jejich splatnost byla garantována státem “za 5 let”, tedy nejdříve v roce 1939. Z nacistických loupeží v rakouských, československých a polských bankách byl potom “Mefo-Wechsel” umořován.  Šlo tedy o “dočasné skrytí státního dluhu, mimo státní rozpočet”, do doby, než bude moci být na jeho krytí uloupeno.

Tuto “Mefo-Wechsel” finanční operaci začali loni využívat i Fiala s Pávkem. Nejprve v rozpočtu na letošní rok takto ukryli 50 miliard, které nejsou evidovány jako státní dluh. A letos plánují stejným způsobem skrýt dalších 20 miliard. Navíc další desítky miliard českého státního dluhu, dohadem 2 až 3% HDP, (160 až 240 miliard), bylo skryto Fialou i Babišem pod tzv. bruselské půjčky na Covid a Ukrajinu, které nejsou součástí českého státní rozpočtu, ale Češi je přitom splácejí a ručí za ně. Podstata Fialo-Pávkova “Mefo-Wechsel” tkví v přesunu státního dluhu na fond státní dopravní infrastruktury, který se bude ovšem za pár let opět splácet ze státního rozpočtu.

Cílem operace je účetními triky uměle snížit deficit českého státního rozpočtu, a skrýt dramatický růst českých veřejných dluhů před občany. Pokud by totiž voliči věděli, že deficit letos není 252 miliard, ale rovnou 302 miliard + bruselské miliardy pro Ukrajinu, a příští rok ne 231 miliard, ale rovnou 251 miliard + bruselské miliardy pro Ukrajinu, mohli by se napučet, a začít protestovat proti dramatickému růstu zbrojních výdajů z 80 miliard na 160 miliard ročně.

A mohli by hlavně změnit svoje volební preference k politikům, kteří by třeba začali slibovat “Abundance Agendu” místo nějakého potrhlého rozpoutávání III. světové války a vyhlašování zákazů všeho možného, svobody na místě čelném. Netřeba podotýkat, že Hitlerova "Mefo-Wechsel" agenda šla ruku v ruce se zaváděním cenzury a omezováním svobody. Fiala s Pávkem míří stejnou cestou. 

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Strategická ložiska

Náš pan prezident včera ve svém projevu doslova exceloval i v jiných oblastech. Například vyzval, aby Evropa zahájila operaci na zajištění své strategické bezpečnosti, tím, že si sama začne zajišťovat potřebné “strategické minerály”. Nevím sice, zda při své pověstné inteligenci vůbec tuší, že základní podmínkou k produkování “strategických minerálů” je obrovské množství velmi, velmi levné energie, kterou Evropa nemá, a dokud bude Brusel i Pražský Hrad a Strakovu akademii obývat současná politická smečka, nikdy ani mít nebude. Ale k produkci těchto minerálů je především nutno mít k dispozici jejich ložiska.

A to už je zajímavý problém. V Evropě těžitelná ložiska v potřebné kvalitě a množství nejsou, nebo jejich těžba představuje takový enviromentální a ekonomický hazard, že žádný soukromník bez státních miliardových injekcí a záruk se do projektu nepohrne, a každému politikovi je jasné, že nastane jeho konec, když se podepíše za těchto podmínek pod těžbu.

Ovšem existuje výjimka Ukrajina: Tedy přesně řečeno ty její provincie, které už Gosudar slupnul, nebo se teprve chystá osvobodit. Celkem se na Ukrajině nacházejí podle veřejných údajů minerály za 15 bilionů dolarů, ( = 350 bilionů korun = 44 českých HDP = 160 českých státních rozpočtů ve výši letošního roku), včetně vzácných a strategických materiálů, jako je lithium a další ceněné prvky.

Problém je v tom, že naprostá většina těchto ložisek se nachází v “nových ruských regionech”, a pokud k nim ještě připadnou Dněpropetrovsk, Charkov a Oděsa, zbyde toho na území zbytku Ukrajiny žalostně málo. (Viz mapa dole.)

Hitler vpadnul do Sovětského svazu, protože potřeboval ukrajinský mangan, železo a další minerály. Český prezident vytrvale brojí za vybojování ukrajinských provincií bohatých na minerály. Ačkoli tvrdí, že je to spravedlivé, nelze opomenout, že je to bez rozpoutání III. světové války nemožné - a hlavně nezmiňuje, že by to bylo pro určité soukromé západní investory určitě absolutně lukrativní

Mapa minerálního bohatství Ukrajiny podle jejích jednotlivých provincií. (Zdroj)
(Podrobnější mapa včetně vědecké studie pro fajnšmekry zde.) 

Není nad pokrokové otrokářství!

Náš pan prezident je vůbec hlava. 27. srpna letošního roku přednesl před africkými velvyslanci na Hradě projev a v něm mimo jiné zdůraznil: "Nesmíme dovolit, aby se (v Africe) prosadil ruský výklad války na Ukrajině nebo falešná představa, že zájmy těchto (afrických) zemí dokáží nejlépe hájit autokratické mocnosti. Nejlépe toho v Africe, Asii, Jižní Americe docílíme trpělivou prací a férovou nabídkou otevřené spolupráce! … I proto jsem …..ve Rwandě jednal s prezidentem Kagamem."

Na první pohled mudrc hodný posvátného Havla. Leč už 9. července publikovalo velvyslanectví USA v Demokratické republice Kongo toto šokující vyhlášení Washingtonu. Je reakcí na masivní rozmach dětského otroctví, loupení a dalších ohavných zločinů, kterých se s podporou Bruselu dopouští rwandský prezident Kagame.

Ten v únoru letošního roku uzavřel dohodu s Bruselem na velké dodávky “strategických materiálů” pro evropský průmysl. Tyto dodávky mají ovšem ten problém, že jsou produkovány otroky, včetně dětí. Rebelové M23 (etničtí Tutsiové), kteří ze Rwandy vpadli do východního Konga, mezi konžskými etniky na dobytém území loví lidi a děti jako staří západoevropští otrokáři, zavírají je na obsazeném území do dolů, a nutí je v děsivých podmínkách kutat horninu koltan, která obsahuje strategické minerály nutné pro evropský automobilový, digitální a solární průmysl.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Tyto dětskými otroky vytěžené horniny se potom z obsazených částí Konga pašují do Rwandy, a odtud se posílají hlavně do Evropy. Evropská komise tak vědomě finančně podporuje dětské otrokářství, vraždění a loupení. A za peníze, které do Rwandy za minerály a na tzv. humanitární pomoc posílá, získává minerály!

Tento obrovský skandál, řešilo už i OSN, a Washington, ať je jaký je, z historických důvodů otrokářství nesnáší. Český prezident se ohání férovou spoluprací s Afrikou a chvástá se, že mezi Afričany zamezí šíření jejich falešných představ o Rusku a Číně, a místo nich prosadí představy evropské! To je opravdu geniální! Letos v létě už i Washington pochopil, že od rwandských otrokářů musí dát ruce pryč, a přemístil těžiště své podpory ze Rwandy do Konga.

Pávek vykřikuje o spravedlivém boji Ukrajiny, která prý brání své území, ale podporuje odporné dětské otrokáře rwandského diktátora Kagame, kteří vpadli do Konga a loví tam děti, aby v dolech na obsazeném území těžili pro evropské eurokraty “levné krvavé minerály”. Inu nejlepší voda na ruský i čínský mlýn v Kongu, i jinde v Africe.

Náš pan prezident měl včera velkou příležitost vmést Ursule von der Leyen do očí na konferenci Globsec, že zotročování dětí je nejodpornější zločin, a že s ním je třeba okamžitě skoncovat, a minerály přestat odebírat (místo toho jí předal Cenu Globsecu, pozn. PP). Leč agent Pávek nemůže být už z podstaty věci Václav Havel, a je otázka, zda by vlastně Havel protestoval, nebo mlčel. Možná, by i protestoval, protože jeho poradci i on měli určitě lepší přehled o aktuální politice Washingtonu.   

O čem Pávek pomlčel?

V každém případě, jak říkám, Bůh má geniální smysl pro absolutní ironii:

Ursula von der Leyenová je pravnučkou jedněch z největších amerických otrokářů, a její současný rodinný majetek tedy pochází i z práce někdejších otroků dnešních Afroameričanů. Té určitě nevadí, že nezletilí Afričané opět kutají v dolech na západoevropský blahobyt. A náš pan prezident nějakým záhadným způsobem stojí v obou konfliktech vždy na straně těch, kdo do Evropy “krvavé minerály dodávají” a nebo by je po porážce Ruska dodávat mohli. Začal bych se bát o naše děti, bych řekl, aby neskončily v nějakých dolech, že? (O otrokářských předcích Ursuly vdL jsme naposledy podrobněji psali v MAP 1695.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Kompletní US Statement z 9. července 2024 najdete zde. Podrobný článek o tom jak Brusel podporuje rwandského diktátora, a otrokáře M23, najdete zde. Analýzu jsem musel místy zkracovat, byla by příliš dlouhá, nicméně snad je pochopitelná. Pokud máte zájem o podrobnější analýzu letošní změny politiky Washingtonu od Rwandy ke Kongu, napište na mail, je to složité téma, ale je zajímavé. Ruská SVR nebyla změnou kurzu Washingtonu vůbec potěšena. Rusům i Číňanům vyhovovala evropská podpora rwandským otrokářům.

Je to zajímavý geostrategický i politický problém. Prezidentská kandidátka Kamala Harrisová je totiž prý potomkem britského otrokáře, který za zrušení otroctví na Jamajce dostal od britské vlády vyplaceno odškodnění 12 610 liber, (dnešní hodnota odškodnění za nucené propuštění otroků 11 milionů eur).

Pra-pra-dcery otrokářů jsou tedy z dnešního pohledu velice úspěšné, že? Kamala si musí dávat velký pozor, aby ji s dětským otrokářstvím nikdo nespojil.

Možná i proto Pávek raději mlčel? 

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Na začátek stránky